almanya'da frankfurt ve cevresinde tup bebek merkezi

Õncelikle güzel dileklerin cok tesekkür ederim allah hepimizin yardimcisi olsun hepimiz güzel haberler aliriz insallah, wiesbaden deki KWZ cok iyi basari oranlarida fazla arkadasim iki defa tüp bebek tedavisi gördü ilki kizi oldu 2. Denemesinde ikizleri oldu cok kalabalik ama 5-6 tane doktor var hepside islerinde basarili siz yinede kendiniz arastirin ben sizi yonlendirmis olmayayim canim.termin alinca ilk önce konusma yapiliyor ve tedavi size kalmis bir durum eger hemen baslamak istiyorsaniz adetinizin 2.gunu sizi cagiriyorlar ve o gün tedaviniz ignelerle baslayacaktir tabiki sizin sorun nedir bilmiyorum ama doktorlar dutumunuza göre tedavi yapacaklardir umarim yardimci olmusumdur :))

Bende aramiza katilmak istedim 3,5 yildir evliyim Ve maalesef bende Bebek hasretiyle yasiyorum. Insallah yakinda 2.ci tüp Bebek deneyimmim baslayacak, wiesbadene tedavi görüyorum.... 2014 bizim yilimiz Olur insallah Bunu hepimize diliyorum

Bende aramiza katilmak istedim 3,5 yildir evliyim Ve maalesef bende Bebek hasretiyle yasiyorum. Insallah yakinda 2.ci tüp Bebek deneyimmim baslayacak, wiesbadene tedavi görüyorum.... 2014 bizim yilimiz Olur insallah Bunu hepimize diliyorum
Hayirlisi olsun canim umarim en kisa zamanda bebegine kavusursun allah hakkimizda hayirlisini nasip etsin bol dua edelim canim pozitif olalim

Tamam anladım süper.ilk defa termin alınca ilk konuşma ıcın hemen verıyorlarmı?bide transferden sonra yarım yatırma varmı, ve transfer sonrası ıgne ılac kullanımları nasıl?kaç tane kullanılıyor?

Bunlarıda cvplsrsan cok sevınırım.:)

Ve hayırlı beklemeler ınsallah hersey yolundadır.benden tavsıye ne cok ümitlen nede vazgeç ümüdini yitirme yani.Herseyın hayırlısı beslenmene dıkkat et 5.gun hep onemlı dıyorlar bende netten okumuştum o gün daha cok kendıne dıkkat et .zaten 8.-9. Günlerde artık yerleşme oluyor ınsallah bu sefer datarsın arkadasım bende oyle olmuştu.

Ev süpürüp kendını yorma harcınde yemegını fılan yap.ben mesela transferden sonra 2.gun hep gezdim ıstanbulda olduğumuz ıcın.(tuttu ama kimyasal gebelikle düştü)bence hep yat dıyenlerehıc kulak asma arkadasım günlük hayatında dön doktorlarında dedıgı gıbı..
Hakkında hayırlısı inşallah bu sefer olur artık.

Hosgeldın aramıza arkadasım.sende bana tavsıyede bulunurmusun wiesbaden hakkında bende 4.denemem ıcın orda başlamak ıstıyorumda??

Herseyın hayırlısı Rabbım zamanında verecek ne kadar üzülsekte o vakıt gelmeden olmuyo.

Canim aradiginda ilk termin icin 2-3 hafta icerisinde veriyorlar bende hep öyle olmustu:))eger bu 3. Denemense burda yarim yatirirsin canim burda 3 ten az denemen olduysa yeni bir krankkasse var orayi ara hic bir ücret ödemiyorsun hepsini onlar karsiliyor oraya kayit olman lazim bundesknappschaft adi.benim burda 4. Denemrm oldugu icin benim icin gecerli degil bu krankasse(transferden sonra breaktived ignesi vuruldum 3 defa hergun alttan jel kullaniyorum aspirin 100 lūk gunluk kullaniyorum ve trambose ignesi günluk kullaniyorum sende nasil olur bilemrm canim herkese farkli olabiliyor bazen allah yar ve yardimcin olsun ve güzel dileklerin cok tesekkür ederim allah hepimizin yardimcisi olsun hepimiz güzel haberler aliriz insallah

Bende arkadasa katiliyorum bende Ulk deneyimde ayni ilaclari kullandim . Ben dr amrani deyim Ve cok memnunum tavsiye edebilirim...

Bende doktor schorsch dayim oda iyi, belki karsilasmisizdir orda ama iste tanismiyoruz :))insallah tedavilerimiz güzel sonuçlar verir

Son düzenleme:

Ozaman en yakim zamanda tanisalim Madem Birkac kisiyiz bulusalim ne dersiniz ??? Ben frankfurt sossenheimde kaliyorum siz?

Hmm anladım cok ıyıydı bu bılgıler tskler:)ve benım burda ılk denemem eger ücretsizse dediğin yer harıka valla hemen başvururuz oraya ve 25.e 6.ayda giricem suan 24.yaşındayım hepınızden küçükmüşüm ben burda ilk ve 4.denemem olacak bakalım hayırlısı inşallah..hepimiz bi bebek sahıbı oluruZ ınsallah:)

Ve bende Raunheımda oturuyorum wiesbadene yarım saat uzaklıktayız

Ve madem görüşmek ıstıyorsak aslında whatsapp larınız varsa ordanda yazısabılrıız özelden num.atalım bırbırımıze bısey sormak ıstedııgımıZdede ıyı olur sorar ogrenırız tedavılerımzı,hamılelıklerımızı ınsallah:)sorarız..

Bebegimgelartık,

Bide ben 2.dusuk oldugu ıcın kan arastırmasına gıdıcem.sizdede oyle bısey oldumu?gebelık meydana gelmemıs sızde ama belki bı araştırma olmuştur veya olan arkadaslar varmı?2.ayda Frankfurt ta termınımız varda merak edıyorum nasıl olcak?

Güzelim yas önemli degil hepimiz ayni yollarda yürüyoruz .. Wiesbadeni aradiginda 24 yasinda oldugunu Bildir , bildigim kadar 25 yasindan itibaren basliyorlar . Ben adetim gelir gelmez 2 ci tedaviye baslayacagim suan Immunisierung gerekmedigini söylediler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…