almanya'da frankfurt ve cevresinde tup bebek merkezi

Evet raunheim biliyorum canim diger tedavilerin nerde oldun cunku biraz sasirdim 25 yasindan kucuklere tup bebrk uygulanmiyor!!sen simdiden o dedigkm krankasseye kayit ol cunku kayit olma suresi 3 ay suruyor canim..hepimiz icin hayirlisi olsun.inşaALLAH

Canim boyle birsey basima gelmedi ama bir arkadsdjmdan duymustum onunda dusukleri oluyordu ve sonunda arastirmis bu kendisi kani negativ oldugu icin buna antikorper spritze yapmislar ve kanamasi durmus ve hamileligi devam ediyor sende bir sor doktoruna istersen

Kac yildir deniyorsunuz ? Esin bu durumda konusbiliormu? Ailen Ve arkadaslarinla paylasabiliyormusun?

Biz 4 yildir evliyiz ama 2 yildir cocuk hasretiyle yanip tutusuyoruz. Ben kres ögretmeniyim Ve Hergün cocuklarla olmak canimi acitiyor. ANNEM , dayim isarkadaslarim Ve 1 arkadasim Harici Kimseyle konusaniyorum bu paylasim siteleri Beni cok rahatlatiyor en azindan hepimiz ayni Kaderi yasiyoruz... Ben kendimden cok esime üzülüyorum Kendisi cok sessiz Ve Beni üzmemek icin hicbirsey belli edemiyor Aslinsa erkekler icinde bir paylasim sitesi olmali. Cok zor bir yolmus ama bu Yolun sonunda hepimiz Mutlu olacagimiza inaniyorum

Canim ben 12 yillik evliyim ailem arkadaslarim hepsiyle konusuyorum paylasiyorum hepsi cok destek oluyorlar allah hepsinden razi olsun cok dua ettiler cok tesbih cekildi tefriciye cekildi bu tedavimde insallah herkesin duasiyla olacak insallah bu sefer inaniyorum, bence srnde icine kapanma sevdiklerinle paylas herkesten bol dua iste kendi icjnde yasarsan inan daha kötü pisikolojin bozulur benim bu 5. Denemem bende 4 defa negativi gordum insallah bu sefer pozitiv olur allah büyük inaniyorum

Yok hayır 25 yasından küçüğe tüpbebek uygulanmıyor dıye bısey yok sadece krankenkasse karşılamıyor tel sorun bu.oda bızım ıcın sorun degıldı Türkiye'de hep kendımız ödedik ama suan 25gırıcem onun ıcın yarısını krankenkasse ödesin diyorum hemde vücudum dinlenir.cunku bizi benim kadın Dr.yönlendirmişti tüp bebeğe öyle yaş sınırlaması olsa yönlendirmezdi.o dediğiniz şeyi hemen denicem paylaşım ıcın tskler:)

Evet dogru diyorsun yas konusunda yanlis kalmis aklimda sadece aok yarfim ezmiyordu, umarim hersey istedigin gibi olur canim allah gönlüne göre versin

Evet dogru diyorsun yas konusunda yanlis kalmis aklimda sadece aok yarfim ezmiyordu, umarim hersey istedigin gibi olur canim allah gönlüne göre versin

Sagol ablacım ınsallah.seninde hersey yolunda gider umarım ve kavuşursun bebeğine benden tavsiye çevredeki anne-baba hariç kimseye soyleme gebeliğini sonra bişeyler yolunda gitmiyor bikere yayılmış oluyor benim ilkte oyle oldu oldu bi yaydık bide düştü diye yaydıken ıyısı 2-3 aya kadar söylememek hersey yolunda gitsin inşallah en güzel mutluluk.(gerci insan mutluluktan ağzını tutamıyor ama)Hepimizin hakkında hayırlısı artık..

Tabiki olur canim burdan haberlesiriz insallah benim 13 de test günüm biraz korkularim var ama allah büyük olur insallah bu sefer

Ginaydin canim insallah pozitifi gorursun 13 senin Icin bayram gunu olur ve saglikli bi sekiilde devam Eder Allah yar ve yardimcimiz olsun sevgiler burayafa yazarsin Kislar hamileyimmmmmm diye

Ginaydin canim insallah pozitifi gorursun 13 senin Icin bayram gunu olur ve saglikli bi sekiilde devam Eder Allah yar ve yardimcimiz olsun sevgiler burayafa yazarsin Kislar hamileyimmmmmm diye

Insallah canim amin insallah buradaki herkes ve bende dahil görürüz pozitivi allah razi olsun güzel dileklerin icin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…