- 12 Aralık 2013
- 296
- 84
- 298
- Konu Sahibi gulguzeli89
-
- #1.281
Hmm anladım cok ıyıydı bu bılgıler tskler:)ve benım burda ılk denemem eger ücretsizse dediğin yer harıka valla hemen başvururuz oraya ve 25.e 6.ayda giricem suan 24.yaşındayım hepınızden küçükmüşüm ben burda ilk ve 4.denemem olacak bakalım hayırlısı inşallah..hepimiz bi bebek sahıbı oluruZ ınsallah:)
Ve bende Raunheımda oturuyorum wiesbadene yarım saat uzaklıktayız
Allah yar ve yardımcın olsun canim hayirli haberler verirsin insallahBende gecen Hafta 34 oldum . Ben birkac gün icinde ordayim 2ci deneme baslayacak
Ve madem görüşmek ıstıyorsak aslında whatsapp larınız varsa ordanda yazısabılrıız özelden num.atalım bırbırımıze bısey sormak ıstedııgımıZdede ıyı olur sorar ogrenırız tedavılerımzı,hamılelıklerımızı ınsallah:)sorarız..
Bebegimgelartık,
Bide ben 2.dusuk oldugu ıcın kan arastırmasına gıdıcem.sizdede oyle bısey oldumu?gebelık meydana gelmemıs sızde ama belki bı araştırma olmuştur veya olan arkadaslar varmı?2.ayda Frankfurt ta termınımız varda merak edıyorum nasıl olcak?
Özelden nasil yazabiliyoruz Canim ya
Canim ben 12 yillik evliyim ailem arkadaslarim hepsiyle konusuyorum paylasiyorum hepsi cok destek oluyorlar allah hepsinden razi olsun cok dua ettiler cok tesbih cekildi tefriciye cekildi bu tedavimde insallah herkesin duasiyla olacak insallah bu sefer inaniyorum, bence srnde icine kapanma sevdiklerinle paylas herkesten bol dua iste kendi icjnde yasarsan inan daha kötü pisikolojin bozulur benim bu 5. Denemem bende 4 defa negativi gordum insallah bu sefer pozitiv olur allah büyük inaniyorumKac yildir deniyorsunuz ? Esin bu durumda konusbiliormu? Ailen Ve arkadaslarinla paylasabiliyormusun?
Biz 4 yildir evliyiz ama 2 yildir cocuk hasretiyle yanip tutusuyoruz. Ben kres ögretmeniyim Ve Hergün cocuklarla olmak canimi acitiyor. ANNEM , dayim isarkadaslarim Ve 1 arkadasim Harici Kimseyle konusaniyorum bu paylasim siteleri Beni cok rahatlatiyor en azindan hepimiz ayni Kaderi yasiyoruz... Ben kendimden cok esime üzülüyorum Kendisi cok sessiz Ve Beni üzmemek icin hicbirsey belli edemiyor Aslinsa erkekler icinde bir paylasim sitesi olmali. Cok zor bir yolmus ama bu Yolun sonunda hepimiz Mutlu olacagimiza inaniyorum
Görebiliyorum ama cevap veremiyorum Sayfada 50 Msj yazmam gerekiyormus
Evet raunheim biliyorum canim diger tedavilerin nerde oldun cunku biraz sasirdim 25 yasindan kucuklere tup bebrk uygulanmiyor!!sen simdiden o dedigkm krankasseye kayit ol cunku kayit olma suresi 3 ay suruyor canim..hepimiz icin hayirlisi olsun.inşaALLAH
Yok hayır 25 yasından küçüğe tüpbebek uygulanmıyor dıye bısey yok sadece krankenkasse karşılamıyor tel sorun bu.oda bızım ıcın sorun degıldı Türkiye'de hep kendımız ödedik ama suan 25gırıcem onun ıcın yarısını krankenkasse ödesin diyorum hemde vücudum dinlenir.cunku bizi benim kadın Dr.yönlendirmişti tüp bebeğe öyle yaş sınırlaması olsa yönlendirmezdi.o dediğiniz şeyi hemen denicem paylaşım ıcın tskler:)
Evet dogru diyorsun yas konusunda yanlis kalmis aklimda sadece aok yarfim ezmiyordu, umarim hersey istedigin gibi olur canim allah gönlüne göre versin
Tabiki olur canim burdan haberlesiriz insallah benim 13 de test günüm biraz korkularim var ama allah büyük olur insallah bu sefer
Ginaydin canim insallah pozitifi gorursun 13 senin Icin bayram gunu olur ve saglikli bi sekiilde devam Eder Allah yar ve yardimcimiz olsun sevgiler burayafa yazarsin Kislar hamileyimmmmmm diye
Ay inşallah hayırlı haberlerinizi duyarız:)
Âmin canim insallah allah büyük insallah hepimizin yüzünü güldürsün rabbim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?