almanya'da frankfurt ve cevresinde tup bebek merkezi

Slm canim allaha sükür simdilik hersey iyi gidiyor hala hafif agrilarim var gün sayiyorum canim allah hayirlisini nasip etsin cok uykum geliyor bu aralar yorgun oluyorum ama basksda bir degisiklik yok canim

Gün saymak herseyden zor bilirimama sonu güzel olsun inşallah.diğerlerinden farklı Bişey hissettimmi bunda?ama inşallah bu sefer olur sanki öyle gibi:)

merhaba kizlar ,
ne zamandir yazmiyorum.
en son yasadigim hadise den dolayi baya bi ara verdim
bu sene gene denicem darmstadt da bakalim ne olcak
biktim artik sanki bosuna ugrasiyorum ama allah bilir tabi iyisini
bu sene 3cü denemem olcak bakalim ne olacak eger olmazsa tekrar ameliyat olup yumurta toplancak
yani en basa dönücem
insallah en basa dönmeden olur bu sefer

bu arada biri hamileymis cok sevindim darisi hepimize kizlar

oooo dogurmus bile adanali ben baya dir girmedim forma belli neler olmus neler :)

Hoşgeldin canım.nasılsın?hadi hayırlısı olsun tedavin inşallah hepimizde aynı sey umarım ıyı sonuclar alırız..

Canim maalesef sonuc negatif 13.gun kanamam basladi olmadi bende allah izin verirse bu sefer darmstadt düsünüyorum arastiriyorum orayi

Ama ben senden çok emindim Cnm benim çok üzüldüm yaşadığın üzüntünün aynısını bende yaşadım
Geçecek inşallah bugünler bizlerde elbet birgün kavuşacağız bebeklerimize
Ben mart gibi tekrar tedavi olmayı düşünüyorum inşallah aynı zamanlarda başlarız tedaviye

Insallah canim ben mart nisan veya mayis aylarinda olur tedavim galiba allah herseyin hayirlisjni nasip etsin yilmak yok yola devam insallah

Canim maalesef sonuc negatif 13.gun kanamam basladi olmadi bende allah izin verirse bu sefer darmstadt düsünüyorum arastiriyorum orayi

ayy demee pozıtıf beklıyordum valla.neyse hayırlısı olsun onunda en güzel hayırlı zamanı var inşallah...bizede Rabbim en güzelini nasip edecek inşallah..!

Insallah canim ben mart nisan veya mayis aylarinda olur tedavim galiba allah herseyin hayirlisjni nasip etsin yilmak yok yola devam insallah

cok iyi diyorlar darmstadt vorgespräche gecen sene gittik kadin cok iyi dinliyor
bende mart gibi düsünüyorum bakalim artik
belkide denk geliriz :) sen nerdensin uzakmi darmstadt sana

cok iyi diyorlar darmstadt vorgespräche gecen sene gittik kadin cok iyi dinliyor
bende mart gibi düsünüyorum bakalim artik
belkide denk geliriz :) sen nerdensin uzakmi darmstadt sana

Slm canim yok ben wiesbaden de kaliyorum fazla uzak degil darmstadt bende allah izin verirse nisan mayis gibi düsünüyorum kismet canim insallah denk geliriz

almanyada tup bebek yaptirmak istiyenelr daha 3 demesini bitirmemis olanlar krankenkasse degistirip bedeva yaptira bilirsiniz.ben degistirdim knapfschaft a gecdim ve bedeva oldu.bosu bosuna yuzde 50sini odemeyin.3 deneme yi bitirenlerde 4.ve 5 denemelerin yuzde 5osini odeyen sigortalar var,lutfen bu konu hakkinda arasdirma yapmadan baslamayin,knapfschaft hic bi problem cikartmadan .rabbim hepimiyin yar ve yardimcisi olsun amin

kızlar bazılarınız benı belkı hatırlkayabılır 6 ay once sıslı memorılalde bır negatıvım var.yas 38 yolun sonu gıbı.hersey ıyı olmasına ragman tutunma olmuyor.bende almanyadayım.sımdı memorıalden murat beyle gorusmelerım suruyor.bana hsg yanı rahım fılmı cektırmem gerektıgını soyluyor.burada yasak bılıyorsunuz.sımdı öğrenmek ıstedıgım.ben bu fılmı ıstanbulda cektırmek ıstıyorum lakın buradaki sıgortam orada gecerlı oluyormu rahım fılmı ıcın.tupu ozel yaptık yanı hepsı cebtendı.ama bu rahım fılmınıde ozelmı cektırmem gerekiyor.butun arkadaşlara başarılar

gulguzelı ne haber arkadaşım benı hatırlamayabılırsın.nasılsın ne haber ne aşamadasın sen hamıle kalabıldınmı

gulguzelı ne haber arkadaşım benı hatırlamayabılırsın.nasılsın ne haber ne aşamadasın sen hamıle kalabıldınmı

Evet evet hatırlıyorum:)ben kaldım ama düşük yaptım belki hatırlarsın bende ist.başlamıştım tedavıye hep orda sürdü tedavim 3defa denedik ilki tutmadı 2.-ve 3. Tuttu ama kimyasal gebelikle düşük yaptım.
Ozaman bende senin sorularına cvp vereyım rahîm fılmını evet burda cekmıyorlar zaten anlatsanda anlamıyorlar Türkiye'de cektırmek ve özelden ödemek zorundasın yani Türkiye'de isen hepsi sana bakıyor ama yinede sigortanızdan bilgi alın belki bi karşılama yaparlar

Fındıkzadede radyotom radyomar dıye biyer yada tam tersi yanlıs yazmış olabılırım orda ben 300tl ye çektirmiştim hemde acısız hiç sorun olmuyor orayı tercih başka yere yollarlarsa diğer şekilde acılı yaptırırsın çünkü cogu kişi yaşamış bunu eger hala Türkiye'de devam edeceksen bana sormak ıstedıklerın olursa bilgilendiririm seni bana özelden yaz artık tecrübelendim nede olsa

İnşallah hakkında hayırlsıı olsun ablacım tutmayanlar için çeşitli denemeler yapıyorlar ona gore sNa bi uygulama yaparlar umarım sende araştır iyice ve söyle Dr.değişik şeyler uygulasınlar tutmasını sağlayacak ve umarım rahmin iyidir..
Laparoskopi filan yapılmısmıydı sana rahim filmi gibi aynı oda sana?
Rahim filmine vajinadan girip bakıyorlar,laparoskopide göbekten delik açıp araştırıyorlar burda laparoskopiyi ücretsiz yaptırabılıyormussun kendi kadın Dr.söyleyip seni hastaneeye sevkedıyormus orda sigorta karşılıyormuş ama bana kalırsa Türkiye'yi göze aldıysan eger rahim filmini tercih et derim.

Görüşmek üzere..

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…