- 12 Aralık 2013
- 296
- 84
- 298
- Konu Sahibi gulguzeli89
-
- #1.301
Ee nasıl gıdıyor bişeyler farklımı abla bunda?
Slm canim allaha sükür simdilik hersey iyi gidiyor hala hafif agrilarim var gün sayiyorum canim allah hayirlisini nasip etsin cok uykum geliyor bu aralar yorgun oluyorum ama basksda bir degisiklik yok canim
merhaba kizlar ,
ne zamandir yazmiyorum.
en son yasadigim hadise den dolayi baya bi ara verdim
bu sene gene denicem darmstadt da bakalim ne olcak
biktim artik sanki bosuna ugrasiyorum ama allah bilir tabi iyisini
bu sene 3cü denemem olcak bakalim ne olacak eger olmazsa tekrar ameliyat olup yumurta toplancak
yani en basa dönücem
insallah en basa dönmeden olur bu sefer
bu arada biri hamileymis cok sevindim darisi hepimize kizlar
Slm canim allaha sükür simdilik hersey iyi gidiyor hala hafif agrilarim var gün sayiyorum canim allah hayirlisini nasip etsin cok uykum geliyor bu aralar yorgun oluyorum ama basksda bir degisiklik yok canim
merhaba kizlar ,
ne zamandir yazmiyorum.
en son yasadigim hadise den dolayi baya bi ara verdim
bu sene gene denicem darmstadt da bakalim ne olcak
biktim artik sanki bosuna ugrasiyorum ama allah bilir tabi iyisini
bu sene 3cü denemem olcak bakalim ne olacak eger olmazsa tekrar ameliyat olup yumurta toplancak
yani en basa dönücem
insallah en basa dönmeden olur bu sefer
bu arada biri hamileymis cok sevindim darisi hepimize kizlar
Abla haber yokmu senden yaa neden yazmadın ne oldu sonuc nasıl umarım ıyıdır:)
Canim maalesef sonuc negatif 13.gun kanamam basladi olmadi bende allah izin verirse bu sefer darmstadt düsünüyorum arastiriyorum orayi
Ama ben senden çok emindimCnm benim çok üzüldüm yaşadığın üzüntünün aynısını bende yaşadım
Geçecek inşallah bugünler bizlerde elbet birgün kavuşacağız bebeklerimize
Ben mart gibi tekrar tedavi olmayı düşünüyorum inşallah aynı zamanlarda başlarız tedaviye
Canim maalesef sonuc negatif 13.gun kanamam basladi olmadi bende allah izin verirse bu sefer darmstadt düsünüyorum arastiriyorum orayi
ayy demee pozıtıf beklıyordum valla.neyse hayırlısı olsun onunda en güzel hayırlı zamanı var inşallah...bizede Rabbim en güzelini nasip edecek inşallah..!
Insallah canim ben mart nisan veya mayis aylarinda olur tedavim galiba allah herseyin hayirlisjni nasip etsin yilmak yok yola devam insallah
cok iyi diyorlar darmstadt vorgespräche gecen sene gittik kadin cok iyi dinliyor
bende mart gibi düsünüyorum bakalim artik
belkide denk geliriz :) sen nerdensin uzakmi darmstadt sana
Insallah canim benim allah birgün hepimizin yüzünü güldürecek buna icten inaniyorum.sende almanyadaydin degilmi
kızlar bazılarınız benı belkı hatırlkayabılır 6 ay once sıslı memorılalde bır negatıvım var.yas 38 yolun sonu gıbı.hersey ıyı olmasına ragman tutunma olmuyor.bende almanyadayım.sımdı memorıalden murat beyle gorusmelerım suruyor.bana hsg yanı rahım fılmı cektırmem gerektıgını soyluyor.burada yasak bılıyorsunuz.sımdı öğrenmek ıstedıgım.ben bu fılmı ıstanbulda cektırmek ıstıyorum lakın buradaki sıgortam orada gecerlı oluyormu rahım fılmı ıcın.tupu ozel yaptık yanı hepsı cebtendı.ama bu rahım fılmınıde ozelmı cektırmem gerekiyor.butun arkadaşlara başarılar
gulguzelı ne haber arkadaşım benı hatırlamayabılırsın.nasılsın ne haber ne aşamadasın sen hamıle kalabıldınmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?