almanyada tüp bebek yaptiranlar varmi? gelin burda paylasalim

canim ne guzel rabbim bagislasin uzun omurler versin evlatlarina
bende cok isterdim dogal yoladan hamile kalmak ama esimin spermi yok denecek kadar az tabiki rabbim diler isterse yoktan var eder
rabbim dualarini kabul etmis umut oldun bize cok etkilendim
insallah allahim bizede nasip eder hayirlisiyla enkisa zamanda
canim dualrinizda bizlerede yer verin

sana katiliyorum ablacim bende türkiyede yaptirdim....ve cok memnun kaldim Rabbim nasip ederse insallah bidaha türkiyede yaptircam...insallah Rabbim bidaha yüzümüzü güldürür....Rabbim hepinizin yüzünüzü güldürsün

insallah canim insallah
ne olur bizlerede dua edin
sizlerin dualariniza ihtiyacimiz var
bizlerede umut oldugunuz icin ilgi ve alaka gosterdiginiz icin cok tesekkurler

sagol canim allah razi olsun dedigin gibi rabbim hepimizin evlatlarini salihlerden eylesin isteyenlerede en kisazamanda hayirli evlatlar nasip etsin

insallah canim rabbim gönlüne göre verir bizdeki problemde esimde sperm azligi bende yumurta tembelligi ama rabbim istedikten sonra hersey mümkün en kisa zamanda sizlerde yavrulariniza kavusursunuz insallah

senin yasadiklarin zor ............ama sonuc cok guzel allah hayirlisiyla buyutmeyi nasip etsin darisi bizim basimiza herseyin hayirlisi............

zor gunler gecirmissin eminim ana sonucun iyi olmasi ............... sana yasadiklarini unuturmustur sonuc cok guzel allah anali babali buyutur isalla................

canim ben Rotterdamdayim sendemi hollandadasin?
sagol canim insallah rabbim en kisa zamanda yuzumuzu guldursun
bende sadece foliumzuur 0,5mg kullaniyorum
bigun bizde boyla iyi sonclarmizi yazicaz buraya.............Allahin izniyla ..............ben isvicrede yim ama roterdama cok geldim den haagta cok arkadaslarim var:79::79::79::79::79:

canim benim insallah aliriz bebislerimizi kucagimiza, ay kader arkadasim ayni seyleri yasamisiiz vallah, bende kenidimi buraya attim , disardan kimse bimiyor yani anlatmadim kimseye , cok bunalmistim simdi iyiyim, sen hemen baslicanmi ikinciye , ben bir kac ay ara vercem , dayanamam vallah stress yaparim ,hayirlisi neyse öyle olsun diyorum artik , 2 sene oldu artik bitsin istyorum kaldiramyiorum , birde üstüne herkes bebek nezaman gelyior deyince kafayi yiyiorum , cevap vermek cok zor ...

canim keske biraz daha yakinda olsaydin beraber gider gelirdik birbirimize destek verirdik vallah...

ay cok duygulandim cokta sevindim , allah bagislasin cocuklarini size , darisi basimiza insallah ,almanyanin neresinde yasiyorsun ??

senin yasadiklarin zor ............ama sonuc cok guzel allah hayirlisiyla buyutmeyi nasip etsin darisi bizim basimiza herseyin hayirlisi............
insallah en kisa zamanda rabbim sizlerinde yüzünü güldürür
ay cok duygulandim cokta sevindim , allah bagislasin cocuklarini size , darisi basimiza insallah ,almanyanin neresinde yasiyorsun ??
sagol canim ben münihteyim

canim yumurta tembeligi nedemek yani yaasmi büyüor ,cünku dkotor baana dedimisti yumurtalarin biraz tembel, yavas büyüyor acaba ayni seymi

canim yumurta tembeligi nedemek yani yaasmi büyüor ,cünku dkotor baana dedimisti yumurtalarin biraz tembel, yavas büyüyor acaba ayni seymi
normalinde bir yumurtanin döllenmesi icin 20-22mm büyüklügünde olmasi lazim benim yumurta ilacsiz büyümüyordu ona yumurta tembelligi deniliyor canim umarim anlatabilmisimdir:26:
sende mi gurbetcisin..............isalla yuzumuz bir gun gulur
evet canim bende gurbetciyim sen kac senedir gurbettesin

anladim canim acaba benimdemi öyle bir dokotora sorayim , öylese tutmazmi normal yoldan

8 yil oldu.............cok zor hic bir akrabamda yok .............birkactane var esimin

anladim canim acaba benimdemi öyle bir dokotora sorayim , öylese tutmazmi normal yoldan
bu yumurtalari senin doktorun takib ediyodur senin yumurtan buyumese seni transverayolamaz............. onlar orda dosiye tutuyor oraya hersey yaziliyor bir kac kez tutmasa diyer doktorlarda gelip inceliyo okadar kolay deil bu tedaviler .................bu deil bir surup versin gondersin gecmese yine gel .............. okadar umutsuz olma umudunu kaybedersen hic bizaman basaramasin ....belki biraz arr oldu ama gercek bu

insallahhhhh canim insallahhhh

bigun bizde boyla iyi sonclarmizi yazicaz buraya.............Allahin izniyla ..............ben isvicrede yim ama roterdama cok geldim den haagta cok arkadaslarim var:79::79::79::79::79:

canim insallah rabim bizede o gunleri gosterir ve bizlerde yazariz birgun basari hikayelrimizi

ayyy canim yaaa valla ayneen benimde kimse bilmiyor bende herseyimi burda payalasiyorum burasi terapi gibi
canim bende mart ve nisan arasi dusunuyorum bakalim doktor ne diyecek bugun arayip randevu yapacaktim ama baska isler araya girince arayamadim yarin sabah ilk is arayip randevu yapcam hayirlisi bakalim

canim yaaa keske yakin olsaydik keske insan okadar cok ihtiyac duyuyorki kendisini anlayacak insanlara birde gurbette dahada zor rabbim hepizin yardimcisi olsun insallah yuzlerimizi guldursun optum bitanem:79::79:

canim kalitesiz ve büyümemis yumurtanin döllenmesi tabikide zor o yüzden tedavilerde igne hap veriyorlarki yumurta güzel büyüyüp gelissin doktorun eminim bakiyordur ama tüp bebek tedavisinde yapilan igneler zaten cogaltip büyütüyor yumurtalari benim ignelerle 14 yumurtam olusmustu kactanesi döllendi diye sormamistim ama iki tane embriyo koymuslardi en kalitelileriydi ama tutmadi kismet degilmis sizde tedavilerinizi aksatmayin ben en az 10 sene doktorlardan cikmadim umudunuzu kaybetmeyin
8 yil oldu.............cok zor hic bir akrabamda yok .............birkactane var esimin

canim bende 15 senedir burdayim benimde hic akrabam yok esimin annesi abileri var burda ama benim cok iyi komsularim var senin cevrende yokmu komsularin onlarla diyaloga girersen acilirsin zorluk cekmessin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…