- Konu Sahibi cemresadem
-
selam arkadaslar bende almanyada yasiyorum yazdiklariniz bana cok yakin geldi belki faydam olur diye yasadiklarimi paylasmak istiyorum
ben 16 yillik evliyim 13 yasinda kizim 2aylikta oglum var kizim normal yoldan oldu kizim dogduktan sonra ben sadece alti ay korundum hemen ikinci bebegi istedim ama malesef olmadi her ay doktordaydim klomen tedavisi gördüm üc kere asilama yaptirdim hicbir sonuc alamadim öyle ugrasirken tam 10 sene gecti sonuc hep negatif artik tedavileri biraktim nasilsa olmuyor diye o ara ben hamile kaldim dogal yolla cok sevimistim ama malesef 11haftalikken kalp atislari durdugu icin kürtaj oldum aradan bir sene gectikten sonra tüp bebek yaptirmaya karar verdik tedaviler iki hafta sürdü transferim yapildi iki embriyo konuldu bana sansimin cok yüksek oldugunu söylediler bende cok umutlanmistim tabi transferden hemen sonra benide kaldirdilar eve yolladilar hic dinlenmeden progesteron hap verdiler günde 6tane kullaniyordum sabah öglen aksam vaginadan iki hafta sonra test icin gidicektim eve gelince fazla is yapmadim ufak tefek seyler yemek falan bir haftanin sonunda asiri kanamam oldu hastaneye gittim test yapildi tabiki sonuc negatif dünya basima yikildi cünkü bana senin sansin cok yüksek dedikleri icin ben olucak gözüyle bakiyordum hep ama kismet degilmis cok üzüldüm agladim beni tekrar tedaviye cagirdilar ama maddi acidan yaptirmam imkansizdi ilkine 2000euro para ödedim tekrar ayni parayi ödeyecek gücüm yoktu beklemeye karar verdim aradan iki ay gecti reglim gelmedi bayagi gecikti test yaptim cift cizgi gözlerime inanamadim hemen doktora gittim 6 haftalik hamileydim nasil sevindim anlatamam ben tedavi olmayi düsünürken kendiliginden gelmisti bebegim ikinci kontrolüm iki hafta sonraydi yani bebegim ozaman 8 haftalik olacakti iki haftanin sonunda sevincle kotrole gittim tekrar hüsran bebegimin kalp atimi yoktu tekrar kürtaj oldum kürtajdan sonra esimle bizi genetik incelemeye yolladilar birsürü testler yapildi cok sükür hicbirsey cikmadi ama ben cok yiprandim yasimda geciyordu ben 32 esim 40 yasindaydi artik hicbirsey yapmamaya karar verdim rabbiminde bir bildigi vardi elbet devamli sükrediyordum bir evladim vardi allahim ona saglikli hayirli ömür versin diyordum öyle öyle derken tekrardan bir sene gecti en yakin üc arkadasimda hamileydi ve birbirine yakin zamanlarda dogum yaptilar hele iki arkadasim biri 9 biri 10 subatta dogum yapti hastaneye gidip onlari ziyaret ettigimin aksami evde beni bir aglama krizi tuttu bagira bagira agladim allahim nolur banada tekrardan bir evlat nasip et diye bayagida dualar okumustum inanmassiniz ben subat ayinda adet gördüm mart ayinda daha günüm gelmeden test yaptim hemen cift cizgi cikti inanamadim eczaneden bir test daha aldim yaptim oda cift cizgi hemen doktora gittim hamileydim her doktora gittigimde korkularla gittim gene bebegimi kaybedicekmiyim düsüncesi beni mahvetti taki bebegim karnimda oynamaya baslayana kadar rabbime cok sükürler olsunki oglum sapasaglam 12.11.10da dogdu allahim hepinizede nasip etsin hayirli saglikli evlatlar cogularinda tedaviden hemen sonra hamile kaliyorlar bence en az iki yada üc ay ara verip öyle tedaviye baslayin öncelikle herseyin hayirlisi biraz uzun yazdim kusura bakmayin sormak istediginiz birsey olursa seve seve cevaplarim
Selam canim Rabbim hakkinizda hayirlisi neyse onu nasip etsin nsallah
Benim nacizane fikrim (TURKIYE)hELEDE YASINIZ GENCSE HICMI HIC ONEMSEMIYORLAR:
AVRUPADA tabiki verici olan rabbim yeterki ol desin.Ben tam 7.hamile kaldim benim hikayem cooookkk uzun bilirim bu acilari ALMANYADA 4 kez denedim beni burda mahvettiler onemsemiyorlar olursa olur olmassa olmaz diyorlar o yuzden imkaninz varsa hic beklemeyin vatanimda yaptirin tedavinizi sormak istediginiz varsa seve seve cevaplarim rabbim yar ve yardimciniz olsun insallah aminnnnnnnn
Evet canim savasi kazandim 20 sene bekledim kuzumu tam 7 kez denedim turkiyede 3. oldu oyle guzel inceliyorlarki anlatamam coook testlerden gectim bana burda resmen menepoz demislerdi artik denemeyin cocugunuz olmaz dediler.
Hic bir zaman umudumu yitirmedim sukurler olsunki yavrum kucagimda dilerimki sizlerede rabbim aratmasin tez gunlerde maradinizi versin insallah sevgiler canim
sagol canim allah razi olsun dedigin gibi rabbim hepimizin evlatlarini salihlerden eylesin isteyenlerede en kisazamanda hayirli evlatlar nasip etsinSelam canim
Rabbim bebegini anali babali hayirli salih evlatlardan eylesin insallah Rabbim kuzularimiza hayirli uzun ömurler versin aminnnn
Yuce yaradanim olmayanlarada tez gunlerde bu sevgiyi tattirsin i.n.s sevgiler
canim ne guzel rabbim bagislasin uzun omurler versin evlatlarina
bende cok isterdim dogal yoladan hamile kalmak ama esimin spermi yok denecek kadar az tabiki rabbim diler isterse yoktan var eder
rabbim dualarini kabul etmis umut oldun bize cok etkilendim
insallah allahim bizede nasip eder hayirlisiyla enkisa zamanda
canim dualrinizda bizlerede yer verin
senin yasadiklarin zor ............ama sonuc cok guzel allah hayirlisiyla buyutmeyi nasip etsin darisi bizim basimiza herseyin hayirlisi............selam arkadaslar bende almanyada yasiyorum yazdiklariniz bana cok yakin geldi belki faydam olur diye yasadiklarimi paylasmak istiyorum
ben 16 yillik evliyim 13 yasinda kizim 2aylikta oglum var kizim normal yoldan oldu kizim dogduktan sonra ben sadece alti ay korundum hemen ikinci bebegi istedim ama malesef olmadi her ay doktordaydim klomen tedavisi gördüm üc kere asilama yaptirdim hicbir sonuc alamadim öyle ugrasirken tam 10 sene gecti sonuc hep negatif artik tedavileri biraktim nasilsa olmuyor diye o ara ben hamile kaldim dogal yolla cok sevimistim ama malesef 11haftalikken kalp atislari durdugu icin kürtaj oldum aradan bir sene gectikten sonra tüp bebek yaptirmaya karar verdik tedaviler iki hafta sürdü transferim yapildi iki embriyo konuldu bana sansimin cok yüksek oldugunu söylediler bende cok umutlanmistim tabi transferden hemen sonra benide kaldirdilar eve yolladilar hic dinlenmeden progesteron hap verdiler günde 6tane kullaniyordum sabah öglen aksam vaginadan iki hafta sonra test icin gidicektim eve gelince fazla is yapmadim ufak tefek seyler yemek falan bir haftanin sonunda asiri kanamam oldu hastaneye gittim test yapildi tabiki sonuc negatif dünya basima yikildi cünkü bana senin sansin cok yüksek dedikleri icin ben olucak gözüyle bakiyordum hep ama kismet degilmis cok üzüldüm agladim beni tekrar tedaviye cagirdilar ama maddi acidan yaptirmam imkansizdi ilkine 2000euro para ödedim tekrar ayni parayi ödeyecek gücüm yoktu beklemeye karar verdim aradan iki ay gecti reglim gelmedi bayagi gecikti test yaptim cift cizgi gözlerime inanamadim hemen doktora gittim 6 haftalik hamileydim nasil sevindim anlatamam ben tedavi olmayi düsünürken kendiliginden gelmisti bebegim ikinci kontrolüm iki hafta sonraydi yani bebegim ozaman 8 haftalik olacakti iki haftanin sonunda sevincle kotrole gittim tekrar hüsran bebegimin kalp atimi yoktu tekrar kürtaj oldum kürtajdan sonra esimle bizi genetik incelemeye yolladilar birsürü testler yapildi cok sükür hicbirsey cikmadi ama ben cok yiprandim yasimda geciyordu ben 32 esim 40 yasindaydi artik hicbirsey yapmamaya karar verdim rabbiminde bir bildigi vardi elbet devamli sükrediyordum bir evladim vardi allahim ona saglikli hayirli ömür versin diyordum öyle öyle derken tekrardan bir sene gecti en yakin üc arkadasimda hamileydi ve birbirine yakin zamanlarda dogum yaptilar hele iki arkadasim biri 9 biri 10 subatta dogum yapti hastaneye gidip onlari ziyaret ettigimin aksami evde beni bir aglama krizi tuttu bagira bagira agladim allahim nolur banada tekrardan bir evlat nasip et diye bayagida dualar okumustum inanmassiniz ben subat ayinda adet gördüm mart ayinda daha günüm gelmeden test yaptim hemen cift cizgi cikti inanamadim eczaneden bir test daha aldim yaptim oda cift cizgi hemen doktora gittim hamileydim her doktora gittigimde korkularla gittim gene bebegimi kaybedicekmiyim düsüncesi beni mahvetti taki bebegim karnimda oynamaya baslayana kadar rabbime cok sükürler olsunki oglum sapasaglam 12.11.10da dogdu allahim hepinizede nasip etsin hayirli saglikli evlatlar cogularinda tedaviden hemen sonra hamile kaliyorlar bence en az iki yada üc ay ara verip öyle tedaviye baslayin öncelikle herseyin hayirlisi biraz uzun yazdim kusura bakmayin sormak istediginiz birsey olursa seve seve cevaplarim
Selam canim Rabbim hakkinizda hayirlisi neyse onu nasip etsin nsallah
Benim nacizane fikrim (TURKIYE)hELEDE YASINIZ GENCSE HICMI HIC ONEMSEMIYORLAR:
AVRUPADA tabiki verici olan rabbim yeterki ol desin.Ben tam 7.hamile kaldim benim hikayem cooookkk uzun bilirim bu acilari ALMANYADA 4 kez denedim beni burda mahvettiler onemsemiyorlar olursa olur olmassa olmaz diyorlar o yuzden imkaninz varsa hic beklemeyin vatanimda yaptirin tedavinizi sormak istediginiz varsa seve seve cevaplarim rabbim yar ve yardimciniz olsun insallah aminnnnnnnn
bigun bizde boyla iyi sonclarmizi yazicaz buraya.............Allahin izniyla ..............ben isvicrede yim ama roterdama cok geldim den haagta cok arkadaslarim var:79::79::79::79::79:canim ben Rotterdamdayim sendemi hollandadasin?
sagol canim insallah rabbim en kisa zamanda yuzumuzu guldursun
bende sadece foliumzuur 0,5mg kullaniyorum
canim benim insallah aliriz bebislerimizi kucagimiza, ay kader arkadasim ayni seyleri yasamisiiz vallah, bende kenidimi buraya attim , disardan kimse bimiyor yani anlatmadim kimseye , cok bunalmistim simdi iyiyim, sen hemen baslicanmi ikinciye , ben bir kac ay ara vercem , dayanamam vallah stress yaparim ,hayirlisi neyse öyle olsun diyorum artik , 2 sene oldu artik bitsin istyorum kaldiramyiorum , birde üstüne herkes bebek nezaman gelyior deyince kafayi yiyiorum , cevap vermek cok zor ...canim aynen dedigin bibi zaten yurt disindaki doktorlar insanlara ilac vemekten cok korkuyorlar
banada dusuk doz ilac verdiler yasim genc diye ama sadece 6 yumurta olustu
dedigin gibi rabbim buyuk artik nezaman kismetse rabim ozaman verir
canim okadar arastirdilar guya esimi ama hic birsey yapmadilar kanallar tikali deyil ameliyata gerek yok dediler
canim ilgin ve yardimin icin coook tesekkur ederim
iyiki varsiniz buraya sizlere yazmak beni cook rahatlaiyor insallah hepimiz birgun anne lacagiz rabbim emeklrimizin karsiligini en kisa zamanda verir insallah
selam arkadaslar bende almanyada yasiyorum yazdiklariniz bana cok yakin geldi belki faydam olur diye yasadiklarimi paylasmak istiyorum
insallah en kisa zamanda rabbim sizlerinde yüzünü güldürürsenin yasadiklarin zor ............ama sonuc cok guzel allah hayirlisiyla buyutmeyi nasip etsin darisi bizim basimiza herseyin hayirlisi............
sagol canim ben münihteyimay cok duygulandim cokta sevindim , allah bagislasin cocuklarini size , darisi basimiza insallah ,almanyanin neresinde yasiyorsun ??
sagol canim allah razi olsun dedigin gibi rabbim hepimizin evlatlarini salihlerden eylesin isteyenlerede en kisazamanda hayirli evlatlar nasip etsin
insallah canim rabbim gönlüne göre verir bizdeki problemde esimde sperm azligi bende yumurta tembelligi ama rabbim istedikten sonra hersey mümkün en kisa zamanda sizlerde yavrulariniza kavusursunuz insallah
insallah en kisa zamanda rabbim sizlerinde yüzünü güldürür
sagol canim ben münihteyim
ya canim sanki tr de yaptiranlar daha sansli , daha fazla ilac aliyorlar , bana öyle geldi ...
bizim okadar sansimiz yok
normalinde bir yumurtanin döllenmesi icin 20-22mm büyüklügünde olmasi lazim benim yumurta ilacsiz büyümüyordu ona yumurta tembelligi deniliyor canim umarim anlatabilmisimdir:26:canim yumurta tembeligi nedemek yani yaasmi büyüor ,cünku dkotor baana dedimisti yumurtalarin biraz tembel, yavas büyüyor acaba ayni seymi
evet canim bende gurbetciyim sen kac senedir gurbettesinsende mi gurbetcisin..............isalla yuzumuz bir gun gulur
normalinde bir yumurtanin döllenmesi icin 20-22mm büyüklügünde olmasi lazim benim yumurta ilacsiz büyümüyordu ona yumurta tembelligi deniliyor canim umarim anlatabilmisimdir:26:
evet canim bende gurbetciyim sen kac senedir gurbettesin
normalinde bir yumurtanin döllenmesi icin 20-22mm büyüklügünde olmasi lazim benim yumurta ilacsiz büyümüyordu ona yumurta tembelligi deniliyor canim umarim anlatabilmisimdir:26:
evet canim bende gurbetciyim sen kac senedir gurbettesin
bu yumurtalari senin doktorun takib ediyodur senin yumurtan buyumese seni transverayolamaz............. onlar orda dosiye tutuyor oraya hersey yaziliyor bir kac kez tutmasa diyer doktorlarda gelip inceliyo okadar kolay deil bu tedaviler .................bu deil bir surup versin gondersin gecmese yine gel .............. okadar umutsuz olma umudunu kaybedersen hic bizaman basaramasin ....belki biraz arr oldu ama gercek buanladim canim acaba benimdemi öyle bir dokotora sorayim , öylese tutmazmi normal yoldan
sagol canim allah razi olsun dedigin gibi rabbim hepimizin evlatlarini salihlerden eylesin isteyenlerede en kisazamanda hayirli evlatlar nasip etsin
insallah canim rabbim gönlüne göre verir bizdeki problemde esimde sperm azligi bende yumurta tembelligi ama rabbim istedikten sonra hersey mümkün en kisa zamanda sizlerde yavrulariniza kavusursunuz insallah
bigun bizde boyla iyi sonclarmizi yazicaz buraya.............Allahin izniyla ..............ben isvicrede yim ama roterdama cok geldim den haagta cok arkadaslarim var:79::79::79::79::79:
canim benim insallah aliriz bebislerimizi kucagimiza, ay kader arkadasim ayni seyleri yasamisiiz vallah, bende kenidimi buraya attim , disardan kimse bimiyor yani anlatmadim kimseye , cok bunalmistim simdi iyiyim, sen hemen baslicanmi ikinciye , ben bir kac ay ara vercem , dayanamam vallah stress yaparim ,hayirlisi neyse öyle olsun diyorum artik , 2 sene oldu artik bitsin istyorum kaldiramyiorum , birde üstüne herkes bebek nezaman gelyior deyince kafayi yiyiorum , cevap vermek cok zor ...
canim keske biraz daha yakinda olsaydin beraber gider gelirdik birbirimize destek verirdik vallah...
canim kalitesiz ve büyümemis yumurtanin döllenmesi tabikide zor o yüzden tedavilerde igne hap veriyorlarki yumurta güzel büyüyüp gelissin doktorun eminim bakiyordur ama tüp bebek tedavisinde yapilan igneler zaten cogaltip büyütüyor yumurtalari benim ignelerle 14 yumurtam olusmustu kactanesi döllendi diye sormamistim ama iki tane embriyo koymuslardi en kalitelileriydi ama tutmadi kismet degilmis sizde tedavilerinizi aksatmayin ben en az 10 sene doktorlardan cikmadim umudunuzu kaybetmeyinanladim canim acaba benimdemi öyle bir dokotora sorayim , öylese tutmazmi normal yoldan
8 yil oldu.............cok zor hic bir akrabamda yok .............birkactane var esimin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?