almanyada tüp bebek yaptiranlar varmi? gelin burda paylasalim

ben rotterdamda kaliyorum
ama pgt yapilcagi icin tedavim utrecht te olcakmis
benim icin de dua edin neolur
sizdemi hollandada kaliyosunuz

ALLAH yardim etsin canim .....dua ederken her zaman herkezin hakinda en hayirlisi diye dua ediyorum ...ALLAH tum istiyen herkeze nasip eder ISALLA herseyin en hayirlisi canim .....arada gel yaz biseyler paylasalim insana bir umut oluyo..........

canim benim cok iyi bir haber bu ALLAH tamamini erdirsin .... doom nezaman ?????????????? geldiyinde yaz biseyler ben gelir sana cevap veririm

ama ben daha hamile hamile degilimki
ama hamile kalicam insallah
martta tedaviye basliycam allah izin verirse
ama icin cok rahat cunku hamile kalicam
cunku ayeti kerimede allah diyoki BANA GUVENENE BEN NE GUZEL BI VEKILIM
onun icin ben eminim allaha guveniyom

ben yalnis mi anladim ozaman ............ ins. canim ALLAH buyuk herkeze yardim erder ... bol bol dua oku bende bugunlerde gunde 50 ayati kursu okuyorum ......herseyin hayirlisi canim ...ALLAH kimseya tasiyamica yuku vermiyor ...... bir gun mutlaka bizim yuzumuzude guldurcek bende buna inaniyorum ..

suan bu yazdiklarini öyle gözyasi ile okudumki anlatamam ben okurken cok kötü oldum sen kim bilir yasarken neler hissetn sabrin sonunda selamete kavusmussun allahim insallah bizleride evlatlarimiza kavusturur iyiki sizler varsiniz iyikide böle bir siteyi bulmusum ne hikayeler ögrenip halimize sükretiyoruz ALLAH herkesin yar ve yardimcisi olsun....

merhaba kizlar bende yeni katildim araniza bende yurt disinda yasiyorum doktorum bana transferden sonra o kadar ilac verdiki icim disim ilac oldu en son ultrogesti vermisti ve onu hem vajinadan günde 3 defa 2 tablet aksamlari agizdan 2 tablet yutuyorum arti schwangerschaft kullaniyorum ve simdi yeni bir ilac verdi kullanmadim benimde tüplerimin biri tikaliydi gecen cuma günü test yaptilar 6.günümdü cok düsük cikti 5.8 doktor tam ortadasin dedi simdi yarin kan tahlili yaptiracam kesin belli olacak ama beni sasirtan türkiyede 12.gün kan testi kapiyorlar burda neden 6.gün..?

simdi bende okudum gercekten cok üzüldüm hayat gercekten bizler icin bir sinav...

selam canim insallah bebislerin seninlendir bende Almanyada yasiyorum ve burda 3.defa tüp bebek yaptirdim hepside negativ oldu ama hepsindede bana 11inci gün yaptirdim bana doktorlar hep o güne termin verdiler ama sanirimki seninki tutmus insallah cünkü degerin 6inci güne göre iyi bence daha cok erken hem 6gün insallah yükselir benimki hep 2inin altindaydi

merhaba canim ben münihte oturuyorum bendede ne oldugunu bilmiyorlar biseyde söylemiyorlar varsayimlarla hemen tüp bebek dediler sonra doktor arastirdim bi tane buldum bendede 6 tane embrio dönllendi ama 2 tanesini koydular transferden sonra yarim saat yatirdilar sonra gönderdiler transferden sonra normal hayatina dönebilirsin dediler bende bisiklet sürebilirmiyim dedim evet dediler icimden yuhhh nerdeyse hopla zipla diycekler neyse ama ben hep yattim ilk testde tuttu dediler tam 3 kez teste cagirdilar ben sinir oldum belirsizlikten son testde negativ dediler ama tranferden sonra schwangerschaft verdiler birde rahimden fitil o fitili hem agizdan hem rahimden alacaksin dediler 2.denememe hemen hemen 6 ay ara verdim simdi urlaba gidecem rahim filmi cektirecem türkiyede buraya güvenmiyorum direk tüp bebek diyorlar herseyin kestirme yolundan gidiyorlar bide basima troit cikti simdi troit tabletide kullaniyorum bütün testlerimi ve rahim filmini türkide cektirecem bu sefer kendimi saglama alacam insallah eli ayagi düzgün hayirlisindan bi evlat verir

selam canim sen bu topige gel biz genelde burda bulusuruz almanya'da frankfurt ve cevresinde tup bebek merkezi

Ayyy çok etkilendim...Rabbim bu büyük sınavlardan alnımızın akıyla çıkmayı nasb etsin inşallah. Şimdi nasılsız?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…