- Konu Sahibi cemresadem
-
insallahhhhh canim insallahhhh
canim insallah rabim bizede o gunleri gosterir ve bizlerde yazariz birgun basari hikayelrimizi
ayyy canim yaaa valla ayneen benimde kimse bilmiyor bende herseyimi burda payalasiyorum burasi terapi gibi
canim bende mart ve nisan arasi dusunuyorum bakalim doktor ne diyecek bugun arayip randevu yapacaktim ama baska isler araya girince arayamadim yarin sabah ilk is arayip randevu yapcam hayirlisi bakalim
canim yaaa keske yakin olsaydik keske insan okadar cok ihtiyac duyuyorki kendisini anlayacak insanlara birde gurbette dahada zor rabbim hepizin yardimcisi olsun insallah yuzlerimizi guldursun optum bitanem:79::79:
canim kalitesiz ve büyümemis yumurtanin döllenmesi tabikide zor o yüzden tedavilerde igne hap veriyorlarki yumurta güzel büyüyüp gelissin doktorun eminim bakiyordur ama tüp bebek tedavisinde yapilan igneler zaten cogaltip büyütüyor yumurtalari benim ignelerle 14 yumurtam olusmustu kactanesi döllendi diye sormamistim ama iki tane embriyo koymuslardi en kalitelileriydi ama tutmadi kismet degilmis sizde tedavilerinizi aksatmayin ben en az 10 sene doktorlardan cikmadim umudunuzu kaybetmeyin
canim bende 15 senedir burdayim benimde hic akrabam yok esimin annesi abileri var burda ama benim cok iyi komsularim var senin cevrende yokmu komsularin onlarla diyaloga girersen acilirsin zorluk cekmessin
sen sanslisin ozaman ....benim komsularim hep yabanci ....kimseyla bi derdimi paylasamiyom esimin akrabalarinda anlatmak istemiyom .....anlican yapa yalnizim...........
bu yumurtalari senin doktorun takib ediyodur senin yumurtan buyumese seni transverayolamaz............. onlar orda dosiye tutuyor oraya hersey yaziliyor bir kac kez tutmasa diyer doktorlarda gelip inceliyo okadar kolay deil bu tedaviler .................bu deil bir surup versin gondersin gecmese yine gel .............. okadar umutsuz olma umudunu kaybedersen hic bizaman basaramasin ....belki biraz arr oldu ama gercek bu
haydi hayirlisin bakalim insallah , bende senden sonra baslarim önce sen bir hamile kal arkandan gelirim yetisirim sana , yazai insallah hamileyken geciririz ,insallahhhhh canim insallahhhh
canim insallah rabim bizede o gunleri gosterir ve bizlerde yazariz birgun basari hikayelrimizi
ayyy canim yaaa valla ayneen benimde kimse bilmiyor bende herseyimi burda payalasiyorum burasi terapi gibi
canim bende mart ve nisan arasi dusunuyorum bakalim doktor ne diyecek bugun arayip randevu yapacaktim ama baska isler araya girince arayamadim yarin sabah ilk is arayip randevu yapcam hayirlisi bakalim
canim yaaa keske yakin olsaydik keske insan okadar cok ihtiyac duyuyorki kendisini anlayacak insanlara birde gurbette dahada zor rabbim hepizin yardimcisi olsun insallah yuzlerimizi guldursun optum bitanem:79::79:
evet canim cok haklisin , haftaya radevo aldim ,bakalim neden olmadi diye , yok canim umudumu hic kaybetmyiorum sonuna kadar devam edecegim taaaaaa ki bebisim olana kadar insallah allahin izniyle ,
sen kac senedir bebis bekliyorsun benim nerdeyse 1,5 sene olcak , ben evlenir evlenmez cocuk istyirodum ,ve 5 ay denedim , hemen doktorua gittim tabi burda önce 1 sene dene olmasa sonra gel dioyrlar , tabi ben yalan söyledim cünkü anladim bir problem var diye, iyikide yapmisim zaman kaybetmeden varkina vardik isin , seninde isin benim kadar zor kimseye anlatmadim esim istemiyor ne annem nede ailem , hatta öyle sansizimki bana transfer oldu o haftada kuzenim evlendi , gel de simdi dert anlat gitmemek icin , mecburen hamileyim dedim e düsük tehlikem var dedim hep yatmam lazim, bizim ailede baya bir kalabalik , artik herkez aradi gözun aydin falan filan sorular, sonrada tutmadigini ögrendigimde yine gel dert anlat , kimseyle konusmadim , benim derdim bana yetiyor resmen artik kuzenime say say birden yapmisti dügünü , o yüzden bütün stresler vardi bende, belkide ondan olmadi bilmiyorum ,
3 ay falan sora baslicagim bakalim allah büyüktür , seni cok iyi anliyorum kimseye anlatamamak cok zor allah sabir versin insallah sonuunda allah yüzümüzü güldürür,
3 ye nezaman baslican canim sen
allah kolaylik versin canim
ben basladim canim bu hafta cuma yada cumartesi transverim var onlar aricak benim evleneli 8yil oldu .... ama biz onceden isemedik cocuk 2 yil .....biraz kendimizi toparlayip ondan sonra basladik istemeya bu seferde dediler cok konmussunuz ondan olmo oyla devam eti fazla doktora da gitmedim 6 sene gecti....doktora basladim gitmeya biseyin yok deyip gonderdiler......rahim filimi ben istedim yaptila bir sorun var dediler ama tam bilmiyoz...snra amelyat oldum laparoskopi orda cikti ortaya birsi tupum tikali diyeri acik ama bukadar zaman olmadi icin hemen basladik iste benim hikyayem de bu .......................bana dua edin ..........benim tum dualarim sizinle.............
ooo kiz bu ne hiz haydi bakalim hayirilisi bana cesaret verirsin ikinciye artik , haydi insallah subat ayi senin ayin olur cok seindim inan bana canim ,,güzel haberlerle gel insallah ,, güzelim kac tane ebriyo koyacaklar ?? aman hep yat bak sabir et en iyisi vallah ... yaza hamile olarak girersin köbisinle ,bence kesin olur bu defa canim alllah yüzünü güldürsün insalllah
kizzz nerdesin ne naptin transfer oldumu ne oldu haber er merak ediyorum , güzel haberlerle bekliyorumISALLA cnim ya herseyin hayirlisi ..ben yazarim burda her gun ne oluyor diye yaza isalla sende hamila gezirsin hic birsey beli olmas umudum her zaman var..ALLAH hepimizin yuzunu guldursun kimsenin kucani bos birakmasin....
kizzz nerdesin ne naptin transfer oldumu ne oldu haber er merak ediyorum , güzel haberlerle bekliyorum
canim transver oldum...cuma gunu saat 2 de simdilik iyim biraz belim ariyor okadar doktor fazla yatma dedi sevdiyin bir spor varsa yap fazla abartmadan ...ama spora gerek yok bence...iyim simdilik ben sana yine haberleri yazarim gorusuruz canim ....Allahin izniyla isalla sonumuz guzel olur
isalla canim benim olur ....ama dun den beri cok acik pembe bir kanamam var ne oldunu bilmiyorum ...once kilerde boyla olmamisti...doktoru aradim bol bol yat dedi bende oyla yapiyorum....isalla tutunma kanamasi diye birsey okudum oyla bir sey dir...ALLAHIM NEOLUR BENI BIRAKMASIN............canim benim cok sevindim vallahi, nezaman sonucu alacaksin test günü nezaman ??
bebislerin seninle yani aman ne sporu sakin yapma , kendine iyi bak aman aman yegenimize iyi bak
ben his ediyorum kesin olacak haydi hayirlisi , bak haber ver merak eidoyrum
isalla canim benim olur ....ama dun den beri cok acik pembe bir kanamam var ne oldunu bilmiyorum ...once kilerde boyla olmamisti...doktoru aradim bol bol yat dedi bende oyla yapiyorum....isalla tutunma kanamasi diye birsey okudum oyla bir sey dir...ALLAHIM NEOLUR BENI BIRAKMASIN............
haydi hayirlisin bakalim insallah , bende senden sonra baslarim önce sen bir hamile kal arkandan gelirim yetisirim sana , yazai insallah hamileyken geciririz ,
haber ver canim doktora aradiysan , güzel haberler ver moral olsun bize , bende haftaya gidiyorum doktora bakalim ne deyicek alman kari , cok umrundayim ya sanki olmadi dioyr öyle normal sekilde önce cok sansin ar diyo olmayincada hic sasirmiyor , sinir oldum ona ama napim mecbur artik
isalla canim benim olur ....ama dun den beri cok acik pembe bir kanamam var ne oldunu bilmiyorum ...once kilerde boyla olmamisti...doktoru aradim bol bol yat dedi bende oyla yapiyorum....isalla tutunma kanamasi diye birsey okudum oyla bir sey dir...ALLAHIM NEOLUR BENI BIRAKMASIN............
canim oncelikle tedavin hayirli olsun rabbim insallah bu tedavinle seni bebisine kavustursun
tatlim doktorun dedigi gibi dinlen bol su ic
progesteron olarak ne kullaniyorsun canim fitilmi jelmi
canim yaaaa guya aradim negatif sonucu soylemek icin birde randevu yapiyim diye ama once telefon randevusu yaptilar carsamba gunu bizimle ilgilenen hemsire bizi arayacak artik ne diyecekse
yaa ne bicim bir ulke dusun yani yuz yuze deyil once telefonla neyse
allah hepimizin yardimcisi olsun insallah bunlara daha fazla rabbim muhtac etmesin ve dogal yoldan bebislerimize kavustursun haklarimizda hayirlisi ise canim seninki persembe demi randevun
ooo, bak bu güzel haber allah seni inandirsin kendim icin sevinmis kadar oldum , bende öyle duydum tutunma kanamasi diye , haydi hayrilisi canik test günü nezaman canim kac ebriyo koydular
kizlar siz nerdesiz kac gundur neden hic girmiyorsunuz merak etim sizi :79::79::79::79::79::79:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?