almanyada tüp bebek yaptiranlar varmi? gelin burda paylasalim

isalla hepimizin hakinda haryirlisi neyse o olur ...........dualarnizi eksik etmeyin...........

sen sanslisin ozaman ....benim komsularim hep yabanci ....kimseyla bi derdimi paylasamiyom esimin akrabalarinda anlatmak istemiyom .....anlican yapa yalnizim...........

evet canim cok haklisin , haftaya radevo aldim ,bakalim neden olmadi diye , yok canim umudumu hic kaybetmyiorum sonuna kadar devam edecegim taaaaaa ki bebisim olana kadar insallah allahin izniyle ,
sen kac senedir bebis bekliyorsun benim nerdeyse 1,5 sene olcak , ben evlenir evlenmez cocuk istyirodum ,ve 5 ay denedim , hemen doktorua gittim tabi burda önce 1 sene dene olmasa sonra gel dioyrlar , tabi ben yalan söyledim cünkü anladim bir problem var diye, iyikide yapmisim zaman kaybetmeden varkina vardik isin , seninde isin benim kadar zor kimseye anlatmadim esim istemiyor ne annem nede ailem , hatta öyle sansizimki bana transfer oldu o haftada kuzenim evlendi , gel de simdi dert anlat gitmemek icin , mecburen hamileyim dedim e düsük tehlikem var dedim hep yatmam lazim, bizim ailede baya bir kalabalik , artik herkez aradi gözun aydin falan filan sorular, sonrada tutmadigini ögrendigimde yine gel dert anlat , kimseyle konusmadim , benim derdim bana yetiyor resmen artik kuzenime say say birden yapmisti dügünü , o yüzden bütün stresler vardi bende, belkide ondan olmadi bilmiyorum ,
3 ay falan sora baslicagim bakalim allah büyüktür , seni cok iyi anliyorum kimseye anlatamamak cok zor allah sabir versin insallah sonuunda allah yüzümüzü güldürür,

3 ye nezaman baslican canim sen

haydi hayirlisin bakalim insallah , bende senden sonra baslarim önce sen bir hamile kal arkandan gelirim yetisirim sana , yazai insallah hamileyken geciririz ,

haber ver canim doktora aradiysan , güzel haberler ver moral olsun bize , bende haftaya gidiyorum doktora bakalim ne deyicek alman kari , cok umrundayim ya sanki olmadi dioyr öyle normal sekilde önce cok sansin ar diyo olmayincada hic sasirmiyor , sinir oldum ona ama napim mecbur artik

ben basladim canim bu hafta cuma yada cumartesi transverim var onlar aricak benim evleneli 8yil oldu .... ama biz onceden isemedik cocuk 2 yil .....biraz kendimizi toparlayip ondan sonra basladik istemeya bu seferde dediler cok konmussunuz ondan olmo oyla devam eti fazla doktora da gitmedim 6 sene gecti....doktora basladim gitmeya biseyin yok deyip gonderdiler......rahim filimi ben istedim yaptila bir sorun var dediler ama tam bilmiyoz...snra amelyat oldum laparoskopi orda cikti ortaya birsi tupum tikali diyeri acik ama bukadar zaman olmadi icin hemen basladik iste benim hikyayem de bu .......................bana dua edin ..........benim tum dualarim sizinle.............

ooo kiz bu ne hiz haydi bakalim hayirilisi bana cesaret verirsin ikinciye artik , haydi insallah subat ayi senin ayin olur cok seindim inan bana canim ,,güzel haberlerle gel insallah ,, güzelim kac tane ebriyo koyacaklar ?? aman hep yat bak sabir et en iyisi vallah ... yaza hamile olarak girersin köbisinle ,bence kesin olur bu defa canim alllah yüzünü güldürsün insalllah

ISALLA cnim ya herseyin hayirlisi ..ben yazarim burda her gun ne oluyor diye yaza isalla sende hamila gezirsin hic birsey beli olmas umudum her zaman var..ALLAH hepimizin yuzunu guldursun kimsenin kucani bos birakmasin....

ISALLA cnim ya herseyin hayirlisi ..ben yazarim burda her gun ne oluyor diye yaza isalla sende hamila gezirsin hic birsey beli olmas umudum her zaman var..ALLAH hepimizin yuzunu guldursun kimsenin kucani bos birakmasin....
kizzz nerdesin ne naptin transfer oldumu ne oldu haber er merak ediyorum , güzel haberlerle bekliyorum

kizzz nerdesin ne naptin transfer oldumu ne oldu haber er merak ediyorum , güzel haberlerle bekliyorum

canim transver oldum...cuma gunu saat 2 de simdilik iyim biraz belim ariyor okadar doktor fazla yatma dedi sevdiyin bir spor varsa yap fazla abartmadan ...ama spora gerek yok bence...iyim simdilik ben sana yine haberleri yazarim gorusuruz canim ....Allahin izniyla isalla sonumuz guzel olur

canim benim cok sevindim vallahi, nezaman sonucu alacaksin test günü nezaman ??
bebislerin seninle yani aman ne sporu sakin yapma , kendine iyi bak aman aman yegenimize iyi bak
ben his ediyorum kesin olacak haydi hayirlisi , bak haber ver merak eidoyrum

isalla canim benim olur ....ama dun den beri cok acik pembe bir kanamam var ne oldunu bilmiyorum ...once kilerde boyla olmamisti...doktoru aradim bol bol yat dedi bende oyla yapiyorum....isalla tutunma kanamasi diye birsey okudum oyla bir sey dir...ALLAHIM NEOLUR BENI BIRAKMASIN............

canim oncelikle tedavin hayirli olsun rabbim insallah bu tedavinle seni bebisine kavustursun
tatlim doktorun dedigi gibi dinlen bol su ic
progesteron olarak ne kullaniyorsun canim fitilmi jelmi

canim yaaaa guya aradim negatif sonucu soylemek icin birde randevu yapiyim diye ama once telefon randevusu yaptilar carsamba gunu bizimle ilgilenen hemsire bizi arayacak artik ne diyecekse
yaa ne bicim bir ulke dusun yani yuz yuze deyil once telefonla neyse
allah hepimizin yardimcisi olsun insallah bunlara daha fazla rabbim muhtac etmesin ve dogal yoldan bebislerimize kavustursun haklarimizda hayirlisi ise canim seninki persembe demi randevun

ooo, bak bu güzel haber allah seni inandirsin kendim icin sevinmis kadar oldum , bende öyle duydum tutunma kanamasi diye , haydi hayrilisi canik test günü nezaman canim kac ebriyo koydular

saol canım herseyın hayırlısı bakalım ....ısalla sonuc ıyı olur tedavıda sadece vıtamın verdıler gravıtamon baska da yokzaten onun yeterlı oldunu soyledılr...haberlerı yazarım yıne..........

ooo, bak bu güzel haber allah seni inandirsin kendim icin sevinmis kadar oldum , bende öyle duydum tutunma kanamasi diye , haydi hayrilisi canik test günü nezaman canim kac ebriyo koydular

bır tek embrıyo koydular kalıtesı bırıncımıs dıye ...bende ıstedım ıkı ama olmaz dıyorlar hersey yolunda gıderse 2 subat test gunum...herseyın hayırlısı canım bence sevınmek ıcın cok erken ama yınede allahtan umut kesılmez ............

kizlar siz nerdesiz kac gundur neden hic girmiyorsunuz merak etim sizi :79::79::79::79::79::79:

canim burdayiz ,,, kiz giriyorum yazilari okuyup cikiyorum sanada hic ras gelmedim,,,
senin durumun nasil nasil oldun agrilarin gectimi???
kendini nasil his ediyorsun , belirtiler basladimi son durum ne ??

seni merak ediyorum aman haftaya testen sonra yaz cok merak edyiorum

kendine birde bebise iyi bak grs

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…