- Konu Sahibi karabiber25
-
canim yapiliyor almanyada fa in bile yapabilir. Ofis histeroskopy dersen onlar praxiste yapiyorlar ama laparoskopy dersen eger hastaneye Überweisung veriyorlar .Birde eileiterröntgen var .Bana 3 ude yapildi. Once ofis yaptilar onu cebinden oduyorsun 150 civariydi yanlis hatirlamiyorsam . Hastanede laparoskopy krankenkasse karsiliyor.Ikisinide narkozla yaptilar bende. Ofis te rahim icine Kamera ile giriyorlar ve rahimi tupleri inceliyorlar . Laparoskopy de gobek ve kasiklarda birer tane olmak uzere delikler aciliyor.Karnini bir tur gazla sisirip organlari ayirip tuplerin icine ilac veriyorlar ve karin bosluguna gecip gecmedigini izliyorlar. Baska bir yontem daha var o cok agrili oda 50 civari .catala cikiyorsun muayene pozisyonunda .Spekulum takildikdan sonra rahim icine kataterle tuplere yakin bolume mavi bir sivi gonderiyorlar. ultrason yada Ileri teknik varsa rontgen cihazi ile tupten gecip gecmedigine bakiyorlar . Ama cok agrili ben cigligi bastim onda.
Seyla cim benim dedigim sonuncusu ilacli rahim filmi.Hsg ve laparoskopi doktoro sordum yapiyoruz dedi.Ama ilacli rahim filmi ni cekmiyolar.
canim yapiliyor almanyada fa in bile yapabilir. Ofis histeroskopy dersen onlar praxiste yapiyorlar ama laparoskopy dersen eger hastaneye Überweisung veriyorlar .Birde eileiterröntgen var .Bana 3 ude yapildi. Once ofis yaptilar onu cebinden oduyorsun 150 civariydi yanlis hatirlamiyorsam . Hastanede laparoskopy krankenkasse karsiliyor.Ikisinide narkozla yaptilar bende. Ofis te rahim icine Kamera ile giriyorlar ve rahimi tupleri inceliyorlar . Laparoskopy de gobek ve kasiklarda birer tane olmak uzere delikler aciliyor.Karnini bir tur gazla sisirip organlari ayirip tuplerin icine ilac veriyorlar ve karin bosluguna gecip gecmedigini izliyorlar. Baska bir yontem daha var o cok agrili oda 50 civari .catala cikiyorsun muayene pozisyonunda .Spekulum takildikdan sonra rahim icine kataterle tuplere yakin bolume mavi bir sivi gonderiyorlar. ultrason yada Ileri teknik varsa rontgen cihazi ile tupten gecip gecmedigine bakiyorlar .
Slm canim bi arastiririm krankenkasselari bilgilerin icin cok sagol,almancalari aklima gelmemisdu sen yazmissin ama ben hic para odemedim.gercekdende son yazdigin dogru cok agrili bir islem bide beni hemen kaldirdilar tansiyonum cok dusmusdu nerdeyse bayilcakdim basim cok dönmusdu.
Slm arkadaslar bende novum essende 3asilama ve tup yaptirdim ama malesef olmadi,ama haklarin yemeyeyim cok iyi bir klinik cok ilgileniyrlar,asilamalarim tutmadi cunku tuplerim tikaliymis,3asilama bosuna oldu ama onlarin sucu yok onceden gittigim klinik rahim filmi cekmisdi guya tuplerede bakmislar ve rapora acik yazmislar. Gecen yaz denedigimiz tupde malesef negativ sonuc aldik dr tam tutuncakken gitmus dedi cunku degerin onu gosteriyor dedi.esim issiz oldugu icin bi daha ne zaman deneriz bilmiyorum.bizim burda 50%oduyorlar bide ben ilaclarimi turkiyeden getirtdim daha uygun diye.benim dr bielefeld ama transferi katzorke yapti.hepsi cok ilgili tavsiye ederim hatta dr cicek diye baxan turk dr vardi 6ayligina baska ulkelere egitime gitcekdi belkide geri gelmusdir oda cok yardimci oluyor.
Canim rahim filmini nerde cektirdin, bende cekmek istiyorum cunku.belki nerde nasil cektirdin, kim sevk etti .detayli anlatirsan sevinirim.,
Insallah bu yaz bizlerinde hamile olarak gecirecegi yaz olur canim.. evet niyeyse sanki butun klinikler bilgi verme yoksunu, nedendir bilmem.. darmstadt hakkinda forumdaki dier arkadas bazi seyler anlatmis, orda tedavi gordugu icin. Belki okumussundur..
insaallah bakarsin tedaviye gerek kalmadan hamile olursun canim... bende carsamba essenin formlarini yolladim, bakalim nezaman cevap gelicek.. eger burasida olmazsa baskada hicbir yer hakkinda bilgim yok..napicam bilmiyorum...
seninde bu kliniklerden hangisi hakkina hayirli ysa otarafa donsun nasibin canim...
bizi bilgilendirmeyi unutma haftaya gorusdukten sonra canim..
Slm canım, bana bugün Essen'den 08.04 tarihi için randevu verdiler, çok şaşırdım bu kadar çabuk olmasına, diğer yerler hep 2-3 ay bekletiyorlar. Prof. Katzorke'den aldım, fakat kendisi her ay 1-2 haftalığına seminer vermek için klinikten ayrılıyormuş, tam benim tedavi dönemime denk gelirse diye endişeleniyorum, sonuçta ben onca yolu onun için gitmeyi göze aldım
Bu arada her şey yolunda giderse, ben Mayıs sonu gibi tedaviye başlamak istiyorum, sen ne zaman başlarsın?
Âmin Seyla arkadaşım, inşallah dediğin gibi olur, tavsiye ettiğin doktorları mutlaka dikkate alıcam, ah cinsiyetleri önemli değil, benimde ikizlerim olsa dünyanın en mutlu kadını olurum herhalde:) birbirimiz için bolca dua edelim Allah bize hayırlı, imanlı, uzun ömürlü, sağlıklı evlatlar versin inşallah
Slm canım, bana bugün Essen'den 08.04 tarihi için randevu verdiler, çok şaşırdım bu kadar çabuk olmasına, diğer yerler hep 2-3 ay bekletiyorlar. Prof. Katzorke'den aldım, fakat kendisi her ay 1-2 haftalığına seminer vermek için klinikten ayrılıyormuş, tam benim tedavi dönemime denk gelirse diye endişeleniyorum, sonuçta ben onca yolu onun için gitmeyi göze aldım
Bu arada her şey yolunda giderse, ben Mayıs sonu gibi tedaviye başlamak istiyorum, sen ne zaman başlarsın?
Âmin Seyla arkadaşım, inşallah dediğin gibi olur, tavsiye ettiğin doktorları mutlaka dikkate alıcam, ah cinsiyetleri önemli değil, benimde ikizlerim olsa dünyanın en mutlu kadını olurum herhalde:) birbirimiz için bolca dua edelim Allah bize hayırlı, imanlı, uzun ömürlü, sağlıklı evlatlar versin inşallah
Amin canim Insallah. RAbbim gonullerdeki ni en iyi bilendir.bakarsin dorduz bile verir bize :))) benbu ara dorduz hayali kuruyorum:)))) nedendir bilmem....sanirim kafayi yiyorum
Umarim hayirli sonuclar alirsin bu tedavinde canim..
Canim ben mektubu carsamba gunu yollamistim, ama hala haber gelmedi bana..bende mektupta ozellikle belirttim prof Katzorke'den istiyorum randevuyu diye.acaba ondan mi daha cevap gelmediki.
birde katzorkenin hangi tarihlerde olmadigi belli degilmi.?eger o, tetkik ve transferde olmicaksa neye yararki((
Bende suan krankenkassemi degistirmek istiyorum, privat icin basvurdum.ordan olumlu cevap gelmezse seyla arkadas gibi ikk kranken kasseya gecicem, onlarin avantaji bu tedavide daha cok.sanirim bu degisiklikden dolayi birkac ay gecer tedaviye baslamak icin..ama seninle orda ayni zamanda tedavi gormeyi isterdim:)
bir de gorusmeden sonra muhakkak izlenimlerini anlat olurmu. Bizede yol gostermekde yardimci olursun...
ya zaten simdiden timarhaneye dogru gidiyor olmaliyimki hayalim bile cok korkunc canim :))))Hahaha:) Allah seni iyi etsin, Allah korusun kız, dördüz dileme sakın, ben çok korkarım, Doğan'a kadar her şey yolunda gitse bile, doğduktan sonra tımarhaneye düşeriz, zaten şu an yaşadıklarımızdan dolayı potansiyelde var:)))
ya zaten simdiden timarhaneye dogru gidiyor olmaliyimki hayalim bile cok korkunc canim :))))
Slm Arkadaslar, nasilsiniz? hic sesiniz cikmiyor artik...
Biliyorsunuz, ben Offenbach ve Essen novum arasinda karar vermeye calisiyorum, dün Offenbach'da görüsmem vardi, ilk izlemimim iyiydi, 4 doktor calisiyor, chefleri Dr. Manolopoulos disinda 3 bayan doktor var, bir tanesi türk, biraz sorusturdum bayanlarin ikisi cok deneyimli ve özenli calisiyorlarmis, benim sorunum, biliyorsunuz, kaliteli embrylar elde edilmesine ragmen, bir türlü tutunamamalari, benim sorunum icin planiniz ne diye sordum, "diger klinik zaten bütün tahlilleri, testleri yapmislar dedi, hic bir sorun görünmüyor, elde edecegimiz yumurtalarin 6 tanesini 5 gün bekletip, icinden 3 tane en iyisini secip, kabuk kalinligini ölceceyiz, kalinligi fazla olursa, emryonun en dis kabugunu, daha rahat cikabilsin diye cizeceyiz, ve rahminizede cizik atacagiz, daha rahat yerlesebilmesi icin, ayrica faydasi kanitlanmis olan akupunktur tedavisini uygulayacagiz" dedi. Kadin bana gayet kararli ve emin bir izlenim birakti, ama tabiki 08.04ünde Essen novum daki randevumdan sonra karar verecegim.
Biliyorsunuz, ben Offenbach ve Essen novum arasinda karar vermeye calisiyorum, dün Offenbach'da görüsmem vardi, ilk izlemimim iyiydi, 4 doktor calisiyor, chefleri Dr. Manolopoulos disinda 3 bayan doktor var, bir tanesi türk, biraz sorusturdum bayanlarin ikisi cok deneyimli ve özenli calisiyorlarmis, benim sorunum, biliyorsunuz, kaliteli embrylar elde edilmesine ragmen, bir türlü tutunamamalari, benim sorunum icin planiniz ne diye sordum, "diger klinik zaten bütün tahlilleri, testleri yapmislar dedi, hic bir sorun görünmüyor, elde edecegimiz yumurtalarin 6 tanesini 5 gün bekletip, icinden 3 tane en iyisini secip, kabuk kalinligini ölceceyiz, kalinligi fazla olursa, emryonun en dis kabugunu, daha rahat cikabilsin diye cizeceyiz, ve rahminizede cizik atacagiz, daha rahat yerlesebilmesi icin, ayrica faydasi kanitlanmis olan akupunktur tedavisini uygulayacagiz" dedi. Kadin bana gayet kararli ve emin bir izlenim birakti, ama tabiki 08.04ünde Essen novum daki randevumdan sonra karar verecegim.
Selam canim . Hadi hayirlisi anlatilanlar cok iyi izlenim birakiyor .Insallah tedavide ayni sekilde alakali ve iligli olurlar. Benimde ayni sekilde 5. gune bekletildi anlatmistim. Ben assitedhatching ( zari cizme islemi ) yapacakmisiniz dedim. Novumda her Transfer oncesi zari olcup kalinsa hemen lazerle cizigi atiyorlarmis diye soylemisti doktorumuz .
Seylacigim, novumdakiler bu zar cizme islemini ucretsizmi yapiyor? Yoksa embriyonun durumuna gore yapilmasi gerektigini soyleyip ayri bir ucretmi talep ediyor?
Benim klinigim ilk denemede hemen opudan sonra bana sordu boyle birsey var yapalimmi diye(.ama bunu kendin odiceksin kasse karsilamiyo demisti)Kabul ettik, icimizde soru isareti kalmasin diye.250 euro odemistik bunun icin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?