- Konu Sahibi karabiber25
-
canim baska kliniklerde kendimiz oduyorduk . Burada sormadim bizmi odicez diye. Ama blastosist asamasina Kadar beklemesi icin 126 ödedik. Islem ve ilac parasi. bana Transfer edilen blastlar cizildimi cizilmedimi bilmiyorum . Sormakta aklima gelmedi. Daha onceki denemelerde Zarin kalin deyip hemen faturayi dayiyorlardi onumuze bende hep cebimden 250 odedim simdiye Kadar her denemede.Ama acik acik soyliyeyim daha onceki tedavilerimde %50 bize düsen payi hep 2000 civariydi. Novumda toplam 1600 odedik ve onuda krankenkasse bize geri oduyor . Oyuzden aklimda novuma karsi para derdindeler gibi bir soru olusmadi. tabi dedigim fiyatlara ilaclarda dahil canim . Halen bizden Bilgi istiyorlar arada arayip nedurumdayim soruyorlar ve dogum haberimizi bekliyorlar. Bilemiyorum bana cok icten ve Samimi geldiler. Ilk defa kendimi para yumurtlayan birisi olarak gormedim bu klinikte.
Birde kizlar bilmem dogrumu, dondurulmus embriyoyla tedavi yapinca butun herseyi sen oduyorsun kasse karsilamiyor?benim kinci denemem dondurulmuslaydi, butun tahlildi , ultrasondu, kremdi hepsini ben odedim. Kasse karsilamadi. Privat oluyormus , dogrumu acaba?
Canim birde sen offenbachta turk doktorlami gorustun, ? Birde senin tuplerinde felan tikaniklik gibi bir sorun yok degilmi?
evet canim Dogru . Bizede ayni bilgiler verildi krankenkasseden. Kryo yapilirsa %100 cebimizden odeceyiktik herseyi.Sükür gerek kalmadi. Hamile kaldigim icin yine 3 hak kazandim . AKlinizda bulunsun hamilelik yasayinca ister doguma Kadar gitdin istersede dusuk olsun tekrar bastan 3 deneme hakkina sabip oluyorsunuz. Esim ciddimi sakami yapiyor bilmem ama bu ikiside kiz olursa bir defa daha deneriz erkek olsun diye diyor . Bende sen Allahtan saglikli evlat iste kiz erkek farktetmez diye kirildim ona. Oda saka yaptim senin tepkini olcmek istedim dedi ama . HEr sakanin altinda bir gercek vardir dimi
Uzulme canim, senin suan hep morele ihtiyacin var..eminim kiz erkek farketmemistir esin icin , ama belkide cok cocuk seviyordur:) aileyi kalabaliklastiracak,birde oyle dusun ":)
Hamilelik olunca tekrar hak kazandigini bilmiyordum , iyiki soyledin .saol canim...
Canım bana hiç para hakkında bir şey söylemediler, benimde sormak aklıma gelmedi, o kadar psikolojim yıpranmışki, dünya umrumda değil sanki. Doktorum Türk değil, ama orada çalışan bir kız ağladımı görünce, "merak etme senin doktorun ve Türk olan kadın doktoru cok iyiler, işlerini gercekten özenle yapıyorlar ve genellikle tutuyor, seninkide tutar" diye beni teselli etti. Ben daha onceden spontan hamile kaldığım için ve eşimin spermleri az olduğu için, tüplerime hiç bakılmadı canım
Âmin Seyla arkadaşım, gerçekten bu bekleyiş beni mutsuzluğa sürüklüyor, inşallah bu defa her şey iyi olur, bu arada senin mesleğini sorabilirmiğim, tıbbi terimlerin hepsini bilmen dikkatimi çekti:)
Bencede canım, bebeklerin heyecanından öyle söylemiştir😉
düşük oluncaya tekrar başlıyorsa Nil8474 arkadaşta tekrar baş vursun o zaman, maddi sıkıntıdan dolayı devem edemiyordu, hatta sigortalarını değiştirip, 100% ödeyen bir sigortaya geçip, ücretsiz 3 taze deneme daha yaptirabilirler, okur inşallah bu bilgileri.
Uzulme canim, senin suan hep morele ihtiyacin var..eminim kiz erkek farketmemistir esin icin , ama belkide cok cocuk seviyordur:) aileyi kalabaliklastiracak,birde oyle dusun ":)
Hamilelik olunca tekrar hak kazandigini bilmiyordum , iyiki soyledin .saol canim...
Bencede canım, bebeklerin heyecanından öyle söylemiştir😉
düşük oluncaya tekrar başlıyorsa Nil8474 arkadaşta tekrar baş vursun o zaman, maddi sıkıntıdan dolayı devem edemiyordu, hatta sigortalarını değiştirip, 100% ödeyen bir sigortaya geçip, ücretsiz 3 taze deneme daha yaptirabilirler, okur inşallah bu bilgileri.[/QUOTE
Canim cok sagol beni dusunmussun.
Bu sigorto degistirme konusunu gecen sene arastirdik odemiyolar canim benim bulundugum bolgede.bide benimki dusuk sayilmadi direk kimyasal oldugu icin negatif oldu.
Kizlar sizinle duygularimi paylasmak istiyorum.Bana kizmayin olurmu.
Benim ilerde anne olabilecegime dair hic umudum yok.Anne olamayacagim diye kabullenmis durumdayim niye boyle hissediyorum bilmiyorum
çok normal tatlım
kişisel gelişim kitapları okumanı öneriyorum ve ne olursa olsun pozitif düşün
Keske pozitif olabilsem.Ailemden uzaktayim telefonda da herseyi paylasamiyosun.Butun gun yanlizim.3 negatif ten sonra o kadar yorgun hissediyorum ki kendimi.
çok normal
git gide umudunu kaybediyor olman bende öyleydim çalışıyormusun?
Yok canim. 6 yil oldu evleneli calismiyorum.ama bir fabrikaya basvurdum yuzde 90 olumlu haber alabilirim.
Sen ne durumdasin? Bu duygularla nasil basettin
anladım ama evde olman daha ıyı bu donemde aslında
ben son denememde doktor tasvıyesıyle bır takım egzersızler yaptım meditasyon dıyellım yuruyus yuzme bu gıbı sporlarıda duzenlı yaptım , beslenme uzmanına gıttım söylenen herseyı yaptım kitaplar okudum akupunktur ve noral terapide gordum
ben cok rahatlamıstım
3.denememde hamile kaldım benim oğlum suadna 4 yasında
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?