almanyadan tup bebek tedavisi olan varmi?yasadiklarimizi paylasalim .

anlıyorum tabı ıkı taraflı olmasıda cok onemlı
maddı manevı ınsan olumsuzluga suruklenıyor bende ılk denememı yaparken 19 yasındaydım :)yaslarınız musaıtse tabıkı bıraz dınlenebılırısnız

Sen de erken baslamissin tedaviye.
Bende 22 idim basladigimda.simdi 29 yasindayim.Bana kalsa maddi olanaklar elverdigince bikmadan devam ederim denemeye ama esim oyle dusunmuyo.

Sen de erken baslamissin tedaviye.
Bende 22 idim basladigimda.simdi 29 yasindayim.Bana kalsa maddi olanaklar elverdigince bikmadan devam ederim denemeye ama esim oyle dusunmuyo.

bu sırada bence sende bır sonrakı tedavı ıcın vucudunu hazırlamalısın
sıgara ıcıyorsan bırak
cola tuketıyorsan tuketme salgıklı beslen bılıyorsunkı ruhende bu duruma hazır olman lazım malesef cok ıstıuyor gıbı olsakta cogu kez vucudumuz hazır olmadıgı ıcın kabul edılmıyor embrıyo dıye duıusnuyorum

Tesekurler arkadasim biraz sohbet iyi geldi.
Sigara hic kullanmadim.Kola sadece mantinin yaninda severim oda esimin bardagindan otlanirim bi iki yudum:)
Boyum 1.60 kilom 60.tedavilerde daha zayiftim.
Galiba benim sorunum psikolojik herseyi kafaya takiyorum.fazla alinganim.
Mutlu olmayi beceremiyorum

Kizlar sizinle duygularimi paylasmak istiyorum.Bana kizmayin olurmu.
Benim ilerde anne olabilecegime dair hic umudum yok.Anne olamayacagim diye kabullenmis durumdayim niye boyle hissediyorum bilmiyorum

Hayir arkadasim umutsuzluk hic yakismiyor...
Musluman umutsuzluga kapilmaz...atalarimiz ne demis, iyi dusun iyi olsun....kendini bu dusunceden ali koyacak ugraslar bul kendineki canin yanmasin bukadar oldumu arkadasim..?
Herseyin vardir birzamani..
ve kasseyi degistirince oluyor , yeni hak kazaniyorsun.burda deneyen bikac arkadasim oldu..onlara( yani sigorta sirketine) budurumdan bahsetme, sadece sigortani degistir .birkac ay sonrada basvuruda bulunursun...denemekte zarar gelmez...sen yinede bufikri bir uygula derim..
ben bile sigortami degistirmeye karar verdim.. enazindan cocuk icin olmasa bile baska sigortalarin daha fazla avantajlari var onlardan yararlanirim enazindan..,

Bence sende yeni ise baslayinca vede azda olsa bu istegi kafandan atacak bir ugrasin olursa inan bana dier arkadas gibi sende kavusursun istegine.hersey kafada bitiyor... esinde belki sen uzulme diye istemiyormus gibi yapiyor. Cunku benim esim buyuzden uzak duruyordu tedavilerden... basarisiz olunursa uzulup yikilacagimi bildigi icin hep negeregi var, kendimize bakalim, olmazsa olmaz deyip gecistiriyordu... onlar biliyorlar cok istediğimi zi, birde onlarin cok istekli olduklarini anlarsak dahada agir bir yukun altina giricegiz diye uzak duruyorlar tatlim... suyu birazda akisina birak bir muddet, bakalim nolucak..

Sagol canim.Teoride iyiyimde pratigim kotu:) gecen sene esim ugrasti baska sigorta icin odenmiyo dediler kapattik konuyu.Ah canim benim 7 yilda 1 asilama 3 tup.bu sene cevremde herkes hamile gecen bi cocuk mevlutune gittim.
Benimle yada benden sonra evlenenlerin hepsi ikinci ucuncu cocuklarina hamileydi.Yanlari da bi cocuk karinlari burnunda bir naz bir niyaz."Ay dogum soyle geciyo sezeryan boyle gece uyuyamiyom."daha neler neler
Bi Allahin kuluda demiyoki bu kizin olmuyo senelerdir biraz cenemizi kapatalim

algıda seçicilik valla sonra baska derdin oldguundada hep onları goruyorsun duyuyorsun
aslında sana karsı yapmıyorlar onların normal yasantısı boyle bende bu tarz seyelre cok alınırdım aglardım yanı uzulurdum ama bence bır kac kere boyle cocugu olmayan kısıler yanında bır takım konusmalarım oldu tamamen bılıncsız dusunmeden degılde onun orada oldugunu algılamadan dıyebılırım

Anliyorum canim.Bizim cocugumuz olmuyo diye derdimiz var.Olanlarin hayatlarinda baska sorunlari var.
Ki etrafimdan da duyuyorum.Mesala ilk cocuk normal yolla olmus.eslerden birisi ikinci cocugu istemiyor.Hemen etraftan sorular "ne oldu olmuyormu? Aranizmi kotu?"anlasilan insanoglunun derdi bitmez...

evet canım bende gecen temmuzda hamıle kaldım- korunarak normal yolla e şok oldum tabi ama bi terslik oldu hayatım riske girdi 2 ay fılan yattım hastanede evde 16 haftada sonlandırıldı
demekki diyorum benim kaderimdede Allah bana hemencik evlat nasip etmiyor
yani

Cok gecmis olsun canim.Rabbim seni de boyle imtihan etmis.Bi tane evladin varmis Allah ona hayirli omurler versin.Insaallah en yakin zamanda ona bir kardes gelir.
Benim erkek kardesimin bebegi gecen sene dogdu bir nefeslik cani varmis gozunu acamadan melek olup gitti.
Suyu bitmis anne karninda bir hafta tutunmus.Allah korusun az daha kalsa gelinimizde zehirlenirmis

Canim ya (( insanlarimiz bazen boyle duyarsiz karsindakinin halinden anlamaz bi durumda oluyor malesef...

Kısmet işte
bazı şeyelrde kısmetten öteye geçilmiyor ama genede pes etmemek gerek
ne kadar üzülmüşlerdir hele doğupta kaybetmek çok acıdır
sonra oldumu bir daha bebekleri?

Kısmet işte
bazı şeyelrde kısmetten öteye geçilmiyor ama genede pes etmemek gerek
ne kadar üzülmüşlerdir hele doğupta kaybetmek çok acıdır
sonra oldumu bir daha bebekleri?
Cok sukur hamile simdi gelinimiz.Allah hayirlisi ile kucagina almayi nasip etsin.

:18:
slm arkadaslar, islerimin yogunugundan bir haftadir yazamiyorum sizlere, hatta okadar yogunumki gecen hafta gittigim tüp-bebek merkezine Überweisung götürmeyi unutmusum, bu Quartal alabilecegim Überweisungu haftaya Essen'e götürmeliyim, gecen ay icin kadin doktorum gecti, veremem diyor, sadece bir tane verebilir, merkezlerin ikiside Überweisung istiyor, ben ne yapayim simdi??? Bu merkezi begendim fakat, Essen'dede görüsmek isiyorum

Slm kizlar, yardiminiza ihtiyacim var.. bugun yeni bir kadin dr gittim, tuplerimin kontrolu vede acilip acilmicagini denemek icin Bauchspiegulung yapilmasini istedim. Bana uberweisung yazdi hastanede yapilsin diye..
tup bebek denemesinden once boyle birsey yapmayi , sansimi denemeyi istiyorum...
ama simdide karar veremiyorum, sizce hic ugrasmayip direk tup bebege devammi edim, yoksa % 1 de olsa laparoskopi yle sansimi deneyimmi?
Benim tuplerim iltihaptan dolayi olusan chlamidien mikrobu tarafindan tikanmis, bugun kadin dr , iltihap enfeksiyon gibi seylerden dolayi olusan tikanikliklarda acilma sansi yok gibi dedi.
Simdi sizin fikirlerinize ihtiyacim var. Nolur yardim edin, laparoskopi yapayimmi , yoksa direk ayin 23.de novumda yeni tedaviye baslayayimmi..
simdiden dualariniza ve desteginize ihtiyacim var....

Ay canim ya, su sansa bakarmisin... gercektende nasil olucak simdi ( termininde birhafta sonraydi.... bu konuda bende bilmiyorum hic, nasil olur.. peki simdi napicaksin?
Sanirim bende laparoskopi olursam essendeki termini iptal edicem
En azindan sen gidince fikirlerini yazarsin diyordum..

Slm karabiber bence kesinlikle laparaskopi yaptir. Ben yaptirmadigim icin 6 tane negatif sonuc aldim. Meger endometrios varmis bende

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…