Almor'un Mutfak Gereçleri :))

Nevresim Takımları, Pike Takımları, Battaniyeler ve Pijama Takımlarıda eklenmiş
Her biri çok güzel, çok şık.
Mutlulukla, Huzurla kullanırsınız İnşallah

Beğen beğen bitmedii

maşallah herşeyin çok güzel canımm ayrıca mobilyalarını da çok beğendimm

Mutluluklar dilerimm

çok güzeller
güle güle kullan. bak bunlar bende de var

Son düzenleme:
Bitti zaten mutfak canım :)
Örnek aldığım topiklerin başında topiğinde

Sağol tatlım. Mutfak çok aldım ya artık ona para harcamıyım yoksa batacağım.

Beğen beğen bitmedii

maşallah herşeyin çok güzel canımm ayrıca mobilyalarını da çok beğendimm

Mutluluklar dilerimm

Çok teşekkür ederim. Bu topiği tee 2 yıl önce ne söz ne nişan ortada yokken açmıştım şimdi çok bölük pörçük oldu bir kaç aya daha düzenli bir çeyiz topiği açicim.

Sağol tatlım. Mutfak çok aldım ya artık ona para harcamıyım yoksa batacağım.
[/B]

Nişan Bohçası Yaptınız mı Canım
Bu arada ben seni eskilerden hatırlıyorum ama sen beni hatırlıyor musun bilmiyorum :26:
Ad değiştirdim İzmirperisi idim :)
Bu hesaptan da arkadaşlık isteği attım

Son düzenleme:
çok güzeller
güle güle kullan. bak bunlar bende de var

Ne güzel sen de mutlu günler kullan inşallah surrendercım.

Nişan Bohçası Yaptınız mı Canım
Bu arada ben seni eskilerden hatırlıyorum ama sen beni hatırlıyor musun bilmiyorum :26:
Ad değiştirdim İzmirperisi idim :)
Bu hesaptan da arkadaşlık isteği attım

Hatırladım seni canım. Nişan bohçasına biz biraz modern yaptık öyle gereksiz şeyler almadım aldırtmadım bir bohçe setine 400-500 denilince dedim alalım güzel bir bavul ona koyalım hem evlenince de iki tane bavulumuz olur kullanırız diye karar verdik bütün aldıklarımızı ona koyduk. Parça parça olduğu için fotoğraf çekmeye vaktim olmadı onları o yüzden ekleyemedim. Saten 6'lı gecelik takımı filan alınır ya geline ben gittim onu mesela koyu mor aldım, siyah başka gecelikler renkli çamaşır takımları filan aldım, siyah topuklu terlik vs ,makyaj malzemeleri aldık. Her gün işe gittiğim için işte giyebileceğim pantolon, gömlek, kazak, hırka ve ayakkabı gibi şeyler aldık. Bunların dışında çantadır, pijamadır, çoraptır o tarz şeyler aldık. Öyle çeşit çeşit bohçalar sandıklar filan o işe girişmedik hiç zaten sandık filan alsam bizim 65 metre kare evde ona yer bulamazdım çeyizlerden.

Son düzenleme:

Hatırladığına çok mutlu oldum canım
En güzeli gerçekten bavul. En mantıklısı canım. Bende nasipse Bavul istiyorum.
Moru fazla seviyorum o yüzden bende 6 lı seti mor isteyeceğim Nasip olursa...
En güzelini yapmışsınız, göze hoş durup kullanılmayan değilde, ihtiyacına bağlı olarak kullanabileceğin şeyleri almışsınız ne güzel canım. İnşallah hepsini Mutlulukla kullan.
Bu arada Maşallah'ta diyeyim, Maşallahh

Son düzenleme:

Çok sağol canım güzel temennilerin için Allah sana da nasip etsin en güzellerini inşallah.

Ev tekstiline devam.

Ellerinde istediğim desen olmadığı için farklı bir desende seçtiğim hamam setler lila-beyaz ve somon-gri olanları aldım.

Çift kişilik yorgan+2 adet yastık hediyeliydi

Tek kişilik 2 adet yorganımız

Bambu yorgan çift kişilik

Bambu yastıklarımız

Tek ve çift kişilik alezler

Son düzenleme:
Hepsi çok güzel Canım Maşallah.
İlk Nevresiminin Kırmızısıda bende var

nevresimlerini çok begendım canım guzel gunlerde kullan:)

Çok teşekkür ederim canım

Hepsi çok güzel Canım Maşallah.
İlk Nevresiminin Kırmızısıda bende var

Sağol canım ben de almadan önce ikisi arasında kalmıştım ama tacın kırmızı bir nevresim takımını alınca gene kırmızı tonlarda olmasın diye vazgeçtim.

canım güle güle kullan en üsteki nevresimin bende kırmızısız varr çok güzel çok kaliteli bambu yorganları nereden aldın mağazamı sitemi canım bende alsammı ki diyorum da :)))))))) hepsi çok güzelller

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…