canım öncelikle mutlu yılllar ve adına çok sevindim yerleştin hayırlı olsun beyaz eşyalaırn çok güzel
model numaraları nedir canım bizimde almammız lazım evimiz belli alıp koyualım diyoruz
Çok teşekkür ederim gizcim her şey netleşti gibi çok şükür artık hayatımızda.Model numaralarını da hemen yazayım.[
Buzdolabı: KGN 57P72 NE NoFrost Kombi inox.
Bulaşık Makinesi: SMS 58N08 TR N serisi bulaşık makinesi
Çamaşır Makinesi: WAS 24765 TR Logixx 9 kilo Vario Perfect
Bosch'un buzdolaplarının hepsi Türk malı oluyor canım yerli üretim ama bütçen uygunsa bulaşık ve çamaşır makinesinde made in Germany olanları almanı tavsiye ederim İspanya da Türkiye'de üretilmiş modeller var ama bakınca bile aradaki fark anlaşılıyor. Satın aldığımız yerdeki adam da Alman üretimlerini tavsiye etti genelde.
canım modeller için çok sağol bosch ve siemens aynı iki marka arasında kaldı bizde ev belli yakın zamanda almammız gerek kenara koyalım istiyoruz
fiyatlar naısl yani aldığın ürünler alman menşei ise fiyat konusunda fikir sölermisin teşekkür ederim modeller için canım
Aldığımız bayi indirim yaptı canım üç ürün alıyoruz diye. Normalde Buzdolabı 2500, çamaşır 1854 , bulaşık da 1575 tl idi toplam 5929 yapıyordu 5500 liraya aldık biz buzdolabı ayın ürünü olduğu için 2300 liraydı bir de ağustos ayı kampanyası vardı bonus karta 5 ay ertelemeli ve peşin fiyatına 10 ay taksit. Ocakta başlayacak ödeme kayınvalidemin kartından çektirdik biz ona toplu olarak ocakta parayı vereceğiz o artık kendi nasıl ödüyorsa o ödeyecek kartına.
ay canım bizde bosch bakıyoruz ödemeyi ya senetle yapıcaz yada nakit yapıcaz bakalım uyguna almışsınız inşallah bizde kampnyalı alabiliriz
Çok güzeller canım güle güle kullanınDün evimizin ilk büyük parçalarını almış bulunduk biz de. Beyaz eşyalardan başladık. Hatta dün benim için çok özel bir gündü hem doğum günümdü hem atandığım kurumu öğrendim hem de evimizin ilk büyük parça eşyalarını aldık çok şükür.Fırın, ocak, davlumbaz işine girişmedik evimiz kira olacağı için eve göre sonra alacağız ya da almayacağız genelde baktığımız evlerde takılı vardı ankastre ürünler. Bunlar da aldıklarımız.
Eki Görüntüle 784244
Eki Görüntüle 784245
Eki Görüntüle 784246
Çok güzeller canım güle güle kullanın
canım beniim görmemiştim topiğini..
sen kaç yıldır hazırmışsın yaa
utandım şimdii daha birşeyim yok
hepsi o kadar güzelkii,inşallah tatlı tatlı,huzurlu huzurlu kullanırsınız canım
kullandıkça aşkınız artsın inşallah heee
canım aldıkların çok çok güzel güle güle kullan i&d markasınıda bak canım pijamalar şort takımları var sitesinde
canım yeni çeyizlerinin hepsi birbirinden güzel güle güle kullan
Hayırlı olsun canımcım güzel günlerde kullan pijamaların ve tekstil ürünlerin hepsi çok güzel... Ayrıca nişanında da cok güzel olmuşsun bir ömür mutlu olun insallah :)
Sağol gizcim o markayı bilmiyordum bakayım bir ona söylediğin iyi oldu.
Çok teşekkür ederim sağolun.
Çok sağol canım Allah herkese istediği şekilde nasip etsin inşallah.
evet canım çok kalitelidir çeyizimde ilk sayfada paylaştıklaırma göz at istersen çoğu aldığım pijama o markadan
canım arada trendyola markafoniye piere cardin giriyor ordanda gecelik setleri alabilirsin loya gibi mağazalardan da aynı şekilde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?