Söz, Nişan, Kına Elbise Modelleri Almor'un Nişanlığı+Ayakkabısı+Çantası

almor

Guru
Kayıtlı Üye
20 Şubat 2010
5.890
156
373
İstanbul
Bunlar da benim nişanlığım ayakkabım ve çantam kızlar . Nişanlığımı hazır dikilmiş olarak aldım üzerinde sadece tadilat yapılacak . Nişana daha 4 ay var ama biz biraz tez canlı bir çift olarak beğendiğimiz için hemen aldık nişanlık işini aradan çıkarttık.

wuuuwww
çok hoşmuş nişan elbisen,sanada çok yakışmış,güle güle giyin

Teşekkür ederim canım kısmet olursa 27 ekimde giyeceğim inşallah.

çok kalmamış: )
da neden ekim?
havalar güzelken olsa ya(gerçi ekimde de güzel olur)
nasılsa işinide aldın eline maşallah :)

çok kalmamış: )
da neden ekim?
havalar güzelken olsa ya(gerçi ekimde de güzel olur)
nasılsa işinide aldın eline maşallah :)

Yer bulamadık canım araya zaten ramazan giriyor ramazandan sonra her yer tıklım tıklım valla en erken 27 ekim oldu o da pazar olduğu için cumartesi istesek kasımın ortasına kalıyordu.

Gerçi işe de en erken ekim kasım gibi başlayacağım kazandıktan sonra 3-4 ay geçiyor bu A grubunda bir de bu yönü var.

canım maşallah su gibi güzel olmuşsun allah gelinliğinide görmeyi nasip etsin almorcum cidden maşallah çok çok beğendim nişan elbiseni canım

atama sonuçları ne alemde ne zaman belli olcak canım

bide istanbuldaysan elbiseyi nerede yaptırıyorsun ben kına için bir elbise beğendim aynı bu tarz ben tüllü kabarık istiyorum o yüzden sorayım dedim hemen

Çok sağol Gizcim amin ikimiz de burda gelinliklerimizi evimizi paylaşacağımız günleri de görürüz inşallah. Tercih yapacağız temmuz ayında canım ama tam anlamıyla güvenlik soruştaurmasının filan bitip eğitime başlamam ekim kasım ayını bulacak gibi ben zaten anadolu yakasındaki yerleri öncelikle yazacağım hatta yüzde 99 ihtimal Çekmeköy belediyesine yerleşeceğim zaten sözlümün de işi orda evi de oradan tutacağız kısmetse.

Nişanlığımı Kadıköy'den Flower Moda'dan aldım canım. Ayakkabımı ve çantamı da oranın biraz ilerisinde karşısındaki bir ayakkabıcıdan aldım içeride çok çeşit gelin ayakkabısı ve abiye tarzı ayakkabılar vardı. Hatta o gün gün boyu arkadaşımla dolaştık kadıköyü buraya da öylesine akşam artık dönerken bir göz ucuyla baktım askıda tek vardı bu nişanlıktan giydim direk çok beğendik hazır dikilmişti çok uyguna aldık sadece üzerinde tadilat yapılacak bel ve etek boyundan bir de omuzdan . Yeniden diktirsek fiyatı iki katına geliyordu ben de hiç gerek yok dedim zaten güzel durdu güzel bir tadilatla tam üzerime göre olacak terzi kadın da dedi boşuna iki katını verme diye ben bunu senin üzerine uygun hale getiririm dedi biz de kabul ettik. Ertesi gün sözlüme söyledim iş çıkışı o ben ve kayınvalidem gittik kaporayı verdik prova tarihi aldık tadilat için böylece halletmiş olduk nişanlığı. Terzi kadın da çok tatlı bir bayan biraz da onun etkisi oldu almam da o kadar çok yer gezdik ki böyle ukala bilmiş bilmiş koca karı tipli gelinlikçilerden nefret ettim adeta sanki biz satıcıyız onlar müşteri bir havalar bir bilmişlik filan bu kadına kanım da kaynadı hatta gelinliğimi bile orda diktirmeyi düşünüyorum şu an para göz biri de değil öyle.

Yer bulamadık canım araya zaten ramazan giriyor ramazandan sonra her yer tıklım tıklım valla en erken 27 ekim oldu o da pazar olduğu için cumartesi istesek kasımın ortasına kalıyordu.

Gerçi işe de en erken ekim kasım gibi başlayacağım kazandıktan sonra 3-4 ay geçiyor bu A grubunda bir de bu yönü var.

anladım canım,malum ramazanlar yaza kayınca millet 1 sene önceden tutuyor heryeri,biz eşimle düğün salonumuzu 10 ay önceden tutmuştuk
A grubundan hazırlanmak bir de üzerine kazanmak kolay mı?
kurumlar tatili haketti bunlar diye bayağı bir süre veriyorlar ne güzel: )
ama garip tarafı kpss ye giriyorsun,yazılı sınavdı,mülakattı,başlamaydı neredeyse 1 1,5 sene sonra başlıyorsun işe,bu da ayrı stres doğrusu.beklemek hazırlanmaktan daha zordur eminim: )

almor yine güzelsin yine güzelsin

Çok beğendim, sana da çok yakışmış maaşallah. Allah tamamına erdirsin. Herşey gönlünce olur umarım :)

A grubu öyle canım ya resmen 2 yılımı harcadım 24 haziran 2011 mezuniyet tarihim. İşe gireceğimin kesinleştiği tarih 21 haziran 2013 artık 3-4 ay sonra anca ilk maaşımı alırım . Bu son iki yılı yaşanmamış sayıcam sırf bu sınavlar ve çektiğim stres yüzünden ama çok da güzel gelişmeler oldu hayatımızda o yüzden sayamıyorum.

bu aldığın güzel sonuç için hatırlamaya değer doğrusu
hayatta herşey böyle değil mi...
birşeyi hep çok isteyip hemde çok çalışınca bide karşılığını alınca insan çok mutlu oluyor,
bu herşeye değer: )
darısı başıma artık: ))

Amin diyelim canım darısı başına olsun inşallah.

çok beğendim, 10 üzerinden 10 verdim
saçlarını ve makyajını çok abartılı yaptırma. böyle bile çok güzel duruyor çünkü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…