wuuuwww
çok hoşmuş nişan elbisen,sanada çok yakışmış,güle güle giyin
Teşekkür ederim canım kısmet olursa 27 ekimde giyeceğim inşallah.
çok kalmamış: )
da neden ekim?
havalar güzelken olsa ya(gerçi ekimde de güzel olur)
nasılsa işinide aldın eline maşallah :)
canım maşallah su gibi güzel olmuşsun allah gelinliğinide görmeyi nasip etsin almorcum cidden maşallah çok çok beğendim nişan elbiseni canım
atama sonuçları ne alemde ne zaman belli olcak canım
bide istanbuldaysan elbiseyi nerede yaptırıyorsun ben kına için bir elbise beğendim aynı bu tarz ben tüllü kabarık istiyorum o yüzden sorayım dedim hemen
Yer bulamadık canım araya zaten ramazan giriyor ramazandan sonra her yer tıklım tıklım valla en erken 27 ekim oldu o da pazar olduğu için cumartesi istesek kasımın ortasına kalıyordu.
Gerçi işe de en erken ekim kasım gibi başlayacağım kazandıktan sonra 3-4 ay geçiyor bu A grubunda bir de bu yönü var.
Cok begendim cok da yakismis
Simdiden tebrikler :)
waaawwww süper olmusun prenses gıbı canmmm
almor yine güzelsin yine güzelsin
Çok beğendim, sana da çok yakışmış maaşallah. Allah tamamına erdirsin. Herşey gönlünce olur umarım :)
anladım canım,malum ramazanlar yaza kayınca millet 1 sene önceden tutuyor heryeri,biz eşimle düğün salonumuzu 10 ay önceden tutmuştuk
A grubundan hazırlanmak bir de üzerine kazanmak kolay mı?
kurumlar tatili haketti bunlar diye bayağı bir süre veriyorlar ne güzel: )
ama garip tarafı kpss ye giriyorsun,yazılı sınavdı,mülakattı,başlamaydı neredeyse 1 1,5 sene sonra başlıyorsun işe,bu da ayrı stres doğrusu.beklemek hazırlanmaktan daha zordur eminim: )
A grubu öyle canım ya resmen 2 yılımı harcadım 24 haziran 2011 mezuniyet tarihim. İşe gireceğimin kesinleştiği tarih 21 haziran 2013 artık 3-4 ay sonra anca ilk maaşımı alırım . Bu son iki yılı yaşanmamış sayıcam sırf bu sınavlar ve çektiğim stres yüzünden ama çok da güzel gelişmeler oldu hayatımızda o yüzden sayamıyorum.
bu aldığın güzel sonuç için hatırlamaya değer doğrusu
hayatta herşey böyle değil mi...
birşeyi hep çok isteyip hemde çok çalışınca bide karşılığını alınca insan çok mutlu oluyor,
bu herşeye değer: )
darısı başıma artık: ))
Amin diyelim canım darısı başına olsun inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?