Alnından Öpmek

sivridil

Guru
Kayıtlı Üye
3 Ağustos 2012
1.473
566
323
Kızlar bir erkek neden alnınızdan öper? Bu durumu yaşadığınızda neler hissettiniz? O an onun yada sizin düşünceleriniz neler olur? Kısacası yorumlarınızı alabilirmiyim :)

"NAMUSUMSUN" demek diye bir laf vardır bu alından öpme konusuyla ilgili
dudağından öpmeye kıyamıyorum, seni incitmek istemiyorum, seninle ciddi düşünüyorum gibi
ancak artık öyle ki, artık erkeklerin bunu kullandığını düşünüyorum
güven kazanmak için..

canım namusumsun demek tabi bir de kıyamıyorum sana dokunmaya vs vs anlamlarınada geliyor ama zamane erkekleri anlından başlıyor öpmeye ama aşağı doğru iniyor o yüzden pek güvenme böyle farazi haraketlere.Fazla reklam kokuyor yani

Son düzenleme:

bana aylar önce yapılan bi hareketti ki nitekim o an sadece alnımla kaldı sonra da bi kez saçımdan öptü öyle ileri giden bi durum yok yani :) ben kendimle ilgili olarak değilde zaten genel olarak yorumlarınızı merak ettim arattım böylede bi başlık çıkmayınca bu da benim başlığım olsun dedim, yorumlar için teşekkürler :)

open erkege bagli durust, ciddi ve asik biriyse çok anlam yuklenir evlilige kadar gider ama bayanlari çok seven bir erkekse bu bir oyunduurrrrr dikkat...

Hayatimin en guzel anlarindan biriydi.
Harika tek kelimeyle..
cok sevildigimi sanmistim.
ayrildik

offf Allah im
ne cok parcalandi icim ya

Hayatimin en guzel anlarindan biriydi.
Harika tek kelimeyle..
cok sevildigimi sanmistim.
ayrildik

offf Allah im
ne cok parcalandi icim ya

konuyla alakalı olmasada,kullanıcı adının altında yazan cümle. 2 senedir telefonumun açılış mesajında mevcut. ve hiç bişi istediğim gibi gitmiyo

şimdiiiiii konuya dönelim. alından öpmek felan yalan. güven kazanmak için yapılan hareketler bunlar. bana göre alından öpülmesi sahipleniş simgesidir. ve nikah masasında yapılması gerekir. öncesinde alnından öptürenler off yaa kıyafetime karışıyo.... off yaa çoğğğkkk kıskanç isyanlarına başlıyolar madem öle öptürmeyeceksin arkadaşımmmm

anlamını bilmiyorum. sarılıp film izlerken öper hep canımın içi. içim huzurla dolar her defasında.

insan sevdiği tarafından nereden öpülürse öpülsün çok güzeldir . Çok büyük keyif , ama tabi bazı şeylerden sakınmak lazım anladınız siz kızlar

Çok nadir olsada sevgilimin bi kaç defa öpmüşlüğü vardır.
Fakat önceden benden hoşlanan bi kaç erkekte alnımdan öpmek istemişti onlarınki tamamen yalandı sadece güven vermek beni tavlamak içindi insandan insana göre değişiyor anlamı.

"Alnından öperim,namusumsun,dudağından öpemem,kıyamam"
bu masallara karnım tok!
Seven adam her yerinden,her zaman öper.
Artı; herkes kendi namusundan kendisi sorumludur...

7 yıl önce tanıdım sevdim onu güzel sözler eşliğinde öptü alnımdan çok güzel harika unutamayacağım bir andı,,, o gün bu gündür hep öper,, Allahıma şükürler olsun ki doğru adam öpmüş alnımdan 3.5 ay sonra evleniyoruz ..

öyle bi anda öyle güzel bi zamanda öperki alnımdan
her seferinde arkamda dağ, yanımda elimden tutup yürüyecek bi yoldaş ve her zaman başımda bi sahip olduğunu
tekrar ve tekrar ve tekrar hatırlatır..ve o öptüğü zaman alnımdan o hareketine anlam aramaya gerek kalmaz çünkü o,
o anda ne hissediyorsam öpücüğüyle tamamlar duygularımı sadece derin bi his ve mutluluk yaşamak kalır bana...
ve kolay kolay alnından öpen erkek olmaz çok derin yaşaması lazım duygusunu haa bunu rahatlıkla yapan biriside varsa
ama siz bişi hissetmiyosanız daha doğrusu bu davranışının doğruluğuna inanmıyosanız o adam ya çok sanallaştırmıştır dünyasını yada
aşka sevgiye çok kolay bi gözle bakıyodur...çünkü bööle küçük şeylerde çok büyük anlamlar gizlidir..

Benimkide hep alnimdan yada sacimdan oper tamamiyla boy farkiyla alakali bizimki egilince oraya denk geliyo

canım konunun çok dışında ama merak ettim 7yıl önce tanıdım demişsin ya ne kadar birliktelikten sonra cddiye bağladınız benimde 4yılını dolduran bi ilişkim var çok seviyorum mutluyuz da ama çok mu uzattık diyorum moralim bozuluyo

Anlamı çok manalı ve güzel.
Fakat bu durumu lehine kullanmaya çalışan erkekler de çok fazla.
Allah herkesi iyilerle karşılaştırsın..

En başında beri canım kısmetmiş bizim ki 13 Temmuzda çıkmaya başladık, 1 Eylülde söz taktık
İmkanınız varsa uzatmayın derim, bizim okul iş ve askerlik vardı hepsi çıktı aradan nişanlandık 2012 de..
11 Mayıstada evleniyoruz kısmet olursa...
Çokmu uzattık diye düşünme mutlusunuz ne güzel engelde yoksa evlenebilirsiniz bence düşünüyorsunuzdur muhtemelen.

hiç düşünmez olur muyuz canım 4 senedir hep bu düşüncenin varlığıyla ilerledik..aslında imkanda var yok değil sadece insanoğlu işte zorla engel yaratıyor kendine benimki yok askerlik yok biraz daha işimi düzelteyim derken zaman geçiyo bakalım bu sene muhakkak bişi olucak yaza kadar ama işin kötüsü bu fena bi bahane oldu annesi açısından da adı da şu ki sana en güzelini yapmak istiyoruz tamam bu güzel bişi ama işin içinde bişi yok yani buna zemin hazırlama yok..e bizde sevdiğimle birlikte yapalım diyoruz ki ben bunu gönülden istiyorum sıfırdan birlikte çabalayarak yaparız diyorum ama o dahada uzatır süreci ki aileler illaki dahil olucak bi yerde olmadan olmaz bilmiyorum yaa karışığım valla ama tek bildiğim gerçek hiç dayanamıyoruz biz de artık bi an önce yuvamızı kuralım istiyoruz bunun varlığı bana yetiyo şimdilik..sağol cevap için canım hayırlısı..

Hala sıcaklıgına ınandıgım bır hareket alnından öpmek..

Sevdiğimde ara ara benim alnımdan öper.

Hatta bi resmimiz var alnımdan öpmüş benim gözlerim kapanmış istemsiz olarak öyle huzur doluyum ki..:)

Ne zaman beni alnımdan öpse işte bu benim sevdiğim adam! dememe sebep olur hep.

4 yıllık bir ilişki için evlilik çok normal zaten Ama kesinlikle askerliği atlatın derim bi erkek için çok büyük bi engel hem iş hem evlilik kısacası hayatta ilerlemek için...En basiti istemeye gelirler aile arası küçük bi söz yaparsınız yazında güzel bi nişan olur Adını koyun bence .. Biz hem okul iş askerlik derken yaşımızıda bekledik :) Birde benim babamın kesin isteği vardı askerlik olmadan yapmayalım nişan vs diyordu yarim gitti geldi evleniyoruz artık darısı başınıza.
Rica ederim.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…