canım namusumsun demek tabi bir de kıyamıyorum sana dokunmaya vs vs anlamlarınada geliyor ama zamane erkekleri anlından başlıyor öpmeye ama aşağı doğru iniyor o yüzden pek güvenme böyle farazi haraketlere.Fazla reklam kokuyor yani
Hayatimin en guzel anlarindan biriydi.
Harika tek kelimeyle..
cok sevildigimi sanmistim.
ayrildik
offf Allah im
ne cok parcalandi icim ya
7 yıl önce tanıdım sevdim onu güzel sözler eşliğinde öptü alnımdan çok güzel harika unutamayacağım bir andı,,, o gün bu gündür hep öper,, Allahıma şükürler olsun ki doğru adam öpmüş alnımdan 3.5 ay sonra evleniyoruz ..
canım konunun çok dışında ama merak ettim 7yıl önce tanıdım demişsin ya ne kadar birliktelikten sonra cddiye bağladınız benimde 4yılını dolduran bi ilişkim var çok seviyorum mutluyuz da ama çok mu uzattık diyorum moralim bozuluyo
En başında beri canım kısmetmiş bizim ki 13 Temmuzda çıkmaya başladık, 1 Eylülde söz taktık
İmkanınız varsa uzatmayın derim, bizim okul iş ve askerlik vardı hepsi çıktı aradan nişanlandık 2012 de..
11 Mayıstada evleniyoruz kısmet olursa...
Çokmu uzattık diye düşünme mutlusunuz ne güzel engelde yoksa evlenebilirsiniz bence düşünüyorsunuzdur muhtemelen.
hiç düşünmez olur muyuz canım 4 senedir hep bu düşüncenin varlığıyla ilerledik..aslında imkanda var yok değil sadece insanoğlu işte zorla engel yaratıyor kendine benimki yok askerlik yok biraz daha işimi düzelteyim derken zaman geçiyo bakalım bu sene muhakkak bişi olucak yaza kadar ama işin kötüsü bu fena bi bahane oldu annesi açısından da adı da şu ki sana en güzelini yapmak istiyoruz tamam bu güzel bişi ama işin içinde bişi yok yani buna zemin hazırlama yok..e bizde sevdiğimle birlikte yapalım diyoruz ki ben bunu gönülden istiyorum sıfırdan birlikte çabalayarak yaparız diyorum ama o dahada uzatır süreci ki aileler illaki dahil olucak bi yerde olmadan olmaz bilmiyorum yaa karışığım valla ama tek bildiğim gerçek hiç dayanamıyoruz biz de artık bi an önce yuvamızı kuralım istiyoruz bunun varlığı bana yetiyo şimdilik..sağol cevap için canım hayırlısı..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?