4 yıllık bir ilişki için evlilik çok normal zatenAma kesinlikle askerliği atlatın derim bi erkek için çok büyük bi engel hem iş hem evlilik kısacası hayatta ilerlemek için...En basiti istemeye gelirler aile arası küçük bi söz yaparsınız yazında güzel bi nişan olur Adını koyun bence .. Biz hem okul iş askerlik derken yaşımızıda bekledik :) Birde benim babamın kesin isteği vardı askerlik olmadan yapmayalım nişan vs diyordu yarim gitti geldi evleniyoruz artık darısı başınıza.
Rica ederim.
kızlar cevaplar çok güzel çok teşekkür ederim ilginize.. bende alından öpmenin samimiyetine inanıyorum açıkçası çünkü bizim de bedenimizin refleksif olarak da olsa karşı olmayacağı biri oluyo bu öpen. ilk yaşadığım ki sonda :) bi masada otururken sevdiceğim alnımdan birden öptü ve çıkmıyorduk da sok oldum heyecanlandım içim coştu aynı mutluluğu yüzünde okuyabiliyordum da neyse bu benim hikayem :) evlenenler, nişanlılar Allah bi yastıkta kocatsın inşallah :)
uufff evet yaa annemde askerliğini yapsn dedi de çok diretmedi bilmiyorum ama bende adı konsun istiyorum artık altı üstü bi yüzük takacak zaten iki tarafta gerektiği kadar biliyor durumumuzu bi babam kaldı ondan da şööle güzelce usulünce izin alıp çıkmak istiyorum artık onunla çıkınca bi yerlere ne biliim ya..inşallah Allahım önümüzü açar da yaparız bişiler zamanı geldi artık..hadi sizinkide hayırlı uğurlu olsun inşallah canım
evet canım harika bi duygu insan gözünü kapatıp uçuyor resmen o an :90: bu arada kusura bakma benim merakım yüzünden konu hafif bi konum değiştirdi ama neyse topladık
hayır canım olur mu senin konunda önemli başlık sizin konusun :)
Kızlar bir erkek neden alnınızdan öper? Bu durumu yaşadığınızda neler hissettiniz? O an onun yada sizin düşünceleriniz neler olur? Kısacası yorumlarınızı alabilirmiyim :)
sağol canım hiç sorma tanışması bi ayrı evliliği düşünmesi bi ayrı evlilik hazırlığı evlenmesi evlilik sonrası bunlar komple ayrı ayrıyinede adamın oğlu bi alnımdan öper bi güzel bakar elimi bi sıcak tutar tamamdır artık dünyada hiç düşünülecek bişi kalmaz
Tatlım ya sen ne yazmışsın konu nerelere kadar gitmiş dimiBende bi bakayım acaba ben mi yanlış okudum ama yoooo sen namusla iligili birşey dememişsin
Neyse alından da dudaktan da öpülmek güzeldir vesselam :82:
allahtan evlilik düşünmüyorum şu an yoksa vazgeçerdim yani bu kadar sorumluluktan sonra :)
..ve ben hala akıllanmış değilim ısrarla evlenmenin aşkıyla yanıp tutuşuyorum :90:
şaka maka kız çocuğu olduğumuzdan sanırım bütün bunlar evet sahiplenip alnından öpen biri oluyo da işte devamınıda bekliyosun
ööle liseli aşıklar gibi kaçak güreşilmiyo bi süreden sonra aileyle
ama genede alnından öpen birine de sahip olunca gözün görmüyo be arkadaş 10senede beklesem sıkıntı değil adamın oğlu işini biliyo yani
doğru adamı bulduğuna inanıyorsun bence evlilik de güzeldir de ben bahtsızım :)
hahah evet ya sevdiğinle olmak ister insan yani, haklısın canım allah tamamına erdirsin :)
amin canım hepimizin inşallah
sen niye bahtsızsın yaa biz bayanlar herşeyin üstesinden geliriz valla içini rahat tut :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?