Alnından Öpmek

kızlar cevaplar çok güzel çok teşekkür ederim ilginize.. bende alından öpmenin samimiyetine inanıyorum açıkçası çünkü bizim de bedenimizin refleksif olarak da olsa karşı olmayacağı biri oluyo bu öpen. ilk yaşadığım ki sonda :) bi masada otururken sevdiceğim alnımdan birden öptü ve çıkmıyorduk da sok oldum heyecanlandım içim coştu aynı mutluluğu yüzünde okuyabiliyordum da neyse bu benim hikayem :) evlenenler, nişanlılar Allah bi yastıkta kocatsın inşallah :)

uufff evet yaa annemde askerliğini yapsn dedi de çok diretmedi bilmiyorum ama bende adı konsun istiyorum artık altı üstü bi yüzük takacak zaten iki tarafta gerektiği kadar biliyor durumumuzu bi babam kaldı ondan da şööle güzelce usulünce izin alıp çıkmak istiyorum artık onunla çıkınca bi yerlere ne biliim ya..inşallah Allahım önümüzü açar da yaparız bişiler zamanı geldi artık..hadi sizinkide hayırlı uğurlu olsun inşallah canım

evet canım harika bi duygu insan gözünü kapatıp uçuyor resmen o an :90: bu arada kusura bakma benim merakım yüzünden konu hafif bi konum değiştirdi ama neyse topladık

Canım ben evlilik için askerliği atlatın dedim yoksa bi söz yapılabilir tabi :)

evet canım harika bi duygu insan gözünü kapatıp uçuyor resmen o an :90: bu arada kusura bakma benim merakım yüzünden konu hafif bi konum değiştirdi ama neyse topladık

hayır canım olur mu senin konunda önemli başlık sizin konusun :)

ayy en saçma ya yok alnımdan öperse namusuymuşum ne alaka zaten seven erkek kadınını en baştan namusu olarak görmeli onu sakınmalı öpecekse alnımdan ebni sevdiği ve o an yanağımdan dudağımdan ne anlamda öpüyorsa o anlamda öpsün alnımdan da bir msj vermek için öpecekse öpmesin saçma ve anlamam da zaten

hayır canım olur mu senin konunda önemli başlık sizin konusun :)

sağol canım hiç sorma tanışması bi ayrı evliliği düşünmesi bi ayrı evlilik hazırlığı evlenmesi evlilik sonrası bunlar komple ayrı ayrı yinede adamın oğlu bi alnımdan öper bi güzel bakar elimi bi sıcak tutar tamamdır artık dünyada hiç düşünülecek bişi kalmaz

Kızlar bir erkek neden alnınızdan öper? Bu durumu yaşadığınızda neler hissettiniz? O an onun yada sizin düşünceleriniz neler olur? Kısacası yorumlarınızı alabilirmiyim :)

Tatlım ya sen ne yazmışsın konu nerelere kadar gitmiş dimi Bende bi bakayım acaba ben mi yanlış okudum ama yoooo sen namusla iligili birşey dememişsin
Neyse alından da dudaktan da öpülmek güzeldir vesselam :82:

allahtan evlilik düşünmüyorum şu an yoksa vazgeçerdim yani bu kadar sorumluluktan sonra :)

evet ama olsun olayı her boyuttan ortaya koyuyor arkadaşlar iyidir böyle de :) dudağı bilmem ama alın konusunda sana şiddetle katılıyorum :)

allahtan evlilik düşünmüyorum şu an yoksa vazgeçerdim yani bu kadar sorumluluktan sonra :)

..ve ben hala akıllanmış değilim ısrarla evlenmenin aşkıyla yanıp tutuşuyorum :90:
şaka maka kız çocuğu olduğumuzdan sanırım bütün bunlar evet sahiplenip alnından öpen biri oluyo da işte devamınıda bekliyosun
ööle liseli aşıklar gibi kaçak güreşilmiyo bi süreden sonra aileyle
ama genede alnından öpen birine de sahip olunca gözün görmüyo be arkadaş 10senede beklesem sıkıntı değil adamın oğlu işini biliyo yani

Sevdiceğim alnımdan ve kaşımdan çok öper...
Çok mutlu olurum, içini biliyorum çünkü...
İçi titrer bana, çok mutlu olur alnımdan öpünce...

çok severim beni alnımdan öpmesini içim rahatlatır adeta
bende öpüyorum aşkımı alnından özellikle teselli verdiğim zamanlar.
çok değişik bir etkisi var gerçekten

Tüm sinirimi,stresimi,kötü duygularımı yok edip huzur bulduğum tek an...
Ve beni sakinleştirmeyi adı gibi bilen bir adam...

Son düzenleme:

doğru adamı bulduğuna inanıyorsun bence evlilik de güzeldir de ben bahtsızım :)
hahah evet ya sevdiğinle olmak ister insan yani, haklısın canım allah tamamına erdirsin :)

doğru adamı bulduğuna inanıyorsun bence evlilik de güzeldir de ben bahtsızım :)
hahah evet ya sevdiğinle olmak ister insan yani, haklısın canım allah tamamına erdirsin :)

amin canım hepimizin inşallah
sen niye bahtsızsın yaa biz bayanlar herşeyin üstesinden geliriz valla içini rahat tut :)

alnından öpmek sana kıyamıyorum ancak bununla yetiniyorum demek ve bitanem her öptüğünde aynı huzuru güveni mutluğuğu yaşarım bende :)

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…