Alnından Öpmek

Eşim hep öper anlımdan. Günlük rutindir hatta :)

Türk filmlerinde klasiktir ya 'namusum, helalimsin' falan. Herhalde o maksatla öpüyorlardır.
Akşam onun duygularını da sormalıyım

Bizimki de rutin mütemadiyen öper alnımdan.

Benim Biriciktanem'de öper beni alnımdan Gözlerime baktıktan sonra öper hep Anlamını hiç sormadım bende, ama hissediyorum :93:

Eğer karşınızdaki bunu kullanarak başka şeyler yapmaya zemin hazırlamak gibi bir şeref yoksunluğu sergilemiyorsa tam anlamıyla masumiyet bildirimidir.Aaaahh ahhh bi de büyülüdür ki uçtum gidiyorum dersiniz içinizden.Sen benim kanatlarımın altındasın,ben seni korurum,hep seninleyim mesajı vardır altında içgüdüsel olarak.Bir sürü lafla sevgi anlatacaklarına,güven kurmaya çalışacaklarına ara sıra alından öpseler sorun falan kalmaz bence

konu sahibi olarak yazılan en güzel yorumlardan biri sizinki gerçekten ama evet şeref yoksunları var. tecrübeyle sabitlendi sağolsun :)
neyse kızlar allah hepimize böyle insanlar versin ne diyelim artık :) gerçekten de huzurun öteki adı sanıyordum ben bunu :)

beni en çok babamın alnımdan öpmesi duygulandırmıştıbaba ewimden çıktığım gün baban hep arkanda olacak unutma dedi alnımdan öptü ve beni eşimin koluna verdi.hayatımda unutamayacağım günlerden biri.

Ay siz çok yaşayın, kesinlikle öyle... Zaman kötü kolla...

Aileler biliyor, alt tarafı yüzük takılcak çok yanlış bir cümle. O yüzük öyle her tanıştığın ailenin evladıyla takılsaydı ooo olmaz ki öyle.

Önemli olan niyettir, ailelerin sizden haberdar olması yada sizlerle tanışıp görüşmesi değil. Hayırlısı olsun hakkımızda inşaallah.

Ben hiç yaşamadım ama yaşasam duygusallıktan ağlardım. Çok masum. Romantik.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…