• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Şampuan ve Saç Kremleri Alpecin kafeinli şampuan

tatyana35

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Ocak 2012
320
8
96
İzmir
Sevgili kadınlar, ben bu şampuandan aşırı memnun kaldım, size tavsiye etmek üzere anlatacağım. Benim saçlarım dehşet dökülüyordu. Nerdeyse her banyodan sonra ağlayacak duruma geliyordum. Her şampuanı denedim. Organik şampuanlara dünya para döktüm. En sonunda kan testi bile yaptırdım ama bir sorun çıkmıyordu. Yine de aşırı dökülmeye devam ediyordu. En sonunda bir gün yurtdışından bir arkadaşım bana bu şampuanı tavsiye etti ve kendisindeki kellik sorununa bile çözüm getirdiğini söyledi. Hemen araştırdım netten satın almak istemedim. Eczanede satıldığını öğrenip eczanelere soruşturmaya gittim. Yeni aldım sayılır birim fiyatı 44 liraydı. Hemen aldım tabi çünkü o işe yaramayan organik şampuanlara çok daha fazlasını ödüyordum nerdeyse. Gerçekten abartmıyorum 5 yıkamadan sonra banyoda tek tel saç görmedim. Mükemmel mükemmel mükemmel. Deneyin pişman olmayacaksınız. Ayrıca işin garip tarafı, sadece kökten değil koparak dökülmeyi bile engelledi. Hepinizi öpüyorum iyi günler.

Back