- 17 Aralık 2015
- 27.115
- 49.572
- 598
boyle insanlari kendi haline birakacaksin b.kunda bogulacaklar cidden bazilari gel beni döv hoşuma gidiyo der gibi yaşiyolarGerçekten var böyle insanlar . Benim bir tanıdığım erkek arkadaşından dayak yiyor düzenli olarak. Asla da ayrılmıyor. "instagram yüzünden beni dövdü insan instagram yüzünden sevgilisinden mi ayrılır bizim ciddi bir ilişkimiz var" diyor. İlk üç kez yardımcı olmaya çalıştım ama sonra kendimi riske attığımı fark ettim. Biz ayrıl dedikçe ayrılmadı yapıştı çocuğa. Çocuk bunun telefonunu kendisininkine kopyalamış, kızın ne yazdığını kimle ne konuştuğunu takip ediyordu. Bunlara rağmen ayrılmıyordu.
Geçen hafta yine kızı dövmüş, kız gizlice darp raporu almış, ama şikayetçi olmadan ayrılmış hastaneden (hastane de polisi çağırmamış). Bana "bu sefer kesin bitti" dedi ben de "çok şükür nolur şikayetçi ol" dedim. Ertesi gün barıştılar. Neden biliyor musunuz çünkü kız dayak yerken yerde çocuğun bacağına yapılmış. Çocuğun canı acımışmış. Ödeşmişler.
Eşimle çok kavga ettik bu konu yüzünden evet eşimden çekindiğim noktalar var. Aramadım diye polisi ben suçlu gibi dursamda. Eşimden tek tokat yesem çeker giderim üstelik çalışmayan bir bayanım. Bu bayan mühendis meslegi olan işi gücü arabası var çekip gidebilir.Sizin eşinız size şiddet uyguluyor mu? Neyi koruyor eşinız ben anlamadım. Bu kadar korkarak yaşamak zor. Polisi aramak için eşinizden izin istemenize de gerek yok. Gir tuvalete kilitle ve ara. Yarın bir gün başına bir iş geldiğinde biri de senin için arar bu illa kocan olması gerekmiyor. Yolda sokakta evde her yerde.
Sesi çıkmazsa daha çok dayak yer öyle adama ne diye çocuk veriyo anlamadımBu kadın sürekli dayak yiyor hiç sesi çıkmıyor sadece aglıyor. İnanınki çok kötü oluyorum çok agır küfürler ediyor. Eşimle kavga ettim zaten bu durum yüzünden. Şuan kavga sesi gelmiyor.
Tamam da belki de sadece gidebileceği bir aracı var gidebileceği yer var mı bilmiyoruz. O yapması gerekenleri yapmaya gücü yetmiyor olabilir ama bizim sizin toplumsal sorumluluklarımiz var. Siz yapmanız gerekeni yapın ama işe yarar ama yaramaz gerisi sizi bağlamaz. Ama böyle vicdanen rahatsızsiniz zatenEşimle çok kavga ettik bu konu yüzünden evet eşimden çekindiğim noktalar var. Aramadım diye polisi ben suçlu gibi dursamda. Eşimden tek tokat yesem çeker giderim üstelik çalışmayan bir bayanım. Bu bayan mühendis meslegi olan işi gücü arabası var çekip gidebilir.
Boyle bı sıtede profıldekı foto siz misiniz. Kaldırun bence kendınıze aıt resmı ya ben alt komsunuzsam?Merhaba sitede oturuyorum alt katımdaki komşum okumuş çalışan bir bayan oldukça güleryüzlü iyi biri. Şuan hamile kocası bagırıp çagırıp dövüyor çok üzülüyorum. Kadın hep aglıyor adamsa kadına olmadık küfürler ediyor. Eşim karışmayalım diyor. Neden kavga ettiklerini bilmiyorum. Ama kadını çok aşagılıyor. Kadınsa hep aglıyor. Çalışan bir bayan oldugu için samimiyetim yok. Neden kavga ettiklerini soramıyorum. Geçen yaz evlenmişler Kadına çok üzülüyorum sizce ne yapabilirim. Bugün çok kötü dayak seslerini duydum
Polise haber ver.Merhaba sitede oturuyorum alt katımdaki komşum okumuş çalışan bir bayan oldukça güleryüzlü iyi biri. Şuan hamile kocası bagırıp çagırıp dövüyor çok üzülüyorum. Kadın hep aglıyor adamsa kadına olmadık küfürler ediyor. Eşim karışmayalım diyor. Neden kavga ettiklerini bilmiyorum. Ama kadını çok aşagılıyor. Kadınsa hep aglıyor. Çalışan bir bayan oldugu için samimiyetim yok. Neden kavga ettiklerini soramıyorum. Geçen yaz evlenmişler Kadına çok üzülüyorum sizce ne yapabilirim. Bugün çok kötü dayak seslerini duydum
Hep böyleydik arkadaşHa bu arada bi Allahın kulu da tepki vermedi apartmandan, karşı komşuya söyledim, karı koca arasında olur böyle şeyler dedi. Allahım ne ara bu hale geldik...
Esinin evden gitrigine emin oldugunuz bir gun kadinla konusmayi deneyin acikca soyleyin bana kizmakta haklisiniz tepkinizi goze alarak soruyorum benden yapmami istedgnz birsey varsa burdayim diyin. O sesler aninda polis cagarmak icin meselaMerhaba sitede oturuyorum alt katımdaki komşum okumuş çalışan bir bayan oldukça güleryüzlü iyi biri. Şuan hamile kocası bagırıp çagırıp dövüyor çok üzülüyorum. Kadın hep aglıyor adamsa kadına olmadık küfürler ediyor. Eşim karışmayalım diyor. Neden kavga ettiklerini bilmiyorum. Ama kadını çok aşagılıyor. Kadınsa hep aglıyor. Çalışan bir bayan oldugu için samimiyetim yok. Neden kavga ettiklerini soramıyorum. Geçen yaz evlenmişler Kadına çok üzülüyorum sizce ne yapabilirim. Bugün çok kötü dayak seslerini duydum
Profildeki okan yalabik yanindaki de beren saat galibaBoyle bı sıtede profıldekı foto siz misiniz. Kaldırun bence kendınıze aıt resmı ya ben alt komsunuzsam?
Polisi arayın şikayetçi olmasa veya olamada bile tutanağa geçsin. Belki daha ağır seyler oluyordur. Sessiz kalmayin kavgaya ya ariyin polisi . Siz karismiyorsunuz zaten. Kimse gelip siz aradiniz ifadeye gelcesiniz demez. Sadece durumdan emin olmak için size ve doger komuslarada balki soraralar. Kadin hamile yaMerhaba sitede oturuyorum alt katımdaki komşum okumuş çalışan bir bayan oldukça güleryüzlü iyi biri. Şuan hamile kocası bagırıp çagırıp dövüyor çok üzülüyorum. Kadın hep aglıyor adamsa kadına olmadık küfürler ediyor. Eşim karışmayalım diyor. Neden kavga ettiklerini bilmiyorum. Ama kadını çok aşagılıyor. Kadınsa hep aglıyor. Çalışan bir bayan oldugu için samimiyetim yok. Neden kavga ettiklerini soramıyorum. Geçen yaz evlenmişler Kadına çok üzülüyorum sizce ne yapabilirim. Bugün çok kötü dayak seslerini duydum
Eşiniz karışmayalım diyor demek. Peki o hamile haliyle dayak yiyen kişi kendi kardesi olsaydı da mı karışmayalım derdi. Polisi arardım yerinde olsam. Kadıncagızın ölmesi mi gerekli.Merhaba sitede oturuyorum alt katımdaki komşum okumuş çalışan bir bayan oldukça güleryüzlü iyi biri. Şuan hamile kocası bagırıp çagırıp dövüyor çok üzülüyorum. Kadın hep aglıyor adamsa kadına olmadık küfürler ediyor. Eşim karışmayalım diyor. Neden kavga ettiklerini bilmiyorum. Ama kadını çok aşagılıyor. Kadınsa hep aglıyor. Çalışan bir bayan oldugu için samimiyetim yok. Neden kavga ettiklerini soramıyorum. Geçen yaz evlenmişler Kadına çok üzülüyorum sizce ne yapabilirim. Bugün çok kötü dayak seslerini duydum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?