- 17 Aralık 2015
- 27.115
- 49.572
- 598
beni seven kiymetimi bilen hayatta gercekten baba gibi babalarin var oldugunu gosteren bir esim var çok şükürbu da aslinda "cocuklar var babasiz kalmasinlar diye katlaniyorum" diyenlere ders olmali. cocuklar boyle aile istemiyor acik ve net.
mutlu olmaniza cok sevindim. insallah sizin kiymetinizi bilen seven biriylesinizdir/ ya da karsiniza cikar.
valla suan ben mutlu bir evliligim varmis anne olmusum gibi mutlu oldumbeni seven kiymetimi bilen hayatta gercekten baba gibi babalarin var oldugunu gosteren bir esim var çok şükür
buda bana bir teselli işte çocuğuma iyi bir baba seçebilmiş olmak güzel
evet cocuklar boyle babalarla yasamak istemiyor
bunu bu tarz konulara hep yaziyorum
Aklıma kapıcılar kralı geldi. Adam kadını dövdü dövdü, millet müdahele etmek isteyince de "size ne kocamdır döver de sever de"polisi arayınca polis ihbar üzerine gelecek ancak kadın "yanlış ihbar" "şikayetçi değilim" vs şeyler söyleyince gerisin geri gidecekler mecbur.keşke kadınla bir iletişiminiz olsaydı.
akşamları kavga ediyorlar eşim çok uyank biri hemen anlıyor bunlar kavga edince gözü üstündebir odaya girip kapıyı kilitleyip arayamadınız mi?
neyse olabilir, siz de korkabilirsiniz sonuçta orada yaşıyorsunuz
ama en azından bana bildirirseniz ben arayabilirim
yardim etmeyecekBen de simdi onu yazacaktım. Kadın ister kocasının koluna girsin ister sarılıp opsun bi insan eziyet edildiğini duyuyorsa polise bildirmeli
Tekrar söylüyorum tekrar olursa aramazsanız bana özelden adresi atın lütfen o binaya misafirlige gittiğimi sesleri duyduğumu söylerim siz de karışmamış olursunuz
amin tesekkur ederim allah hepimizi iyi insanlarla karşılaştirsin hic birimizi evlatlarimiza karsi mahcup etmesin insallah cocuklar musmutlu yuvalara doğsunvalla suan ben mutlu bir evliligim varmis anne olmusum gibi mutlu oldumallah daim etsin basinizdan eksik etmesin esinizi❤
amin insallah ❤amin tesekkur ederim allah hepimizi iyi insanlarla karşılaştirsin hic birimizi evlatlarimiza karsi mahcup etmesin insallah cocuklar musmutlu yuvalara doğsun
Bunun eğitimle veya çalışmakla alakası yok. Yetiştirilme tarzıyla alakası var. Çevresindeki bütün evliliklerin böyle olduğunu zannediyorsa ondan ses çıkarmıyordur. Babası annesine, amcası yengesine, abisi eşine, eniştesi teyzesine vs. bu şekilde davranıyorduysa zavallı kadın bütün erkeklerin böyle olduğunu düşünüyordur.benim anlayamadığım eğitim almış çalışan bir kadın artı hamile dayak yiye yiye o şiddete mağruz kalıp neden hala o adamla Yaşar polise şikayet etmek evet göreviniz aslına bakınca da ya kapıyı açıp korkudan bişey demezse o kadar sessiz biriyse valla üzüldüm bir o kadar da şaşırdım Kadınlar kendilerine bu kadar neden zulmediyorlar bir de hemen çocuk yapmak huyunu suyunu iyice bilmeden anlam veremiyorum
bilmiyorum kadın 36 yasında felan duruyor geç evlilik gibi adamda büyükKadına gerçekten üzüldüm. Ama bu şiddete neden katlandığını anlayamadım
haklısınızda şunu düşündüm yani yıl 2019 tvler bağırıyor kadına şiddet vs hukuksal bireysel haklar çalışan ekonomik özgürlüğü olan artı eğitimli cahil değil ailesinden ne görmüş olabilirde kendi haklarını daha çok savunan duyarlı özgüven sahibi bir kadın profili olması gerekmiyor mu değinmek istediğim bu hadi bazı Kadınlar çalışmıyor eğitimsiz mesleksiz aileden hayır yok diyelim göz yumuyorlarBunun eğitimle veya çalışmakla alakası yok. Yetiştirilme tarzıyla alakası var. Çevresindeki bütün evliliklerin böyle olduğunu zannediyorsa ondan ses çıkarmıyordur. Babası annesine, amcası yengesine, abisi eşine, eniştesi teyzesine vs. bu şekilde davranıyorduysa zavallı kadın bütün erkeklerin böyle olduğunu düşünüyordur.
Benim kendi evim bunlar kiracılar 2.500 altında kiralık ev yok. Durumlar iyi kadının arabası var orta düzeyin üstünde. Adam dogulu değil kadın dogulu kapalı bir bayan. Yaşları orta yaş genç değil ikiside 2. evlilikleri olabilir. Polisi arıycam bir daha ses duyarsamAnlattığınıza göre ortalama gelir seviyesi yüksek biryerde yaşıyorsunuz. Kadın eğitimli ve çalışan biri. Büyük ihtimal bu şartlara sahipken ben dayak yiyorum demeye utanıyordur. Dayak insanı çok ezen bir durum, hiç bir insanın maruz kalmaması gereken birsey. yuzlesip kabul etmek acı verici bir süreç ve cidden kolay değil. Özellikle eğitimli kadınlar için. Ben çok örneklerine şahit oluyorum şiddet olaylarının. Lütfen vatandaşlık görevinizi yerine getirip polise bildirin durumu. Belki polisin kapıya gelmesi bile çözebilir sorunu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?