Sevgilisi beni ilgilendirmez. Bu iş böyle gitmeseydi beni arada çocuklara göz kulak olayım isteseydi, arada kapıları çalıp bak deseydi en olmadı birlikte düşünseydik vs. Benim akluma sevgililerine hiç takılmadı bugüne kadar. Kendi bilir. Çocuklar neden bu derece mutsuz o ılgimi çekiyor ama.
selam, mahallenin herkesi perde arkasından takip eden ahlak bekçisi ama dedikoducu çok bilmiş teyzesi.
niyetin iyi olsa bakıcı ile sorun mu var diye uyarırsın teyzeaaanımcım.
öyle millete annelik dersi verip ‘omo bon cocokloro düşünüyorum’ deme. yemezler.
Sen yine ılımlı bir üslupla yazmışsın ben olsam bu kadar ılımlı konuşmazdım belki de. Bende bir anneyim çok üzülüyorum böyle şeylere Allah yardım etsin miniklereKızlar sadece yorumlarınızı merak ettim. Her gün her saat ağlayan çocuklar için annesine aşağıdaki mesajı attım ve aşırı tepki aldım. Çocuklar bakicida ve anne sevgilisi ile yaşıyor bu arada. Yıllar önce boşanmış. Çocuklar çığlık çığlığa ağlarken şunu yazdım nasıl kötü oldum anlamadım :
İrem merhaba ben deniz. Üst kat komşunuz. Öncelikle bu bir şikayet değil. Siz evde yokken çocuklarin mutsuz olduğunu bilmeni istedim. Sorun bakicida değil. Çocuk bunlar ilgi ile büyürler. Sürekli evde oldukları için sosyal problemlerini sürekli ağlayarak dışarı vuruyor çocuklar. Burada üzerimize düşen ebeveyn olarak onlara ılgili olduğumuzu hissettirmek. Yoğunlukda bile bir yolunu bulmalıyız irem. Iki minik yavru konu olunca sağlıklı birey yetişmesi adına görmezden gelemedim. Onlar adına anneden biraz ilgi diliyorum
Sevgiler.
Sen yine ılımlı bir üslupla yazmışsın ben olsam bu kadar ılımlı konuşmazdım belki de. Bende bir anneyim çok üzülüyorum böyle şeylere Allah yardım etsin miniklere
Ilımlı üslup?Sen yine ılımlı bir üslupla yazmışsın ben olsam bu kadar ılımlı konuşmazdım belki de. Bende bir anneyim çok üzülüyorum böyle şeylere Allah yardım etsin miniklere
Çocuklar maddi olarak doymuş olabilir ama manevi olarak açlar sürekli ağlıyorlarmış herşey parayla olmaz bir anne isterse hem çocuğuna yeter hem işine belli ki boşvermişNeden? Elde avuçta kadının kötü anne olduğuna dair hiçbir ispat yok ortada (halbuki bu kadar stalkladiktan sonra). Çalışan bir kadın. Çocukları bakıcıya bırakmasa böyle çok bilmiş komşular mi masasına yemek koyup o çocukların geçimlerini sağlayacak?
Şaka değil mi?Sen yine ılımlı bir üslupla yazmışsın ben olsam bu kadar ılımlı konuşmazdım belki de. Bende bir anneyim çok üzülüyorum böyle şeylere Allah yardım etsin miniklere
ah balim bizim asagada var cocuk 5 yasinda evde 10 kisi susturamiyorlar keske aglasa birde kapilari tekmwliyor bendedd 3 cocuk var esim geceleri calisiyo tek basima zapt ediyorsam onlar neden edemiyor diye kendime soruyorum malesef biraz konunun disinda ornek oldu annelik o kadar kolay bisey degil kadin sevgilisiye. gezip tozarken o cocuk annesini istiyor e benim komsumunda evinde anasi danasi var ama susmuyor sen karsilastr bacim simdiKızlar sadece yorumlarınızı merak ettim. Her gün her saat ağlayan çocuklar için annesine aşağıdaki mesajı attım ve aşırı tepki aldım. Çocuklar bakicida ve anne sevgilisi ile yaşıyor bu arada. Yıllar önce boşanmış. Çocuklar çığlık çığlığa ağlarken şunu yazdım nasıl kötü oldum anlamadım :
İrem merhaba ben deniz. Üst kat komşunuz. Öncelikle bu bir şikayet değil. Siz evde yokken çocuklarin mutsuz olduğunu bilmeni istedim. Sorun bakicida değil. Çocuk bunlar ilgi ile büyürler. Sürekli evde oldukları için sosyal problemlerini sürekli ağlayarak dışarı vuruyor çocuklar. Burada üzerimize düşen ebeveyn olarak onlara ılgili olduğumuzu hissettirmek. Yoğunlukda bile bir yolunu bulmalıyız irem. Iki minik yavru konu olunca sağlıklı birey yetişmesi adına görmezden gelemedim. Onlar adına anneden biraz ilgi diliyorum
Sevgiler.
Hanımefendi komşusu belli olaylara vakıf yazdıklarına istinaden haklı bir mesaj çekmiş bence" duyarlı " davranmışŞaka değil mi?
Yazdıklarından ne çıkardınız ki? Çocuklar bakıcıda anne çalışıyor çalıştıktan sonra eve geliyor ama çocuklar ağlıyor neden acaba yazmış. Nedenini bilmiyor bile tahmin bile edemiyor. Çocuk anne vurma mı demiş, anne açım nolur yemek ver mi demiş bu adam evden gitsin mi demiş ne duymuş yani... Geçen arkadaşın kızı geldi elmasını yedik diye abartısız 40dakika ağladı. Bu mudur?
Çocuklar maddi olarak doymuş olabilir ama manevi olarak açlar sürekli ağlıyorlarmış herşey parayla olmaz bir anne isterse hem çocuğuna yeter hem işine belli ki boşvermiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?