Aynı evdeler derse gelecek tepkileri az buçuk kestirdi çünkü
Yüzyüze konuşmak zor çünkü gece 11 12 de geliyorlar eve. Iletisime kapalı biraz. Yolda görünce bakmadı bir kere bana. Bi dahada gormedimHaklı ve iyi niyetli olabilirsiniz ama evde neler yaşandığınızı bilmiyorsunuz belli ki. Mesaj biraz annelik dersi verir gibi olmuş. YüzyüZe konuşup söyleseniz daha iyi olabilirdi. İrem in jest ve mimiklerine göre devam ederdiniz konuşmanıza
Çocukları düşünmek böyle önyargılı şekilde kadına anneliği öğretmekle mi oluyor Allah aşkına? Kadın çalışıyor yani o saatlerde çocuklardan bihaber olamaz mı? siz tabi ki çocukları düşüneceksiniz ama yapmanız gereken canım çocuklar sen isteyken bakıcının geldiği saatlerde hep ağlıyor ben endiseleniyorum haberin olsun durumdan demek değil mi? Annelik dersi vermek sizin haddinize olmayınca kadın da tersler doğal olarak. Ayrıca yazının başında sevgilisiyle yaşıyor dipnotu ne alaka yani sevgilisi ile yaşıyor diye anneliği sorgulanmalı mi diyecektik??Sonuç? Çocuklar hep ağlıyor. Normal mi? Ben hep çocukları düşünüyorum.
Adamın sevgilisi olduğunu kocası olmadığını nereden öğrendiniz, iletişime kapalı diyorsunuz çünkü.Yüzyüze konuşmak zor çünkü gece 11 12 de geliyorlar eve. Iletisime kapalı biraz. Yolda görünce bakmadı bir kere bana. Bi dahada gormedim
Yüzyüze konuşmak zor çünkü gece 11 12 de geliyorlar eve. Iletisime kapalı biraz. Yolda görünce bakmadı bir kere bana. Bi dahada gormedim
Sevgilisi beni ilgilendirmez. Bu iş böyle gitmeseydi beni arada çocuklara göz kulak olayım isteseydi, arada kapıları çalıp bak deseydi en olmadı birlikte düşünseydik vs. Benim akluma sevgililerine hiç takılmadı bugüne kadar. Kendi bilir. Çocuklar neden bu derece mutsuz o ılgimi çekiyor ama.Sizin kadına öneriniz ne peki? pek çok anne zaten çocuklarına bakmak için çalışıyor, türkiyede iş sıkıntısı var, yoğun olmayacağı rahat bir işi bulması belkide imkansız.Bu durumda sevgiliden ayrılması mı öneriniz, yoksa iş değiştirmesi mi? Evli olsaydı kocasından mı ayrılacaktı? çözüm önerinizi cidden merak ettim.Ayrıca diğer mesajda da yazdım keşke inip bir baksaydınız bakıcıya, çocuklara da bir faydanız dokunmuş olurdu.
Güzel iyi niyetli bir insansınız ama üslup olarak yazma stilinizi begenmedim akıl veriyor gibi yapmışsınız bence siz yokken cocuklar çok ağlıyor bakıcı da var bir sıkıntı mi var acaba felan deseydiniz bence daha iyi olurdu.üzüldüm çocuklaraKızlar sadece yorumlarınızı merak ettim. Her gün her saat ağlayan çocuklar için annesine aşağıdaki mesajı attım ve aşırı tepki aldım. Çocuklar bakicida ve anne sevgilisi ile yaşıyor bu arada. Yıllar önce boşanmış. Çocuklar çığlık çığlığa ağlarken şunu yazdım nasıl kötü oldum anlamadım :
İrem merhaba ben deniz. Üst kat komşunuz. Öncelikle bu bir şikayet değil. Siz evde yokken çocuklarin mutsuz olduğunu bilmeni istedim. Sorun bakicida değil. Çocuk bunlar ilgi ile büyürler. Sürekli evde oldukları için sosyal problemlerini sürekli ağlayarak dışarı vuruyor çocuklar. Burada üzerimize düşen ebeveyn olarak onlara ılgili olduğumuzu hissettirmek. Yoğunlukda bile bir yolunu bulmalıyız irem. Iki minik yavru konu olunca sağlıklı birey yetişmesi adına görmezden gelemedim. Onlar adına anneden biraz ilgi diliyorum
Sevgiler.
Apt gorevlisinden istedim. Önce ona sordu sonra bana verdiMerak ettim peki telefon numarasını nasıl buldunuz
Kızlar sadece yorumlarınızı merak ettim. Her gün her saat ağlayan çocuklar için annesine aşağıdaki mesajı attım ve aşırı tepki aldım. Çocuklar bakicida ve anne sevgilisi ile yaşıyor bu arada. Yıllar önce boşanmış. Çocuklar çığlık çığlığa ağlarken şunu yazdım nasıl kötü oldum anlamadım :
İrem merhaba ben deniz. Üst kat komşunuz. Öncelikle bu bir şikayet değil. Siz evde yokken çocuklarin mutsuz olduğunu bilmeni istedim. Sorun bakicida değil. Çocuk bunlar ilgi ile büyürler. Sürekli evde oldukları için sosyal problemlerini sürekli ağlayarak dışarı vuruyor çocuklar. Burada üzerimize düşen ebeveyn olarak onlara ılgili olduğumuzu hissettirmek. Yoğunlukda bile bir yolunu bulmalıyız irem. Iki minik yavru konu olunca sağlıklı birey yetişmesi adına görmezden gelemedim. Onlar adına anneden biraz ilgi diliyorum
Sevgiler.
Apt gorevlisinden istedim. Önce ona sordu sonra bana verdi
Bugün kar yağdı mesela. Bi dışarı cikarsalardi isterdim. Hep evdeler hep agliyorlarGüzel iyi niyetli bir insansınız ama üslup olarak yazma stilinizi begenmedim akıl veriyor gibi yapmışsınız bence siz yokken cocuklar çok ağlıyor bakıcı da var bir sıkıntı mi var acaba felan deseydiniz bence daha iyi olurdu.üzüldüm çocuklara
Bakın sizde aslında çocuklar neden bu denli mutsuz bilmiyorsunuz aslında.Ama doğrudan ilgisizlikten teşhisini koymuşsunuz.Mesaj yazmakta oldukça cesaretli davranmış olmanıza rağmen çocukları bu denli merak edip kadın sizi bir şey söylemese bile aşağıya inip bir sorun mu var demek gibi bir şey yapmamışsınız.Belkide bakıcı kötü davranıyordur, sorun ilgisizlik değildir, ya da huysuz çocuklardır, iki çocuk kavga ediyor da olabilir.Kadının elinde bir şey yok, sonuçta çalışıyormuş.Siz beni ilgilendirmez diyorsunuz ama ben yinede yazayım, resmi nikah hakların alınması açısından önem taşır, kişiler aklı başında ve hayatta adımlarını doğru atan kişilerse eğer resmi nikahı tercih etmeyebilirler.Bu onları ahlaksız yapmaz, miras hakkı vs gibi şeylerden mahrum kalırlar ama bu da onları ilgilendiren konulardır.Devlet artık sevişebilirsiniz onayı vermedi diye insanlar ahlaka mugayyir hayat yaşıyor demek değildir.Sevgilisi beni ilgilendirmez. Bu iş böyle gitmeseydi beni arada çocuklara göz kulak olayım isteseydi, arada kapıları çalıp bak deseydi en olmadı birlikte düşünseydik vs. Benim akluma sevgililerine hiç takılmadı bugüne kadar. Kendi bilir. Çocuklar neden bu derece mutsuz o ılgimi çekiyor ama.
Aynen öyle yaptım. Gözlemleyen biri olarak nasihat verdim. Sevisiyle napiyor geçiyormu bilmem ama o çocuklarla 1 defa bile görmedim annesini. Bu normal mi? Bende yoğun çalışıyordum ama aklım fikrim çoğumdaydı.Sevgilisiyle geziyor cocuklarla ilgilenmiyor.demek istiyorsun kisaca sen.
Ama isin asli boyle olmayabilir
Kadin 2 cocuga bakmak icin gece yarisina kadar calismak zorunda belki.
Bilemezsin
Ama bakicinin kotu davrandigina dair suphelerin varsa;
Cocuklar surekli agliyor bakicidan supheleniyorum haberin olsun..demen yeterliydi
Sen ise uzman pedegog gibi nasihat vermissin
Amacini asmis bu mesaj
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?