Ya normalde asla muhatap olacağım tarzda bi insan değil ama sırf o ağlayan bebiş yüzünden gidip saçını başını yolasın geliyo. 10 aylık bebeğe böğürüyo resmen. Allah ıslah etsinbalkonuna düşen şeyleri sizden biliyor o yüzden muhatap olmuyor bence.
siz de onla muhatap olmayın.
Net bi dille uyardım. Bi daha gelirse yolarım sırf çocuğuna davranışları yüzündenKırık bence. Bir daha kapına afalan gelirse döşe bir güzel lafları.
Evet indim aşağıya şaşırdı. Beni görünce bebiş sürekli ağlıyo bi sıkıntısımı var dedim. Bana iş yaptırmıyo diyo. Olsun bağırma yazık dedim. Canın sıkılırsa çat kapı gel bana benim de 15 aylık oğlum var oynarlar dedim. İnşallah dedi. Bağırma ne olur ben çok üzülüyorum dedim. Dayanamıyorum diyo. Ben bana düşeni yaptım sanırım. :)Dur iyi niyetli bı yorum yapayım..İstersen bı el uzativer belliki lohusalık depresyonunu daha atamamis..Belkide çok yalnız kalmış.Ailesi şehir dışında filandir.o küçük çocuğun hatrina bı evine davet et kahveye.Baktın çok nezaketsiz.ozamn diger yolları deneyebilirsin.
Siz insanlık görevinizi yapmışsınız maşallah size.yani demekki nasıl baggiriyorsa komşu inecek kadar yuh yani..Bide kapak düşmüş ona takılıyor.sen once yavruna şefkatle yaklaş.o kapağa gelene kadar dışarısı akşam olur.Güya çok ilgili anne.Evet indim aşağıya şaşırdı. Beni görünce bebiş sürekli ağlıyo bi sıkıntısımı var dedim. Bana iş yaptırmıyo diyo. Olsun bağırma yazık dedim. Canın sıkılırsa çat kapı gel bana benim de 15 aylık oğlum var oynarlar dedim. İnşallah dedi. Bağırma ne olur ben çok üzülüyorum dedim. Dayanamıyorum diyo. Ben bana düşeni yaptım sanırım. :)
bence cocuğa bağırmaya başladığında kapısını çalın rahatsızlığınızı dile getirin ki on aylık bebeğe neden bağırdığını sorun şikayet edecğinizi söyleyin bir bebeğe bu şekilde davranmaya hakınız yok deyin açık açık konuşun öküz se öküz olsun söyleceğimi söylerim ben olsamYa normalde asla muhatap olacağım tarzda bi insan değil ama sırf o ağlayan bebiş yüzünden gidip saçını başını yolasın geliyo. 10 aylık bebeğe böğürüyo resmen. Allah ıslah etsin
Sizin gibi iyi insanlar iyi ki var :)Evet indim aşağıya şaşırdı. Beni görünce bebiş sürekli ağlıyo bi sıkıntısımı var dedim. Bana iş yaptırmıyo diyo. Olsun bağırma yazık dedim. Canın sıkılırsa çat kapı gel bana benim de 15 aylık oğlum var oynarlar dedim. İnşallah dedi. Bağırma ne olur ben çok üzülüyorum dedim. Dayanamıyorum diyo. Ben bana düşeni yaptım sanırım. :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?