Alt komşu

Aaa olurmu efendim kadın psikopatmış...

Kapıma gelmese çocuk umrumda olmazdı öyle mı!! Peki siz bu kanıya nereden vardınız?? Asıl çocuk umrumda olmasa sırf kapıma geldiği için inip güzel bir dille bağırmaması için uyarmazdım. Evet bebeklere bağırılmasını hoş gören " arada bir normaldir" diyerek olağanlaştıran herkes anormal bence. Ve sürekli çıldırmış gibi bağırarak bebeğe travma yaşatan kadın da psikopat!

Aaa olurmu efendim kadın psikopatmış...
Evet psikopat! Normalleştiren herkes gibi!. Çünkü dün diğer komşularımda dışarıdan gelirken karşılaştığımızda bana kendileri söyledi senin alttakinin sesi hiç kesilmiyo çocuğa beddua edip duruyo diye. Çardakta oturanlar bile sesinden rahatsız olup kalkmışlar. Bebeğe yazık dediler. Eee ama normal demi!. Haa ben onun sesinden geçtim bebeğine yazık. O ağlamasın korkmasın istiyorum. Ama yok yok psikopat olan benimdir bu düşüncemle...

Dovuyor olabilir o sizi ilgilendirmez bence.. ama ayni su sofra bezi silkeleme iğrençliginden ben de muzdaribim insanin yapanin bogazina sarilasi geliyo oyle bi igrenclik. Ilk siz akliniza geldigi icin catmis besbelli. Tabi biraz da bence psikolojisi bozuk uzak durmakta fayda var

Hamileyim çok zor hamile kaldım ve sürekli hareketsiz şekilde bu haftalara geldim. Ben bebeğe bağırılması yanlısı değilim. Ha 6 7 yaşında olur terbiyesiz olur o zmn kızarsın ama 10 aylık yavru ya... ağlar da huysuzlukta eder. Hay senin evşnin canı cehenneme. Gece bebek yatınca yap işi yada kocan eve gelince yap. Çokmu önrmli bebişten. Rabbimden tek dileğim bu şekilde insanlara evlat nasip etmesin.

10 aylık bebeği dövüyorsa sadece beni değil tüm aklı başında herkesi ilgilendirir.

O halde pedofiliye kurban giden çocuklar hakkında da bizi ilgilendirmez dersiniz siz. Ses çıkarmazsınız. Hayretler içindeyim

Allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Yüne diyorum m0kemmel değiliz ben de bebeğim uyumadığında ağladığında beni çekiştirdiğinde oflayıp pufladım sınırların hopladı ama bebeğin yüz0ne karşı haykirarak bağırmadım. Bıraktım odada ağlasın dedim. Kendi kendine sakinleşti bende gittim diğer oda da sakinleştim. Zor annelik ama öfke kontrolü şart.

Kadının yerinde olsaydınız bana kızardınız öyle mi...

Peki.
size rahatsizlik verdigim konuda degil ama cocuguma sirf bagirdim diye kapima dayansaydiniz tepki verirdim size.asiri bi sekilde degilse yada siddet yoksa sadece bi bagirmaysa tepki gosterirdim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…