insan o masum bebeğe bağırır mı ya kucağına alır sever insan müsveddesiYa alt komşuyu Bi Kaç kere gördüm taşımalı 3 ay falan oldu. Dün kapımı çaldı. Sofra bezini siz mi çırptınız balkonuma şişe kapağı düşmüş 10 aylık kızımın boğazında yakaladım dedi hayır dedim. Ben balkona değil lavaboya boşaltırım belki üsttendir dedim. En üstte boş zaten. Siz söylersiniz üste daha dikkatli olun diyo ay bi sınır oldm. Ben tanımıyorum üst komşuyu üstelik bu olayı siz yaşamsınız ben niye kapısını çalıp uyarayım. Kendi balkonumda pisliğe rastlamadim dedim.
Dışarıdan geliyo bugünde bebek arabası ile zorlandı merdivenden çıkarırken eşimde işe gidiyodu günaydın dedi yardim edeyim dedi. arabayı çıkarttı kapısını açtı asansörün... Bi teşekkür etmedi günaydın demedi hatta benm yüzüme bile bakmadı. Kapalı bi bayan. Eşimde belki namahrem diye dır dedi. Üstünde durmadı ama kadın bildiğiniz öküz!!
Ya hepsi neyse de sürekli çocuğu ağlıyo ve bu kadın sürekli ona bağırıyo öyle böyle değil ciğerim sızlıyo ya.. bugün çocuk ağlarken öyle bağırdı ki zırlama diye.. o sinirle topuğumla parkeye küt küt vurdum. Şimdi topuğun acıyo. Korkum kesin vuruyordur da.. napsam bilemiyorum.. tanımıyorum da.. antipatik bişey olmasa belki kapısını çalar bi kahveye davet ederim. Ama bilemiyorum...
Bende böyle bir yorum arıyordum gercekten burdaki yazılanları bazen anlamakta zorlanıyorum ben acaba uzaydamı yaşıyorum diyorum bende ve cevremdemi sorun var diyorum insanız robot degil bagirmamak mumkunmu uc cocugum var en kucuk bir yasinda huysuz ve aşırı hareketli bazen yeter diye bagiriyorum bazen imdat diyevay be yorumlari okudukca kendimden sogudum yahu!!herkes tam mukemmel anne yada anne adayiymis.siz hic cocugunuza bagirmadiniz mi.hadi ama kandirmayin kendinizi hangi anne ben hic bagirmadim diyosa yalan soyluyodur.ben bagirdim ve bunu soyluyorum da yaptigim seyin dogrulugunu savunmuyorum ama neticede bende bi insanim arada sinirlenip bagirmam cok normal.bu kizimi sevmedigim ona siddet uyguladigim anlamina mi geliyo tabiki hayir.komsunuzun ne derece bagirdigini bilmiyorum ama kadini cocuk dusmani gibi gostermis herkes.ben kadinin yerinde olsaydim size kizardim insanlarin arada sinirlenip bagirmaya hakki vardir.(bu cok olmadigi surece).
bende kapalıyım hatta Çarşaflıyım benimde 4 çovuğum var ve bana da bebek arabası konusunda çok yardım eden oldu kadının sesi mahremm olduğu için çok konuşmak istemesemde hak geçti diye sağolun hakkınızı helal edin diyorum.Ya alt komşuyu Bi Kaç kere gördüm taşımalı 3 ay falan oldu. Dün kapımı çaldı. Sofra bezini siz mi çırptınız balkonuma şişe kapağı düşmüş 10 aylık kızımın boğazında yakaladım dedi hayır dedim. Ben balkona değil lavaboya boşaltırım belki üsttendir dedim. En üstte boş zaten. Siz söylersiniz üste daha dikkatli olun diyo ay bi sınır oldm. Ben tanımıyorum üst komşuyu üstelik bu olayı siz yaşamsınız ben niye kapısını çalıp uyarayım. Kendi balkonumda pisliğe rastlamadim dedim.
Dışarıdan geliyo bugünde bebek arabası ile zorlandı merdivenden çıkarırken eşimde işe gidiyodu günaydın dedi yardim edeyim dedi. arabayı çıkarttı kapısını açtı asansörün... Bi teşekkür etmedi günaydın demedi hatta benm yüzüme bile bakmadı. Kapalı bi bayan. Eşimde belki namahrem diye dır dedi. Üstünde durmadı ama kadın bildiğiniz öküz!!
Ya hepsi neyse de sürekli çocuğu ağlıyo ve bu kadın sürekli ona bağırıyo öyle böyle değil ciğerim sızlıyo ya.. bugün çocuk ağlarken öyle bağırdı ki zırlama diye.. o sinirle topuğumla parkeye küt küt vurdum. Şimdi topuğun acıyo. Korkum kesin vuruyordur da.. napsam bilemiyorum.. tanımıyorum da.. antipatik bişey olmasa belki kapısını çalar bi kahveye davet ederim. Ama bilemiyorum...
Siddete asla toleransim yok diyip sonra kadinin bogazina yaslanman baya ilginc geldi bana.Tuttum kadının boğazından ,yasladım asansöre;hemen in polisi çağırıyorum dedim! Şiddete asla toleransım yok
Pardon da!!! Cinnet getirir gibi bağırmanın bebeği katıla katıla ağlayacak kadar korkutmanın boğazının yırtıldığını hissedecek ve benim bile kalbimi üst kattan güm güm attıracak kadar bağırmanın neresi Normal!!!!!!Kimse cocuguna bagırmıyo heralde ?
Bilmeden dayakcı ilan etmişsiniz kadını..
Evet terslemedi sağolsun. Büyük bi lütuf!Uyarmaniza rağmen terslememiş.
Demek ki dediğiniz kadar kaba değilmiş.
Sanane de diyebilirdi.
Lafım size değildi Zaten, şikayet et şikayet et diye çıldıranlara sordum aslında.Şikâyet etmeyi düşünmedim. Böyle bir beyanım olduğunu hatırlamıyorum. Sadece nasıl olur da bebeğe haykırırcasına bağırmasını engellerim diye çözüm yolu aradım. Çünkü o delirmiş gibi bağırdıkça bebek daha da çok katıla katıla ağlıyor. Anlatabildim umarım...
Bana gelmesinde sıkıntı yok ben atmışsam özrünü dilerim atmamışsam atmadım derim ki dedim de...Biraz fazla bilenmişsin sanki üsteki döküyordur dediğinde doğal olarak sana da gelmesi lazım senin de uyaracagını düşünmüş olabilir.
vay be yorumlari okudukca kendimden sogudum yahu!!herkes tam mukemmel anne yada anne adayiymis.siz hic cocugunuza bagirmadiniz mi.hadi ama kandirmayin kendinizi hangi anne ben hic bagirmadim diyosa yalan soyluyodur.ben bagirdim ve bunu soyluyorum da yaptigim seyin dogrulugunu savunmuyorum ama neticede bende bi insanim arada sinirlenip bagirmam cok normal.bu kizimi sevmedigim ona siddet uyguladigim anlamina mi geliyo tabiki hayir.komsunuzun ne derece bagirdigini bilmiyorum ama kadini cocuk dusmani gibi gostermis herkes.ben kadinin yerinde olsaydim size kizardim insanlarin arada sinirlenip bagirmaya hakki vardir.(bu cok olmadigi surece).
Evet terslemedi sağolsun. Büyük bi lütuf!
Bi kahveye çağır daha iyi tanımanız açısından. Bu arada siz vurduğunzda " bebek ağlamasından rahatsz oluyorum" anlamında uyardığınızı düşünüyor ve bebeğe daha çok kzıyor gbi geldi bana.
Kimse mükemmel değil tabi ki.Bende böyle bir yorum arıyordum gercekten burdaki yazılanları bazen anlamakta zorlanıyorum ben acaba uzaydamı yaşıyorum diyorum bende ve cevremdemi sorun var diyorum insanız robot degil bagirmamak mumkunmu uc cocugum var en kucuk bir yasinda huysuz ve aşırı hareketli bazen yeter diye bagiriyorum bazen imdat diyecocugun yuzune bagirmiyorum elbette
Gercekten komsu hanimi anlamadan cocuguna genel tavrini gormeden kesin bir kanıda bulunmak yanlış bilemeyiz evinde yaşadıklarını cocugun huyu suyunu
Bizim bir yemek yeme merasimimiz var dışardan yabancı biri o ağlamayı duyuyorsa cocugumu kesiyorum zannediyordur inanın okadar yani
Bi kahveye çağır daha iyi tanımanız açısından. Bu arada siz vurduğunzda " bebek ağlamasından rahatsz oluyorum" anlamında uyardığınızı düşünüyor ve bebeğe daha çok kzıyor gbi geldi bana.
Kimse mükemmel değil tabi ki.Bende böyle bir yorum arıyordum gercekten burdaki yazılanları bazen anlamakta zorlanıyorum ben acaba uzaydamı yaşıyorum diyorum bende ve cevremdemi sorun var diyorum insanız robot degil bagirmamak mumkunmu uc cocugum var en kucuk bir yasinda huysuz ve aşırı hareketli bazen yeter diye bagiriyorum bazen imdat diyecocugun yuzune bagirmiyorum elbette
Gercekten komsu hanimi anlamadan cocuguna genel tavrini gormeden kesin bir kanıda bulunmak yanlış bilemeyiz evinde yaşadıklarını cocugun huyu suyunu
Bizim bir yemek yeme merasimimiz var dışardan yabancı biri o ağlamayı duyuyorsa cocugumu kesiyorum zannediyordur inanın okadar yani
Anneliğine lafım yok. Anneliğini herhangi bir kelime ile nitelemedim farkındaysanız. Ben sadece evimin içine kadar giren sesine benim çocuğumu dahi tedirgin edecek kadar bağırmasına tepki gösterdim. Hatta tepki göstermedim. Tatlı dille bebeğine daha nazik olması için uyardım. Bugün mesela hiç bağırdığını duymadım ve ne güzel ki bebişte pek ağlamadı. Ondan önce kadının çığlığı ve akabinde bebeğin ağlaması.. sonra daha çok bağırır kadın ve bebek daha şiddetle ağlardı. Yani emin olun her saat böyleydi. Ama şimdi ne bağırış ne ağlama sesi..Evet toplumda şiddet gösteren anne babalar var ne yazık ki ama sandığınız kadar çok değil. Her anne zaman zaman bağırır çocuğuna. Dünya tatlısı bi arkadaşım var iki küçük çocuğu arasında hep birlikte ağlıyorlar bazen. Çığlık çığlığa. Çocuklar ağlar, bazen ağlayarak istediğini yaptırmayı adet edinir. Sanırsın dışardan çocuğu kesiyorlar.
Kadının nezaketsiz olduğu belli lakin anneliğine bu kadar kolay laf etmeyin.
Korkum kesin vuruyordur da.. napsam bilemiyorum.. tanımıyorum da..
Net bi dille uyardım. Bi daha gelirse yolarım sırf çocuğuna davranışları yüzünden
Dayak olayına gelince okuma biliyorsanız şayet kesin bir dille yazmadım. Sadece o derece bağıran psikopatın vurabileceği korkusunu taşıdığımı belirttim......
Evet terslemedi sağolsun. Büyük bi lütuf!
Tekrar söylüyorum kadın nezaketsiz o belliAnneliğine lafım yok. Anneliğini herhangi bir kelime ile nitelemedim farkındaysanız. Ben sadece evimin içine kadar giren sesine benim çocuğumu dahi tedirgin edecek kadar bağırmasına tepki gösterdim. Hatta tepki göstermedim. Tatlı dille bebeğine daha nazik olması için uyardım. Bugün mesela hiç bağırdığını duymadım ve ne güzel ki bebişte pek ağlamadı. Ondan önce kadının çığlığı ve akabinde bebeğin ağlaması.. sonra daha çok bağırır kadın ve bebek daha şiddetle ağlardı. Yani emin olun her saat böyleydi. Ama şimdi ne bağırış ne ağlama sesi..
Pardon da !!! Ünlem koyunca ne oluyor daha mı ciddi olunuyor ?Pardon da!!! Cinnet getirir gibi bağırmanın bebeği katıla katıla ağlayacak kadar korkutmanın boğazının yırtıldığını hissedecek ve benim bile kalbimi üst kattan güm güm attıracak kadar bağırmanın neresi Normal!!!!!!
Siz de demek ki daha 10 AYLIK bir bebeğe bağırılmasını normal karşılıyorsunuz.
Dayak olayına gelince okuma biliyorsanız şayet kesin bir dille yazmadım. Sadece o derece bağıran psikopatın vurabileceği korkusunu taşıdığımı belirttim......
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?