Alt komşu

10 aylık bebek tek başına balkona çıkıp bir kaç saniye içinde şişenin kapağını boğazına kaçırmaz Bence

Kadın sataşacak yer arıyor
Çocuğu kendi haline bırakmış
Doğrudur döverde
Emin olursanız muhakkak şikayet edin

Bi kahveye çağır daha iyi tanımanız açısından. Bu arada siz vurduğunzda " bebek ağlamasından rahatsz oluyorum" anlamında uyardığınızı düşünüyor ve bebeğe daha çok kzıyor gbi geldi bana.

insan o masum bebeğe bağırır mı ya kucağına alır sever insan müsveddesi

Bence komsularınızı caya çağırın o hariç konuşun sonra toplu halde onun evıne gıdın konuşun esıde evdeyken

Bende böyle bir yorum arıyordum gercekten burdaki yazılanları bazen anlamakta zorlanıyorum ben acaba uzaydamı yaşıyorum diyorum bende ve cevremdemi sorun var diyorum insanız robot degil bagirmamak mumkunmu uc cocugum var en kucuk bir yasinda huysuz ve aşırı hareketli bazen yeter diye bagiriyorum bazen imdat diye cocugun yuzune bagirmiyorum elbette

Gercekten komsu hanimi anlamadan cocuguna genel tavrini gormeden kesin bir kanıda bulunmak yanlış bilemeyiz evinde yaşadıklarını cocugun huyu suyunu

Bizim bir yemek yeme merasimimiz var dışardan yabancı biri o ağlamayı duyuyorsa cocugumu kesiyorum zannediyordur inanın okadar yani

bende kapalıyım hatta Çarşaflıyım benimde 4 çovuğum var ve bana da bebek arabası konusunda çok yardım eden oldu kadının sesi mahremm olduğu için çok konuşmak istemesemde hak geçti diye sağolun hakkınızı helal edin diyorum.
Çocuk konusunnda da belki zor bir bebektir bayanda tekse zorlanıyordur yada psikokojik sorunu olabilir fakat küçücük çocuğa tepki çok yanlış

Tuttum kadının boğazından ,yasladım asansöre;hemen in polisi çağırıyorum dedim! Şiddete asla toleransım yok
Siddete asla toleransim yok diyip sonra kadinin bogazina yaslanman baya ilginc geldi bana.
Sen bunlari yaparken o cocugun yasadigi psikolojiyi hic mi dusunmedin ?
Nasil korkmustur yavrucagiz
Madem bisey yapiyorsunuz dogru durust yapin, övülecek bi durum yok ortada.

Kimse cocuguna bagırmıyo heralde ?
Bilmeden dayakcı ilan etmişsiniz kadını..
Pardon da!!! Cinnet getirir gibi bağırmanın bebeği katıla katıla ağlayacak kadar korkutmanın boğazının yırtıldığını hissedecek ve benim bile kalbimi üst kattan güm güm attıracak kadar bağırmanın neresi Normal!!!!!!

Siz de demek ki daha 10 AYLIK bir bebeğe bağırılmasını normal karşılıyorsunuz.

Dayak olayına gelince okuma biliyorsanız şayet kesin bir dille yazmadım. Sadece o derece bağıran psikopatın vurabileceği korkusunu taşıdığımı belirttim......

Lafım size değildi Zaten, şikayet et şikayet et diye çıldıranlara sordum aslında.

Biraz fazla bilenmişsin sanki üsteki döküyordur dediğinde doğal olarak sana da gelmesi lazım senin de uyaracagını düşünmüş olabilir.
Bana gelmesinde sıkıntı yok ben atmışsam özrünü dilerim atmamışsam atmadım derim ki dedim de...

Söyleme tarzı var. Söyleme tarzı var. Çantayı arabayı almış eline hoop tamam o zaman ben gezmeye gidiyorum üstrwkiyse atan söyle atmasın derse tmm hanımım mı diyeyim :) ben bana gelmesine bilenmedim asıl korkum bebeğe bağırması ve korkutması. Çünkü kapıyı açınca bile bebeğin ürkekliği yüzünden okunuyordu.. sinmiş belli

Kadının yerinde olsaydınız bana kızardınız öyle mi...

Peki.

Evet toplumda şiddet gösteren anne babalar var ne yazık ki ama sandığınız kadar çok değil. Her anne zaman zaman bağırır çocuğuna. Dünya tatlısı bi arkadaşım var iki küçük çocuğu arasında hep birlikte ağlıyorlar bazen. Çığlık çığlığa. Çocuklar ağlar, bazen ağlayarak istediğini yaptırmayı adet edinir. Sanırsın dışardan çocuğu kesiyorlar.
Kadının nezaketsiz olduğu belli lakin anneliğine bu kadar kolay laf etmeyin.

Kimse mükemmel değil tabi ki.

Sinirleniyoruz hepimiz zaman zaman...

Ben çoktandır şahit olduğum anormal bi durumdan bahsediyorum. Öfke kontrolü olmayan ve bebeğe travma yaratacak derecede şiddetli bağrışlardan bahsediyorum.

Kimse mükemmel değil tabi ki.

Sinirleniyoruz hepimiz zaman zaman...

Ben çoktandır şahit olduğum anormal bi durumdan bahsediyorum. Öfke kontrolü olmayan ve bebeğe travma yaratacak derecede şiddetli bağrışlardan bahsediyorum.

Anneliğine lafım yok. Anneliğini herhangi bir kelime ile nitelemedim farkındaysanız. Ben sadece evimin içine kadar giren sesine benim çocuğumu dahi tedirgin edecek kadar bağırmasına tepki gösterdim. Hatta tepki göstermedim. Tatlı dille bebeğine daha nazik olması için uyardım. Bugün mesela hiç bağırdığını duymadım ve ne güzel ki bebişte pek ağlamadı. Ondan önce kadının çığlığı ve akabinde bebeğin ağlaması.. sonra daha çok bağırır kadın ve bebek daha şiddetle ağlardı. Yani emin olun her saat böyleydi. Ama şimdi ne bağırış ne ağlama sesi..

Korkum kesin vuruyordur da.. napsam bilemiyorum.. tanımıyorum da..

Net bi dille uyardım. Bi daha gelirse yolarım sırf çocuğuna davranışları yüzünden

Dayak olayına gelince okuma biliyorsanız şayet kesin bir dille yazmadım. Sadece o derece bağıran psikopatın vurabileceği korkusunu taşıdığımı belirttim......

Evet terslemedi sağolsun. Büyük bi lütuf!

Tekrar söylüyorum kadın nezaketsiz o belli
Ama sizinde dediğiniz gibi tanımadığınız bir insanla ilgili göründüğü gibi olmayabileceğini söylemek istedim.
Neyse bağırış ağlama sesi falan kesilmiş. Bu güzel haber.

Pardon da !!! Ünlem koyunca ne oluyor daha mı ciddi olunuyor ?
Yorumu genele yaptım, sizden alıntı yaptıgımı hatırlamıyorum.
Orda olmadıgıma göre burda okudugum kadarına yorum yapıyorum.
İnsanlık hali bi yerde sabır tasar bagırır insan sonra pişman olur nerden bilebiliriz ?
Şimdide psikopat oldu kadın ?
Eger kapınıza gelip sofra bezini sormasaydı bebegin umrunuzda olacagını sanmıyorum ?
Ve kötü bir anne olsaydı cocugun bogazına kacacak kapak için endişelenip kapınıza gelmezdi... !!! bende ünlem koyayım da ciddiyetim belli olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…