Alt komşu

Benzer bir komşu bende de var. Görmezden geliyorum yapacak birşey yok. Görgüsüz bir insanı kendime muhatap alamam

Balkonuna pislik geliyorsa üst katından şüphelenip gelmesi gayet normal

Allah rızası için başını örtmüş, namahreme göz ucuyla bakmayan bir hatun Rabbimin emaneti olan kücücük bir meleğe nasıl bağırıyor ( belkide vuruyor ) Gerçekten allah korkusu var mı acaba ?

Ne diye şikayet edeceksiniz çocuğu ağlıyor diye m

Şiddete tepkini mi birinin bogazina sarilarak mi koyuyorsun?
Cocugunun basina vurdu diye bogazina yapismissin. Iyi karsindaki korkak biriymiş. Muhtemelen diş gecirecegini, gucunun yetecegini tahmin ettigin icin oyle bisey yaptin zaten. Yani ondan bir farkin yok seninde. O, cocuga gucu yetiyor vuruyor, senin ona gucun yetiyor vuruyorsun...

Herkesin bogazina yapisabilecegini dusunuyorsan yaniliyorsun. Gozunu hastahanede açarsin en iyi ihtimalle cengaverlik yapayim derken.

Ay diger evimde hic taanimadigim bi kadin 1.katdan ben 5.kattaydim cekirdegi sizmi yiyip asagi attiniz?
Bebek bezini sizmi attiniz diye kapima gelmisti.
Ulan bebegim var die bebek bezi atan ben mi oluyorum !
Cekirdek? 5 kat asagi benden asagi 4 kat daha var.
Ben mi yapmis oluyorum.
Kadin bildigin piskopatti.
Tasinmistida cok durmadan kurtulmustuk.
Maydanoz varmi diye sorup 1dk getirim dedigimde iceri daliyordu otuyordu odaya gecip.

Cok enteresan insanlar var.

Ben artik komsu falan istemiyorum sahsen.
Ihtiyacda duymuyorum.

" Dışarıdan geliyo bugünde bebek arabası ile zorlandı merdivenden çıkarırken eşimde işe gidiyodu günaydın dedi yardim edeyim dedi. arabayı çıkarttı kapısını açtı asansörün... Bi teşekkür etmedi günaydın demedi hatta benm yüzüme bile bakmadı. Kapalı bi bayan. Eşimde belki namahrem diye dır dedi. Üstünde durmadı ama kadın bildiğiniz öküz!! "

benim de en tahammül edemediğim güruh; şu tarz kadınlar, o kadar çok var ki artık.

ŞİKAYET ET KARDEŞ . BEBEĞİ HAKETMİYORSA BEBEĞİNİ ALSINLAR O ŞEREFSİZDEN. YAZIK YAAA CAN BU BE

Teşekkür ederim çok haklısınız.

Balkonuna pislik geliyorsa üst katından şüphelenip gelmesi gayet normal
Tabiki üst kattan sanması normal. Anormal olan üslubu. Ben zaten kendimi ifade edip örtüyle gazoz kapağını aşağıya pervasızca silkeleyecek bir insan olmadığımın açıklamasını yaptım. Hatta bnim üsttekiler kendinden sonra taşındı. Yani kendisine tanımadığımı söylememe rağmen "hııı tamam o zaman söyleyin çırpmasın diyo. Kendi gezmeye çıkıyo ben gidip kadına benm alttaki sana haber gönderdi. Ayağını denk al mı diyeceğim:) normal olarak ben tanımıyorum. Sizin balkonunuza düşmüş siz gidin uyarın dedim haliyle.. olay emrivaki yapması...

Ne diye şikayet edeceksiniz çocuğu ağlıyor diye m
Şikâyet etmeyi düşünmedim. Böyle bir beyanım olduğunu hatırlamıyorum. Sadece nasıl olur da bebeğe haykırırcasına bağırmasını engellerim diye çözüm yolu aradım. Çünkü o delirmiş gibi bağırdıkça bebek daha da çok katıla katıla ağlıyor. Anlatabildim umarım...

Bi elinle anasının boğazını sıkarken
Bii elinle de çocuğun gözünü kapataydın iyiydi

Biraz fazla bilenmişsin sanki üsteki döküyordur dediğinde doğal olarak sana da gelmesi lazım senin de uyaracagını düşünmüş olabilir.

vay be yorumlari okudukca kendimden sogudum yahu!!herkes tam mukemmel anne yada anne adayiymis.siz hic cocugunuza bagirmadiniz mi.hadi ama kandirmayin kendinizi hangi anne ben hic bagirmadim diyosa yalan soyluyodur.ben bagirdim ve bunu soyluyorum da yaptigim seyin dogrulugunu savunmuyorum ama neticede bende bi insanim arada sinirlenip bagirmam cok normal.bu kizimi sevmedigim ona siddet uyguladigim anlamina mi geliyo tabiki hayir.komsunuzun ne derece bagirdigini bilmiyorum ama kadini cocuk dusmani gibi gostermis herkes.ben kadinin yerinde olsaydim size kizardim insanlarin arada sinirlenip bagirmaya hakki vardir.(bu cok olmadigi surece).

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…