- 22 Eylül 2017
- 2.605
- 2.746
- 133
Inanamıyorum böylelerine. Çocuğum olsun diye kendilerini seferber ederler sonra cocuklari olunca kıymet bilmezler. Sirf asansörde çocuğu start düğmesine bastı diye,çocuğunun kafasına vuran manyak anneler gördüm ben. Ve tabi asla sessiz kalmadım. Tuttum kadının boğazından ,yasladım asansöre;hemen in polisi çağırıyorum dedim! Şiddete asla toleransım yok. Hatta birkeresinde kayınbabam oğluma şakasına;şaplatırım bitane heeeee dedi. Ki biliyorumki asla vurmaz vuramaz ve yapmayacak ama söylemesi bile onu sert dille uyarmama yetti ve birdaha o kelimeyi asla duymadım! Yani demem o ki biz böyle şeylere şahit olursak tepkimizi koyalim,koyalim ki birdaha yaşanmasın ve insanlar korksun.
ŞİKAYET ET KARDEŞ . BEBEĞİ HAKETMİYORSA BEBEĞİNİ ALSINLAR O ŞEREFSİZDEN. YAZIK YAAA CAN BU BEYa alt komşuyu Bi Kaç kere gördüm taşımalı 3 ay falan oldu. Dün kapımı çaldı. Sofra bezini siz mi çırptınız balkonuma şişe kapağı düşmüş 10 aylık kızımın boğazında yakaladım dedi hayır dedim. Ben balkona değil lavaboya boşaltırım belki üsttendir dedim. En üstte boş zaten. Siz söylersiniz üste daha dikkatli olun diyo ay bi sınır oldm. Ben tanımıyorum üst komşuyu üstelik bu olayı siz yaşamsınız ben niye kapısını çalıp uyarayım. Kendi balkonumda pisliğe rastlamadim dedim.
Dışarıdan geliyo bugünde bebek arabası ile zorlandı merdivenden çıkarırken eşimde işe gidiyodu günaydın dedi yardim edeyim dedi. arabayı çıkarttı kapısını açtı asansörün... Bi teşekkür etmedi günaydın demedi hatta benm yüzüme bile bakmadı. Kapalı bi bayan. Eşimde belki namahrem diye dır dedi. Üstünde durmadı ama kadın bildiğiniz öküz!!
Ya hepsi neyse de sürekli çocuğu ağlıyo ve bu kadın sürekli ona bağırıyo öyle böyle değil ciğerim sızlıyo ya.. bugün çocuk ağlarken öyle bağırdı ki zırlama diye.. o sinirle topuğumla parkeye küt küt vurdum. Şimdi topuğun acıyo. Korkum kesin vuruyordur da.. napsam bilemiyorum.. tanımıyorum da.. antipatik bişey olmasa belki kapısını çalar bi kahveye davet ederim. Ama bilemiyorum...
Teşekkür ederim çok haklısınız.Siz insanlık görevinizi yapmışsınız maşallah size.yani demekki nasıl baggiriyorsa komşu inecek kadar yuh yani..Bide kapak düşmüş ona takılıyor.sen once yavruna şefkatle yaklaş.o kapağa gelene kadar dışarısı akşam olur.Güya çok ilgili anne.
Tabiki üst kattan sanması normal. Anormal olan üslubu. Ben zaten kendimi ifade edip örtüyle gazoz kapağını aşağıya pervasızca silkeleyecek bir insan olmadığımın açıklamasını yaptım. Hatta bnim üsttekiler kendinden sonra taşındı. Yani kendisine tanımadığımı söylememe rağmen "hııı tamam o zaman söyleyin çırpmasın diyo. Kendi gezmeye çıkıyo ben gidip kadına benm alttaki sana haber gönderdi. Ayağını denk al mı diyeceğim:) normal olarak ben tanımıyorum. Sizin balkonunuza düşmüş siz gidin uyarın dedim haliyle.. olay emrivaki yapması...Balkonuna pislik geliyorsa üst katından şüphelenip gelmesi gayet normal
Şikâyet etmeyi düşünmedim. Böyle bir beyanım olduğunu hatırlamıyorum. Sadece nasıl olur da bebeğe haykırırcasına bağırmasını engellerim diye çözüm yolu aradım. Çünkü o delirmiş gibi bağırdıkça bebek daha da çok katıla katıla ağlıyor. Anlatabildim umarım...Ne diye şikayet edeceksiniz çocuğu ağlıyor diye m
Inanamıyorum böylelerine. Çocuğum olsun diye kendilerini seferber ederler sonra cocuklari olunca kıymet bilmezler. Sirf asansörde çocuğu start düğmesine bastı diye,çocuğunun kafasına vuran manyak anneler gördüm ben. Ve tabi asla sessiz kalmadım. Tuttum kadının boğazından ,yasladım asansöre;hemen in polisi çağırıyorum dedim! Şiddete asla toleransım yok. Hatta birkeresinde kayınbabam oğluma şakasına;şaplatırım bitane heeeee dedi. Ki biliyorumki asla vurmaz vuramaz ve yapmayacak ama söylemesi bile onu sert dille uyarmama yetti ve birdaha o kelimeyi asla duymadım! Yani demem o ki biz böyle şeylere şahit olursak tepkimizi koyalim,koyalim ki birdaha yaşanmasın ve insanlar korksun.
Biraz fazla bilenmişsin sanki üsteki döküyordur dediğinde doğal olarak sana da gelmesi lazım senin de uyaracagını düşünmüş olabilir.Tabiki üst kattan sanması normal. Anormal olan üslubu. Ben zaten kendimi ifade edip örtüyle gazoz kapağını aşağıya pervasızca silkeleyecek bir insan olmadığımın açıklamasını yaptım. Hatta bnim üsttekiler kendinden sonra taşındı. Yani kendisine tanımadığımı söylememe rağmen "hııı tamam o zaman söyleyin çırpmasın diyo. Kendi gezmeye çıkıyo ben gidip kadına benm alttaki sana haber gönderdi. Ayağını denk al mı diyeceğim:) normal olarak ben tanımıyorum. Sizin balkonunuza düşmüş siz gidin uyarın dedim haliyle.. olay emrivaki yapması...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?