• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Alt komşu

biz de de aynı dert var iki çocuk alt katta sabahın köründe başlarlar bağırmaya ,kavga etmeye, 6da kadın çamaşır makinesi çalıştırır(sabah altı) çok zor böyle insanlarla..Allah sabır versin ben vuruyorum yukardan yere anlasın diye de ............

anlamıyor değil mi ?

Geçen yıl bu zamanlar üst katta bir kavga var ki kıyamet kopuyor sanırsınız. Ben 2 abimle yaşıyorum, üçümüz de sıçrayarak uyandık bi pazar sabahı. Üst kattakiler de abla-kardeş yaşıyormuş. Kardeşi psikopat sanırım, ablasını dövüyordu. Kız çığlık atıyor, Allah belanı versin falan diye bağırıyor. Yere bir şeyler atıyorlar, kırılma sesleri bizim evdeymiş gibi falan. Abim dayanamadı, kıza bir şey olacak falan diye yukarı çıktı. Kız açmış kapıyı, kardeşim aslında çok iyidir de biraz sinirlendi de falan diye alttan almış. Tabi bu olay tekrarlandı, bir kez de gecenin bi saati yapmışlardı aynısını,bu kez önce tavana vurduk anlasınlar diye.. Anlamadılar tabi, onlar da vurdular yukardan, kapılarına gittiğimizde üste çıktılar bu kez, tartışma oldu falan.

Şimdi de alt komşudan çekiyoruz. Adamın kocasına "aşkııaaam, aşkıııaaaam" diye seslenmesi hasta ediyor. Aşklarına saygım var tabii ama öküz gibi bağırmak niye? Şahsen ben yere sert bassam farkında olmadan, abim hemen uyarır. Ya da azıcık sesli gülsek uyarır, biz de başkasından rahatsız oluyoruz dikkat edin diye. Bizim apartman komple sorunlu galiba ya. Yöneticimiz bile hiç düşünmüyor rahatsız olan vardır diye.. :14: :14:

vallaha cok zor arkadasım..ınsan bır de taktı mı kafasını baska bırseye veremıyor..bızde de ustte var senınkılerden..torunları bır dolusuyor Allahım bu ne gurultuu..kafayı yersın sınırden..ben hıc muhattap olmuyorum oklavaylaa vuruyorum ..bayaa bır vurunca duruyorlar Allahtan..

Off çok fena bişey ya :37:
Allah sabır versin canımm :36:
Bence bian önce evin hanımıyla konuşmalısın
Bina onların tekelinde değil,biraz daha düşünceli olmalılar :ssz:

off çok zor böyle insanlarla aynı binada yaşamak :50: her yerde var böyleleri peki canım onların altında kimse yokmu :44: nasıl bu kadar rahatlar.

off çok zor böyle insanlarla aynı binada yaşamak :50: her yerde var böyleleri peki canım onların altında kimse yokmu :44: nasıl bu kadar rahatlar.

inan onu çok merak ediyorum. artık eskisi gibi değil komşuluklar bilirsiniz benim oturduğum apartmanda da öyle bir kaç kişi birbiriyle görüşüyor ben merak ediyorum allta ki nasıl duruyor. kendi işine gelmeyen herşeyde çıkıyor milletin kapısına ama kendini görmüyor

merhaba arkadaşlar benim derdim de alt komşu.. kalabalık bir aile kendileri 3 yada 4 çocuğu var. alt katta olmalarına rağmen evimin her odasında çocukların tepinmeleri bağırmaları herşeyleri bizim evde. ailece bağırıyorlar. normal konuşma yok normal konuşmaları da bağıra bağıra sbah sabah annesi kızına bağırıyor kızı bağırma diyor annesi daha çok bağırıp bağırcam diyo Allahım ya kafayı yicem geçen gece saat 12 de başladılar müzik açmaya saat 1,30 du halen yüksek sesle dinliyor. eşim yatmıştı ben o saatte kapıya gitsem olmayacak kaç gündür görmüyorum bende muhatap olmak istemiyorum eşim konuşsun istiyorum. şimdi yine anne baba bi yerden bağırıyor çocukları tepiniyor gürültüleri müzikleri eşimde zavallı dün nöbetçiydi nasıl yorulduysa uyuyo ben şimdi sinirden çatlıyorum :(

En güzeli elinize uzun vileda sopasını alıp vurabildiğiniz kadar sert vurarak uyarmak bu da çere olmazsa o zaman gidersiniz :31:

En güzeli elinize uzun vileda sopasını alıp vurabildiğiniz kadar sert vurarak uyarmak bu da çere olmazsa o zaman gidersiniz :31:

Bİzim üsttekine öyle sopayla tıklattığımız zaman o daha fazlasını yapıyor. Gece 1.00 de kalkıp tepemizden bişeyler atıp çekiyor. Allah akıl fikir versin böylelerine. KUl hakkıyla gidecekler farkında değiller.

Bİzim üsttekine öyle sopayla tıklattığımız zaman o daha fazlasını yapıyor. Gece 1.00 de kalkıp tepemizden bişeyler atıp çekiyor. Allah akıl fikir versin böylelerine. KUl hakkıyla gidecekler farkında değiller.

Madem o kadar terbiyesiz arsızlık yapıyor sizde polise şikayet edin gürültü çıkaetıyorlar diye kimse kimseyi rahatsız etmeye hakkı yok heleki uyardığında aksine artırıyorsa art niyet var demektir.

bende vuruyorum gürültü yaptıklarında ama o kadar gürültülüler ki duymuyorlar bile yada ben çok sert vurmuyorum neyse bu akşam kocacıgım nöbetçi daha sert vururum kesin kapıya gelir bende cevabını veririm :1:

bende vuruyorum gürültü yaptıklarında ama o kadar gürültülüler ki duymuyorlar bile yada ben çok sert vurmuyorum neyse bu akşam kocacıgım nöbetçi daha sert vururum kesin kapıya gelir bende cevabını veririm :1:

ben eski evindeyken sinirlenip bir vurmuştum ki tavanı yıkacaktım :60: ama çok sinirlendim o kadar şiddetli vurmuşumki çıt çıkmadı bi sessizlik kapladı etrafı yumuşak vurunca anlamıyorlar :32:

bizim apartmanda genelde not yazıp yapıştırlar kapılara..
notla haberleşiyoruz yani..:1:
yaz yapıştır sende rahatsız etmeye hakları yok kimseyi...

ben eski evindeyken sinirlenip bir vurmuştum ki tavanı yıkacaktım :60: ama çok sinirlendim o kadar şiddetli vurmuşumki çıt çıkmadı bi sessizlik kapladı etrafı yumuşak vurunca anlamıyorlar :32:

:52::52: kesinlikle bu akşam ki tavrım çok sert olacak

bizim apartmanda genelde not yazıp yapıştırlar kapılara..
notla haberleşiyoruz yani..:1:
yaz yapıştır sende rahatsız etmeye hakları yok kimseyi...

çok güzel bir yöntem annemlerin apartmanda çok çocuk vardı merdivenlerden öyle bir iniyorlar dı ki sanki apartmanı başımıza yıkacaklar bende ilan panosuna yazmıştım merdivenlerden hayvan gibi inmeyin diye o da etkili olmuştu bir süre sessiz sessiz inmişlerdi :52:

%100 işe yarıyor :37: denemiştim, evet boyle yapabilir konu sahibi de...

anormallik bende mi ki :53: şaştım kaldım bu ne arsızlık ben seslerini kessinler diye vurdukça o da alttan vuruyor :53: acaba direk dalsam mı napsam :53:

Valla bizim komşular geçen gün bi giriştiler kadın yukarı bıçakla çıkıyodu,pskopatım ben doğrarım sizi yettiniz canıma dedi:1: Saat 11de bi başladı öğleden sonra 2.30 a kadar bağırdı,he tabi öğlen ezanı okunurken bi kaç dk susmuştu Allah kelamını bastırmıyım diye heralde :1: Sende gözlerini mi korkutsan böyle napsan.Şimdi değil katta apartmanda çıt yok :1:

Son düzenleme:
Bizim de üst kattakiler delirtecek bni.. NE zaman ne yapacakları belli olmuyor. Bişey demiyoruz uğraşmaya değmez, apartmana da gıcığız zaten hepsi ayrı dert..

merhaba arkadaşlar benim derdim de alt komşu.. kalabalık bir aile kendileri 3 yada 4 çocuğu var. alt katta olmalarına rağmen evimin her odasında çocukların tepinmeleri bağırmaları herşeyleri bizim evde. ailece bağırıyorlar. normal konuşma yok normal konuşmaları da bağıra bağıra sbah sabah annesi kızına bağırıyor kızı bağırma diyor annesi daha çok bağırıp bağırcam diyo Allahım ya kafayı yicem geçen gece saat 12 de başladılar müzik açmaya saat 1,30 du halen yüksek sesle dinliyor. eşim yatmıştı ben o saatte kapıya gitsem olmayacak kaç gündür görmüyorum bende muhatap olmak istemiyorum eşim konuşsun istiyorum. şimdi yine anne baba bi yerden bağırıyor çocukları tepiniyor gürültüleri müzikleri eşimde zavallı dün nöbetçiydi nasıl yorulduysa uyuyo ben şimdi sinirden çatlıyorum :(

Böyle yobaz insanlara ne yapsan çaresi yok. :50: sizde onları rahatsız edin. baktınız devam ediyorlar gürültüye, kavga çıkmadan polise filan gidin. yapçak bişi yok. allah sabır versin...

Back
X