• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Alt komşu

tabi ki herkes çocuğuyla vakit geçirecek ya da muhabbet edicek yada müzik dinleyip tv izleyecek ama adabıyla ya bilmiyorum ben mi çok abartıyorum ama ya bi insan neden boğazını patlata patlata bağırsın ki karşısındaki sağır mı yani yada o çocuklar neden o kadar kossun bağırsın hiç mi sus demiyorlar yada kendileri de mi rahatsız olmuyorlar bunu anlamıyorum ben
birde gündüz yap ne yapıyosan dimi ama özelliklede hafta içi gece yarılarında açılan müziğe anlam veremiyorum
çok çektim ben komşudan anamın evinde üst komşudan kendi evimde alt komşudan :43:

Hiiç unutmuyorum çocugun 1.yaş günü vardı geca yarısı evde parti yapmışlardı.O çocugun uyku düzeni ne durumdadır bilemiyorum.Gündüzden yap kutlamanı ne bu sabaha kadar uyuyamamıştık.Yani ben size çok hak veriyorum.Çok zor.

Geçen yıl bu zamanlar üst katta bir kavga var ki kıyamet kopuyor sanırsınız. Ben 2 abimle yaşıyorum, üçümüz de sıçrayarak uyandık bi pazar sabahı. Üst kattakiler de abla-kardeş yaşıyormuş. Kardeşi psikopat sanırım, ablasını dövüyordu. Kız çığlık atıyor, Allah belanı versin falan diye bağırıyor. Yere bir şeyler atıyorlar, kırılma sesleri bizim evdeymiş gibi falan. Abim dayanamadı, kıza bir şey olacak falan diye yukarı çıktı. Kız açmış kapıyı, kardeşim aslında çok iyidir de biraz sinirlendi de falan diye alttan almış. Tabi bu olay tekrarlandı, bir kez de gecenin bi saati yapmışlardı aynısını,bu kez önce tavana vurduk anlasınlar diye.. Anlamadılar tabi, onlar da vurdular yukardan, kapılarına gittiğimizde üste çıktılar bu kez, tartışma oldu falan.

Şimdi de alt komşudan çekiyoruz. Adamın kocasına "aşkııaaam, aşkıııaaaam" diye seslenmesi hasta ediyor. Aşklarına saygım var tabii ama öküz gibi bağırmak niye? Şahsen ben yere sert bassam farkında olmadan, abim hemen uyarır. Ya da azıcık sesli gülsek uyarır, biz de başkasından rahatsız oluyoruz dikkat edin diye. Bizim apartman komple sorunlu galiba ya. Yöneticimiz bile hiç düşünmüyor rahatsız olan vardır diye.. :14: :14:

bizim altta ki adam da hayriyeeeeeeeeeee hayriyeeee bir bağırıyor boğazı yırtılıyor resmen bizim evin her köşesinde hayriye yankılanıyor :52:

Valla bizim komşular geçen gün bi giriştiler kadın yukarı bıçakla çıkıyodu,pskopatım ben doğrarım sizi yettiniz canıma dedi:1: Saat 11de bi başladı öğleden sonra 2.30 a kadar bağırdı,he tabi öğlen ezanı okunurken bi kaç dk susmuştu Allah kelamını bastırmıyım diye heralde :1: Sende gözlerini mi korkutsan böyle napsan.Şimdi değil katta apartmanda çıt yok :1:

:46::46: ohh iyi yapmış en son ben öyle yapıcam galiba Allah ın hakkı 3 deyip 2 gecedir ikaz manasında yere vuruyorum. bu gece son uyarım olacak eşşek değilse susar ondan sonra da yapsın bakayım kim alacak elimden :64:

evet maleseff geçmiyor migrenim var en ufak bişeyden strese girsem hemen başıma ağrılar girer bi de düşünün siz yatıyosunz hersey kapalı ama sanki tvler bilgisayarlar sizin evinizde çalışıyor :( yöneticinin de etkisi olacağını sanmamakla beraber Allah tan sabır diliyorum kendime

Birde Migren varmis sende, Allah yardimcin olsun.. Migreni olan birininde bu seslere dayanmasi mumkun degil zaten. Ya sen zaten rahatsizsin, acik acik soyle yapmayin de.. Benim migrenim var cok rahatsiz oluyorum kafam agiriyor de,gitsin. Bu nedir ya? Herkez dikkat etmek zorunda hareketlerine,tavirlarina.. Bir migren hastasi olarak seni cok iyi anliyorum ya, cok zorrrrr
Allah yardimcin olsun canim.

Birde Migren varmis sende, Allah yardimcin olsun.. Migreni olan birininde bu seslere dayanmasi mumkun degil zaten. Ya sen zaten rahatsizsin, acik acik soyle yapmayin de.. Benim migrenim var cok rahatsiz oluyorum kafam agiriyor de,gitsin. Bu nedir ya? Herkez dikkat etmek zorunda hareketlerine,tavirlarina.. Bir migren hastasi olarak seni cok iyi anliyorum ya, cok zorrrrr
Allah yardimcin olsun canim.

sağol canım. bugün dışarı çıkarken geçerken çaldım kapısını yoktu evde. belli oluyor yoklukları geldim evime bi huzur bi sessizlik. =) sen yapıyomusun bilmiyorum ben yazmayla basımı sıkarım bide kafamda çanlar çalar resmen çok zor Allah şifa versin :(

bizim altta ki adam da hayriyeeeeeeeeeee hayriyeeee bir bağırıyor boğazı yırtılıyor resmen bizim evin her köşesinde hayriye yankılanıyor :52:

Bir akşam çocuğuna bağırıyor hem çocuğun ağlaması hem babasının böğürmesi. Ertesi gün karısına kur mu yapıyor artık bilemiyorum evin içinde "aşkıaaaam aşkıııaaaam" diye böğürüyor. Valla kocam bana böyle seslense yüzüne bakmam. O ne ya?

Bir akşam çocuğuna bağırıyor hem çocuğun ağlaması hem babasının böğürmesi. Ertesi gün karısına kur mu yapıyor artık bilemiyorum evin içinde "aşkıaaaam aşkıııaaaam" diye böğürüyor. Valla kocam bana böyle seslense yüzüne bakmam. O ne ya?

eveeettt aradığımm kelime kesinlikle buydu adam kesinlikle böğürüyorr :52: valla annem derdi her yerde var böyle insanlar diye de inanmazdım varmış işte Allah yardım etsin hepimize de

öncelikle Allah sabır versin demek istiyorum.
bizimde alt komşularımız sizinkiler kadar olmasa da kısmen aynı.
2 tane çocukları var, birbirinden yaramazlar.
alt katta olmalarına rağmen patır kütür koşuyorlar.
her sabah küçük olan abisinin okula gitmesiyle peşinden ağlıyor.
annesi ayrı bağrıyor.
biz ilk evlendiğimizde farkında olmadan yüksek sesle film izliyorduk.
hemen kapımızda bittiler.

öncelikle Allah sabır versin demek istiyorum.
bizimde alt komşularımız sizinkiler kadar olmasa da kısmen aynı.
2 tane çocukları var, birbirinden yaramazlar.
alt katta olmalarına rağmen patır kütür koşuyorlar.
her sabah küçük olan abisinin okula gitmesiyle peşinden ağlıyor.
annesi ayrı bağrıyor.
biz ilk evlendiğimizde farkında olmadan yüksek sesle film izliyorduk.
hemen kapımızda bittiler.

böyle insanlar hep aynı karakterde kendi yaptıklarını görmezler ama biri bişey yapsa hemen karşılarına dikililer

Back
X