- Konu Sahibi minnie mouse
-
Ay ben de öyle düşünüyodum önceden, üstteki teyzeden sebep. Temizlik hastası tüm yaptıklarının sesi ben de tangır tungur. Ev de topukluyla gezdiğinden şüpheleniyorum hâla. Neyse yan tarafa birileri taşındı. Saat farketmeksizin öyle sesler. İlk duyduğumda kadın ağlıyo sandım ay hiç hoş sesler değil ya ben duymak istemiyorum. Biliyorum farkında değiller. Ama bebeğimi uyuturken kadının ağlıyo mu mutlu mu belirsiz olan inlemeyle bağırış arasında ki o şeylerini duymak istemiyorumBen de öyle düşünüyorum, sevişme sesini diğer her türlü sese tercih ederim
Üst katımızın ünili bir kızı var, ailesi evde olmayınca parti veriyor.
Topuklular kafamıza dan dan, eşya gülme müzik sesleri ama ben balkona oturup onların şarkılarını dinliyorum mesela, hoşuma gidiyor mutluluklarını duymak
Bu arada gece 2, 3 ten bahsediyorum, dolayısıyla naklen yayın oluyor o an.
Ki zaten benim iki azmanla kimseye ses konusunda gık çıkarmaya hakkım yok.
Az önce arkadaşımla konuştum, alt komşusu şikayete çıkmış çocuk sesinden, dayanamıyorum diye.
Komşu da haklı, arkadaşım da haklı ama 2 küçük çocuk sabah 6 da kalkıyorlar, zincire mi vuralım tutamıyoruz işte evde.
Herkes sevişsin arkadaşım, iyidir zevk sesi
Ben bu dikkatli olması gerekir olayını hiç anlamıyorum. Bahsettiğiniz şey sevişmek, sevişirken insan her zaman kendine hakim olamaz. Yeni sevişmeye başlamış hararetli çoluksuz çocuksuz insanlar. Sizin çocuğunuzun ruh sağlığını düşünüp dert edecek halleri yok.Apartman da yaşadıkları için daha dikkatli olmaları gerekmez mi ben bu söylediğim konuda dikkat ediyorum sonuçta benim sesimi kimsenin duymasını istemem çocuğum bu tür bi olaya 2 gecede bir şahit olacaksa tabiki beni ilgilendirir
İnsan olmayanı istiyor demekAy ben de öyle düşünüyodum önceden, üstteki teyzeden sebep. Temizlik hastası tüm yaptıklarının sesi ben de tangır tungur. Ev de topukluyla gezdiğinden şüpheleniyorum hâla. Neyse yan tarafa birileri taşındı. Saat farketmeksizin öyle sesler. İlk duyduğumda kadın ağlıyo sandım ay hiç hoş sesler değil ya ben duymak istemiyorum. Biliyorum farkında değiller. Ama bebeğimi uyuturken kadının ağlıyo mu mutlu mu belirsiz olan inlemeyle bağırış arasında ki o şeylerini duymak istemiyorumtopuklu teyzeme razıyım ben
12. 12.30 arası denk geldim 2 kere ben oturma odasından yatak odasına doğru çıktığım anda antrede başlıyor zaten duyulmaya ses kızımı da yatırmış oluyorumsaat kaçta sevişiyorlar çocuk nasıl duyuyor
yani benimki kendi sesinden seslensek bile bizi duymuyor
gece de zaten yatıp uyuyor
çocuğa duyurmamak için özel çaba gösterirseniz daha dikkat çekersiniz
İyi de saat erken değilmiş ki, sizin kızınız uykuda olması gereken saatte uyumamış.12. 12.30 arası denk geldim 2 kere ben oturma odasından yatak odasına doğru çıktığım anda antrede başlıyor zaten duyulmaya ses kızımı da yatırmış oluyorum
Hiç bi tepki vermedim sesi duyunca ama onun garibine gitti fark ettim dinledi yani çaktırmadan sesin ne olduğunu anlamak için anladımı bilmiyorum o ses ne diye sormadı hiç sorar normal de
Kendi sesiniz gitmediğinizi nereden biliyorsunuz ki? İlla sevişme sesleri anlamında demiyorum bunu. Apartman hayatında üst kattaki hapşırsa ben aşağıdan çok yaşa diyorum yani. Ya da çocuğunuzun seslerinin gitmediğini nereden biliyorsunuz? İnsanlar bu tip şeyleri tolere edebiliyorlar.Apartman da yaşadıkları için daha dikkatli olmaları gerekmez mi ben bu söylediğim konuda dikkat ediyorum sonuçta benim sesimi kimsenin duymasını istemem çocuğum bu tür bi olaya 2 gecede bir şahit olacaksa tabiki beni ilgilendirir
12. 12.30 arası denk geldim 2 kere ben oturma odasından yatak odasına doğru çıktığım anda antrede başlıyor zaten duyulmaya ses kızımı da yatırmış oluyorum
Hiç bi tepki vermedim sesi duyunca ama onun garibine gitti fark ettim dinledi yani çaktırmadan sesin ne olduğunu anlamak için anladımı bilmiyorum o ses ne diye sormadı hiç sorar normal de
anlamıştır belki ama çok da önemli değil bence
saat sevişmek için makulmuş sizin kız daha erken yatsa
sabah okul ya da online ders yok mu
Erken yatırıyorum ama uyumuyor o saate kadaranlamıştır belki ama çok da önemli değil bence
saat sevişmek için makulmuş sizin kız daha erken yatsa
sabah okul ya da online ders yok mu
herkes bağırarak sevişmiyor benceKulak mı kesildik birbirimize nedir, anlamadım.
Evimde tek yapışık duvar, benim salon ve yan dairenin yatak odası.
Bugüne kadar çıt seslerini duymadım ben
Genç, çocuksuz da çiftler.
Üzüleyim mi şimdi onlara, bilemedim
Canım gidin çalın kapısını. Duvarlar yalıtımsız sizin sesler bize geliyor. Farkında değilsiniz haberiniz olsun. Çocugum da duyuyor ben de bu konuda sizi uyarmak istedim diyin kadına. Ses gitmesi de normal uyarmak da normal. Duyulduğunu bilse özen gösterir.Bazen çocuk var çok diye duvara vurasım geliyo
Ülkece ne sevişkeniz yahu, 3 4 günde bir açılan seks sesi sorunu konusu.
Binalarda yalıtım yok yalıtım, kimseye de bağırmadan seviş denmez ki...
Parasız yapılacak tek eğlence o kaldı da ondan bence :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?