Alt komşudan gelen sesler

Ay ben de öyle düşünüyodum önceden, üstteki teyzeden sebep. Temizlik hastası tüm yaptıklarının sesi ben de tangır tungur. Ev de topukluyla gezdiğinden şüpheleniyorum hâla. Neyse yan tarafa birileri taşındı. Saat farketmeksizin öyle sesler. İlk duyduğumda kadın ağlıyo sandım ay hiç hoş sesler değil ya ben duymak istemiyorum. Biliyorum farkında değiller. Ama bebeğimi uyuturken kadının ağlıyo mu mutlu mu belirsiz olan inlemeyle bağırış arasında ki o şeylerini duymak istemiyorum topuklu teyzeme razıyım ben

Ben bu dikkatli olması gerekir olayını hiç anlamıyorum. Bahsettiğiniz şey sevişmek, sevişirken insan her zaman kendine hakim olamaz. Yeni sevişmeye başlamış hararetli çoluksuz çocuksuz insanlar. Sizin çocuğunuzun ruh sağlığını düşünüp dert edecek halleri yok.

Bir de duvarlar kağıt gibi diyorsunuz, sesler bütün odalara gidiyor diyorsunuz, her türlü ses geliyor diyorsunuz. İnsanlar ne yapabilir ki bu durumda? Odamızı değiştirelim deseler çözüm değil, sesi kıssalar çözüm değil. Sevişmeyi bıraksınlar en iyisi

İnsan olmayanı istiyor demek

saat kaçta sevişiyorlar çocuk nasıl duyuyor

yani benimki kendi sesinden seslensek bile bizi duymuyor

gece de zaten yatıp uyuyor

çocuğa duyurmamak için özel çaba gösterirseniz daha dikkat çekersiniz
12. 12.30 arası denk geldim 2 kere ben oturma odasından yatak odasına doğru çıktığım anda antrede başlıyor zaten duyulmaya ses kızımı da yatırmış oluyorum
Hiç bi tepki vermedim sesi duyunca ama onun garibine gitti fark ettim dinledi yani çaktırmadan sesin ne olduğunu anlamak için anladımı bilmiyorum o ses ne diye sormadı hiç sorar normal de

İyi de saat erken değilmiş ki, sizin kızınız uykuda olması gereken saatte uyumamış.
Gece 12 den sonra gelen ses için de bir şey denemez ama, gündüz değil akşam değil...

Kendi sesiniz gitmediğinizi nereden biliyorsunuz ki? İlla sevişme sesleri anlamında demiyorum bunu. Apartman hayatında üst kattaki hapşırsa ben aşağıdan çok yaşa diyorum yani. Ya da çocuğunuzun seslerinin gitmediğini nereden biliyorsunuz? İnsanlar bu tip şeyleri tolere edebiliyorlar.
Ben hep eşimle erken yatarım yan taraftaki komşumun çocukları ise geç yatar. Tam uyuyacağımız saatte sürekli çocukların sesleri kıkırdamaları vs oluyor. Ne diyebilirim herkesin kendi hayatı.
Bence bu kadar takılmamak gerek. Çocuğunuz için endişeleniyorsunuz anlıyorum ama bir komşum gelip bana bu şekilde dese iyi karşılamam

anlamıştır belki ama çok da önemli değil bence

saat sevişmek için makulmuş sizin kız daha erken yatsa

sabah okul ya da online ders yok mu

yeni evli diye niye belirtiyonuz ki. o kadar mı ölmüş yeni evli olmayanlar. duvarlarda yalıtım yok.
o.srsan duyuluyor .hatta bizim yan komşu çocukları sigara içiyor bizim banyoya gelıyor kokusu. bazende parfüm kokusu. diğerini söylemeyeyim.

Allahtan alt katmış yan daire olsa duramazdiniz bir önceki evde yan daireden öyle sesler geliyordu. Hatta ilk duyduğumda yataktan zıpladım kadını kesiyorlar sanarak herkesin çıkardığı ses aynı değil bu bildiğin ağlıyor. Hani kudurmuş dişi kediler vardır ya mart ayında değişik sesler çıkarır onlar gibi aynı. Oturdum yatakta durumu çözmeye çalışıyorum. Annemi falan kaldıracaktım az kalsın adam karısıni dövüyor diye neyse sonra ahh uhh Ohhh gibi daha sevişgen nidalara evrilince döndüm kıçımı uyudum beni rahatsız etmez öyle sesler.

Bi tane de en eski mahallede vardı o zaman liseye mi ne gidiyorum. O zaman da annem bizi çağırdı Ay birini mi kesiyorlar noluyor diye ana kız niye aklımıza ilk kesmek geliyorsa o da bi değişik neyse çıktık balkona dinliyoruz ama yalnız değiliz bizle beraber bir kaç komşu abla daha balkonda. Noluyo diye birbirine soruyor. Müstakil bir ev var oraya bi kadın taşınmış. Biraz da rahat yaşayan gece kulübünde çalışan bir ablaymis sonra öğrendik detayları. Abla sağolsun camları bacaları açmış sevisiyormus meğer. Annem mevzuya uyaninca tobe tobe ya girin içeri girin kesmiyor kimse kimseyi anladım ben demişti kıyamam ben hala soruyorum napiyormus noluyor anlatsana diye. Çünkü kadın bildiğin ağlıyor ya seviştiği insanın en son aklına gelecek şey öyle garip bir ses.

Velhasıl alt kattaki yeni evli çiftin yaptığı şey çok masum bir şey denmez, zaten alt katın sesi üst kata kolay kolay da çıkmaz sizin duvarlar aşırı ince demek ki. Siz çocuğun duymayacagi şekilde odaları ayarlayin eşinizle siz duyarsanız kulak tıkayıp uyuyun yapacak bir şey yok

Bazen çocuk var çok diye duvara vurasım geliyo
Canım gidin çalın kapısını. Duvarlar yalıtımsız sizin sesler bize geliyor. Farkında değilsiniz haberiniz olsun. Çocugum da duyuyor ben de bu konuda sizi uyarmak istedim diyin kadına. Ses gitmesi de normal uyarmak da normal. Duyulduğunu bilse özen gösterir.

Bütün suç evi yapan müteahhitte kadını uyanabilirsiniz onlarda duyulduğunu bilse dikkat ederler belki, tıklatmakta olabilir ama utandırıcı bir şey

Bende geçen gün kaynanamlarin evinde duydum kaldığım odada ilk defa
Allah'tan sürekli kalmadigim yer
Önce dedim acaba biri doğummu yapıyor sora dedim acaba kavgami ama eşli olunca tam.anlamiyla duyulunca anladim tövbe tövbe

Parasız yapılacak tek eğlence o kaldı da ondan bence :))

o da masraflı

prezervatif masraf

su masraf

suyu ısıtan doğalgaz masraf

saç kurutma makinesi masraf

kıyafet çarşaf vs yıkamak masraf

Bedava yaşıyoruz, bedava;
Hava bedava, bulut bedava;
Dere tepe bedava;
Yağmur çamur bedava;
Otomobillerin dışı,
Sinemaların kapısı,
Camekanlar bedava;
Peynir ekmek değil ama
Acı su bedava;
Kelle fiyatına hürriyet,
Esirlik bedava;
Bedava yaşıyoruz, bedava.

malum artık su da bedava değil, zamanında gitmiş Orhan Veli kalsaydı bu zamana kadar ne diyeceğini bilemezdi

Biz de yan tarafla aynı durumdayız ama tamamen karşılıklı. Yani onların sesi bize geliyor, haliyle bizim sesimiz de onlara gidiyordur. Ben her iki durumda da televizyon ya da müzik açıyorum. Hem onların sesini duymuyorum, hem de "komşu duyar mı" diye düşünmeden takılıyorum. Çünkü insanlar sevişecek yani, çok doğal. Bebek ağlaması, çocuk koşturması ne kadar doğalsa bu da o kadar doğal. Anormal olan duvar yerine karton kağıdı kullananan müteahhitler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…