- 29 Kasım 2018
- 4.098
- 24.308
- 308
- Konu Sahibi minnie mouse
-
Bence birşey olmaz yaa.. Bu yeni evli çiftimiz bi başladı mı 5 saat sevişmiyor yaİyi geceler herkese
Alt katıma yeni evli çift taşındı 3 4 aylık evliler
Bu zamana kadar denk gelmemiştim ama 2 seferdir sevişme seslerine denk geliyorum
Kendimde duymak istemem kimsenin özelini eşiminde duymasını istemem ama en önemlisi 9 yaşımdaki kızım oda duyuyo çocuk anlıyomu bilmiyorum ama bi durgunlaşıyo sanki ne yapcamı şaşırıyorum duymasın diye bende sürekli onları takip edemem tabi sevişiyorlar mı diye
Valla kızım duyacak diye diken üstündeyim
Kızı hiç tanımıyorum da sadece apartmana girip çıkarken görüyorum napsam ne etsem bi akıl verin duvarlarda kağıt gibi mübarek özelimiz herkesin evinde
Bence öyle yapmayın yaa.. Bu sefer herkese rezil olduk gözüyle bakarlar acaba kime rezil olduk kim duydu diye utanırlar herkese mahçup olurlar kıyamam yaa..Olabilir bunu düşünecem bide inada binerde daha çok ses çıkartırlar diyede cesaret edemiyorum aslında
Ben normal seslere bişy demiyorum zaten hanım efendi gecenin 3 4 demeden birbirlerine ağız dolusu küfür ediyolar daha gıkımız çıkmadı bu konuda beni ilgilendiren konu başka ses tabiki gelirde giderde onlar problem değilKendi sesiniz gitmediğinizi nereden biliyorsunuz ki? İlla sevişme sesleri anlamında demiyorum bunu. Apartman hayatında üst kattaki hapşırsa ben aşağıdan çok yaşa diyorum yani. Ya da çocuğunuzun seslerinin gitmediğini nereden biliyorsunuz? İnsanlar bu tip şeyleri tolere edebiliyorlar.
Ben hep eşimle erken yatarım yan taraftaki komşumun çocukları ise geç yatar. Tam uyuyacağımız saatte sürekli çocukların sesleri kıkırdamaları vs oluyor. Ne diyebilirim herkesin kendi hayatı.
Bence bu kadar takılmamak gerek. Çocuğunuz için endişeleniyorsunuz anlıyorum ama bir komşum gelip bana bu şekilde dese iyi karşılamam
Bi daha duyarsam duvara vuröayı düşünüyorum baktım olmuyo uyarcamCanım gidin çalın kapısını. Duvarlar yalıtımsız sizin sesler bize geliyor. Farkında değilsiniz haberiniz olsun. Çocugum da duyuyor ben de bu konuda sizi uyarmak istedim diyin kadına. Ses gitmesi de normal uyarmak da normal. Duyulduğunu bilse özen gösterir.
umarım bizi de duymuyorlardır sdajfkd kendimi tutuyorum gitmesin ses falan diye ama şuan düsününce cok korkunc. Bu arada bence söylemeyin yani kimseye, size söylendiğini düşünün nasıl hissederdiniz? Bana söylese birisi ben çok utanırdım. Zaten o sebepten dikkat etmeye calısıyorum..İyi geceler herkese
Alt katıma yeni evli çift taşındı 3 4 aylık evliler
Bu zamana kadar denk gelmemiştim ama 2 seferdir sevişme seslerine denk geliyorum
Kendimde duymak istemem kimsenin özelini eşiminde duymasını istemem ama en önemlisi 9 yaşımdaki kızım oda duyuyo çocuk anlıyomu bilmiyorum ama bi durgunlaşıyo sanki ne yapcamı şaşırıyorum duymasın diye bende sürekli onları takip edemem tabi sevişiyorlar mı diye
Valla kızım duyacak diye diken üstündeyim
Kızı hiç tanımıyorum da sadece apartmana girip çıkarken görüyorum napsam ne etsem bi akıl verin duvarlarda kağıt gibi mübarek özelimiz herkesin evinde
Valla konulara bakınca ülkede sevişmeyen bir tek biziz heralde diyorumÜlkece ne sevişkeniz yahu, 3 4 günde bir açılan seks sesi sorunu konusu.
Binalarda yalıtım yok yalıtım, kimseye de bağırmadan seviş denmez ki...
Akşam akşam o kadar güldüm ki yazdıklarınıza. Çok yaşayın çok eğlendirdiniz beniAllahtan alt katmış yan daire olsa duramazdinizbir önceki evde yan daireden öyle sesler geliyordu. Hatta ilk duyduğumda yataktan zıpladım kadını kesiyorlar sanarak herkesin çıkardığı ses aynı değil bu bildiğin ağlıyor. Hani kudurmuş dişi kediler vardır ya mart ayında değişik sesler çıkarır onlar gibi aynı. Oturdum yatakta durumu çözmeye çalışıyorum. Annemi falan kaldıracaktım az kalsın adam karısıni dövüyor diye neyse sonra ahh uhh Ohhh gibi daha sevişgen nidalara evrilince döndüm kıçımı uyudum beni rahatsız etmez öyle sesler.
Bi tane de en eski mahallede vardı o zaman liseye mi ne gidiyorum. O zaman da annem bizi çağırdı Ay birini mi kesiyorlar noluyor diye ana kız niye aklımıza ilk kesmek geliyorsa o da bi değişikneyse çıktık balkona dinliyoruz ama yalnız değiliz bizle beraber bir kaç komşu abla daha balkonda. Noluyo diye birbirine soruyor. Müstakil bir ev var oraya bi kadın taşınmış. Biraz da rahat yaşayan gece kulübünde çalışan bir ablaymis sonra öğrendik detayları. Abla sağolsun camları bacaları açmış sevisiyormus meğer. Annem mevzuya uyaninca tobe tobe ya girin içeri girin kesmiyor kimse kimseyi anladım ben demişti kıyamam ben hala soruyorum napiyormus noluyor anlatsana diye. Çünkü kadın bildiğin ağlıyor ya seviştiği insanın en son aklına gelecek şey öyle garip bir ses.
Velhasıl alt kattaki yeni evli çiftin yaptığı şey çok masum bir şey denmez, zaten alt katın sesi üst kata kolay kolay da çıkmaz sizin duvarlar aşırı ince demek ki. Siz çocuğun duymayacagi şekilde odaları ayarlayin eşinizle siz duyarsanız kulak tıkayıp uyuyun yapacak bir şey yok
+1Bence yeni evli çifti rahat bırakın, o binayı yapan müteahhitin kulaklarını çınlatın! Ev onların özel alanı, 4 duvar bu yüzden var, suç ses yalıtımını sağlamayanlarda...
Hep gülün inşallahAkşam akşam o kadar güldüm ki yazdıklarınıza. Çok yaşayın çok eğlendirdiniz beni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?