Alt komşudan gelen sesler

Belki farkında değildir ya
Ben ilk evlendigimde sesin gidebilecegini düsunememistim mesela kesin duymuslardir onların cocuklarinin ağlama tuvalet vs sesleri gelince çok utanmistim ondan beri hep dikkat ederim .
Hele şimdi tam üst katta ki odada genç 2 oğlan var keşke yalıtım iyi yapılsa

Bence birşey olmaz yaa.. Bu yeni evli çiftimiz bi başladı mı 5 saat sevişmiyor ya mecbur idare edeceksiniz bence çünkü diyemezsiniz ki sessizce halledin şu işi diye.. Bunu süpürge sesi ne bileyim tartışma sesi bebek ağlaması sesi gibi düşünün apartman hayatında mecburen katlanıyoruz bu seslere arada oluyor yani böyle şeyler.. Ama tabi şimdi sesin boyutunu da bilmiyorum ama düşündüğümde vardığım sonuç şu ;"hepi topu maksimum 15 20 dk boyunca ses çıkarıyorlar ne yapalım o da bi komşumuz sonuçta" esas olay haricinde diğer şeysilerde sesleri çok çıkmıyordur diye düşünüyorum.. Boşverin yaa takmayın bence ne olacak bu da diğer sesler gibi doğal ama söylerseniz çok utanırlar.. Buralarda böyle okuyunca bende acaba diyorum ama dikkat ediyoruz tabi de emin miyiz ki mesela bizim sesimiz gitmiyor yan komşuya ya da alt komşuya falan?? Biri dese bize bilemiyorum yani

Olabilir bunu düşünecem bide inada binerde daha çok ses çıkartırlar diyede cesaret edemiyorum aslında
Bence öyle yapmayın yaa.. Bu sefer herkese rezil olduk gözüyle bakarlar acaba kime rezil olduk kim duydu diye utanırlar herkese mahçup olurlar kıyamam yaa.. Tabi sizin bileceğiniz iş ama bence illa da söyleyeceğim derseniz direk kadın olana siz söyleyin.. Nasıl söylenir bilemem orasını da gerçi diğer türlü bilinmeze sürüklemeyin gençleri

Ben normal seslere bişy demiyorum zaten hanım efendi gecenin 3 4 demeden birbirlerine ağız dolusu küfür ediyolar daha gıkımız çıkmadı bu konuda beni ilgilendiren konu başka ses tabiki gelirde giderde onlar problem değil

Bi daha duyarsam duvara vuröayı düşünüyorum baktım olmuyo uyarcam

Çocuğunuz duyuyorsa demek ki uyanık olduğu vakitlere denk geliyor.

Müzik açın, beraber dinleyin, dans edin.

Yapacak başka bir şey yok.

umarım bizi de duymuyorlardır sdajfkd kendimi tutuyorum gitmesin ses falan diye ama şuan düsününce cok korkunc. Bu arada bence söylemeyin yani kimseye, size söylendiğini düşünün nasıl hissederdiniz? Bana söylese birisi ben çok utanırdım. Zaten o sebepten dikkat etmeye calısıyorum..

Duvarlar çok ince her sesi duyabiliyoruz. Yan komşum telefonla konuşurken telefondaki kişinin sesi bile gelebiliyor bazen. Kimseyi mahcup edip utandırmayın. Bence dikkat ettikleri halde en fazla bu kadar oluyordur. Duvarların inceliğinin onlar da farkındadır. Kızınız uyanıkken ses varsa dikkatini dağıtacak şeyler yapın. Gerekirse odasını değiştirin

ısı yalıtımı eskisine göre iyi ama ses yalıtımı berbat ayrıca bence ses yalıtımı zorunlu olmalı binalarda bu nedir ya :) hayır ne siz rahatsız olun ne onlar kendini kassın.

Akşam akşam o kadar güldüm ki yazdıklarınıza. Çok yaşayın çok eğlendirdiniz beni

Çocuk olmasa veya bebek olsa görmezden duymazdan gelinir de 9 yaşındaki bi çocuğun olduğu evde seslerin ne zaman geleceğini bilmeden yaşamak zor, bu stresi çekmek zorunda değilsiniz.
bir daha duyarsanız üst kattan bi uyarı atışı yapın, büyük ihtimal sesin gittiğinin farkında değildir

Eger bagira bagira dirty talking yapmiyorlarsa ah oh sesinden bisey anlamaz çocuk, duyacagini da sanmıyorum, yine de kafanizda suphe varsa bir kilif uydurun, bizim ust kattakilerin yatagi gicirdiyordi mesela, bunlar da gece gece kosu bandına biniyor ses yapıyor dedim, gecti gitti.
İnsananlara sevismeyin diyemeyeceginize göre, sesleri tolare etmenin yollarını arayin derim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…