Alt komşum beni deli ediyor

Sinopgirl

Tuğşat'ın annesi
Kayıtlı Üye
1 Mayıs 2011
136
-1
46
Sinop
Evim 3. katta en alt katta oturan bir yaşlı bayan var.Ki ben kendisini tanımadan evvel sevimli yaşlı bir teyze olarak bilirdim.Ben sabahtan akşama kadar dükkanda eşime yardım eden sabah 8 akşam 12de eve gelen biriyim ayrıca da hamileyim.Evimizin arkasında da odun depoları var.Geçen kışın temizlik dolayısıyla üstten ablam çöpleri yollaken her ses duyduğunda balkona atlayan teyze o gün yine balkona çıkmıştı tanıştık.Gayette güzel sohbet ettiğim bayan ardımdan üst komşuma elini sallayıp manalı bir şekilde ağzını büzmüş.Sıradan dedikoducu teyze halleri diye düşündüm:59:
Ogün ben balkonu akıtırken kendisi çamaşır asmış gelmiş bana ''Çamaşırlara gelmesin pis su dikkat et'' diyor.Su oluğu var nerden akacaksa.
Ertesi gün de sabah merdivenleri süpürüyor bana da gelmiş ''Sen de bir sabah eline süpürge al da temizle buraları'' diyo.
Asabım öyle bir attı sanki ben apartman görevlisiyim.''Verelim bi kadına para temizletelim.Kapıcı falan sandın sanırım beni''dedim:47:
Ne zaman balkona çıksam balkona çıkar ne yapıyorum diye kontrol etmek için.Çamaşır silkelersem ''Öbür tarafa silkele'' falan der.Deli oluyorum bu kadına.
Bu gün de bir martı yuvasından düşmüş bende baktım yarası yok uçamadığı için orda kalmış annesini çağırıyor.Yuva çok yüksekti çıkamadım hayvan da aç kalmasın diye ekmek atayım dedim.Hemen çıktı balkona ''Ekmek atma fareler doluyor buraya'' dedi.Martıya attım dedim.Hep pislik götürüyor buraları fareler doluyor dedi.Bende bana söyleme pislik atanlara söyle dedim.:47:

Ben mi abartıyorum bilmiyorum ama resmen kadın arka balkonumu kullanırken patronum kesildi ya.Depolar bölümünü zaten kullanamaz hale geldim.Byle giderse sert bir konuşma yapmam gerekecek kendisiyle :95:

sanirim ben olsam bende sert bir konusma yapardim.bende komsularimi hic sevmiyorum cok gurultu yapiyolar her aksam satt 22;00 -23;00da matkap gurultusu yine her aksam ayni sattlerde yatak odamin tepesinde surekli kosan velet gurultusu.kabasaba bagira cagira konusan insnalar merdivenlerden ziplaya ziplya ineen aprtman basinimza yikcak sanki .hepsinden biktim az kaldi tasincak cunku bunlar lafdan sozden anlamiyo :47:

hic birisinede hakkimi helal etmeyi dusunmuyorum sahsen 8 aydir burda oturuyorum 8 aydir nerdeyse her aksam boyleler.

careyui tasinmak da buldum ben tasincam insallah kisa sure sonra kurtulcam cok sukur bunlardan.

Canım bir daha senin balkonda işin varken balkona çıkarsa:

"x teyze,zaten sesimi duyar duymaz balkona çıkacağınız biliyordum,şaşırmadınız beni..":51:

Her seste heme balkona çıkacağınızı bildiğim için özellikle yaptım,adınız seslemedim,ya bizim şu aidatlar.........,merdiven temizliği.........,apartman sigortaları....artık gerisini sen uydur canım..:35:

Gayet etkili bir yöntemdir ve "gece banyodan gene su sesleriniz geliyordu"diyen kendini bilmez apartman teyzesine tarafımdan bizzat uygulanmış ve başarılı olunmuştur..:68::35:

Prometheus çok doğru kendi silahıyla karşındakini vurmak en iyi çözüm..yoksa susmazlar..bende tepemde sabahın 9unda matkap sesiyle uyanmaktan bıktım..gerçi artık bağışıklık kazandım uyanıp sonra tekrar uyuyorum ve ses duymuyorummmmmmm:) bir arada sabah aksam piyano sesinden delircektim..

Back
X