Alt komşum yan komşusu ile bir olup zilime gece gündüz bastı yardım edin

Anlamadım ya
Ev kapısından calıyorlarsa neden acıp konusmuyorsunuz
Aşağıdan calıp kacıyolarsa üstlerine bi kova su neden dökmüyorsunuz

Hayır belki komsularıda yapmıyor belki coluk cocuk yapıyor
İnsan görse kapısına dayanmazmı hayırdır komsu cocuklugunamı dönmek istedin diye
Bir mesajinda gece 1de oluyor demis
Sonraki mesajinda gece 3te demis
Annesine anlatmis kapidan uzak dur silahi vardir demis
Silahli adam gelecek ama zile basacak yani

Ben saygılı davranıyorum esim onlarin yanında poz kesiyor zaten uzun zamandır gorusmuyoruz kadından suphelendigim günden beri
Aynı çevrede bulunmayın bile böyle bir şüpheniz varsa. Burdan okuduğum kadarıyla eşiniz de biraz yatkın böyle durumlara, eşinizi kaybetmek istemiyorsanız ya da bu tür davranışlara maruz kalmak istemiyorsanız taşının iletişimi kesmeniz çözüm değik eşiniz değişmediği sürece. Net tavrınızı da koyun eşinize.

Esimle birbirimize aşığız ama başka insanların ozellikle bayanların yanında bana asağlar gibi konuşuyor rencide ediyor ama yalnızken çok iyiyiz. Bende acaba o kadından mi etkileniyor diye şüphelendim malum kadının yaptığı şeyler ortada belki hoşuna gitti diye düşündüm kıskandım sordum ama aşık olmadigimizi yazmadım bu bir. İkincisi hepsi ayrı ayrı zamanlarda yaşanan şeyler siz herzaman aynı şeyler mi yaşıyorsunuz ben yaşadığım olaylar karşısında bazen şaşırıp düşüncelerimi sorguluyorum. Ama doğru bir tanedir. Kadın esimle konuşmamıs ona yiyecek gibi bakmış esim utanmis ne biçim baktiysa artik...

Bir mesajinda gece 1de oluyor demis
Sonraki mesajinda gece 3te demis
Annesine anlatmis kapidan uzak dur silahi vardir demis
Silahli adam gelecek ama zile basacak yani
Koca koca kadınlar kocalarını evde bırakıp gecenin bi yarısı uykusundan uyanıp zil calmaya kalkıyor herhalde :)
Neyse inandırıcı gelmedi diye kovulduk gel gidelim burdan darkmore

Tasinmamiz mümkün değil kadına herseyi bildiğimi esime olan ilgisini anladığını hissettirmem lazim

Esimin annesi yanında kaldı sanmıyorum olacağını ama flört mu ediyorlar çözemedim esim resmen birsey olmaz diyip.durdu gece 1 olsun 3 olsun zil çaldı esimi arıyorum bunu diyor yani... Ve ilk arayışımda mesgul çaldi 3te yani

Bu önceki mesajlardan alıntı yani artık pes diyorum insanlarin içi bu kadar zift gibi olmuş

Ya da gece gunduz surekli tekrarlaniyorsa sikayet neden etmiyorsunuz degil mi?
Bu olay çok uzun bir süre yaşanmadı şanslarını denediler başarılı olamadilar esim dikkate almadı umursamaz biri zaten normalde de .
Esimin annesi yanında kaldı sanmıyorum olacağını ama flört mu ediyorlar çözemedim esim resmen birsey olmaz diyip.durdu gece 1 olsun 3 olsun zil çaldı esimi arıyorum bunu diyor yani... Ve ilk arayışımda mesgul çaldi 3te yani

UMARİM UTANMISSINIZDIR ŞİMDİ BU KONUYU TERKEDİN

Esinizle birbirinize asiksiniz ama esiniz sizi asagiliyor, rencide ediyor. Yalnizken cok iyisiniz ve siz buna ask diyorsunuz. Bu birinci cevabim

İkinci cevabim da,ayri ayri zamanlarda yasadiginiz seyleri puzzle gibi birlestirmeye calisirsaniz ortaya sacma seyler cikar,tipki sizde ciktigi gibi. Net bir soru sorup net bir cevap almak mumkunken? Herkes hep ayni seyleri yasamiyor ama bunu alakasiz sekilde de birlestirmiyor.

Dogru bir tane degildir. Hayatta her zaman 2+2 =4 olamiyor maalesef.

Esiniz size gelip komsu kadinin isyerine geldigini soyluyor,kendisine yiyecek gibi baktigini soyluyor,utandigini soyluyor. Bu kisimda esiniz kocaman bir yalanci. Elalemin karisinin davranislarini sorgulayacaginiza bence esinizin davranislarina odaklanin. Adamin fikri neyse zikri de odur.

Mune

Koca koca kadınlar kocalarını evde bırakıp gecenin bi yarısı uykusundan uyanıp zil calmaya kalkıyor herhalde :)
Neyse inandırıcı gelmedi diye kovulduk gel gidelim burdan darkmore
Cok degisik konular var yahu insan ayrilamiyor bdvden
Daha da degisigi konu sahibinin esi komsuyu ariyor diyor ki “bizim hanim korkuyor zil calmis esine soyle de bize gitsin”
Komsunun hanim geliyor oturuyorlar konu sahibiyle,zil yine caliyor ,komsu korkmuyor ama konu sahibi yine korkuyor,kapiya bakan yok tabii kim geldi diye,oyle kollarini kavusturup birbirlerine bakiyorlar hic bir sey olmadan

Hayır belki tanıdık biri geldi hic kimse niye o kapıya bakmıyor cidden meraklandım
Belki de kapıyı çalan eşiydi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…