- 18 Haziran 2018
- 13.813
- 23.025
- 348
- Konu Sahibi KIRIK_KALP90
-
Ya da gece gunduz surekli tekrarlaniyorsa sikayet neden etmiyorsunuz degil mi?Anlamadım ya
Ev kapısından calıyorlarsa neden acıp konusmuyorsunuz
Aşağıdan calıp kacıyolarsa üstlerine bi kova su neden dökmüyorsunuz
Hayır belki komsularıda yapmıyor belki coluk cocuk yapıyorYa da gece gunduz surekli tekrarlaniyorsa sikayet neden etmiyorsunuz degil mi?
Bir mesajinda gece 1de oluyor demisHayır belki komsularıda yapmıyor belki coluk cocuk yapıyor
İnsan görse kapısına dayanmazmı hayırdır komsu cocuklugunamı dönmek istedin diye
Aynı çevrede bulunmayın bile böyle bir şüpheniz varsa. Burdan okuduğum kadarıyla eşiniz de biraz yatkın böyle durumlara, eşinizi kaybetmek istemiyorsanız ya da bu tür davranışlara maruz kalmak istemiyorsanız taşının iletişimi kesmeniz çözüm değik eşiniz değişmediği sürece. Net tavrınızı da koyun eşinize.Ben saygılı davranıyorum esim onlarin yanında poz kesiyor zaten uzun zamandır gorusmuyoruz kadından suphelendigim günden beri
Esimle birbirimize aşığız ama başka insanların ozellikle bayanların yanında bana asağlar gibi konuşuyor rencide ediyor ama yalnızken çok iyiyiz. Bende acaba o kadından mi etkileniyor diye şüphelendim malum kadının yaptığı şeyler ortada belki hoşuna gitti diye düşündüm kıskandım sordum ama aşık olmadigimizi yazmadım bu bir. İkincisi hepsi ayrı ayrı zamanlarda yaşanan şeyler siz herzaman aynı şeyler mi yaşıyorsunuz ben yaşadığım olaylar karşısında bazen şaşırıp düşüncelerimi sorguluyorum. Ama doğru bir tanedir. Kadın esimle konuşmamıs ona yiyecek gibi bakmış esim utanmis ne biçim baktiysa artik...Benim yazdigim sey zaten psikolojik destek almaniz gerektigi,gayet de destekleyici bir mesaj. Eski konularinizi da okumuslugum var,bir gariplik var anlatiminizda, karmakarisik seyler soyluyorsunuz, bir konunuzda demissiniz ki esimle hala asigiz,sonrasinda demissiniz ki esim birinden etkileniyor,simdi komsular zile basip kaciyor diyorsunuz,bakin arka arkaya yazinca ne kadar anormal oldugunu anlayabildiniz mi? Olaylara disaridan bakmayi ogrenin bence. Teror bolgesinde olsaniz da zile gece biri bassa insan kalkar kim o der. Komsularsa zaten onlarin kapisinin kapanma sesini duyarsiniz. Silahli biri gelmis olsa zaten kapiyi calmaz,kilide ates eder ve kapi kirilir zaten girer iceri. Annenizin verdigi akil da,sizin bunu burada anlatma sekliniz bile bir tuhaf. Yukarida gordum bir arkadas daha benimle ayni sekilde dusunuyor,ben de diyorum ki birkac konu daha actiginizda sorununuzun ne oldugunu anlayacagim su anda kararsizim.
Eger ki kadinlar kocanizla ilgileniyorlarsa kocanizin hali tavri onemli bu noktada. O nasil davraniyorsa buna gore aksiyon alirsiniz. Ama boyle zile bastilar yok kocamin isyerine gittiler deyince tuhaf oluyor yani. Oturup esinizle konustunuz mu? İsyerine ne diye gitmis kadin? Esinizle konusmus mu? Ne denmis karsilikli? Simdi bakin bunlar onemli detaylar. Herkes herkesle konusabilir,isyerine gidilebilir,sonucta esiniz esnaf degil ki dukkani olsunorada da yalniz olsun. Belki esiniz icin gitmedi kadin oraya baska bir isi vardi? Hic bu ihtimalleri dusunmediniz degil mi? İste bu sebeple ruh sagligi problemleriniz var dedim. Ama siz hakaret olarak algiladiniz ki boyle algilamak bile ruh sagliginizin yerinde olmadigini gosterir.
Gunde neredeyse 5-6 kisinin problemleri uzerinde calisiyorum, uzman degilim belki ama neyin ne oldugunu anlamaya calisirim en azindan. Size de biraz sakin olmanizi ve olaylara daha objektif gozle bakmanizi,ayni zamanda da esinizle daha fazla konusmanizi tavsiye ederim. Doktora gitmeyi de unutmayin.
Gece 1 de de oldu 3 te de oldu. Konuyu terkedin sizinle muhatap olmayacağım artıkBir mesajinda gece 1de oluyor demis
Sonraki mesajinda gece 3te demis
Annesine anlatmis kapidan uzak dur silahi vardir demis
Silahli adam gelecek ama zile basacak yani
Korktum çıkmadım sindim bir kenara esimi aradımAnlamadım ya
Ev kapısından calıyorlarsa neden acıp konusmuyorsunuz
Aşağıdan calıp kacıyolarsa üstlerine bi kova su neden dökmüyorsunuz
Koca koca kadınlar kocalarını evde bırakıp gecenin bi yarısı uykusundan uyanıp zil calmaya kalkıyor herhalde :)Bir mesajinda gece 1de oluyor demis
Sonraki mesajinda gece 3te demis
Annesine anlatmis kapidan uzak dur silahi vardir demis
Silahli adam gelecek ama zile basacak yani
Tasinmamiz mümkün değil kadına herseyi bildiğimi esime olan ilgisini anladığını hissettirmem lazimAynı çevrede bulunmayın bile böyle bir şüpheniz varsa. Burdan okuduğum kadarıyla eşiniz de biraz yatkın böyle durumlara, eşinizi kaybetmek istemiyorsanız ya da bu tür davranışlara maruz kalmak istemiyorsanız taşının iletişimi kesmeniz çözüm değik eşiniz değişmediği sürece. Net tavrınızı da koyun eşinize.
acaba sen yokken eşin onla bir ilişkimi yaşadı
Bu olay çok uzun bir süre yaşanmadı şanslarını denediler başarılı olamadilar esim dikkate almadı umursamaz biri zaten normalde de .Ya da gece gunduz surekli tekrarlaniyorsa sikayet neden etmiyorsunuz degil mi?
Esinizle birbirinize asiksiniz ama esiniz sizi asagiliyor, rencide ediyor. Yalnizken cok iyisiniz ve siz buna ask diyorsunuz. Bu birinci cevabimEsimle birbirimize aşığız ama başka insanların ozellikle bayanların yanında bana asağlar gibi konuşuyor rencide ediyor ama yalnızken çok iyiyiz. Bende acaba o kadından mi etkileniyor diye şüphelendim malum kadının yaptığı şeyler ortada belki hoşuna gitti diye düşündüm kıskandım sordum ama aşık olmadigimizi yazmadım bu bir. İkincisi hepsi ayrı ayrı zamanlarda yaşanan şeyler siz herzaman aynı şeyler mi yaşıyorsunuz ben yaşadığım olaylar karşısında bazen şaşırıp düşüncelerimi sorguluyorum. Ama doğru bir tanedir. Kadın esimle konuşmamıs ona yiyecek gibi bakmış esim utanmis ne biçim baktiysa artik...
Bu olay çok uzun bir süre yaşanmadı şanslarını denediler başarılı olamadilar esim dikkate almadı umursamaz biri zaten normalde de .
Esimin annesi yanında kaldı sanmıyorum olacağını ama flört mu ediyorlar çözemedim esim resmen birsey olmaz diyip.durdu gece 1 olsun 3 olsun zil çaldı esimi arıyorum bunu diyor yani... Ve ilk arayışımda mesgul çaldi 3te yani
UMARİM UTANMISSINIZDIR ŞİMDİ BU KONUYU TERKEDİN
İyi de bi tek kadında suç yok ki yazılanlara göre eşinize tavrınızı koyun en başta.Tasinmamiz mümkün değil kadına herseyi bildiğimi esime olan ilgisini anladığını hissettirmem lazim
Cok degisik konular var yahu insan ayrilamiyor bdvdenKoca koca kadınlar kocalarını evde bırakıp gecenin bi yarısı uykusundan uyanıp zil calmaya kalkıyor herhalde :)
Neyse inandırıcı gelmedi diye kovulduk gel gidelim burdandarkmore
Hayır belki tanıdık biri geldi hic kimse niye o kapıya bakmıyor cidden meraklandımCok degisik konular var yahu insan ayrilamiyor bdvden
Daha da degisigi konu sahibinin esi komsuyu ariyor diyor ki “bizim hanim korkuyor zil calmis esine soyle de bize gitsin”
Komsunun hanim geliyor oturuyorlar konu sahibiyle,zil yine caliyor ,komsu korkmuyor ama konu sahibi yine korkuyor,kapiya bakan yok tabii kim geldi diye,oyle kollarini kavusturup birbirlerine bakiyorlar hic bir sey olmadan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?