- 16 Temmuz 2010
- 19.693
- 55.178
- 1.123
- Konu Sahibi kackaloribu
-
Biz tatildeyken üst kat banyosu akmıştı bizede. Evini öyle görmek üzüyor gerçekten insanı.Herkese Merhaba,
Alt komşumuz uzun süredir evde değildi. Ailesiyle kalıyordu. Evde tek kalan bir kadın zaten, virüs sonrası evden çalışmaya başlayınca ailesine gitmişti. Neredeyse 3 aydır yok, belki daha fazladır. Hafta sonu eve gelmiş. Meğer hem tuvalet hem banyomuz alt kata su akıtmış bu süreçte. Bina da bu tarz problemler yaşayanlar olmuştu eski olduğu için ama bizim evden aşağıya aktığını bilmiyorduk tabiki.
Evde olmadığı sürede tuvaletten banyodan akan sular hem tavana, hemde banyoda bulunan bir özel dolap var ev sahibi yaptırmış, ona zarar vermiş. Dolabın ev sahibine 3 binliraya , asma tavanlarınında 2 bin liraya falan mâl olduğunu söylüyorlar. Su bizim evden gittiği için de bizim bunları yeniden yaptrmamızı istiyorlar. E bide bizim banyo tuvalet kırdırmamız gerekecek, o da büyük masraf bize. Of...
Bize düşüyorsa biz yaptıralım mecburuz ama sormak istediğim tüm apartmanda akma problemleri yaşandığı için başka bir çözüm yolu var mıdır? Bu tutar benim içinde büyük bir masraf demek sonuçta. Sizce halledilebilir bir mesele midir?
NOT: Linç yemek için değil bir yolu var mıdır diye konu açtım, lütfen tersleyici cevaplar yazmayın..
şikayet etmemiş olsaydım asla ödemeye yanaşmayacaklardı. gösterdim tutanağımı sonra işler değişti ev sahibi almanyada imiş adam geldi konuşuldu anlaşıldı. kiracı kadın resmen dilenci gibi ben parasızım ben işsizim diyor ortalıkta. polis gelmiş kapısına açmamış korkuyorum ben demişYalancıya bakın. E ne oldu? Ödedi mi?
Eger uzlasilabilirse en guzeli o tabi ama yanaşırlar mi bilinmez.Ben yarı yarıya ödenmesi taraftarıyım. Dediğiniz gibi evde olsa erken fark edilirdi ve bu kadar masraf olmazdı. İki taraf da suçlu değil aslında.
her seyin fiyati o kadar artmis ki simdi olsa 20-22 bin liradan asagi tutmaz.. gecmis olsun.İki sene önce babam sadece banyo için 14 bin ödedi alt kata su aktığı için hem zararını karşıladı hem de kendi evinin banyosunu kırdırıp tesisatı onardı.Üzgünüm ödemekten başka çareniz yok.
Allah kolaylık versın ozman karsıdakı dusuncesız olunca yapacak bısey yokeşimle görüştüm alt katın ev sahibi ile görüşmüş ama beni bağlamaz sorunu tespit ettirin hasarımı karşılayın. Yoksa polis çağırır tutanak tuttururum demiş.. biz yaptıracağız mecburen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?