- 12 Haziran 2016
- 938
- 1.816
- 113
- Konu Sahibi kackaloribu
-
Doğal afet sigortası doğal afetler içindir. Bu tip durumlar için konut sigortası gerekir :)Ruya1992 böyle seylere hic takilmam aslinda ama cidden merak ettim evinizin sigortasi yokmuydu diye sormamin neyini begenmediniz acaba
Arıza tespiti cihazı varmış onla bakacaklar. Kırmadan halledilirse yada ufak bir yerse yada kısmi kırılırsa masraf azalır biizm ev için en azından. Alt katı da mecbur yaptıracağız anlaşılan..
evet ikiside yan yana koridorun solunda aynı hizadalar. inşallah belirli bir yerdedir de daha kolay çözerizbence de bir arızayı bulsunlar
banyo tuvalet yan yana mı
şimdiye kadar akmayıp da ikisinin birden akması garip geldi çünkü
ara boruda falan çatlak mı oluşmuş acaba
Aşağı su sızması sizin hatalı kullanımınızdan değil eski borulardan kaynaklanmış anladığım kadarıyla. Sizin borulardan kaynaklandıysa makul ölçüde tadilat yaptırmak zorunda kalabilirsiniz alt kata. Ama çok yumuşak davranmayın. Herşeyin bir sınırı var. Dolapla sizin hiç ilginiz yok. Evde olsalar tavan nemlenince farkederlerdi önlem alınır tavan boyanır hasar orda kalırdı. Evde olmamaları ihmalkarlık değil ama sizin suçunuz da değil. Siz üstlenmeyin. Üstelik asma tavan ve özel üretim dolap kendi tercihlerine bağlı. Oturduğunız binanın standart banyo tavanı sıva boya ise siz sadece sıva boya işlerinden sorumlusunuz bence. Biz de yakın zamanda tadilat yaptık banyomuzda ve asma tavan yaapmak istedik ama eski bina nasıl olsa birkaç zaman sonra yukardan su gelecek sorun olacak diye yaptırmadık mesela. Görünen köy klavuz istemiyor çünkü :/
Ne sız haksızsınız nede o sıze gelıo bıseyler soylenmıyorsa sız nerden bılebılırsınızkı ama onunda sucu yok ben olsam karsı tarafın yerınde sıze odetmezdım haj gecer bence cunku sızın sucunuz degıl yapılacak bıseyde yok der gecerım. Ama ıstıyorsa yapacaksınız mecburda bu problemlerde duzelme olmuyor annemgılınde basına gelmıstı yaptırdılar 2 hafta eve gıremedık sonra yıne akmaya devam ettı en son annem tasındı kurtardı.
eşimle görüştüm alt katın ev sahibi ile görüşmüş ama beni bağlamaz sorunu tespit ettirin hasarımı karşılayın. Yoksa polis çağırır tutanak tuttururum demiş.. biz yaptıracağız mecburenEvini kontrol etseydi kısmına pek katılamadım aslında sonuçta herkesin koşulları bir olmuyor
Ha gerçi genel bir problem varken insanın aklı kalır o da ayrı.
ama bir üye de demiş o çok mantıklı geldi bana da
Lüks tercih etmeleri aynı parayı vermenizi gerektirmiyor
Ana malzeme parasını verin sadece gerisini onlar düşünsün sonuçta bile bile yapmadınız
doğrudur olabilirDoğal afet sigortası doğal afetler içindir. Bu tip durumlar için konut sigortası gerekir :)
aynısı geçen ay başıma geldi. suları açık bırakıp gitmişler eve geldim ağla ağla yukarıya çıktım yalnızdım ailem yoktu yanımda. kadın çıktı gelin görün dedim bütün ev mahvolmuştu. yalvardı kadın ben işsizim çalışmıyorum diye eğer öğretmenmiş pandemi dolayısıyla evdeymiş. gerçekleri duyunca gittim polise şikayet ettim 10 bin lira masrafımız var dedim. fotoğrafları çekmiştim hepsini verdim benim zararım var yukarıdaki kadın karşılamıyor dedim. iyi ki yapmışım iyi ki şikayet etmişim. kadın yalancı çıktı gözümün içine baka baka yalan söylemiş bana deseydi ki hanımefendi ben elimden geleni yapayım siz de bana yardım edin halledelim dese gerçekten asla hayır demezdim. bence ödeyin
Ev bizim sayılır. Ortak yani eşimin ailesinden.
Evet yenilesek böyle olmazdı ama bu gibi bişeyde hiç aklıma gelmemişti inanın.
Cok yazik olmus hem kadina hem size. Ayni sey basimiza geldi tavanin alcisi su aka aka alci düştü tavanin yarisinin ama esim hic odeyin demedi ne yazik ki demez onlarda kac defa yaptırdılar sizinti olan tarafi usta bulmakta cok zorlandı onlara da cok masraf oldu yani. Bizim tavan zaten kapali metal bir malzemeyle yani alçı görünmüyor gitti aldi 4-5 parca yerine takti. Ha komsunuzunku gibi olsa yine yaptirin demez eminim. Sizin de sucunuz yok nerden bilebilirsiniz size de gecmis olsunMAalesef sigorta yok.. O zaman bizim karşılamamız gerekcek demekki.. size de geçmiş olsun..
Ben yarı yarıya ödenmesi taraftarıyım. Dediğiniz gibi evde olsa erken fark edilirdi ve bu kadar masraf olmazdı. İki taraf da suçlu değil aslında.Keske evde olup daha erken farketseydi.
Kadinin bir sucu yok. Ama sizin de bir suçunuz yok.
Mantiken kimin ödemesi gerekiyor bilemedim. Ama size kalır yüksek ihtimalle.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?