Aycanim sende eskisi kadar yoksun,arada girip selan cakip kayboluyorsun..Stem etmekte hakliyiz tatliskom..Bu gün burda hava cok güzel 17 dereceyi gösteriyor ama yarin yine bozacak tabi..Cocuk burda oldugundan esimle onlar tatkiliyor..cocuk beni istemiyor yanlarinda,zaten babmi 2 haftada bir görüyorum,onunla yalniz kalmak istiyorum diyor..ne yapayim bende hak veriyorum tabiki..
Arbeitsamt beni cagiriyor Aycan ayin 22 sine randevu vermisler..bana is gösterin yada tekrar kurs verin diyecegim,kurs hakkimi kullandim vermezler artik ama bilgisayar kursu sansimi deneyecegim..olmaz derselerde is versinler..bakalim nel olacak..artik evde olmaktan biktim..Birseyler yapma zamani geldi...bebek geleceksede zaten evde oturup yeterince bekledim geldi ama kalmadi:..kafamda dagilir,iyi olur benim icin..korkuyorum tabi yeni bir baslangic yapmaya ama artik mecburum galiba..cok öptüm tatlim..
Bende bilirim tüp bebek merkezinden yardim almayi ama tek basima gidip ne yardimi alacagim.....Bu giidisle galiba Sperm bankasindan yardim alacagim
Simdi bir esimle fazla fanfini fon yapamiyoruz ya..o yüzden doktora tabiki bunu söyleyemeyecegim icin su sekilde sordum..en gec 5-6 günde esimi yataga atmaliyim...
Soru: Hocam iyi günler, ben yurt dışında yaşıyorum ve eşimin işi nedeniyle haftada 1 gece eve geliyor ve bu durum 1 yıl daha sürecek. Ben çocuk istiyorum, eşimin evde olduğu gece yumurtlama zamanı ya da yakın zaman olsa da, eşimin haftada 1 boşalması sperm kalitesini etkiler mi, 7 gün fazla mı acaba? Cevabınız için çok teşekkür ederim.
Cevaplar :
Op. Dr. Nuray KİTAPÇIOĞLU
Fevzi Çakmak Cd. Fomara İş Hanı no:79 OSMANGAZİ BURSA
Tel : 0 224 272 99 88 Koza Tüp Bebek Merkezi - Bursa | tüp bebek, tüp bebek bursa, koza tüp bebek, Dr.Nuray Kitapçıoğlu, tüp bebek kredisi, spermiyogram bursa, aşılama bursa, jinekolog bursa
Sağlıklı sperm için 3 ile 5 gün arasında cinsel perhiz olmasına rağmen 7 gün de geç değildir.Fakat yumurtayı yakalama şansınız bu durumda daha azdır.
Cevap Zamanı : 12.11.2010
birde su soruyu sordum..Ama kadin moralimi bozdu tabiki...neyse artik....
Soru: Hocam iyi günler, benim sol tüp kapalı, sağ açık, şimdi ben soldan yumurtlarsam hamile kalma şansım yok mu? Her ay soldan yumurtlarsam ne olacak peki, hiç hamile kalmayacak mıyım?
Cevaplar :
Op. Dr. Nuray KİTAPÇIOĞLU
Fevzi Çakmak Cd. Fomara İş Hanı no:79 OSMANGAZİ BURSA
Tel : 0 224 272 99 88 Koza Tüp Bebek Merkezi - Bursa | tüp bebek, tüp bebek bursa, koza tüp bebek, Dr.Nuray Kitapçıoğlu, tüp bebek kredisi, spermiyogram bursa, aşılama bursa, jinekolog bursa
Sol yumurtalığınızdan yumurtlarsanız şansınız tüpünüz kapalı olduğu için her iki tüpü açık birine göre daha az. Yaşınızdan dolayı tek tüpünüzde kapalı olduğu için gebelik elde etme şansınız daha düşüktür. Mutlaka bir tüp bebek merkezinden yardım almalısınız. Geçmiş olsun
Cevap Zamanı : 12.11.2010 1446
Bende bilirim tüp bebek merkezinden yardim almayi ama tek basima gidip ne yardimi alacagim.....Bu giidisle galiba Sperm bankasindan yardim alacagim
Valla Feri en iyisini yaparsin, ama Arbeitsamtda da is oldugunnu sanmiyorum, yeni baslangictanda korkma Alah askina cok daha iyi gelir diye düsünüyorum, Cevren gelisir, dikkatini baska yöne verirsin, bu arada bi bakmisin senin emir bebek gelmis.
Ah be Feri o kadar yogunumki bide icim icime sigmiyor, o yüzden gercekten girip saatlerce kalamiyorum. Cok tez canliyim. Iste 8-10 saat bilgisayar basindayim, bunaliyorum. Bide bebek olayini beynimde bitirmeye calisiyorum. Bükemedigin eli öpeceksin misali. Ama hepinize icten ice dua ediyorum inan buna, Mesela Yildiza cok sevindim. Geschenkin duacisiyim, Allahim hayal kirikligi yasatmasin. Senin hamile kalma problemin yok diliyorum bu sefer doguma kadar gider bebegini kucagina alirsin. Hepinizin güzel haberlerini okumak icin sabirsizlaniyorum. :87:
Ah be Feri,
tüp yapinca hemen oluyor sanma, bak bizler sana örnegiz, tüp bebeklerindeki islemden sonra anne olunsaydi, Ben 5 cocuk annesi olmaliydim. Dolayisiyla üzülme, senin tüpün filan hamile kalmana engel degil. Sende bu enerji varken sen anne olucaksin.
Simdi anladim seni Aycan ve saygi duyuyorum..Aycan canim benim bildigin gibi benim ne asilama nede tüp bebek yapma sansim var..Doktor yazmis ya bana tüp bebek merkezinden yardim alin diye oana dair yazdim..Amelyattan sonra bende mantar ve idrar yolu iltihabi oldu..antibiyotik kullandim,bazen aklima geliyor ya sag tüpümde tikandimi diye valla ödüm kopuyor..
Tüp bebekte neticede sans isi..Ama bazi bebekler daha dogmadan paragöz olüyorlar,para vermeden gelmiyor bu yaramazlar..Bence sende Hemen bükemedigin bilegi öpme..Güc ,kuvver kazan o bilege bir kez daha saril..bellimi olur belki bükersin o zalim bilegi..
Ayin 22 si oldun yazarim zaten..Ama artik böyle olmuyor..evden cikmanin zamani geldi..bende artik cok istiyorum birseyler yapmay..kendime olan güvenim,inancim yok olmaya basladi..sanki artik yapacak birseyim kalmamis gibime geliyor..Ama öyle degil,yapmak isteyene burada yapacak cok sey var...Titremeli ve kendime gelmeliyim artik..Dagilin ulennnnnnnnnnnnnni
Dün amcamin kiti aradi..Dusseldorfta oturuyorlar..Almanyada tüp bebek ve asilama 40 yasina kadar devlet tarafindan karsilaniyormus,onu söylüyor.40 ina az kaldi filan diyor...bende zaten beim öyle bir durumun yok..hamile kalbiliyorum,genetik sorunda yok,tek tüpümde acik ,düdüklerin sebebide pihtilasma....biz zaten arastirdik ..bana tüpte,asilamada yapmazlarmis ,gerek yokmus dedi..dedimki susun..kesin annemle kosnustu,annem aratirmistir..yoksa kuzenim bu konulari hic acmaz..Annemde cünkü sürekli tüp yapin diyor..annemede ,ablamlarada aynisini söyledim..böylece kuzenimde söyler tekrar onlara bu tüp konusunu kapatirlar..sürekli herkes bana neden tüp yapmiyorsun diyorlar,biktim artik..Esimi söylesem kim bilir neler diyecekler...Amannnnnn neyse sisirmiyim kafani...
cok öptüm canim benim...
Kiz Gescenk hangi ara yazdin kactin canimcin, nasilsin nasil gidiyor.
e anacım hadi ben bir arlık bulup yazmışım sen ne aralık bulup girdin yazıverdin o arada :))))))))))) bak yoksun şimdi.. ben gidince sen gelirsin.. net çok kötü bu akşam ağır ve sürekli kesiliyor şansımz.. başımda ağrıyor bugün nedense artacak diye korkuyorum epey ağrımaya başladı nerden çıktıysa şimdi bu..
Kiz sen hamilesin bence, bu sefer tuttu insaallah, hadi bakalim, bol su ic Geschenk. Hamilelik baslangicinda bir cok kadin bas agrisindan bahsediyor, hadi bakalim.
Aycan-Umut-Care.Mirekal siz nasilisniz..Daha önce yazdin ama silinmis..
Geschenk canim benim...insallah pozitif sonuc almisindirda sevincten,heyecandan,telastan girmemisindir..cok merak ediyorum seni..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?