Alternatif tip... Hamile kalma paylaşımini...paylasamayanlarin alani ....

Bende bilirim tüp bebek merkezinden yardim almayi ama tek basima gidip ne yardimi alacagim.....Bu giidisle galiba Sperm bankasindan yardim alacagim

Valla Feri en iyisini yaparsin, ama Arbeitsamtda da is oldugunnu sanmiyorum, yeni baslangictanda korkma Alah askina cok daha iyi gelir diye düsünüyorum, Cevren gelisir, dikkatini baska yöne verirsin, bu arada bi bakmisin senin emir bebek gelmis.
Ah be Feri o kadar yogunumki bide icim icime sigmiyor, o yüzden gercekten girip saatlerce kalamiyorum. Cok tez canliyim. Iste 8-10 saat bilgisayar basindayim, bunaliyorum. Bide bebek olayini beynimde bitirmeye calisiyorum. Bükemedigin eli öpeceksin misali. Ama hepinize icten ice dua ediyorum inan buna, Mesela Yildiza cok sevindim. Geschenkin duacisiyim, Allahim hayal kirikligi yasatmasin. Senin hamile kalma problemin yok diliyorum bu sefer doguma kadar gider bebegini kucagina alirsin. Hepinizin güzel haberlerini okumak icin sabirsizlaniyorum. :87:

Bende bilirim tüp bebek merkezinden yardim almayi ama tek basima gidip ne yardimi alacagim.....Bu giidisle galiba Sperm bankasindan yardim alacagim

Ah be Feri,
tüp yapinca hemen oluyor sanma, bak bizler sana örnegiz, tüp bebeklerindeki islemden sonra anne olunsaydi, Ben 5 cocuk annesi olmaliydim. Dolayisiyla üzülme, senin tüpün filan hamile kalmana engel degil. Sende bu enerji varken sen anne olucaksin.

Simdi anladim seni Aycan ve saygi duyuyorum..Aycan canim benim bildigin gibi benim ne asilama nede tüp bebek yapma sansim var..Doktor yazmis ya bana tüp bebek merkezinden yardim alin diye oana dair yazdim..Amelyattan sonra bende mantar ve idrar yolu iltihabi oldu..antibiyotik kullandim,bazen aklima geliyor ya sag tüpümde tikandimi diye valla ödüm kopuyor..

Tüp bebekte neticede sans isi..Ama bazi bebekler daha dogmadan paragöz olüyorlar,para vermeden gelmiyor bu yaramazlar..Bence sende Hemen bükemedigin bilegi öpme..Güc ,kuvver kazan o bilege bir kez daha saril..bellimi olur belki bükersin o zalim bilegi..

Ayin 22 si oldun yazarim zaten..Ama artik böyle olmuyor..evden cikmanin zamani geldi..bende artik cok istiyorum birseyler yapmay..kendime olan güvenim,inancim yok olmaya basladi..sanki artik yapacak birseyim kalmamis gibime geliyor..Ama öyle degil,yapmak isteyene burada yapacak cok sey var...Titremeli ve kendime gelmeliyim artik..Dagilin ulennnnnnnnnnnnnni

Dün amcamin kiti aradi..Dusseldorfta oturuyorlar..Almanyada tüp bebek ve asilama 40 yasina kadar devlet tarafindan karsilaniyormus,onu söylüyor.40 ina az kaldi filan diyor...bende zaten beim öyle bir durumun yok..hamile kalbiliyorum,genetik sorunda yok,tek tüpümde acik ,düdüklerin sebebide pihtilasma....biz zaten arastirdik ..bana tüpte,asilamada yapmazlarmis ,gerek yokmus dedi..dedimki susun..kesin annemle kosnustu,annem aratirmistir..yoksa kuzenim bu konulari hic acmaz..Annemde cünkü sürekli tüp yapin diyor..annemede ,ablamlarada aynisini söyledim..böylece kuzenimde söyler tekrar onlara bu tüp konusunu kapatirlar..sürekli herkes bana neden tüp yapmiyorsun diyorlar,biktim artik..Esimi söylesem kim bilir neler diyecekler...Amannnnnn neyse sisirmiyim kafani...

cok öptüm canim benim...

fericim maşallah valla bana göre sen zaten hiç boş durmuyorsun gerek kocana yönelik gerkse araştırmacı yazar kimliğinle :))) bu soru cevaplara takılma sen.. ne diyecekler hemen yaşı ele alıyorlar ordan başka şeyler hemen tüp bebek umutsuz vaka muamelesi.. salla gitsin başka açıklama yok çünkü elleri kolları bağlı bu konufa. kendi bilgileri de bu kadarda ondan.. fazlasını onlarda bilmiyor ee bunu da söyleyemedikleri için anca bunlarla bağlıyorlar konuyu..

canım benim sen nasıl uygun görüyorsan öyle yap.. bize bakma takılıyoruz işte.. elbette bu şekilde rahatsan çok gelme istersen hiç gelme arada ben iyiyim sağlıklıyım de bilelim yeter.. sen huzurlu mutlu ol başka ne isteriz.. duaların iyi dileklerin için eksik olma aycanım..

kesinlikle katılıyorum sana.. yani bu örneği yakın zamanda gördük hamile kalmak bence büyük bir mkafat her daim şansın var demektir tek tüple bile olsa benim diğer topicte arkadaşım doğurdu tek tüpüyle bak.. tüp bebek % 100 şans olsaydı bunca insan hala bu acıları çekermiydi tam tersine maddi manevi bitiyorsun tüpte.. Allah emeklerimizi beklentilerimizi boş çıkartmasın.. bol bol dua edelim Rabbimin mucizeleri bitmez..

Hayatim senin Antrag genehmigen yailmaz cünkü hamile kalma problemin yok, birde 40 yasina kadar 3 deneme izni var vede masrafin %50 sini ödüyorsun buda ortalama 2500,00 € tutuyor, bu fazlada olabilir azda, kullandigin hormona bagli. Almanyada tüp icin onay vermez Sigorta sana.TR de önüne gelene yapiyorlar burda farkli. Sen kendini baski altinda hissetme senin hamile kalmama durumun yok, Allahin izniyle yakinda bize müjdeli haberi verirsin inaniyorum ben.
Herkesin agzini kapatmak icin ben cocuk istemiyorum de olsun bitsin. Arbeitsamt is bulabileceginide sanmiyorum, ama senin yerinde olsam gider yarim gün kasiyerlik yaparim, cok fazla dil bilgisi gerektirmiyor cünkü,

Kiz Gescenk hangi ara yazdin kactin canimcin, nasilsin nasil gidiyor.

e anacım hadi ben bir arlık bulup yazmışım sen ne aralık bulup girdin yazıverdin o arada :))))))))))) bak yoksun şimdi.. ben gidince sen gelirsin.. net çok kötü bu akşam ağır ve sürekli kesiliyor şansımz.. başımda ağrıyor bugün nedense artacak diye korkuyorum epey ağrımaya başladı nerden çıktıysa şimdi bu..

Kiz sen hamilesin bence, bu sefer tuttu insaallah, hadi bakalim, bol su ic Geschenk. Hamilelik baslangicinda bir cok kadin bas agrisindan bahsediyor, hadi bakalim.

Kiz sen hamilesin bence, bu sefer tuttu insaallah, hadi bakalim, bol su ic Geschenk. Hamilelik baslangicinda bir cok kadin bas agrisindan bahsediyor, hadi bakalim.

sahimi aycan.. valla artık otu çöpü yorar olduk bu sefer nedense çok ümitlendim ben.. daha önce olmayan şeyler olunca.. dudağımda uçuklar baş ağrısı şişkinlik ne bilim psikolojik olmaz inşallah.. eğer tuttuysa valla sizler için hiç uyumam dua ederim hep beraber yaşayalım isterim bu büyük duyguyu Rabbim öyle nasip etsin inşallah...

Arkadaslar,
hepinizin kurban bayramini kutluyoru, e malum hepinizin ailesi yakinlarinda bayram kutluyorsunuz, ben isteyim calisiyorum, ama yarina izinliyim.
Cok öpüyorum hepinizi iyiki varsiniz.

yazdiklarimda silinmis..sitenin Allahi sasmis:)

Geschenk senden hala ses yok..gerci sitede kapaliydi gece..cok merktayim..insallah güzel haberi almisindir...30´lu topigede girmemisin,kizlar ordad merakta..

Geschenk canim benim...insallah pozitif sonuc almisindirda sevincten,heyecandan,telastan girmemisindir..cok merak ediyorum seni..

Geschenk..Seni düsnmekten uyuyamadim..Aklima kötü seyler geldin Geschenk..Umarim,üzgün ve kimseyle paylasmak istemedigin duygular yasatmamistir sana transfer sonucu..Allahima cok dua ettim senden iyi haber gelsin diye..Ama hicbir haber olmamasi iyi degil sanki..Ne olur tatli arkadaim merakta birakma bizi..seni cok seviyorum ben..Su an cok aglayasim var ama tutuyorum kendimi..yoksa hic dinmez bu göz yaslari..Gün agarsada senden umutla haber beklesem yine...cok öptüm canim benim..

Aycan-Umut-Care.Mirekal siz nasilisniz..Daha önce yazdin ama silinmis..

Geschenk canim benim...insallah pozitif sonuc almisindirda sevincten,heyecandan,telastan girmemisindir..cok merak ediyorum seni..

Geschenki bende merak ediyorum, senin dediğin gibi telaştan giremiyordur,inş güzel haberlerle gelir...

kızlar ben ayın 13 ünde adet oldum istanbulu aradım bayramda çalışıyoruz ptesi gelin dediler bizdep tesi sabah 7 uçağı ile gittik bu arada adetim çok komik ti bir kaç damla geçen ay çok yoğun olmuştum dr a söyledim bakalım dedi baktı adet oluyorsun dedi. rahim incelmiş. ilaç vereceğim bir bakalım dedi bana elevit,folic asit,coraspirin ve klomen verdi daha önceki başarısızlarımdan doğru dürüst yumurta olmadığı için iğne falan vermedi klomeni 5 gün kullandım bugün dr a gittim hiç yumurta yok klomeni adetin 3. günü başlattı buğün 8. gün ve hiç yumurta yok çarşamba tekrar gel dedi ben durup durp istanbulamı gidecem? burda baktırsam olurmu dedim baktır sonra görüşelim dedi kızlar şimdi 1- neden yumurta olmadı 2-neden bu kadar az adet oldum 3-ben menopozamı giriyorum bana amh demeyin hiiiiiç cesaretim yok fsh biliyorsunuz temmuzda 9 idi gittim istanbulda gezdim gezdim geldim bugün uçakla döndüm.annemlere görümcem eşiyle tartışmış onları barıştırmaya gidiyorum gelemem bayrama dedim kayınvalideme çok önemli işimiz var dedik yani herkese yalan söyledik
bir tek bir ablam biliyor
kızlar şu yaş işini lütfen kafaya takmayın daha geçen ay 39 yaşında evlenen ve 3 ay sonra hamile kalanı biliyorum.ben önce yaşa takardım ama öyle değilmiş
hepinizi özledim öpüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…