Alternatif tip... Hamile kalma paylaşımini...paylasamayanlarin alani ....

Umutcugum kulak asma blyke seylere....yumurta olmazsaa ne icimizde büyüp.catlayip 14 gün sonrada kan olarak akacak....bak bir yazidan aldim..

Adet döngüsü ergenlik döneminden, yumurtalıklarda olgunlaşabilecek yumurta hücrelerinin tümüyle tükendiği menopoz dönemine kadar devam eder. Bu zaman dilimi içerisinde gebelik döneminde ve emzirmenin devam ettiği sürenin büyük kısmında geçici olarak duraklar

tamami tatlim..yumurta olmazsa reglde olmaz..ama su gercek var yas ilerledikce kalan yumurtalar kalitesizler oluyor.....reglinin 3 . 4. günü doktora gidersen yumurtaliklarin durumunu söyler sana yani yumurta rezervi hakkinda bilgi verir..yada reglin 2. yada 3, günü AMH..anti müller hormon testi yaptir net bilgiyi al...Cok öptüm tatlim

Geshenkcigim,
Dualarim ve kalbim seninle...bir insani yuzyuze gormeden ancak bu kadar seversin ya iste ben de seninle olan arkadasligim icin oyle dusunuyorum...Canim arkadasim, umutsuzluga kapilmayacagiz hic....bu ise birlikte basladik birlikte devam ediyoruz.
Aksamlari oyle yorgun oluyorum ki...aslinda eskiden de cok erken yatardim, pek birsey degismedi. Isten en erken 7 gibi cikiyorum eve gelmek 8'i buluyor...bu aralar hafta sonu da cok surttuk haftalik yemek yaparim da ben (birkac cesit yaparim sonrasinda eve geldigimde hazir oluyor yemek) bu hafta surttuk yaa bolca, yemek filan da hak getire...disarda yenen yemegi de hic sevmem. Hem ne koyduklari nasil pisirdikleri belli degil hem de gereksiz butce deligi (memur cocuguyuz yaa aliskanlik iste-sadece ozel gunlerde disarda yenir yemek)

Tatil 2 saat sonra basliyor, gitmeden sana yazmadan edemedim. Ay cok heyecanliyim, hayatimda ilk kez Avrupa'ya tatile gidiyorum:) Ispanya bekle beni seni kesfedecegim...

Bu arada senin karadeniz macerani okuyunca aklima ilk karadeniz gezim geldi...Ayder yaylasini gorunce Heidi nerde diye sormustum. Kayinpederim cok gulmustu:) Artik az cok tanidin beni, biraz simarik ve cocuksu oldugumu da anlamissiindir...Benim esimin ailesi biraz ciddidir... o yuzden bana cok guluyorlar...

Senden bu bayramda bir tek dilegim var arkadasim, aklini bosalt ve iyice dinlen bu tatilde. Guzel yuzune kocaman bir gulumseme tak...bayram sonrasi oncelikle kitaba devam...en can alici yerlerinden baslayacagiz, (insallah sana da gerek kalmayacak) sonrasinda da size maceralarimi anlatacagim...

Sevgiyle kal canim arkadasim...

Kizlar,
Sizleri de unuttum sanmayin. Sakin kizmayin sizleri de cok sevdim ama Geshenk ile maceraya birlikte basladik, Geshenk sayesinde sizleri buldum. Insallah hepimiz icin hayirlisi olur.

Sevgiyle kucakliyorum hepinizi (son zamanlarda cok kullanir oldum bu deyisi-rahmetli halam kullanirdi ben cocukken cok hosuma giderdi-gercekten de sevgiyle kucaklardi sarilirken:)ben de sizleri oyle kucakliyorum dostlarim....

Bayram hepimize saglik, mutluluk, bebek ve para getirsin....

Sevgiler,
Yildiz

iyi kalpli Feri,
Cok tesekkurler bu guzel dileklerin icin. Insallah sorunsuz bitecek bu macerada...hem de hep birlikte bitirecegiz, sonra sizlerle bulusacagiz....inan Feri'cim, sen cok guclu bir kadinsin, onca eziyete katlanip gikin cikmiyor. Allah dagina gore kar verirmis canim. O yuzden ben sana inaniyorum.

sevgiyle kal,
Yildiz

Canım Yıldızım

Seninle bu şekilde yazışıyoruz ya Victor Hugo nun "nişanlıya mektuplar" diye bir kitabı var dünya klasiklerinde aynı onlara benzetmeye başladım :))) .. duygularımız karşılıklı bende seni çok seviyorum.. dostluğuna değer veriyorum..canım yazından neşen enerjin öyle güzel yansıyorki ay nasıl seviniyor mutlu oluyorum sana anlatamam.. demek tatilin İspanya ya dooğru.. ne güzeel benim içinde gez eğlen emi.. geçtiğimiz aylarda yaşadığın her şeye inat doya doya tadını çıkart bu günlerin hergünün bundan sonra hep böyle mutlu ve huzurlu bide bol sağlıkla dolu geçsin.. bak nasıl değişiverdi bir anda haytındaki her şey.. yaşam ne garip değilmi..

Kendini şımarık ve çocuksu anlatmışsın ya al bendende o kadar.. hacı hacıyı mekkede hoca hocayı tekkede deli deliyi dakkada tanırmış ya hani bizde o hesap valla bak tee buralarda nasılda bulduk birbirimizi :))))))) dediklerini uygulayacağım tatlı arkadaşım .. bayramda kafam boş ve rahatça sonucumu bekliyor olacağım.. sonuç ne olursa olsun dozunda yaşayacağım..inşallah abartmayacağım :) sana yetiştireceğim ya bu gayret içerisinde elimden geleni yapacağım .. anlaştık :112:

Sanıyorum sen şu an şu saatlerde ispanyada keşfi alem içindesin.. bunları dönünce mi yoksa oralarda açıp okuyabilecek misin bilmiyorum.. ne kadar sürecek tatilin 2 haftamıydı? booool bol eğlen bebişine ve kendine çoook dikkat et .. kalbim seninle.. rahmetli halacığın gibi bende sımsıkı sevgiyle kucaklıyorum seni.. çok öpüyorum.. sevgiyle kal..

Yildiz ..canim benim cok sagol..valla senden tek istegimiz kendine dikkat et..unutmaki icinde Kasikci Elmasi ile dolasiyor olacaksin..iyi eglenceler cok öpüldün...

Kiz Geschenk...saat 05 civari uyudum..Arkadasin cikmadi aklimdan...Allahim en kisa azamanda ona yeni bir evlat nasip etsin anca acisi o zaman hafifler..

Insallah sende hamile kalir en az 15-20 kilo alir ,davul gibi sisersin.Ay cok kilo aldim...ay bu gün cok yedim diye bize yazarsin...geceleri o minik yaramaz seni uyutmaz,uykusuz kalirsin...Ay gece bu cocuk beni hic yatirmadi,gece emip durdu valla gögüslerim yara oldu diyee mizildanirsin....insalahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

Aycannnnnnnn
Umuttttttttttttttttt
Mirakellllllllllllllll
Careeeeeeee
Hadigelllllllllllll

Cok öpüldünüz ......insallah iyisinizdir...

Selam Kizlar,
Yildiz, güzel eglen dinlen canim
Geschenkim kendine dikkat et.
Fericim herzamanki gibi aktif, canim ya........
Mirakell, Cara siz nerlerdesiniz.
Umutum sen niye yazmiyorsun hic???

Aynen katiliyorum yazdiklarina...........:97:

Kizlarrrrrrrr siz uyuyun ben topigi beklim...Adaletin bu mu dünya...
Esimle ve ,oglu uyudu ,bende Okan Bayülgene bakiyorum..diger topiklerde kim neler yazmis,son durumlari ne diye baktim...Masallahhhhhhhh son 2 aydir her topikte hamilelik patlamasi yasandi...Bütün dertli topikler cok sükür nese icindele,hepsi nerseyse hamile ve artik hamilelik süreclerini paylasiyorlar...Insallah bizim topigimizde haftaya Geschenk sayesinde neselenecek..

Umut...sen en son 8.ayda gittin doktora ve rahim kalinliginin az oldugunu söylediler...sonraki durum ne oldu hic bahsetmedin..Doktora gidiyormusun,neler yapiyorsun artik hic yazmaz oldun..canim arkadasim birtanem,nar tanem,nur tanem bizi kendinden mahrum birakma lütfen...tamam yogunsun,neticede is,güc sahibisin ve siz ögretmenlerin isi asil okuldan cikinca basliyor ..evde yaz,cizle .planla bogusuyorsunuz..birde ev isi var tabi.. Ablamda izmir´de ögretmen ama bu kis emekli oldu..43 yasinda..Allah ona ve evladina ,esine uzun ömür versin ,ondan biliyorum...
yinede arad gir bize gelismeleri,duygularini yaz..seni cok merak ediyorum..

Sabaha görüsürüz artik..Ben hep burdayim,sizide beklerim canlarim benim...

ferikoş kıs sen bide ben hep buralardayız.. :=)) bu kızlar çok hayırsız yahu.. bnede hep buralardayım malum bayram temizliği hazırlıklar millette bende o da yok şu an.. napim buraya takılıyorum daha çok.

ferikoş kıs sen bide ben hep buralardayız.. :=)) bu kızlar çok hayırsız yahu.. bnede hep buralardayım malum bayram temizliği hazırlıklar millette bende o da yok şu an.. napim buraya takılıyorum daha çok.

Eh be Geschenk bana haksizlik yapiyonuz gibi geliyor bana. Öptüm hepinize iyi pazarlar

Eh be Geschenk bana haksizlik yapiyonuz gibi geliyor bana. Öptüm hepinize iyi pazarlar

Aycanim sende eskisi kadar yoksun,arada girip selan cakip kayboluyorsun..Stem etmekte hakliyiz tatliskom..Bu gün burda hava cok güzel 17 dereceyi gösteriyor ama yarin yine bozacak tabi..Cocuk burda oldugundan esimle onlar tatkiliyor..cocuk beni istemiyor yanlarinda,zaten babmi 2 haftada bir görüyorum,onunla yalniz kalmak istiyorum diyor..ne yapayim bende hak veriyorum tabiki..

Arbeitsamt beni cagiriyor Aycan ayin 22 sine randevu vermisler..bana is gösterin yada tekrar kurs verin diyecegim,kurs hakkimi kullandim vermezler artik ama bilgisayar kursu sansimi deneyecegim..olmaz derselerde is versinler..bakalim nel olacak..artik evde olmaktan biktim..Birseyler yapma zamani geldi...bebek geleceksede zaten evde oturup yeterince bekledim geldi ama kalmadi:..kafamda dagilir,iyi olur benim icin..korkuyorum tabi yeni bir baslangic yapmaya ama artik mecburum galiba..cok öptüm tatlim..

Gesechenk tatlim,söylemeye gerek yok ama ben yinede söyleyeyim yorma kendini..Unutmaki seninde icinde Kasikci Elmasi var..datlim,kiymatlimmm..cok öptüm..

Umuttttttttttt kiz yoksa tatilemi ciktin..kopardiniz yine 9 gün tatili..Ama hakkiniz..senide cok öpüyorum tatliskom..

Simdi bir esimle fazla fanfini fon yapamiyoruz ya..o yüzden doktora tabiki bunu söyleyemeyecegim icin su sekilde sordum..en gec 5-6 günde esimi yataga atmaliyim...

Soru: Hocam iyi günler, ben yurt dışında yaşıyorum ve eşimin işi nedeniyle haftada 1 gece eve geliyor ve bu durum 1 yıl daha sürecek. Ben çocuk istiyorum, eşimin evde olduğu gece yumurtlama zamanı ya da yakın zaman olsa da, eşimin haftada 1 boşalması sperm kalitesini etkiler mi, 7 gün fazla mı acaba? Cevabınız için çok teşekkür ederim.

Cevaplar :
Op. Dr. Nuray KİTAPÇIOĞLU
Fevzi Çakmak Cd. Fomara İş Hanı no:79 OSMANGAZİ BURSA
Tel : 0 224 272 99 88 Koza Tüp Bebek Merkezi - Bursa | tüp bebek, tüp bebek bursa, koza tüp bebek, Dr.Nuray Kitapçıoğlu, tüp bebek kredisi, spermiyogram bursa, aşılama bursa, jinekolog bursa

Sağlıklı sperm için 3 ile 5 gün arasında cinsel perhiz olmasına rağmen 7 gün de geç değildir.Fakat yumurtayı yakalama şansınız bu durumda daha azdır.
Cevap Zamanı : 12.11.2010

birde su soruyu sordum..Ama kadin moralimi bozdu tabiki...neyse artik....

Soru: Hocam iyi günler, benim sol tüp kapalı, sağ açık, şimdi ben soldan yumurtlarsam hamile kalma şansım yok mu? Her ay soldan yumurtlarsam ne olacak peki, hiç hamile kalmayacak mıyım?

Cevaplar :
Op. Dr. Nuray KİTAPÇIOĞLU
Fevzi Çakmak Cd. Fomara İş Hanı no:79 OSMANGAZİ BURSA
Tel : 0 224 272 99 88 Koza Tüp Bebek Merkezi - Bursa | tüp bebek, tüp bebek bursa, koza tüp bebek, Dr.Nuray Kitapçıoğlu, tüp bebek kredisi, spermiyogram bursa, aşılama bursa, jinekolog bursa

Sol yumurtalığınızdan yumurtlarsanız şansınız tüpünüz kapalı olduğu için her iki tüpü açık birine göre daha az. Yaşınızdan dolayı tek tüpünüzde kapalı olduğu için gebelik elde etme şansınız daha düşüktür. Mutlaka bir tüp bebek merkezinden yardım almalısınız. Geçmiş olsun
Cevap Zamanı : 12.11.2010 1446

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…