kızlar daha yeni girebildim bu gün cuma belki birilerinizi yakalarım dedim ama yoksunuz
feri olsun canım üzülme bu ay daha sistemli çalış geshenk umudumuz sen sin iyi haberlerini bekliyoruz
kızlar ben bugün bir şey duydum doğrumu acaba yumurta hiç olmasa bile adet olunabiliyormuş bu nasıl olur sizce
iyi geceler
Allah nazarlardan saklasin...gercekten haberin topikte bomba etkisi yapti..sakin korkma troyit icin tek yapmam gereken hapini ayarlamak..gerisi sorun cikarmaz..cok kolay..doktorada gitmisin zaten..hersey kontrol altinda ...sana kalan dinlenmek,stres yapmamak...Gözün aydin takrar ,Allah sag salim kucarina almayi nasip etsin..
Insallah artacak bu haberler..bize umut oldun...
Geshenkcigim,
Dualarim ve kalbim seninle...bir insani yuzyuze gormeden ancak bu kadar seversin ya iste ben de seninle olan arkadasligim icin oyle dusunuyorum...Canim arkadasim, umutsuzluga kapilmayacagiz hic....bu ise birlikte basladik birlikte devam ediyoruz.
Aksamlari oyle yorgun oluyorum ki...aslinda eskiden de cok erken yatardim, pek birsey degismedi. Isten en erken 7 gibi cikiyorum eve gelmek 8'i buluyor...bu aralar hafta sonu da cok surttuk haftalik yemek yaparim da ben (birkac cesit yaparim sonrasinda eve geldigimde hazir oluyor yemek) bu hafta surttuk yaa bolca, yemek filan da hak getire...disarda yenen yemegi de hic sevmem. Hem ne koyduklari nasil pisirdikleri belli degil hem de gereksiz butce deligi (memur cocuguyuz yaa aliskanlik iste-sadece ozel gunlerde disarda yenir yemek)
Tatil 2 saat sonra basliyor, gitmeden sana yazmadan edemedim. Ay cok heyecanliyim, hayatimda ilk kez Avrupa'ya tatile gidiyorum:) Ispanya bekle beni seni kesfedecegim...
Bu arada senin karadeniz macerani okuyunca aklima ilk karadeniz gezim geldi...Ayder yaylasini gorunce Heidi nerde diye sormustum. Kayinpederim cok gulmustu:) Artik az cok tanidin beni, biraz simarik ve cocuksu oldugumu da anlamissiindir...Benim esimin ailesi biraz ciddidir... o yuzden bana cok guluyorlar...
Senden bu bayramda bir tek dilegim var arkadasim, aklini bosalt ve iyice dinlen bu tatilde. Guzel yuzune kocaman bir gulumseme tak...bayram sonrasi oncelikle kitaba devam...en can alici yerlerinden baslayacagiz, (insallah sana da gerek kalmayacak) sonrasinda da size maceralarimi anlatacagim...
Sevgiyle kal canim arkadasim...
Kizlar,
Sizleri de unuttum sanmayin. Sakin kizmayin sizleri de cok sevdim ama Geshenk ile maceraya birlikte basladik, Geshenk sayesinde sizleri buldum. Insallah hepimiz icin hayirlisi olur.
Sevgiyle kucakliyorum hepinizi (son zamanlarda cok kullanir oldum bu deyisi-rahmetli halam kullanirdi ben cocukken cok hosuma giderdi-gercekten de sevgiyle kucaklardi sarilirken:)ben de sizleri oyle kucakliyorum dostlarim....
Bayram hepimize saglik, mutluluk, bebek ve para getirsin....
Sevgiler,
Yildiz
Umutcugum kulak asma blyke seylere....yumurta olmazsaa ne icimizde büyüp.catlayip 14 gün sonrada kan olarak akacak....bak bir yazidan aldim..
Adet döngüsü ergenlik döneminden, yumurtalıklarda olgunlaşabilecek yumurta hücrelerinin tümüyle tükendiği menopoz dönemine kadar devam eder. Bu zaman dilimi içerisinde gebelik döneminde ve emzirmenin devam ettiği sürenin büyük kısmında geçici olarak duraklar
tamami tatlim..yumurta olmazsa reglde olmaz..ama su gercek var yas ilerledikce kalan yumurtalar kalitesizler oluyor.....reglinin 3 . 4. günü doktora gidersen yumurtaliklarin durumunu söyler sana yani yumurta rezervi hakkinda bilgi verir..yada reglin 2. yada 3, günü AMH..anti müller hormon testi yaptir net bilgiyi al...Cok öptüm tatlim
Sabaha görüsürüz artik..Ben hep burdayim,sizide beklerim canlarim benim...
ferikoş kıs sen bide ben hep buralardayız.. :=)) bu kızlar çok hayırsız yahu.. bnede hep buralardayım malum bayram temizliği hazırlıklar millette bende o da yok şu an.. napim buraya takılıyorum daha çok.
Eh be Geschenk bana haksizlik yapiyonuz gibi geliyor bana. Öptüm hepinize iyi pazarlar
ferikoş kıs sen bide ben hep buralardayız.. :=)) bu kızlar çok hayırsız yahu.. bnede hep buralardayım malum bayram temizliği hazırlıklar millette bende o da yok şu an.. napim buraya takılıyorum daha çok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?