yıldız ilk yazın aklıma geldi en yakın arkadaşım hamile olduğunu söyledi saatlerce ağladım demişsin bende bu günlerde aynı şeyi yaşadım o kadar okadar ağladımki bir insan nasılbu kadar gözyaşı döker ben de şaştım ah ah
Umuttttttttt tatlimmmmmmmmmmmm
ordamisin???????????
Bu arada ,bu gün 11 Kasim Almanya saatiyle 17,30´da tuvallete o kirmizi tabloyla karsilastim....Kisa süreli bir sok ve dökülen 3,4 damla göz yasindan sonra ,tavuk kizarttim,pilav yaptim,salatada yanina ekleyip tika basa yedim..simdide yaptigim ayva recelinin altina kapadim..fatmagül ´ün sucu neymis anlamaya calistim hala kendime gelmis degilim..ama toparlanip önümüzdeki maclara bakmaliyiz...Kahpe felekkkkkkkk
Gesechenk canim benim evet canli yayin heyecanida farkliymis..seni canli yazarken görünce heyecanlandim
Fatmagülün sucu ne...Bizim sucumuz ne....insallah birgün ögreniriz..
naklen cevaplıyorum bak hemen şip şak :)) kimsenin suçu felan yok.. feri biz sütten çıkmış ak kaşığız bakma sen kıymetini bilmiyoruz hayatın.. bak elimiz kolumuz tutuyor bu saatte sen taaaaaaaaaaaaaa Almanyada ben teee burda Adapazarında tık tık yazışıyoruz gözlerimiz sağlam görüyoruz .. telefonumuz çalıyor cevaplıyoruz duyuyoruz daaa :)) eee daha ne olsun hımmm.. kütük odun her ne ise başımızda bir hayat arkadaşımız var o olmasa bebek şansın hepten yok bu umudu bile yaşayamazsın her ay demi :)).... çok şükür karnımız tok bugünde sırtımız kapalı... eeeeeeeeeeeeeee..... suçmu arayalım hala..
Geschenk canim benim 6 günün kaldi,Yüce Allahim sana mutlu haber vermeyi nasip etsin...
Ben ilk hamileligim haric ,cünkü evliligin 2. ayinda hamile kalmistim ve neyin ne oldugunu anlamadan kaybetmistim..sonrasinda basladi mücadele...ve inanki insan ne yasarsa yasasin ne kadar aci cekerse ceksin hamile oldugunu ögrendigi an gecmisteki yasadigi tün sIkintilari bir anda ucup yok oluyor ve yepyeni bir hayat basliyor sanki yeniden dogmus gibi oluyor...Sende insallahhhhh 6-7 gün sonra pozitif sonucu alinca bu duyguyu yasyacaksin,..Allahtan tek dilegim tüm isteyenlere yeni bir hayat icin hamileligi nasip etsin..
Ne olursa olsun inaniyorumki burdaki hepimiz bebeklerimiz kavusacagiz...
Canim benim yaaaaa...insallahhhhhh hamilesindir....
sende benim icin cok önemlisin....
Aycan bu soruya daha iyi cevap verir ama..bende Polen kullaniyorum son 1,5 yildir..günde 4.5 tane yutuyorum...ben pleni burda dogal ürünler satan yerler var..Bio ürünler satiyorlar ama simdi adi aklima gelmedi ordan aliyprum..kücük bir kavanoz icinde 10 euro filan fiyat.....Almanyada her kösede nerdeyse var o tür alisveris yer..Aycan daha dogru bilgi verir...cok öptüm tatlimmmm....
Selam Kizlar,
almanya da polen en ucuz drogerie MÜLLER de satiliyor. 5,49 €. Blütenpolen yaziyor üstünde. Ballarin reyonunda, Almanyada vede Avusturyada Drogerie MÜLLER zinciri var. Feri sende Müller den al canim. Sevgiler.
SAĞOLUN KIZLAR sorun halledildi bulmuş arkadaş almış ama yumurtaların gelişmiyor deyip yarım bırakmışlar tedavisini üzüldüm ona da.. bende pazartesiye kadar dene dedim yine git son bir baktır polenle bal yiyerek dedim o da öyle söylemiş telefonda konuşmuşlar doktorla.. bana saçma geldi bunu neden yüzyüze söylemiyorlar Almanyada daha kötü galiba tüp bebek merkezleri.. neyse inşallah yolunda gider.. yine diğer topicte bir arkadaşım vardı sevdiğim 5. ayında bebeğini kaybetti bugün işte elimde değil üzüldüm hemde çok.. üzülme deselerde insanız ya elimde değil duyunca içim sızladı.. bacakları sakat demişler ve alacaklardı bugün çok kötü haber bu.. sizler iyisiniz umarım aycan ve feri öptüm sizi sağolun bilgiler için.. herkese sevgiler..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?