Alternatif tip... Hamile kalma paylaşımini...paylasamayanlarin alani ....

Umut bozma moralini..inanki senin Anne olmaman icin bir sebep yok..mutlaka anne olacaksin sen,buna cani gönülden inaniyorum..

Geschenkk...bütün gün senden haber bekledim...30 lu tpikte senden iz aradim..ama yok..ordakilerde merak icinde...Güzel arkadasim insallah gözü yasli,kalbi kirik degilsindir...insallah bize güzel haberlerle gelirsin...

Sevgili Arkadasim Feri,
yazdiklarini okurken, hem sinirlendim, hem sana kizdim, hicbirsey (hatta bebek askin bile), bütün bu cirkinlikleri yasamana degmez.
Belkide Allah seni koruyor bu adamdan farkinda degilsin, bu yazdiklarimi okurken bana sinirleniyor olabilirsin, ama böyle bi adamda cocugun olsa onada yazik, ne verebilecek evladina. Sonra cocugunda merhametsiz biri olursa babasi gibi.
Biz hayatta hep birseyleri erteliyoruz, sanki bi mucize olup hayatimiz düzelicek, sen bu adamdan evliligini 2. senesi ayrilmis olsaydin, simdiye tekrar belki evlenmistin hatta cocugun bile olmustu. Bu israrcilik senin hayatindan götürüyor baska bisey degil, yazik ya. Evlilik nasil güzel aslinda ama seninki evlliik filan degil cehennem.
Ay bilemiyorum, yasadiklarin sinirlerimi bozdu.

Aycan canim benim ne desen haklisin..niye kizacakmisim ki..neticde bende herseyin farkindayim..Ama 6 yili doldordom biraz ddaha sabredecegim sonrasi zaten malum..benimde hafizamdan yasadiklarim silinmiyor.kendime cok kiziyorum..Sende bozma moralini ben artik antramanli ve daha dayanikliyim..cok öptüm tatlim..saat 11 de arbeitsamta terminim var..bakalim ne diyecekler..

Geschenlkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk

kiz Aycan hele o bebek bir gelsin ..Bu zalim adam onun kilina bile zarar vermez,babasi gibi zalimde asla olmaz,cünkü annesi onu sadece ,mutlu,vicdanli,merhametli ve icinde canli sevgisi dolu bir insan olmak yolunda yetistirecek..
Ah be Aycanim ne oldum degil ne olacam demek lazimis gercekten..7 yil evel bana yasadigim su hayati gösterseler kahkahalarla gülerdim imkani yok diye...neyse canim ici,herseyin zaten bir sonu var,benim bu yasadiklariminda bir sonu var..Ama insallah benim hayal etigim gibi olur..

Arbeitsamta gittik..benim gittigim pisikyatriden ve ev doktorumdan benimle ilgili rapor istemisler..psikyatri cok iyi seyler yazmis..calisacagim iste yasadigim agir depresyondan dolayi baski altinda olmayacagim,cok kalabalik ortamda calisamayacagimi,uykusuzluk problEmimden kaynakli erken saate is alamayacagimi falan filan..Ev doktorumda..bel ve eklemlerdeki kireclenme sorunumdan ve gecirdigim miyom amelyatindan dolayi agir kaldirilacak ve beden gücüne dayana islerde calistirilamayacagimi yazmislar...Kadinda bunlari göz önünde tutarak bana is bakacaklarini uygun is olursada kursla beraber ise baslayabilecegimi söyledi..sana mektup yollarim dedi...baklemedeyim yani...

Hayirlisi olsun Feri, ama Arbeitsamtin is buldugu pek yok Münihte, eger gercekten calismak istiyorsan, hayatim kendin arastir, Arbeitamta kaldiysan......., arti bir sürü sartin var, o sartlarda cok zor bulurlar. Hayirlisi.
Evet Geschenk ortalarda yok, diger topikte okudum, cebide kapaliymis, demekki iyi degil, görüsmek istemiyor kimseyle. Insaallah yinede düsündügüm gibi degildir ve bizlere sürpriz yapar ama bu Geschenki tarzi degil. Böyle kayiplara karistiysa; sonuc ...............
Ah be Geschenk sende böyle kendini salarsan ................
Kadere ve Kismete inanirsin, bak Yildizin yasadiklarina, bugün hamile. Gün dogmadan neler dogar, umutsuzluga kapilma.
Artik bunca zaman girmedigine göre ben sonucu olumsuz zannettigimden bunlari yaziyorum, dilerim olumludur da, bu yazdiklarimla dalga geceriz.
Ben seni cok daha güclü bilirim, ne olursa olsun, Allah bütün kullarina gecte olsa icten istedigi dilegini verirmis, hadi toparla kendini dön aramiza. Hep yasadik bunlari be Geschenk. Bak daha yolu basindasin, burda kidemli rakadaslarin var. Dur bakalim hemen hayata küsmek yok.

Aycan bende Gesechenkle ilgili haber varmi diye 30 lu topige baktim ama telefonunun kapali oldugu kismini okumamisim...Eger telefonda kapaliysa demekki,üzgün ve kimseyle paylasmak istemiyor..yalniz kalmak istiyor..ne desek bos..Allah kimseye hayal kirikligi yastmasin..Ahh be canim geschenkim...Isyan etmiyim dioyrum ama vallah dayanamiyorum..Kahpe felekkkkkkk

kızlar selam
feri yazdıklarını okudum o kadar etkilendimki bilemiyorum ne diyeceğimi ama çok üzgünüm benim aklıma şu geliyor senin hamile kalman da bi sorun yok tekrar hamile kaldığında bu adam sana o hamileliği normal insanlar gibi tamamlatırmı artık hamile kaldığında bence bir müddet onun yanında uzaklaş allah yardımcın olsun hepimizin de ayrıca şiirin çok güzel

Selam Umutcum seni görmek güzel.
Selam Feri ben Tüp Bebek Merkezleri topigine baktim, ASM de tedavi görenlermi ne yaziyor iste. Ha orda okudum, Geschenkin o topiktede yazdigini iliyorum cünkü. Neyse hayirlisi bakalim.
Aman basina bi kaza filan gelmesinde sagligi yerinde olsun, bebek öyle yada böyle Allah verir.

Sevgili Feri,
saniyorum Benjamin olmaktan istifa etim. Ya bana ne oluyor, ayin 6. sinda reglimm gelmisti, bugün yine basladi, Soguk alginligindan dolayi cok ilac kullaniyorum ondan olabilirmi???. Aman be ............................Saniyorum yine hayit hapina baslamaliyim.
Ay noldunuz hep birlikte kayboldunuz, önce Geschenk sonra sizler.....................Sorun varsa yazin hepbirlikte cözüm arayalim.

Son düzenleme:

Aycan canim benim..arada girip cikiyorum,yazmaya dermanim yok..Esimin abisinin evini tasiyoruz,dün topladik,bugün yeni eve tasidik,yarinda yerlestirilecek..

Geschenkten hic haber yok,artik endisleniyorum...Geschenk canim benim,gel artik..
Umut sende kayiplardasin yine...

Aycan regl konusuna gelince,acaba kist filan vardida ondanmi düzenin bozuldu,gec,sonrada erkenmi geldi..belikde kist vardi o giderken mi yapti acaba..yoksa soguk alginligiyla ilgili ilaclardan olacagina ihtimal vermiyorum...

Umut canim benim...Ögretmenler günün kutlu olsun..Allah sag,salim emekli olmayi.cocuklarinla ,ailenle yasamayi nasip etsin..

Bende kendi kendime diyorumki... Acaba Yaramaz bir sperm,esim disari bosalirken, o iceri kacmismidir

Umut dünyasi iste..

kızlar bugün burda dr a gittim adam moralimi yerlere serdi resmen önce epey bi karıştırdı yumurtalığının birirni bulamadım dedi sonra yumurta yok dedi sonra 8 mm üstünde olan yok dedi kös kös eve geldim ama bir daha o dr a ditmeycem offfff of

Ah be Umut Allah yardimcimiz olsun bacim

Bu arada affet kendi derdimden ögretmenler gününü kutlamaya unuttum, canim ya..........

Feri sanada kolay gelsin canim.

Ben Geschenkin yazdigi topiklere yazdim sordum, kimsenin haberi yok, onlarda merak ediyor. 30 lu yaslar toigindekiler tuhaflar, cevap bile yazmiyolar, ne ilginc tipler var tiopiklerde ya...............

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…