Alternatif tip... Hamile kalma paylaşımini...paylasamayanlarin alani ....

kacak arkadasimiz cikmis piyasaya...canim benim simdi benim anlamadigim sen niye istanbula gittin..mersinde doktormu yok..Klomen yumurta gelistirici hap ama birde igne seklinde olanlari var ,igne daha iyiymis..Madem senin yumurta gelismiyor doktorda bunu biliyor igne verseymis ya..sen Mesinde hangi jinekologa gitsen sana istanbuldakilerin verdigi ilaclari verirdi zaten...Bence sen kendine mersinde bir doktor bul ve hep ayni doktora git..

Klomenle yumurtasi o ay gelismeyen bayanlari okumutum..ama sonraki aylar klomensiz büyüyor..menepoz konusuna gelince FSh 9 ile memepoza kimse girmez..Umut canim korkma sen menepoza filan girmiyorsun ve hepimizin bebegi olacak.

Geschenkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk.......................????????????????????????????????????????

Benimde moralim cok bozuk..bu gün reglimin 11. günü..sabah esimle birlikte olduk ama disari bosaldi,neye ugradigimi sasirdim...tabi birsey demedim ne diyebilirimki..sadece kendine prazervatif al bu sekil midemi dulandiriyoe dedim...tamam dedi...

sonra kahvaltiya kuzeni geldi..esimin abisi tasinacak,onun evini boyuyacaklar ev kücük zaten 1 oda ,mutfak...dün esim arkadasina gitmisti orda arkadasi buna Fecebookta bir video seyrettirmis..elleri ve 1 bacagi dogustan olmayan,tekerlekli sandalyede bir adamin yasama,hayata bagliligi,cocukluk ve bu zamana kadar durumuyla ilgili hissetikleri filan...Kuzenine o vidyoyu anlatiyor ne kadar etkilendigini..Allah korusunki cocuklarimiz sag ,salim dogmus fian diyor..Vidyodaki kisininde Ailelere seslendigini gebelik öncesi ve gebelikte tüm kontrolerinin yapilmasini,kendi annesinin cok gec yasta anne olamisnin buna sebebp verdigini filan söylüyormus...Bizede isterseniz sizede seyrettirim dedide biz yok dedik..Kuzeni zamanim az evi boyuyalim Annemlere ugrayacagiz dedide ..seyretmedik..gercekten cok zor bir durum..Allah kimseye vermesin..

Sanirim esim vidyoyuda seyredince bir kazaya bile olanak vermemek icin böyle yapti..Vidyodan etkilendigi acik..zamaninda doktorlarda benim yasimla ilgili sakat gebelikler ,özelikle davmsendromu olabilecegi..amniyosentez yaptirmam gerektigini filan söylediklerinde cok bagirip cagirmisti evde bana..bende ona doktorlar en son olasiligi söylemek zorundalar .zaten bende 2 li,3 lü testi ve amniyosentezi yaptiracagimi söylemistim..Ama günlerce evde tetör estirmisti cocugu aldiracaksin diye..

Salak arkadasininda nerden aklina geldiyse o vidyoyu seyrettirmek..güya saglik hayatta en önemli sey,allahimiza sükredelimi esime hissetirmeye calisimis,artik esimle ne konustuysalar..offffffff yaaaaaaaaaaaa...

Benim 18 inde kendi kadin doktorumda randevum vardi...
Miyom gercekten 3 cm kalmis ama dahal evel bildigimden tabiki sasirmadim,soru bile sormadim..sol tüpüm kapaliya hep soldan yumurtlarsam ne olacak dedim..hamile kalmayacaksin dedi..fakat teoride soldaki yumurtayi,sag tüp yakalayabilr ama bu sadece bir varsayim dedi..kadinlar aktif yumurtalik hangisiyse genelde her ay ondan yumurtluyor..benimde Subat ayina kadar ovülasyon günlerimi takip edip calismami..Subata kadar birsey olmazsa tekrar ona gelmem gerektigini...
3 ayda hap tedavisi ve yumurta takibi yapacagini,klomenden bahsediyor tabi..yinede olmazsa artik asilamaya gececegimizi ama asilamada sagdan yumurtlarsam yapilacagini ve asilama önce esiminde bir urologa gidip sperm analizi yaptirmasi gerektigini,hatta hemen yaptirsa daha iyi olacagini,cünkü esimle ilgili sadece kromozom test sonucu oldugunu ama hic sperm testi olmadigini .sperm kalitesi ve sperm sekil testinin cok önemli oldugunu anlatti...Bunlari dinlerken tabiki bana Masal anlatiyor gibi geldi..Esim..Sperm analizi...Asilama...

Tamam diyip ciktim..Artik doktorluk bir durumunda kalmadi anlayacaginiz..birdahada gitmeyecegim doktora ,bu sondu..

bendeki son gelismmelerde bunlar..

Of yaaaaaa niye sabah öyle oldu ki..ne güzel 11. gündü..2 gün canli kalsa siperm yeterdi umut etmeme...esim öyle sekse düskün biride degil anca haftada 1 oluyor..sabah esim öyle sirnasinca ne kadar mutlu oldum,kendimi sansli hissetim ben birsey yapmadan olacak diye,sonra öyle bosalincada sok oldum..icimden kommedinden lambayi alip kafasina patlatasim geldi...Ahhhh ulennnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn ahhhhhhhh...su halime bak ya...Traji komedi:))

Selam Arkadaslar,
Mirakel sen tedaviye basladin sanirim, gelismelerden bizi haberdar et lütfen.

Cara umarim sende iyilesmisindir.

Geschenk ????

Umutcum, bizim yaslarimizdaki kadinlarda heray yumurta olusmaz, dolayisiyla panik yapma canim. Menopoz olayini unut. Yumurta bu ay gelismemis, olsun insaallah birdahaki aya olusur. Canini üzme. FSH 9 la, menopoza giren görülmedi henüz. Gec olsun ama güc olmasin insaallah.

Feri canim benim, esin prezervatif kullansin sorun degil, benim bi tanidigim prezervatifi igne ile delerek bir kac yerinden hamile kaldi. Kadinlar zekidir hep bi özüm bulurlar.

Slm kızlar,
Aycan ben iyiyim canım sağol sen nasılsın?Benim birinci ayım doldu,doktor 2,3 ay korunmak yeterli demişti.Ameliyattan 1,1,5 ay sonra gel demişti ama hemen gidip gitmemekte kararsızım.İnternette nereyi okuduysam 6 ay korunma diyor.Sadece bir site miyom çeşidi ve yeriyle alakalı diyor,bazı miyomlar için ilk 3 ay olabilir diyor.Gerçi benim doktoru kime sorduysam çok iyi diyor herkes zaten doçent kendisi bildiği vardır diye düşünüyorum anlıycağınız kafam karışık çok beklemekte istemiyorum hemen de olmayabilir.İlk adetimi oldum bitti,sanırım ikinci adetten sonra gidecem bakalım kısmet..

Feri canım, ben Aycan a katılıyorum kadınlar çok zekidir.o yöntemi duydum,ayrıca o spermleri enjektöre çekip kendin vajinaya boşaltabilirsin ha nasıl fikir ama :) Böyle hamile kalanı da biliyorum emin ol herşeyin çözümü var yeter ki umudunu kaybetme...

kızlar selam
feri ben mersinin ilçesindeyim zaten bir kaç iyi dr var onlara git gel bir şey olmadı
istanbulada hani farklı bir yöntem dener diye düşündüm yazın gitmiştim ya ama dr okadar şeker ki o kadar iyi ki ve hiç paracı değil
aycan beni rahatlattın demek yaşa göre her ay olmayabilir
çarşamba burda kontrole gidecem bakalım
cara adet olman çok güzel demekki yapışıklık yok
kızlar geshenk neden bizi habersiz bıraktı hamile kaldı şoku üzerin demi atamadı diğer ihtimali düşünmek bile istemiyorum
hepinizi öpüyorum

canim benim, beni 18 indeki randevumda doktor bana bu ay reglinden sonra korunmayi birakabilirsin dedi.ben amelyat olali 2 Aralikta 3 ay dolacak..yani 3 ayi doldur dedi..cünkü bazi miyom amelyatlarinda rahim aciliyormus ve dikis atiliyormus ama benimkinde kazimadiklari icin rahimde incelme yada acma yapmamislar..o yüzden 3 ay..ama senin tüpler acik,ve baska sorununda yok ,yani hamile kalmamak icin bir engelin yok..o yüzden bence seninde rahimde dikis yoksa bari 3 ay bekle..ama yok ki doktor sana beklem süresini kisa tutmus..rahimde dikis olamasa bile amelyat yerinde 7 kat yukari cikilarak yapilan bir dikis var lütfen onlarin tam kaynayip iylesmesini bekle..3-4 ay bekle..

hamile kalinca o göbek insallah davul gibi sisecek,sonra stres yasama dikisler icerde ne alemde diye..bence doktor o an yanlis filan söyledi..senin hamile kalmamk icin bir engelin yok nasilsa,miyomda,vajinimusta yok oldu..tüplerinde acik,kocanda cocuk istiyor eee geriye 3 ayini doldurup müjdeli haber vermek kaliyor degilmiii

sen bekledinmi diyeceksin ? hayir beklemedim..1. reglimi görünce basladim kiprasmaya ama zaten biliyordum olmayacagini..birde benimki laparaskopi idi ya dikis zaten cok az onada güvendim..neticcede 3 ayda zaten doldurmus oluyorum..bu gidisle 3 yilimida doldurucagim sanirim..

Aycan..inanki o kadar seyler denedim ki..
spiral taktirdim diyip,taktirmadim..hamile kaldim,sonuc hüsran..spiral düsmüs dedim
Dogum kontrol hapi kullaniyorum dedim,kullanmadim-hamile kaldim ,sonuc hüsran

Birde bu ikisinide KK ye yazdiklarimi okuyan esim,yalanlarimida yakalamis oldu ama 4,5 aylik bebegimi yeni kaybettigim icin fazla sesini cikarmadi (ama hafizasina kazili) sonrasinda,tüpüm kapaliymis zaten,miyomda var hamie kalmam dedim,amelyara 5 gün kala hamile oldugumu ögrendim..sonuc hüsran..

Bundan 1,5 yil evel regl olduktan sonra esime,yalandan,kuzenim,yengem yada amcam hasta ,yada baska birsey uydurup 1 haftaligina kac kez Dusseldorfa gittim.. ovülasyon zamanida geliyordumki arada sexs yapmamis olalimda ovülasyon zamanina denk gelsin.
Türkiyeye gitmeyi kac kez erteledim,gittigimded yine ovülasyon zamani burda olim diye kac kez bilet degistirdim....daha neler neler... o kadar yoruldumki anlatamam..

4 hamileligimded iyi 1 gün bile gecirmeden,kaybettim bebeklerimi..Esimin yaptiklari,bana yasatiklari o kadar korkunctuki..aslinda bu adam 1 gün bile yaninda kalinacak insan degil..kadinlik onurumda,insanlik onurumda cok cignendi,Kendime olan saygimda kalmadi...

Bazen düsünüyorumda neyin pesindeyim ben..Esim istemiyor ve istemedikcede ben diretiyorum ve ben hamile kaldikcada bana hicbir insana yasatilmayacak pisikolojik iskence yasatiyor,bense yine bebegimi kaybediyorum ve o kazanmis oluyor.. Hamileliklerim sonlandiktan bir süre sonra esim bana ufacik bir tartismada bile ,hic alakasiz yere....Allahin sevgili kuluyum ben,benim rizam disinda hicbirseye sahip olamazsin,Allah herkesin kalbine göre veriyor,seninde kalbin kötü olmasaydi allah senin gönlüne göre vverirdi diyor..sürekli bir sekilde düsklerimi hatirlatacak konusmalar yapiyor...o öyle dedikce icimde hep daha büyük bir hirsla ondan cocuk yapma arzusu geciyor..sanki cocugum olursa,hamileliklerimde bana yasatiklari ve bana cocuk istemeyerek annelik hakkimi elimde almaya calismasinin intikamini alacagim....ve Alalh sadece senin kalbine göre degil,benimkine görede veriyormus diyecegim...hissi geciyor.......

Ailem bir yana ama su cocuk meselesi,Annelik arzusu olmazsa inanki benim esimin bana yasattiklarini hicbir allahin kullu sineye cekemezdi..Gecen hemileligimde 1 hafta eve gelmedi alaisverise gidecegil liste yap dedi,yaptim,her yer buz,kar ben cikamiyorum,kayarim fialn diye.. ve cikti..1 hafta sonra geldi,aradim telefonunu acmadi..ocak sonu,karin,kisin ortasinda,cebimde bes kurusuz,evde ne yiyecek kalmis nede icecek..1 hafta makarna,pilav yiyip ,musluktan aglayarak su ictim..kimseyide arayamadim utancimdan,ama onun adina duydugum utanctan..burda 12.haftanin sonuna kadar kürtaj yapildigini ögrenip o haftanin sonuna kadar bana kan kusturdu aldiracaksin diye..hamileliklerimde aglamadan gecen 1 günüm olmadi..Sonrada karsima gecip Allahin iyi kulu ilan ediyor kendini,o istemeden ben cocuk doguramam o istemedigi icin benim bebeklerim öldü.sürekli bu imada buluynuyor..

Yasadiklarimi düsündükce degermi diyorum..Ama deger..Anneligi hissetmek,karninda bir can tasimak,onun dogacagini,büyüyecegini hayal etmek ne büyük mucize..4,5 aylik bebegimde hepsini hissetim,3 ayim dolunca artik ona birsey olmaz sanip.bütün hayaleri kurdum,yasadim ..Her gece bütün yasadiklarima,göz yasimin her damlasina,esimin beni her gün yeniden param parca etmesine aldirmadim..Elimi karnima koyup sükrettim,beni birakma diye dua ettim ama olamdi..

simdi yeniden o duygunun pesindeyim..insan kendini o kadar güclü hissediyorki,sanki icinde sana bagli,minicik birsey degilde..seni dünyadaki bütün kötülüklerden koruyacak bir dev var gibi..Allahim hepimize yasatsin bu duyguyu ve sag salim kucagina almayi o kücük devle bir ömür mutlulukla yan yana olmayi nasip etsin...

Üzülme!..Dert etme can!..
Görebiliyorsan, dokunabiliyorsan, nefes alabiliyorsan, ...
Yürüyebiliyorsan ne mutlu sana!..
Elinde olmayanları söyleme bana...
Elinde olanlardan bahset can!… ...
Üzülme!..
Geceler hep kimsesiz mi geçecek?..
Gidenler dönmeyecek mi?..
Yitirdiğin her ne ise; bir bakarsın yağmurlu bir gecede..
Veya bir bahar sabahında karşına çıkmış...
Bil ki güzellikler de var bu hayatta...
Gel Git’lerin olmadığı bir hayat düşünebilir misin?
Hüzün olgunlaştırır ...
Kaybetmek sabrı öğretir...

Diyerek geceyi kapatiyorum ama iyi oldu buraya yazmak,kendimi hafiflemis hissediyorum..iyiki varsiniz canalrim benim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…