kızlar ben ayın 13 ünde adet oldum istanbulu aradım bayramda çalışıyoruz ptesi gelin dediler bizdep tesi sabah 7 uçağı ile gittik bu arada adetim çok komik ti bir kaç damla geçen ay çok yoğun olmuştum dr a söyledim bakalım dedi baktı adet oluyorsun dedi. rahim incelmiş. ilaç vereceğim bir bakalım dedi bana elevit,folic asit,coraspirin ve klomen verdi daha önceki başarısızlarımdan doğru dürüst yumurta olmadığı için iğne falan vermedi klomeni 5 gün kullandım bugün dr a gittim hiç yumurta yok klomeni adetin 3. günü başlattı buğün 8. gün ve hiç yumurta yok çarşamba tekrar gel dedi ben durup durp istanbulamı gidecem? burda baktırsam olurmu dedim baktır sonra görüşelim dedi kızlar şimdi 1- neden yumurta olmadı 2-neden bu kadar az adet oldum 3-ben menopozamı giriyorum bana amh demeyin hiiiiiç cesaretim yok fsh biliyorsunuz temmuzda 9 idi gittim istanbulda gezdim gezdim geldim bugün uçakla döndüm.annemlere görümcem eşiyle tartışmış onları barıştırmaya gidiyorum gelemem bayrama dedim kayınvalideme çok önemli işimiz var dedik yani herkese yalan söyledik
bir tek bir ablam biliyor
kızlar şu yaş işini lütfen kafaya takmayın daha geçen ay 39 yaşında evlenen ve 3 ay sonra hamile kalanı biliyorum.ben önce yaşa takardım ama öyle değilmiş
hepinizi özledim öpüyorum
Slm kızlar,
Aycan ben iyiyim canım sağol sen nasılsın?Benim birinci ayım doldu,doktor 2,3 ay korunmak yeterli demişti.Ameliyattan 1,1,5 ay sonra gel demişti ama hemen gidip gitmemekte kararsızım.İnternette nereyi okuduysam 6 ay korunma diyor.Sadece bir site miyom çeşidi ve yeriyle alakalı diyor,bazı miyomlar için ilk 3 ay olabilir diyor.Gerçi benim doktoru kime sorduysam çok iyi diyor herkes zaten doçent kendisi bildiği vardır diye düşünüyorum anlıycağınız kafam karışık çok beklemekte istemiyorum hemen de olmayabilir.İlk adetimi oldum bitti,sanırım ikinci adetten sonra gidecem bakalım kısmet..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?