Alternatif tip... Hamile kalma paylaşımini...paylasamayanlarin alani ....

Canım ben 30 lu yaşlar topigindenim.Geshenki bizde çok merak ediyoruz.Topiktekiler çok iyilerdir aslında ama bayram sonrası bi durgunluk var ve herkes geshenki merak ettigi için bişey yazmamışlardır yoksa biz çok misafirperverizdir.Sana misafirperverligimizi gösteremedigimiz için özür dilerim.

Merhaba kizlar..umarim iyisinizdir..

Umut
canim benim,bilmiyorumki ne diyeyim..Doktorlarinda artik agzindan cimbizla laf aliniyor...ben gidince valla soru sormaktan yoruluyorum,ama cevaplar o kadar kisa ve aciklayici degil ki,artik soru sormakta,gitmekte istemiyorum..belki bu ay öyle olmustur ve gelecek ay düzelir..

Aycan..sagol canim ev bitti gibi..Adam bit pazarinda ve eskicilerde ne varsa toplamis..inanki atilmasi gereken 20 torba pis esyayi yerlestirdim.Kaynimda eski esya alma,toplama,saklama hastaligi var galiba,Allah yardimcisi olsun,hele kela si tika basa eski esyayla doldu..Esimin anneden öz abisi..57 yasinda ve hic evlenmemis,Anne annesi büyütmüs ve cocuklugunda anne ve baba varken onlarin ikisiylede yasayamamis..evi oyuncak dolu belki 50,60 bebek,20,30 araba ve daha yüzlerce oyuncak..
Parcalanmis ailenin,kendi,kendine büyümek zozunda kalan cocugu..cok üzülüyorum bazen ona...Esimede icinden nefret besliyor..bazen ona Annem sizin yüzünüzden,baban istemiyor diye bana annelik yapamadi..sizin yüzünüzden yetim büyüdüm ,anne sevgisi görmedim diyor....Amannnnnnnnnnnn öyle seyler iste...

Gesechenkim canim benimm...Ne zaman istersen o zaman gel ama artik senin sagligindan endiseliyiz...bir ses ver sonra ne zamantekrar gel aramiza..

özlemmmmmmmmm sobeeeeeeeeeeeee...bak gelmiyorsun görüşmüyoruz diyordun..buldum seni.....

arkadaşlar görmemiştir canım yoksa yazarlardı...bende o topictenim...bizde merak ediyoruz geshenki...en az sizin kadar inan bana...kızlar belki görmemiştir özleminde dediği gibi yoksa hepside yazardı canım...30lular topicindeki tüm dostlarımız sıcak kanlıdır...sizler gibi...

Feri bende saskinim, Mirakel, Cara, Hadigelde ugramiyor.
Yildiz kitabindan yazilar yazacakti yazmiyor.
Geschenk saniyorum acisini yalniz yasiyor, ne bileyim gelmiyorlar. Senin tasinma islerin noldu bittimi???

Canim özür dilenicek bisey yok, ama leyliko filan aktifti, neyse önemli degil, sonucta hepimizin endisesi geschenk, insaallah yakinda döner

Merhaba Aycan,Umut,Geschenk..umarim iyisinizdir..
geschenk canim benim..gececek bu gübler..

gece cok güzel bir rüya gördüm..Güya regl olmuyorum ve test yapioyrum..2. kirmizi cizgi hemen cikiyor o kadar mutluyumki anlatamam.hamileyim diye bagiriyorum...tam o arada uyandim rüyaymis diyip,üzülüp geri yattim..sonra tekrar kendimi karnim davul gibi gördüm,doktordayim ve doktor eve git esyalarini hazirla sabah gel ,sezeryanla alacagiz diyor..o arada tekrar uayndim,ama ilk gördügüm pozitif test sonucunun,gercek oldugunu,rüya görmedigimi ,sabah doguma gidecegimi,düsünerek tekrar yattim..yine kendimi hastanede gördüm bebek dogmus,öyle agliyorum,öyle agliyorumki Allahim bana bu günleri gösterdin diye,bebegi kucagima vermiyorlar ,göz yaslarimdan islanacak diye..aglama diyor hemsireler..

o kadar gercekciydiki anlatamam..sonra uyandimki nasil agliyorum..her yerim siril siklam olmus,sacim,üstüm .basim..bebek nerde diye arandim bir süre,sonra kendime iyice gelince anladimki rüya görmüsüm..bu seferde basladim rüyaymis diye aglamaya...

Allahtan esimin oglu bu h.sonu burda ve esim onla uyuyor..benim duygularimi bilmesini istemiyorum...
o kadar gercekci,o kadar güzeldiki,rüya oldugunu kabullenmem zaman aldi..yatakta aglayarak kala kaldim..keske su uyandigim an rüya ,gerisi gercek olsaydi diye...

Daha cesurum artık.
Keske dememek için çabalıyorum...
İçimde büyütmüyorum hiçbir şeyi..
Çok umursamıyorum ve cok anlam yüklemiyorum hiçbir şeye....
Giderken benle başlayan cümleleri dinlemiyorum bile..
Sadece tek bır cümle söylüyorum
“HER ŞEYİN HAYIRLISI''...

Aycan ev tam bitmedi..ama esim ,oglunu aldi diye,ara verdik..canak takilacak,birde ufak tefek isler kaldi..ama ev oturulabilir duruma geldi..

Umut sen ne yaptin,bir gelisme varmi..moralin nasil..üzme kendini diyecegim ama bunu basarmak cok zor kendimden biliyorum..

Geschenk .Keske allah bizi Evlatsizlikla sinamasaydi,baska seyde ölcseydi sabrimizi..bazen inanki o kadar isyan edesim varki..Nedennn..Nedennnn diye..

Sevgili Fericim.
kiz Allah rüyalarini gercek etsin insaallah. Cok duygulandim ya............Kiz senin rüyan Allahin izniyle gercek olucak rüyan. Harikasin.

Bu arada siirinde de bayildim canim.

feri canım benim ne kadar güzel rüya görmüşsün inşallah gerçek olacak ya olacak çünkü net görmüşsün inşallah canım inşallah
ben iyi değilim bu gittiğim dr da moralimi alt üst etti sanki yaştan dolayı aşagılar gibi idi gerçi burdaki drlar hep yaştan dolayı böyle ilgilenmek istemiyorlar sanki şimdiye kadar olmamış bundan sonrada olmaz tavrındalar şaştım kaldım istanbuldaki dr ayın 1inde tekrar yumurtalık takibi yap dedi yani tekrar baktır
artık gücüm kalmadı dr a giderken de sanki bir suç işlemiş te yakalanmışım gibi utana utana gidiyorum hele yumurta yok sen daha ne uğraşıyorsun tavrı beni öldürüyor ayın 1 inde gideceğim hani demişti ya 8mm nin altında diye acaba gerçekten 8mm nin altında olan varmı onu öğreneceğim ha bu arada başka dr a gideceğim bu dr a ilk kez gidiyorum bakalım o nasıl karşılayacak
görüşürüz

Sevgili Fericim.
kiz Allah rüyalarini gercek etsin insaallah. Cok duygulandim ya............Kiz senin rüyan Allahin izniyle gercek olucak rüyan. Harikasin.

Bu arada siirinde de bayildim canim.

Aycan canim benim..benim ki ..Ac tavuk ,kendini bugday ambarinda görürmüs -cinsinden rüyalardan

Umut tatlim..seni o kadar iyi anliyorumki..Ben de son gidisimde, doktor sanki bana aciyor,yazik bu kadina,4 hayal kirikligindan sonra ,yas 40 a dayanmis,hala bana sorlar soruyor der gibi bakiyordu bana..adam beni bundan 1 yil önce tüp bebek merkezine yolamisti size yapacagim birsey yok diye..Ben hala ona gidiyorum...Ama artik gitmeyecegim..esimden sperm testi istedi,asilama filan dedi..artik gidemem zaten..

Ama sen sakin doktorlarin pesini brakma,,su yumurtaliklarin durumunu net sekilde ögren..sonrasini konusuruz zaten..cok öptüm

Günün sözü

Nefes alıyorsan umut var demektir; ama nokta koyulduktan sonra 'belki' demek umut değil, çaresizliktir..

Seneca

Nefes aliyorum ama nokta koymak lazimmi bilmiyorum..Belkilerse hep aklimda..ve kendimi caresiz hissediyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…