Alternatif tip... Hamile kalma paylaşımini...paylasamayanlarin alani ....

Nefes aliyorum ama nokta koymak lazimmi bilmiyorum..Belkilerse hep aklimda..ve kendimi caresiz hissediyorum..

Ay Feri,
sende umut hep var, noktada koysan virgül de koysan, sen bebegini kucagina alicaksin. Bizim gibi caresiz degilsin. Benim nokta koymam bu sebeptendir. Bir kere bile dogal yoldan hamile kalamiyor degilsin. Kocanin korunmasina gelirse, erkek ne yaparsa yapsin, kadin isterse hamlelik hep olur. Canini üzme bosyere. Bak rüyalarin bile sana rehber, üzülme bebegin olucak diye Allah malum ediyor.
Umutla yazmissiniz, doktorlarin sizin hakkinda ne düsündügünü tahminen yaziyorsunuz, Onlar kazanacagi paraya bakar, birazda biz bu psikolojik yapimizdan ötürü hassas davraniyoruz. Hep söylüyorum Cikmamis candan umut kesilmez. Menopoza girmediginiz sürece umut vardir.
Ya bide sunu anlayamiyorum, yillar yili kendimi bebegim olsun diye mahvettim, olmayan bisey icin hayatimi cehenneme cevirdim. Hayat cocuklu yada cocuksuz cok güzel. Olmuyorsa olmuyor, o zaman kendimize yogunlasip kendimizi biraz sevelim arkadaslar ya. Her serde bi hayir vardir. Belkide bu olaya cok yogunlasiyoruz, hayat sadece annen olmakmidir ????, Biz annelerimize nekadar evlatlik yapiyoruz, al iste elim yetmiyor, kolum yetmiyor, annem TR de. Ölse cenazesine insaallah yetisirim.
Geschenk 2. olumsuz sonucunda depresyonda, dis dünyaya kapandi. Ne simdi bu, degermi?. Farkinda degiliz hayatimiz bitiyor, ömür geciyor. Hayatimizdaki eslerimizede hayati zindan ediyoruz. Ha herkesin var benimde olsun. Olmasin efendim, bende biseylerden kusur kalayim. Ne evlatlar var hayirsiz, anneyi döven hatta öldüren. Allah ne verirse hayirlisini versin. Ben intihar etmeyi düsündüm. Ölseydim nolucakti????. Hic zaten mutsuzdu, gitti iste diyecek insanlik 3 kere vah cekecekler bitecek.
Ama ne, olmuyorsa olmuyor, hayat cocukmudur????, Hayir degildir, benim fikrim bu. Bizim elimizden geleni yapiyoruz Allah merhamet ederde verirse tabiiki almam demeyiz dünyanin en mutlu insani oluruz. Bilemiyorum ya....................

Ay ölüp gidecesez, hayattan birsey anlamadan. Neydi bir sarki vardi..............Ah ile vah ile gecti su ömrüm, yasadimmi, öldümmü anlayamadim.
Ben mutlu olmak istiyorum. Mutsuz yasamak yasamak degildir. Hayati zorlastirmadan, güzel yanlarini görmek istiyorum.
Allahima sükür ediyorum. saglikliyim. Hep dua ediyorum sevdiklerimede saglikli uzun ömürler versin diye.
Hepinizi seviyorum vede cok mutlu olmanizi diliyorum.

Geschenk sende kendine gel, silkelen, inancli insansin. Seni seven esin, annen var. Calisiyorsun, okuyorsun, senin yerinde olmak isteyen belki binlerce kadin var. Lütfen kendine acimayi birak. Hayata saril. Kaderinde anne olmak varsa; zaten olacaksin. Yoksada hayatini cehenneme cevirme lütfen.

Slm kızlar...
Feri canım yazdıkların beni o kadar üzüyor ki ne diyceyimi bilmiyorum ama ne olur üzme kendini bu kadar...
Aycan a katılıyorum kısmetse anne olacağız değilse evet çok üzücü ama dünyanın sonu değil,ben kadere inanırım kaderimizde ne varsa görecez...

Ben evleneli 14 sene olacak nerdeyse,neler neler çekmedim..Küçük bir ilçede yaşıyorum ailemle birlikte çocuk soruları bitmek bilmedi.Birileri beni tarif ederken çocuğu olmayan kadın mı cümlesi beni bitirirdi.hep ağlardım tabi vajinusmus olduğumu kimseye söyleyemezdim.Kaç defa insanlara ne diyorsunuz ya ben kısır deilim ben daha eşimle birlikte olmadım demek geldi içimden.

Eşimle kaç kez boşanmaya kalkıştık tabi daha çok ben istiyordum çünkü belli bir süre sonra kavga gürültü başladı.Kendini gece hayatına verdi sürekli arkadaşlarıyla dışardaydı alkolu iyice abartmıştı.Ama bu kadar sene içinde yüzüme sadece bir defa vurdu evliliğimiz senin yüzünden böyle diye onda da sarhoştu ve haklıydı.Ama bende bişey yapamıyordum sonuçta bir rahatsızlıktı bu.Tedavi olabilmem için büyük şehire gitmek ve dünya para lazımdı o da bizde yoktu.Çok şükür bu siteyi buldum..Allah bana yardım eden kızlardan razı olsun hepsi yardımcı oldu öyle yendim bu illeti..
Yani bir sorun dünya kadar sorun getirdi peşinden eşim gittikçe borç yapıyor,benimle hiçbirşey paylaşmıyor iki düşman gibiydik.

Her bir hamile gördüğümde imrenerek bakardım ama yıllar geçtikçe artık hiç anne olamıyacağıma inandırmıştım kendimi..Şimdi evet istiyorum,ameliyatı bunun için oldum.Benim yaşım da 40 a yakın 39 agirecem, eşimin yaşı benden de büyük.Bazan diyorum çok doğru değil aslında bu yaşlarda anne,baba olmak ama ben böyle olsun istemezdim şartlar beni bu hale getirdi ayrıca eşim benim yüzümden baba olamadı,zaten en fazla onun için istiyorum..Ha olacak mı olmayacak mı bilmiyorum Allah isterse olur istemezse yapacak birşey yok.Allah başka dert vermesin diye dua edecem..
İki hafta kadar önce eşimde ameliyat oldu fıtıktan şimdi bekleme sürecindeyiz..Bir kaç ay denicem şansımı gebelik için eğer olmazsa hayatımı yaşamaya çalışacam.Çünkü bekarkende evliykende çok çektim artık üzülmek istemiyorum...

Hayat bize ne getirir bilmiyorum ama hepimiz şöyle yada böyle üzülmedik mi üzülerek çare bulduk mu HAYIR.Hasta olsak daha mı iyi HAYIR.O zaman üzülmeyelim artık anne olmak için dua edelim,olmazsa sağlıklı ve huzurlu bir hayat geçirmek için var olalım...

Geschenk bak herkes seni ne kadar çok seviyor lütfen bi ses ver..

Her şey gönlünüzce olsun...

Aycan tatlim benim,ne desen haklisin...Bende herseyin farkindayim,ama insani duygularima yeniliyorum iste..Umut vadedeiyorum ama yasadim 4 kayip bana gösterdiki,canli bebek dünyaya getirme sansim sanki cok az..Simdi hamile kalsam,9 ayi yasayacagim kaybetme korkusuyla doldurabilirmiyim onu bile bilmiyorum...

Allaha sükür elim,ayagim tutuyor,kimseye muhtac degilim,tüm sevdiklerim sag,salim yasiyor..Büyük mutluluk bu aslinda..Ama bazen kaptiriyorum kendimi düzenin carkina...carki felek

Sagol canim benim..cok morel veriyorsun bana..

Care...seninde yasdiklarin cok zorm...Ama suna inanki senin anne olama olasigin o kadar yüksekki..2011 senin bebgini kucagina aldigin yil olacak...Doktora gittinmi ve ne dedi..korunma konusunda..regl olduguna göre yapisiklik yok,cok sükür...zaten rahim kendini toparlayinca gebelikte olur..hic merak etme..senin hicbir sorunun yok..sende ,esinde sabrinizin mükafatini alacaksiniz...

Benim amcamin kizi var..istanbulda 43 yasinda ögretmen..adi meral..20 yildir evli ve ne yaptiysalar cocuklari olmadi...bu sene emekli oldu..2 yildirda cocuk icin mucadeleyi birakmisti...dün annem aradi..Meral hamile dedi..inanamadim..emeklilikten toplu para alinca..son bir deneme yapalim demisler..ve ikiz hamilelik olmus..ama bebeklerden birinin 7,5 haftada kalbi durmus..nasil oldu bilmiyorum ama annem o dedegi almislar dedi..digeri iyimis..simdi 3 ayini doldurmus..sürekli yatiyormus.insanlarinda daha yeni haberi olmsu..kimseye söylememisler..

Istanbulda Alman hastanesinde tüp bebek yaptirmislar..bizim bir akraba daha,ingilterede o da alman hastanesinde tüp bebekle hamile kalmisti..onlar cok memnun kalinca,bunlarda arastirmis..son bir deneme yapalim demisler..43 yasinda ..22 yasinda filan evlendi..bu haber resmen akrabalar arasinda bomda etkisi yapmis..herkes cok mutlu..Allah tamamina erdirsin..meralle esi zamaninda ayrildilar bile 2 yil ayri kaldilar,sonra tekrar evlendiler..oglanin ailesi yapmadigini birakmadi...falan filan...

allah bizede nasip etsin..

Heryer bembeyaz..yilin ilk kari yagdi..cok güzel görünüyor agaclar,yollar..
Aycan sizin oralar nasil canikom?

Heryer bembeyaz..yilin ilk kari yagdi..cok güzel görünüyor agaclar,yollar..
Aycan sizin oralar nasil canikom?

Evet Ferim, iste böyle moralli göreyim seni. Topikteki bütün arkadaslarimiza da moral verdin. Kuzenine bende cok sevindim. Allahim evladini sag salim kucagina almayi nasip etsin. Umutcum bak ne güzel bi haber yazmis Feri.
Geschenkcim eminim sende bizleri okuyorsundur. mucizeler hep var. Sabirla beklemek en önemlisi.
Caracim senin yasadiklarinda cok zor. Allahim sabrinin karsiligini versin insaallah. Hele kücük cevrede yasadiklarin bizlere nazaran 2 kat daha zor. Tebrik ederim seni canim.
Mirakel sen tedaviye basladin insaallah, ugramiyorsun, merak ediyorum.
Yildizdan hälä kitabinin cevirisini bekliyoruz.
Hadigel artik ugramiyor, insaallah iyidir.

aaaaaaa Feri buraya senenin ilk kari Kurban bayraminin 1. günü yagdi. Su andada bembeyaz ama burada kar cuma basladi. Biz Alplere daha yakiniz dolayisiyla burasi erken soguyor. Kar bayagidir var anlican. Arkadaslar bu aksam canim cok istedi, caniniz cekmesin. Hamur yogurdum 2 pazi manti yaptim vede esimle afiyetle yedik. Tavsiye ederim yapin sizlerde.
Feri bizim burda lokantaya gidip yeme sansimiz yok, cünkü manti yapip satan yer yok. Almanya bahanesiyle asci oldum. Cünkü caninin cektigi seyi bulamiyorsun burda. Bilmem sizin orasi nasil. Ama saniyorum orda türkler cok yogun degilmi???
Umutcum nasilsin nerlerdesi ????
Sevgiyle kalin

kızlar selam
yazdıklarınızı okuyunca gözyaşlarımı tutamadım ne var ağlayacak diyacaksiniz bilmiyorum ama çok ağlayasım geldi zaten okulda kimseye birşey çaktırmıyacam diye sürekli sırıtma modundayım işte yazılarınızı okuyunca gerçek ben ortaya çıktı
feri kuzenine çok sevindim allah sağlıkla kucağına almayı nasip eder inşallah bize moral oldu
benim bir tanıdığımda yıllar sonra hamile kaldı ama bunlar mucize o mucize beni bulacak olsa bu kadar aksilik yaşamazdım diye düşünüyorum
kızlar yorgunum ruhum bedenimden ayrılmış gibi artık gücüm yok sizi üzmek istemiyorum ama sizinle paylaşmazsam .........
artık gücüm yok inancımda kalmadı
evet sağlıklıyız çok şükür bu hep böylemi gidecek artık 40 ındayım bundan 10 yıl sonra ne olacak bir su verenim olmayacak
daha da yaşlandığımız zaman
ya ben bugün kötüyüm sizi daha kızdırmadan çıkayım
sizi çoooooook seviyorum

Sevgili Umutum,
yeterki bizlerle paylas, ama bak Ferinin anlattigi örnekteki niye sen olmayasin. Canim insaallah allah sana evlat verir.
Bayramda ailelerini aramayan binlerce evlat var. Sen annene nekadar su verebiliyorsun be umutum. Ben hasta oldugu halde yanina gidemiyorum. 10 sene yasayacagimizi nerden biliyorsun. Ani yasamak yerine neden hep yarin hep yarin. Allaha bin sükür kazaniyoruz, ileride yasarsak bi emekli maasimiz olucak, e maasimiz varkende merak etme su verenimizde olur.
Ya binlerce anne baba huzurevinde, bunlarin hepsi cocuksuzmu be Umut.
Lütfen böyle seyler düsünüp kendini illede bunalima sokma bitanem.
Bak Geschenk yok oldu, niye .............
Sende bizleri terk etme lütfen.
Hersey bizim icin. Hayatta en önemli olan insanin hayat arkadasidir, bunu hicbizaman unutma.

canım inş.. 2011 hepimizin bebeklerimizi kucakladığı yıl olur inş...doktora ikinci adetimi görüp öyle gitmeyi düşünüyorum..bir haftaya kadar olurum heralde..

Aycan,dediklerine aynen katılıyorum..Çok mantıklı...
Ben normalde çok karamsar biriyimdir (yıllarca istediğim hiç birşey olmayınca)
Ama şimdi senin gibi pozitif olmaya çalışıyorum...

Merhabalar Aycan,
malesef daha baslayamadik, nedenmi? soyleki: hani artik lazim oldu ya gelmez bu adet artik. Gecen hafta pzts gittik, adetinin ilk gunu randevu al ve yirmibirinci gun ilaclara baslanacak dendi.. Tamam..Ok..zaten bugun yarin gelmesi lazim dedim bende ve guzelce ayrildik ordan.Bekliyorum, bekliyorum ve halen beklemekteyim, yokkkkkkkk! Gelmez tabiki gelmez, hani gelmesi lazim ya. Feri gibi ben de baslicam artik ahhhh ulennnnn ahhhh demeye. boyleolmaya az kaldi

Canim strestendir, ay bak sormaya unuttum, burda pek kullandirmak akillarina gelmiyor, Mutlaka trdekiler Coraspirin diyolar, burda ASS 100 diye satiliyor, al vede gün asiri kullan canim fiyati 2,95 Euro olsa gerek

Ay Aycan canim kiz ben onun bile hazirligini yapmisim) Kurbanda 1 haftaligina Tr'ye gittiydi esim, ona dort bes paket siparis vermistim, gelmeseydi zaten sana soracaktim saol, annecigimden'de muska siparisi verdiydim, buda hazir ne diiiiim daha, yani B E N H A Z I R I M, emme vucut yine yan cizdi bana. Valla dort gozle bekliyorum bu kez adetimi..

Dusundugun icin saol.

canım arkadaşlarım tabiiki sizinle paylaşacağım ben kolay kolay kaybolmam
aycanım coraspirin neye yarıyorki dr bana da verdi ya yumurta yok denildikten sonra içmedim istanbul daki dr uma sormadan içmedim
kızlar yarın 18:30 da dr randevum var yine yumurta yok diyecektir de bari diğerleri gibi ne işin var modunda olmasalar
kızlar yarın 18:da hepinizin dualarını bekliyorum
mirakel inşallah bir an önce hayırlısı ile başlarsın
cara canım sende bir an önce hayırlısı ile başlarsın inşallah
ferim sen neler yaptın
hepinizi öpüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…