Nefes aliyorum ama nokta koymak lazimmi bilmiyorum..Belkilerse hep aklimda..ve kendimi caresiz hissediyorum..
Heryer bembeyaz..yilin ilk kari yagdi..cok güzel görünüyor agaclar,yollar..
Aycan sizin oralar nasil canikom?
kızlar selam
yazdıklarınızı okuyunca gözyaşlarımı tutamadım ne var ağlayacak diyacaksiniz bilmiyorum ama çok ağlayasım geldi zaten okulda kimseye birşey çaktırmıyacam diye sürekli sırıtma modundayım işte yazılarınızı okuyunca gerçek ben ortaya çıktı
feri kuzenine çok sevindim allah sağlıkla kucağına almayı nasip eder inşallah bize moral oldu
benim bir tanıdığımda yıllar sonra hamile kaldı ama bunlar mucize o mucize beni bulacak olsa bu kadar aksilik yaşamazdım diye düşünüyorum
kızlar yorgunum ruhum bedenimden ayrılmış gibi artık gücüm yok sizi üzmek istemiyorum ama sizinle paylaşmazsam .........
artık gücüm yok inancımda kalmadı
evet sağlıklıyız çok şükür bu hep böylemi gidecek artık 40 ındayım bundan 10 yıl sonra ne olacak bir su verenim olmayacak
daha da yaşlandığımız zaman
ya ben bugün kötüyüm sizi daha kızdırmadan çıkayım
sizi çoooooook seviyorum
Care...seninde yasdiklarin cok zorm...Ama suna inanki senin anne olama olasigin o kadar yüksekki..2011 senin bebgini kucagina aldigin yil olacak...Doktora gittinmi ve ne dedi..korunma konusunda..regl olduguna göre yapisiklik yok,cok sükür...zaten rahim kendini toparlayinca gebelikte olur..hic merak etme..senin hicbir sorunun yok..sende ,esinde sabrinizin mükafatini alacaksiniz...
Merhabalar Aycan,
malesef daha baslayamadik, nedenmi? soyleki: hani artik lazim oldu ya gelmez bu adet artik. Gecen hafta pzts gittik, adetinin ilk gunu randevu al ve yirmibirinci gun ilaclara baslanacak dendi.. Tamam..Ok..zaten bugun yarin gelmesi lazim dedim bende ve guzelce ayrildik ordan.Bekliyorum, bekliyorum ve halen beklemekteyim, yokkkkkkkk! Gelmez tabiki gelmez, hani gelmesi lazim ya. Feri gibi ben de baslicam artik ahhhh ulennnnn ahhhh demeye. boyle olmaya az kaldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?