Alternatif tip... Hamile kalma paylaşımini...paylasamayanlarin alani ....

canım nasıl bakarlarsa baksınlar boşver onları..Anne olmak istemek senin hakkın onlara ne..
tatlım emin adımlarla git ve başın dik olsun..iyi haberlerle gelirsin inş..

Mrakel..Umarim adet olursun ve hemen calismalara baslarsin..
Beklemeyiz gelir,bekleriz gelmez..sanki bize oyun oynuyor...Bu arada benimde herseyim hazir..Claxene ignem,progesreronum,vitamin haplarim,bebek elsiseleri(4,5 aylik hamileligimde almistim ve hediye gelenler,esim tr ye gitmisti,herkes bebek elbisesi,bataniye yollamisti hatta yarin ce ceyrek altinim bile var:)) ) hamilelik giysilerim bile hazir..Kiyamadim hic birini atmaya ne yapim ...Umarim hepimize bunlar lazim olur...

Umut canim benim konus doktorlar..sana ovülasyon saglayici igne versin..igne daha etkiliymis..

Ayrica klomen insani cok sinirli,asabi ,hassas yapiyor..ben kullanirken sürekli esimi öldürme planlari yapiyor,adama satasip duruyordum:)) ruh halinde degisim varsa klomendedndir,tedirgin olma..

Doktordanda utanma onlar bizden utansin,utansinlarki bizi karsilarina alip gercekten neler yapabileceklerini insan gibi anlatmiyorlar..seni cok öpüyorum tatlim..

Aycan sen nasilsin tatlim,insallah iyisindir..regl durumun nasil oldu.

Manti yapiy yemisin,afiyet olsun:) bizim buralarda cok türk resteranti var..ama ben pek disarda yemek yemem,mecbur kalinca,cünkü hijyen konusunda güvenmiyorum..bende tr de pek yemek yapmazdim ama Almanyada güzel yemek yapmamla nam saldim..is ,güc olmayinca..kendimi yemek ve eve islerine verdim..kendim manti yapiyorum,lahmacunu,piza ..hatta tek yedigim tatli profiterol diye onu bile ögrendim ..
Eskiden her cesit yemekle donatilmis sofralar hazirlardim,sonrada esimin akrabalarini cagirirdim sonra baktimki bosuna kendimi yoruyorum biraktim..cünki biz gidince ,cayi bile icerseniz yapalim diye soruyorladi..esimde 3 cesit yemek olunca dördüncü nerde diye sormaya baslayinca anladimki..Herpsi bos..simdi 2 cesit..tatlida ayda 2 sefer..Amma dedikodu yaptim ha..:))

Care sende iyisindir insallah..kendine iyi bak,yaraladin artik kapanmistir ama sen yinede sakin agir filan kaldirma,üsütme emininki kendine dikkat ediyorsundur ,benimki hatirlatma:).cok öptüm

Umut..bu arada yazdiklarinla bizi bubalttigini sakin düsünme..bunu ben bile düsünmüyorum

Ben ne var,ne yok herseyimi yaziyorum buraya..Acilarimi,kizginliklarimi,pismanliklarimi,hayallerimi..buraya yazdigim duygularimi ve yasadiklarimi kimse bilmiyor..Cünki anlatmam kimseye,anlayamazlar..yada gidip baskasina söylerler..alamnyada bu konuda güvenecegim kimse yok..KK olmasaydi,siz olmasaydiniz ben yasadigim bircok seyi bu kadar kolay atlatamazdim..yasadiklarima ragmen,cikmadik candan ümit kesilmeyecegine,mucizelerin var olduguna,yillarca bekleyen,göz yasi döken insanlarin,bebeklerini kollarina aldiklarina sahit olmayacaktim..sende yaz..biz paylasmak icin burdayiz degilmi..biz birbirimizi anliyoruz..cok öptüm

Geschenkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk kaybolmain üstünden14 gün gecti..Tr de olsam vallahi,Adapazarina gelir,elimdeki bilgilerden yola cikar,sokak sokak seni arar,seni bulmaya calisirim,buluncada sim,sIki sarilir,popona saplagi indirirdim...canim benim..gel artik..

Kizlarr..Benim ayin en erken 5 ile en gec 8 arasi bir tarihte hastalanmam lazim..Esimin süprizi sayesinde imkansiz gibi ama yinede diyorumki,minicin ,yaramaz bir sperm kacmismidirki icer acep..Insan umutlanmak istiyor iste..Mucizelere ben inananlardanim..yine basladim,kendimi minciklamaya,gögüslerde birsey yok ama bu gidisle sarkma yasanacak Amannnnnnn ne bilim iste Umut fakirin ekmegi..Ye Mededim ye demis ..büyük üstat Nazim Hikmet

Aycan,dediklerine aynen katılıyorum..Çok mantıklı...
Ben normalde çok karamsar biriyimdir (yıllarca istediğim hiç birşey olmayınca)
Ama şimdi senin gibi pozitif olmaya çalışıyorum...

Ah be Caracim,
hayatimiz zaten yeterince zor, bide üzerine biz, karamsarlikla umutsuzluk ekliyoruz, e o zaman hic yasamayalim. Ben olumlu düsünürsek sanki hayatimiz daha kolay oluyor gibi geliyor, bende etkisini gösterdi. Kendine aciyan biri olup cikmistim. Ama biliyorumki hayatta hicbirsey benden daha degerli degil. Aslinda gercekten biraz biz zorlastiriyoruz. Belki bizlerin yerinde olmak isteyen binlerce kadin var. Bilemiyoruz. Dünyada bicok insan ekmek bile bulamiyor. ay ne bileyim. Önce kendim diyecez, kendimizi sevicek sonra hersey zaten kendiliginden gelicek. Moral moral moral

Ayni seyleri ilk zamanlar bende yaptim. Dedigin dogru burdakiler hazir bisküvi cikarirlar bide iyi seninkiler cay yapayimmi diye soruyormus, benim cevremdekilerin evinde cayda bulunmuyor, birkaci haric, makina kahvesi tamam. Kolayya ikidebir bardak doldurma zorunlulugu yok.
Canim hijyen acisindan endisen olmasin, hemen hemen her ay baskin gibi gelip denetleme yapiyorlar. temizlik buzdolaplari hersey kontrol ediliyor.
Bende evlenirken biri bana benim birgün böyle bi kadin olucagimi söyleseler inanmazdim.

Canim ya,
sen hazirsin ya, insaallah bu uzun bekleyisin sana müjdelere vesile olsun

Canim hadi güzel haber ver biz insaallah.
Umut coraspirin kani inceltiyor, rahim(embriyolarda) kanla besleniyor, mesela düsük yapan kadinlara doktorlar coraspirin önerir, Feride igne kullanmisti kan sulandirici hatirlarsan. Kadin doktorum kullanmamin olumlu olacagini söylemisti yillar önce. Valla benim bilgim bu kadar bacim

Kizlar, su yaprak dökümüne bakayim bi, nasil dökülüyorlar.
Ha bide güzel haber araliksiz kar yagiyor, 20 cm. oldu. Acayip güzel Doga ana evleniyor.

Allah allah sorsaydin ya be umut neden inceliyo diye, rahimin incelmeside sorun degilki bantlala kalinlastiriyor ya, ona canini üzme, yumurta icin incir kürü yapsana be umutcum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…