canım arkadaşlarım tabiiki sizinle paylaşacağım ben kolay kolay kaybolmam
aycanım coraspirin neye yarıyorki dr bana da verdi ya yumurta yok denildikten sonra içmedim istanbul daki dr uma sormadan içmedim
kızlar yarın 18:30 da dr randevum var yine yumurta yok diyecektir de bari diğerleri gibi ne işin var modunda olmasalar
kızlar yarın 18:da hepinizin dualarını bekliyorum
mirakel inşallah bir an önce hayırlısı ile başlarsın
cara canım sende bir an önce hayırlısı ile başlarsın inşallah
ferim sen neler yaptın
hepinizi öpüyorum
Aycan,dediklerine aynen katılıyorum..Çok mantıklı...
Ben normalde çok karamsar biriyimdir (yıllarca istediğim hiç birşey olmayınca)
Ama şimdi senin gibi pozitif olmaya çalışıyorum...
Aycan sen nasilsin tatlim,insallah iyisindir..regl durumun nasil oldu.
Manti yapiy yemisin,afiyet olsun:) bizim buralarda cok türk resteranti var..ama ben pek disarda yemek yemem,mecbur kalinca,cünkü hijyen konusunda güvenmiyorum..bende tr de pek yemek yapmazdim ama Almanyada güzel yemek yapmamla nam saldim..is ,güc olmayinca..kendimi yemek ve eve islerine verdim..kendim manti yapiyorum,lahmacunu,piza ..hatta tek yedigim tatli profiterol diye onu bile ögrendim ..
Eskiden her cesit yemekle donatilmis sofralar hazirlardim,sonrada esimin akrabalarini cagirirdim sonra baktimki bosuna kendimi yoruyorum biraktim..cünki biz gidince ,cayi bile icerseniz yapalim diye soruyorladi..esimde 3 cesit yemek olunca dördüncü nerde diye sormaya baslayinca anladimki..Herpsi bos..simdi 2 cesit..tatlida ayda 2 sefer..Amma dedikodu yaptim ha..:))
Ay Aycan canim kiz ben onun bile hazirligini yapmisim) Kurbanda 1 haftaligina Tr'ye gittiydi esim, ona dort bes paket siparis vermistim, gelmeseydi zaten sana soracaktim saol , annecigimden'de muska siparisi verdiydim, buda hazir ne diiiiim daha, yani B E N H A Z I R I M, emme vucut yine yan cizdi bana. Valla dort gozle bekliyorum bu kez adetimi..
Dusundugun icin saol.
canım arkadaşlarım tabiiki sizinle paylaşacağım ben kolay kolay kaybolmam
aycanım coraspirin neye yarıyorki dr bana da verdi ya yumurta yok denildikten sonra içmedim istanbul daki dr uma sormadan içmedim
kızlar yarın 18:30 da dr randevum var yine yumurta yok diyecektir de bari diğerleri gibi ne işin var modunda olmasalar
kızlar yarın 18:da hepinizin dualarını bekliyorum
mirakel inşallah bir an önce hayırlısı ile başlarsın
cara canım sende bir an önce hayırlısı ile başlarsın inşallah
ferim sen neler yaptın
hepinizi öpüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?