Alternatif tip... Hamile kalma paylaşımini...paylasamayanlarin alani ....

ısrarla adetlerin nasıl dedi bende utancım dan yani biraz azdı falan dedim bu ay nerdeise hiç olmadı demedim geçen ay çok olmuştum ya geçen ay çok olmuştum bu ay biraz az falan diye saçmaladım adetin 3-4 günü gel adetlerini merak ettim sonra bakarız dedi.ama dr un yaklaşımı diğerleri gibi değildi daha iyiydi.yumurtam yoksa nasıl adet olacam dedim oda ostrojen beyinde salgılanır olursun dedi yani yine rezil oldum

Umutum,
coraspirinide kesme devam et. Ha bu arada Coraspirin kullanan herkes cantasindada tasimali, cünkü bi kaza durumunda filan, doktorlar kanamayi kesemeyebilir onun icin cantanda bulundurursan onu kullandigini bilip ona göre hareket ederler. Hepinize söylüyorum bunu.

canım incir kürü yapmıştım
neden inceldiğini anlamadı onlar yanlış ölçmüş tür mutlaka dedi adet olmadan incelmesi mümkün değil yoksa dedi hormanlarımı beğendi ama bence yumurta olmayınca menopozamı giriyorum diye düşündü

Ay rezil filan olmadin Umut, ne alaka, uzman o, bizmiyiz. Canim bak en azindan ilgili bi doktor bulmussun, bak görüceksin hersey iyi olucak. Umut stres bizim en büyük düsmanimiz sen hic iyi yapmiyorsun.
Umut biz kendimizi zaten biliyoruz, tembel rahimlerimiz var bunuda biliyoruz, madem cocuk istiyoruz realist yaklasmaliyiz, Doktora ya benim durumum bu, ama pes etmeyi düsünmüyorum rahimim anca toparlandi, her ne pahasina olursa olsun anne olmak istiyorum diyeceksin.

Hormonlarin iyiyse menopoza filan girmiyorsun, öyle seymi olur. Bosver sen doktorlar arac, hersey kendi elinde. Hicbirini söyledigi hicbirsöz seni üzmesin. Kiz adama kansersin 6 ay ömrün kaldi diyolar adam üzerine 6 sene yasiyor.
Doktorlar bizim parasiyla bilgi aldigimiz insanla. Kimi iyi kimi kötü idare etcez artik

Bebek nasil olur:))

[video]http://www.facebook.com/?ref=home#!/video/video.php?v=134538174780&comments[/video]

Son düzenleme:
Canlarimmmmmmmmmmmmmmmmmmmm...........Cok gergindim uyandigimda ,seyrettimde moralim düzeldi..Insallah bizde yasariz

Umut icinden doktora gitmek geliyorsa git. Bende ay aman yinemi bu geldi diyorlardir diye cekiniyordum ilk zamanlar ama takmiyorum artik, allah allah diyorum sizler bu meslegi sectiyseniz yapin gorevinizi dimi yaa. ben hasta sen doktor bu kadar basit.
Merak ettim Umut Aycanin dedigi gibi incir kurunu usenmeyip de yapsan bakalim ne cikacak bidahaki sefere.

ben simdi hersey yolunda giderse 21 aralikta ignelere basliyacagim, bilmiyorum follikel gelisirmi gelismezmi ama bu olayi noktalamadan baslayacagim, ve o zamana kadar ilk kez baska bir kuru deneyecegim bu da tam 3 haftalikmis yani 1 gun adacayi aslanpencesi, 2ci gun a.cayi civanpercemi. 3cu gun a.cayi cobancantasi ve boyle devam edilecekmis gunde birkez, vede ignelere baslayinca incir suyu icmeyi dusunuyorum. Banane denemekten zarar gelmez zaten olan olmus. Vede hayit gunde iki kez sabah aksam fsh'ya savas ilan ettim bakalim hangimiz galip gelcez.

kızlar selam nasılsınız mirakel çok sevindim hadi hayırlısı inşallah emeklerin boşa çıkmaz mirakel canım senin adet düzenin nasıl ve kaç gün sürüyor benim hani bir ay çok yoğun olup bir ay damla oluyor ya onun için sordum aslında kızlar hepinize soruyorum benim gibi olan varmı

ilahi feri çok güzeldi
ben bugün istanbuldaki dr u aradım yarın dan itibaren tekrar klomen kullan ve ayın 9 unda kontrole git dedi kızlar ben bu işi anlamadım ikinci kez klomen neden kullanılırki
sizce otlara devem edeyimmi yada hangilerini içeyim ya kafam çok karışık coraspini folik asit v.s kullanayımmı incir yaptım işe yaramadı ben akşam yaptım hem akşam hem de aynını sabah aç karınla içtim bal tarçın çörekotu yapmadım aslında iyice hatları karıştırdım bende kayış koptu yardıııııım
hepinizi öpüyorum

Cocuk yapamasamda,resim koymayi basardim..Yupiiiiiii

Mirakel sevindim..simdi artik yola devam,insallah hersey güzel olacal

Umut sana yarin ayrintili bir yazi yazacagim..simdi uykum var,yarin seni mahvedecegim muhahayyyyyyyy

Aycan iyisin degilmi tatlim,havalar cok soguk..Bu ozon niye buralarda scaklik yaratmadi,ozon delindi,biz donuyoruz..

Gesechenkkkkkkkkkkkkkkkkk

sizde resim koymak isterseniz..30 kizlarin topiginden ögrendim..geschenkten haber varmi diye bakmistim...

Söyle yaziyordu caldim...
çok kolay profil düzenleye gir ordan avatar değiştiri bul tıkla avatar resmi denen yerde göz at çıkıyo ordan pc deki resimlerine giriyosun seç birini tıkla değişiklikleri

Birsey basardimya cok sevindirik oldum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…