Alternatif tip... Hamile kalma paylaşımini...paylasamayanlarin alani ....

Giderdimm kendi halimde...
Ansızın içime düştüğün günden beri, ayakları burkuldu ömrümün...!!!

Merhaba forumda yeniyim iyi paylaşımlar....

Aramiza hosgeldin,
bizimle sende sorununu(derdini) paylasmayi istersen, seviniriz.

Mirakel insaallah hersey yolunda gider. Bu sefer olumlu sonuc alirsin.

Umutum, umutsuz umutum, kiz hersey yoluna girecek.

Ferim biz buralarda donduk, haberlerde izledim TR 30 derecelerde. Allah yardimcimiz olsun. Kalorifer yetmiyor inan bugün gittim ek olarak ek isitici aldik eve. Isinamiyoruz cünkü.

Geschenk, hälä depresyondan cikamadin be tatlim, bi merhaba de....yasiyorum hälä umut ediyorum de.........

Hadigel artik ugramiyor.

Cara sen nerlerdesin canim, insaallah iyisindir.

Hepinize kucak dolusu sevgiler.

kızlar selam nasılsınız
beeen hiiiiiç değişmedim bugün pozitif enerji ye taktım şimdi pozitif düşünmeye çalışıyorum bakalım yarın ne olacak
feri canım kızlar için anne tarafı önemli teyzenlere bak amaaaan onunla bir ilgisi de sanmıyorum ya
hepinizi öpüyorum

Sanada merhaba Umut,
insaallah pozitif kalirsin

Ha benim annem 41 inde menpoza girdi, madem aile bilgilerinden bahsediyorsunuz söyleyeyim. Halalrimi ve teyzelerimi bilmiyorum, hicbiriyle okadar yakin olmadim.

Sevgili Umut; bence hepimiz degismeli hayatin güzel yanlarini görmeye calismaliyiz. :82:

Arkadaslar hepinize iyi pazarlar diliyorum.

Kizlar merhabaa...Cok idrara gidiyorum..üsüttümü,yoksalama
Offf yaa...aregl olsamda ,ciksa su acabalar aklimdan..

Hepinizi isiririm tatliskolar

gönlüm aranıp dünleri feryat etme,
kam almak için yarınlar icat etme,
dünler düş olup gitti,yarınlar hayal,
şu gerçek günü berbat etme.
ömer hayyam

DÜŞÜNCENİN GÜCÜ KANITLANDI

DOÇ. ÇİFTÇİOĞLU: BİLİM İNSANI OLARAK GÖRDÜĞÜME İNANIRIM
9 yıl NASA'da Astronot Sağlığı ile Uzayda Hayat Araştırması grubuyla çalışan ve 1998 yılında Nobel Tıp Ödülü'ne aday gösterilen Klinik Mikrobiyolog ve aynı zamanda Habertürk Gazetesi Yazarı Doç. Dr. Neva Çiftçioğlu da köşesinde, İngiltere'de yapılan ve dokunmanın gücünü kanıtlayan bu araştırmaya yer verdi.

"Ben bir bilim insanıyım ve gördüğüme, dokunduğuma inanırım. Bir bilim insanı olduğum halde, biliyorum ki bilimin açıklayamadığı, bu şekilde iyileşmiş çok hasta var" diyen ve köşesindeki yazısında, "Büyü, hastanın kendi kendisine dokunmasında ve iyileşmeyi gerçekten istemesinde!" diye yazan Doç. Dr. Neva Çiftçioğlu, düşüncenin gücünün nelere kadir olduğunu başından geçen bir olayla şöyle anlatıyor:

"ÖLECEKSİN" KELİMESİYLE GELİŞEN PSİKOLOJİ
"11 yıl Finlandiya'da öğretim üyesi olarak çalıştım. Aynı üniversitede uzun yıllar çocuğu olmayan bir arkadaşım karnındaki şişme nedeniyle doktora gitti ve tetkikler sonucu yumurtalıklarıyla rahminde kanser olduğu ortaya çıktı. Kanserin çok fazla yayıldığını gören doktor arkadaşımın eşine,'Ben eşinizin uzun süre yaşayacağına ihtimal vermiyorum, onun için siz eşinizi alın, tatile gidin ve ne istiyorsa onu yapsın" demiş. Arkadaşım bizlerle vedalaştı, daha sonra Almanya'da yaşayan en yakın arkadaşına telefonda durumu anlatmış ve 'Ben Hindistan'a gideceğim, orada kendimi rahatlatmak için yoga, meditasyon gibi yöntemlerle ilgileneceğim' demiş. Ertesi sabah havaalanına gitmeden önce bir telefon almış ve bir gece önce vedalaştığı arkadaşının trafik kazasında öldüğünü öğrenmiş. O anda, kanser teşhisi alıp, 'öleceksin' lafını duyduktan sonra gelişen psikolojinin, yanlış bir psikoloji olduğuna karar vermiş.

RAHİM VE YUMURTALIK KANSERİYDİ, ANNE OLDU
Arkadaşım, Hindistan'da bir süre kaldı, ancak bu arada karındaki şişme devam etmiş. Bu şişliğin kitleden kaynaklandığı düşünülürken, kontrol amacıyla doktora gitmiş. Doktor muayene ve tetkikler sonunda büyük bir şaşkınlık yaşamış, çünkü kitlelerin tamamen yok olduğunu görmüş. Üstelik arkadaşımın 5 aylık hamile olduğu anlaşılmış. Arkadaşımın bu çocuğu şu anda 17 yaşında bir genç kız ve arkadaşım hala hayatta...

Şimdi buna 'düşünce gücü' denir veya herhangi bir şekilde başka bir açıklama getirilir. Ama bu olay o zaman bilimsel olarak yayınlandı. Arkadaşımın önceki filmleri, biyopsi sonuçları ve daha sonraki filmleri ile birlikte Finlandiya'daki doktorlar tarafından bilimsel rapor haline getirildi ve yayınlandı."

"BU BİR HOKUS-POKUS DEĞİL"
Doç. Çiftçioğlu, arkadaşının içindeki enerjiden beslenerek böyle bir şey başardığını söylüyor. İnsanın düşünce gücüyle hastalıklardan korunabileceğini ve iyileşebileceğini yaşadığı bu olayla deneyimleyen Doç. Çiftçioğlu, "Bu bir hokus-pokus değil" diyor ve bilim insanlarının, özellikle de doktorların enerjinin ve düşüncenin gücüne temkinli yaklaşmasının nedenlerini şöyle açıklıyor:

DOKTORLAR NEDEN TEMKİNLİ YAKLAŞIYOR?
"Kanser teşhisi almak gerçekten zor bir durumdur. Çünkü kanserin ismi bile çok soğuktur, kanserin adını duyduğunuz zaman immün sistem zayıflamaya başlıyor, bağışıklık sistemi kırıldıktan sonra da zaten aktif olan kanser hücreleri çoğalıyor. Dünyada kanser hastalarının en çok tedavi edildiği merkezlerden biri olan Houston’daki MD Anderson Kanser Merkezi'nde ilk verilen şey psikolojik tedavidir. Mesela Filiz Akın da orada tedavi gördü, orada kemoterapiden veya radyoterapiden önce psikolojik tedavi verilir.

Çünkü bu bir hokus-pokus değil. Bu tıbben açıklanmış bir olgudur ve 'olur mu öyle şey?' denecek bir durum değildir. Ben bir bilim insanıyım ve gördüğüme, dokunduğuma inanırım. Ancak arkadaşımın durumu, birebir yaşadığım ve gözlemlediğim bir olaydır.

Ama doktorlar bunu da tıbba bağlayarak ve psikoloji, immün sistem gibi kavramlarla açıklıyorlar. Ancak bunun daha ötesine gittiğiniz zaman açıklamasını yapamıyorsunuz, çünkü bir bilim insanı, bir hekim olarak gözle görülmeyen hiçbir şey hakkında konuşmak istemiyorsunuz. Bu da çok doğal, doktor size, 'düşünce gücünüz veya enerjiniz bunları yapıyor' diyemez. Çünkü bunun bilimsel bir açıklaması yok

Slm kızlar...
Aycan canım ben buralardayım bir yere gitmedim ama her an gidebilirim de.Kızkardeşim burdaydı kendisi öğretmen başka bir ilçede yaşıyor.İki çocuğu var ikiside fena grip olmuşlar birkaç gün izin alıp evde bunlarla uğraşmış sonra çok yorulunca buraya geldi işte.Çok yorgun görünüyor kaç gecedir uykusuz kalmış.Bugün döndüler yarın rapor almaya çalışacak olmazsa ben gidicem yanına.O kadar kötü görünüyor ki çok üzüldüm ona..
Annelik böyle bir şey işte..İnşallah bizlerde anne oluruz da varsın geceler uykusuz kalalım..

Umut canım pozitif olmaya çalıştığına çok sevindim,devam et lütfen...

Feri tatlım inşallah hamilelik belirtisidir bunlar...

Mirakel sana da selamlar tatlım,herşey gönlünce olsun...

Geschenk canım lütfen ben iyiyim de yeter...

Kızlar bu arada ben ateş ölçüyorum.Ameliyat sonrası yumurtlama olup olmadığını öğrenmek için ölçtüm.Ateş ölçme topiğine bir kaç gün önce yazdığımda henüz yumurtlama olmamış dediler bana(ben çok iyi anlamıyorum bu işi)yarın yine yazcam bakalım olmuşmudur,olmamışsa bu ay olmamış demektir çünkü bir iki güne kadar adet olcam.

İlk olarak hamile kaldığım ay ölçmüştüm ve gerçekten kızların dediği gün yumurtlama olmuş.hatta onda belirtilerini yaşamıştım yoğun olarak.doktorda doğrulamıştı o yüzden kızlara güveniyorum ateş işinden çok iyi anlıyorlar.

Günaydin,
canilarim nasilsiniz ???, bugün günes var, karlar camur oldu ama günesin pozitif enerjisi yetiyor bana. Hava 6 derece yani güzel isindi. Kendinize iyi bakin :76:

Kizlar günaydin canlarim..Umarim hepiniz iyisinizdir..

30 topige baktim ..kizin birinde Geschenkin cep nosu varmis,ama ariyormus acan yokmus..Cok merak ediyorum bu deli kizi..3 hafta oldu..Off ya Geschenkkkkkkkkkkk..Nasilsin be güzelim..bir isaret verrrrrrr...

Aycan burdada hava isindi 6-7 derece ama bu seferde yagmurtan sokaga ciklimiyor..
Umut sen ne yaptin tatlim..Klomen insani cok depresif yapiyor bilesin
Mirakel sendeki son gelismeler ne..
care ates ölcmek zor is..Ovülasyon testi kullan bence..bir arastir ovülasyon testini

Nerdeyse bu gün kesin hamileyim diye test alip yapacaktim,gögüslerim agiriyordu,atesimde 37,5´tu,basimda agiriyordu ama pisikolojik galiba..gerci,regle hamilelik belirtsi zaten ayni..off yaaaaaaaaaaaaaaaaaa..saat 20 sularinda regl oldum..
yine 27 günde olmus oldu..Bu ay bende klomene baslayacagim..Hayirlisi artik

2010 Yili Bilancosu

1-4,5 Aylik düsük
2-miyom Amelyati
3-Kimyasal gebelik
4-Bolca hayal kirikligi
5-Bolca göz yasi
7-365 gün yapilan dua
8-Ruhen,Bedenen tükenmislik
9-Yinede kuyrugu dik tutma cabasi
10-2011 icin umut beslemeye calisma

Umut yarin haberdar et bizi tatlim..insallah hersy yolunda gidiyordur..bende klomene baslayacagim 2 sefer kullandim ben..cok gergin yapmisti beni e cokta sisirmisti..bende 12 aralikta bsalayacagim..

Umutcum insaallah doktordan güzel haberler alirsin.

Fericim, eger clomen sana agir geliyorsa bilmem Gonal F i nasil kullanican.
Ben Clomende hicbisey farketmedim, sadece adeti bikac gün geciktiriyor.

Son düzenleme:
Umutcum insaallah doktordan güzel haberler alirsin.

Fericim, eger clomen sana agir geliyorsa bilmem Gonal F i nasil kullanican.
Ben Clomende hicbisey farketmedim, sadece adeti bikac gün geciktiriyor.

Bilmiyorum ki Aycan..beni cok gergin yapmisti..Belkide klomen kullanma pisikolojisidir..zaten 3 ay kullanim birsey olmazsa tekrar bir rahim filmi cektirecegim..Hemen Gonal F ye baslamam..bakalim sag tüp ne alemde..Ilk rahim filminde gecis darligi vardi sagda..laparaskopide acik dediler..Martta yine doktora sölerim bakalim acikmi diye ..ne olacagi belli olmaz..

sen nasilsin tatlim..Yeni yillda geliyor..tatilinde baslar varmi bir plan..Esimin ablasina gecen hafta davetiye yolladik..Ankarada Vize icin ayin 20 sine termin yapmis..Esin calismiyor diye kuzeni yolladi istegi..Büyük ihtimale verirler vize..yani 1 ay görümce agirlayacagim.. esimin ogluda tatil süresince burda kalcak..Hos geldine,güle güleye gelen cok olacak anlayacagin....Benimde tabi ki isim cogalacak..

Umarim iyi gecer..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…