Alternatif tip... Hamile kalma paylaşımini...paylasamayanlarin alani ....

Umut yarin haberdar et bizi tatlim..insallah hersy yolunda gidiyordur..bende klomene baslayacagim 2 sefer kullandim ben..cok gergin yapmisti beni e cokta sisirmisti..bende 12 aralikta bsalayacagim..

Alinti yapmadan yazi yazamiyorum..niye böyle olduki..yazi yazacagim yer yok..alinti ile cevaplain var sadece...

bende yarin hormon icin kan verecegim..özellilede AM a bakin diyecegim..söylemeden o hormona bakmiyorlar..

Alinti yapmadan yazi yazamiyorum..niye böyle olduki..yazi yazacagim yer yok..alinti ile cevaplain var sadece...

bende yarin hormon icin kan verecegim..özellilede AM a bakin diyecegim..söylemeden o hormona bakmiyorlar..

feri kızlar ben dr a gittim yine yumurta yok rahim de 6.2 istanbulu aradım tekrar klomen iç dediler daha adet olmadan 3. klomen bana pek mantıklı gelmedi kullanmayacam

Kizlar sabah gidip kan verdim..Ayin 8 zi yani carsamba saat aksam 8 de az lekelenmem oldu..dün cok az geldi ,bu günde sabah doktora giderken pet koydum massalah tertemiz..bitti galiba....Doktora söyledim olabilir dedi..5 gün sadece lekelenme bile olsa biz bunu regl sayariz dedi..pazar klomene baslayacagim ,persembe yani ayin 16 sinda kontröle gidecegim..

Reglime 1-2 gün kala son 3 aydir cok idrar cikioyrum ve yanmada oluyor,,regl baslayincada geciyor....onuda söyledim bitkisel bir tablet verdi kullan dedi..antibiyotik yazmadi..öyle bos seyler iste..

otobüse bir kadin bebek arabasiyla bindi....bebek aglamaya basladi ..o ses birden icimei öyle bir acittiki,sanki yüregim yandi.aglamamak icin zor tutum kendimi.sonra kadin cocugu kucagina aldi,daha 3-4 aylik bir süre yaslik gözlerle,hayran hayran baktim..sonra toparlan kizim dedim..kadin görecek ne bakiyorsun diyecek dedm..cocuk görünce etkilenmiyorumda bebek görünce icime sanki kor düsüyor..Doktordada 2 hamile vardi,öyle güzellerdiki anlatamam..ikiside karnini oksayip duruyorlardi kim bilir iclerinden bebeklerine ne kadar güzel sevgi cümleleri koruyorlardir degilmi?? Yüce Allahim bizede nasip etsin..

feri kızlar ben dr a gittim yine yumurta yok rahim de 6.2 istanbulu aradım tekrar klomen iç dediler daha adet olmadan 3. klomen bana pek mantıklı gelmedi kullanmayacam

Umut peki kontrol eden doktor ne dedi..niye öyle olmus bilgi verdimi..3. klomen banada pek mantikli gelmedi acikcasi..Bilmiyorum ki umut..ne olacak bizim halimiz..40 yasima girmeme 2,5 ay kaldi cok ama cok korkuyorum umut..Tek basima,icimde cocuk özlemiyle ölüp gidecegim bu dünyadan

Yalnızlığa dayanırım da,
Bir başınalığa asla.
Yaşlanmak hoş değil duvarlara baka baka.
Bir dost göz arayışıyla,
Saat tıkırtıysıyla...
Korkmam geçinip gideriz biz mutlulukla,
Ama; "günün aydın, akşamın iyi olsun"
Diyen biri olmalı.
Bir telefon sesi çalmalı ara sıra da olsa kulağımda
Yoksa, zor değil, hiç zor değil,
Demli çayı bardakta
Karıştırıp, bir başına yudumlamak doyasıya. Ama
"çaya kaç şeker alırsın?"
Diye soran bir ses olmalı ya ara sıra
Can YÜCEL

Kizlar siteye yazi yaziyorum ama gelmiyor..kac kez yazdim bu belki 10. denemem

aynen öyle..bende alıntı yapmadan yazamıyorum..
buarada selam Feri
benim adetim salı günü bitiyor. salı gününe randevu alabilirsem doktora gidecem,bakalım doktor ne diycek. maraton başlıyor anlıycağın..

Sol alt kösede pembe kutu icinde..Konuya cevap ver diyebir yazi var..oraya basip yaziliyor..haberiniz ola

Olmuyorsa zorlama, ya hayallerin kırılır ya kalbin.
Unutmuş gibi yap Çünkü güzel şeyler;
onları hiç beklemediğinde gerçekleşir.
[Marquez]

Demis amcamiz...nasil unutmus gibi yapacaksak,hadi yaptik diyelim acaba yermi

Olmuyorsa zorlama, ya hayallerin kırılır ya kalbin.
Unutmuş gibi yap Çünkü güzel şeyler;
onları hiç beklemediğinde gerçekleşir.
[Marquez]

Demis amcamiz...nasil unutmus gibi yapacaksak,hadi yaptik diyelim acaba yermi

merhaba kizlar ..Dün Bismillah diyerek ilk klomenimi ictim..sirada ovülasyon zamanini belrleme ve o gün esimi ayartma ,basarabilirsem tabi..olmazsa bosuna icmis olacagim o kadar hormonu...sonrasindad 14 gün sürecek dua etmeye gececegim..

Insallah 2011 bize saglik,mutluluk ve basari getirir..Allah herkesin isteklerini kabul etsin..

Hairli olsun Fericim,
inssallah hersey yolunda gider.

Kizlar hepinize iyi haftalar diliyorum.

Tesekkürler Aycanim..persembe gidecegim doktora,hormon sonuclarini alacagim ve yumurtalara bakacak..Sol kasigimda agri var,sanirim soldan yumurta büyüyor..sagda olmazsa bana faydasi yok ki....Ayrica bu klomen gözlerimi mahvetti,zaten yakini görme sorunum var..simdi nerdeyse kör oldum..öbür kullandigimdad görme sorunu yasamistim..yan etkilerinde var zaten..

Amannn bosa kürek sallamak benimkisi..Hic umudum yok ..

Geschenk tatlim..yarin yoklugunun 1. ayi olacak..30´lu topiginede bakiyorum,ama ordada merak var..seni arayanda olmus ama cep telinide acmiyormussun...ne oldu sana canim benim..demek bizim arkadasligimiz bu kadar pamuk ipligine bagliymis..Seni seviyoruz,sende bizi seviyborsun degilmi??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…