Alternatif tip... Hamile kalma paylaşımini...paylasamayanlarin alani ....

‎'' Serçenin ölmesinde bile bir bildiği vardır kaderin.Şimdi olacaksa bir şey yarına kalmaz, yarına kalacaksa bugün olmaz.Bütün mesele hazır olmakta.Madem hiçbir insan bırakıp gideceği şeyin gerçekten sahibi olmamış, erken bırakmış ne çıkar, ne olacaksa olsun! ''

Hamlet / William Shakespeare

arakadaşlar selam
feri canım benim hayırlı olsun hadi bakalım inşallah
ben klomeni tekrar kullanmadım bir ayda 3 kez klomen kullanılırmı istanbuldaki dr a söylemedim kullanmadığımı.adet olmayı bekliyorum buğün tam bilmiyorum ama 30 günü geçti sanırım 31.gün ama iki kez klomen den dolayımı gecikir acaba bilmem
görüşürüz hepinizi öpüyorum.

Umut sen ne yaptin tatlim..
Mirekal senin durumun nedir
Care..sendeki glismeler ne

Bendeki gelişmeler çoooook iyi:18:dalga geçiyorum tabi..bugün doktora gittim ve doktor bana rahimde 1 cm lik miyom olduğunu söyledi,bu kadar çabuk mu dedim evet dedi malesef..Bir buçuk ayda nasıl oldu anlıyamadım.

Gebeliğe engel değilmiş,yumurtalıklar temizmiş falan filan böyle işte moralim çok bozuk

Öyle umutlarla gitmiştim ki duyunca resmen şok geçirdim doktora sormam gereken bir sürü şeyi soramadım

Eve dönerkende trafik kazası tehlikesi geçirdik yani ucuz atlattık.anlıycağınız kötü bir gündü,başım çok ağırıyor..

Care gecmis olsun canim,Allah korumus sizi...Diyorum ki acaba 1 cm lik miyom senin alinan miyomdan kalan olmasin? Biliyorsun benimkide 3 cm kalmisti...Yoksa yenimi cikmis..Su miyonda ne berbat sey...Gerci benimkide,seninkide hamilelige engel degil...Korunma konusunda ne dedi,bence yeni yildan sonra basla calismalara..4 ay olmus oluyor zaten degilmi..

Bnedede masallah yok yok..tüp tikanikligim,kanda pihtilasma,troyitim ve 40´a dayanan yasim var... Offfy yaaa

Allahim 2011 de güldürsün yüzümüzü..zaten benim 2011 de olmazsa zaten yas itibariyle artik sansim kalmamis oluyor..

Umut klomen gecikme yapiyormus..Ama keske bir mucize olsa ..ben yasadaiklarimdan dolayi mucizelere inaniyorum ama yine yasadaiklarimdan dolayi felaketlerede...Insallah yüce Allahim bize mucizeleri yasatir ve sonu mutlulukla biter..

Merhaba kizlar..Umarim iyisinizdir..

Geschenk 30 lu topigine girip,neden 1 aydir girmedigini aciklamis..kararina saygi duyuyorum geschenk..Ama sen umutsiuz vakka degilsinki birakasin bebebk calismlarimi,biraz dinlen,toparlan eminimki yeniden isteyeceksin..seni seviyoruz ve seninle yazismak güzel..

Bak benim durumuma 4 bebek kaybettim,dünya her seferinde basima yikildi,ölmek istedim,Allaha canimi al diye yalvardim,günlerce,gecelerce bagira ,cagira agladim,depresyon yasadim,bedensel olarak yasadigim acilari hic saymiyorum bile... ama toparlandim yine ,cünkü her seferinde elimden geleni yapmazsam sonra zaten doga bir sekilde imkansiz kilacak o gün geldiginde pismam olmamk icin yeniden mucize pesine düstüm..

Kendinize iyi bakin..

Merhabalar
dün 30 luk çıtırlara yazdım ardındanda buraya yazmak için devam edecektim ki takıldım kaldım eskilere.. orada okumadım malum kalabalıklar çok fazla mesaj vardır ayrıca yeni şekli sitenin eskileride silinmiş sanırım ama buradakilerin ne kadarı duruyor bilmiyorum 2 gündür şu saate kadar okudum hepsini ve çok duygulandım.. canlarım.. ferim benim canım ferim her gün beni sormuşsun resmen tatlı arkadaşım.. bu kadar çok merak ettirdiğim için özür dilerim sizlerden.. diğer topicteki arkadaşlarıma da yazdığım gibi başlarda sitenin yeni şekli ve sürekli sistem arızası diye çıkıyordu yani sonucumu açıklayacaktım ama girmeye fırsat bulamadım.. depresyona girmedim sanıldığı gibi.. sağlıklıyım sağolun tüm merak eden arkadaşlarım aycan; inan bunalıma girip yoklara karışmadım sitenin yeni şekliydi başlarda gelmeyişim daha sonrasında bu fikirden uzak kalmak hoşuma gitti.. bu şekilde kafamda takıntı olmuyor hep bu olmuyor kafamda.. malum burası çocuk, bebek üzerine ana konu bu... uzak kalınca sanki kafam daha rahat oldu.. beni anladığınızı umuyorum.. ve cidden istemiyorum artık yani senin dediğin gibi biz ne kadar evladız ki bu kadar önem arz ediyor hayatımızda bu mesele.. her şey olacağına varıyor ne yaparsak yapalım.. eşimle hayatın tadını almaya çalışacağım bundan böyle.. ve çocuk üzerine tek işlem daha yapmak istemiyorum.. yapılması gerekenleri yaptım..eğer bunu yani anneliği yaşayacaksam bunun için bir şey yapsamda yapmasamda bu gerçekleşecek yok eğer alnımda yazılmamışsa bunca stres emek maddi manevi kaygılar cabası boşa... özetle olacaksa olur yoksa hayat devam ediyor..ben artık böyle bakıyorum ve kafam şu an rahat böyle kalmayı yeğliyorum..

ferim benim canım arkadaşım... sizleri tabiki özlüyorum ve merak ediyorum o yüzden arada gelip bakarım sizlere sohbet ederiz yine.. arkadaşlığımız asla pamuk ipliğine bağlı olamaz böyle düşünme sakın.. anne olmanı yürekten diliyorum canım benim..

cara sende myomlandın mı gene? nasıl bu kadar kısa sürede tekrarlamış şaşırdım yoksa ferinin dediği gibi içeride mi bırakıldı bir miktar sende de? bırak kalsın bence belki onunla muradına erersin bellimi olur.. illa takacak sebep olmasın sana lütfen.. oluruna bırak..

umut bak yıldızcığım ne güzel yazmış sana yüreğinden dolu dolu yazmış.. sağolsun.. sana umut olsun nickin gibi.. onca tedavi, stres elbette şaşırıyor hormonlar benimde gittikçe azalıyor regl miktarım.. ne yapalım yani azalırsa azalsın çok da tınnn... olacaksa bak tamamen kesilmiş hatta kanser olmuş sen paylaşmışsın hatta bu yazıyı o halde bile nasip etmiş Yaradan demekki.. belkide yaşadıklarımızla imtihan olup öyle veriyor mükafatını.. bilemiyoruz..

aycanım aynen söylediklerine her zaman katılıyorum.. hayatımızı buna bağlayıp çocuk olmadı=biz hiçiz modunda gezmek ne kadar doğru.. elbette hayat güzel yaşam değerli herkesin kendi dünyası güzel..ve bize bir kez verildi bu hayat bir daha yok.. bir nefesiz dünyada.. ne gördükse ne yaşadıksa hepsi bu.. kısacası hayatın direksiyonu kendi ellerimizde girdiğimiz yol kötü ise sebebi biziz...

mirakal canım sende neler yaşamışsın be gülüm.. nelerle mücadele etmişsin. buradaki herkes çok dayanıklı. her biri son derece güçlü kadınlar.. sizleri taktir ediyorum.. örnek insanlarız aslında.. eşinle geçmiş günlere inat çok ama çok mutlu ol emi.. öpüyorum seni.

hadigel de yok olmuş galiba ben gibi.. belki sitenin yeni şeklinin etkisi vardır.. açıkçası bende etkili oldu :))

Yıldızcığım canım bebişinle çok mutlu sağlıklı olmanı umuyorum.. tatlin nasıl geçti merak ediyorum.. bizim çeviriler ne oldu? unuttuk sanma :)) şaka tabiki.. kendini yorma aman bide bizler için ekstra iş çıkmasın sana.. yeterince yoğunsun zaten.. çok güzel paylaşmışsın yine kendinden bir şeyler.. zevkle okudum umut veren yazını.. sevgiyle kal..

hepinize sevgi ve selamlar.. öpüldünüz...

canim arkadasim benim..Okurken göz yaslarimi tutamadim,yazarkende tutamiyorum ya neysee artik..Geschenk sen ve Aycan,umut benim icin cok özelsiniz..Siz benim görmedende dostluk kurulacagini,herseyin paylasilacagini ögreten arkadaslarimsiniz..beni sizinle güc buldum,sizin sayesinde yüzüm güldü,icimdeki yangin söndü..Kararini anliyor ve hal veriyorum canim benim..

Hem bilesinki artik bizim topigimiz,yakinda benimde bu cocuk sayfasini kapatmamla..sadece dertlesme topigi olacak..sanirim umutta artik birakacak calismlari,Aycan zaten birakmisti,sende biraktin..bende bu gün karar verdim ve 2011 de cocuk icin hicbirsey yapmayacagim...

Seni cokk seviyorum canim arkadasim..arda gir yaz bize..zaten topige benim disimda fazla gelen yok..Herkesin iisi,gücü var zamanlari yok..Anliyorum onlari ben nasilsa vedeyim..Arada yaz tatlim..cok öptümm seni

Bu gün doktora gittim..Hormon sonuclarini söyleyecekti birde klomen aldim ya yumurtalara bakacakti..Kac gündür kendimi iyi hissetmiyorum..Doktora yalan söyleyip,bakmasin diye,klomeni icmedim,kendimi hazir hissetmedim dedim...
Soyunmak,yorum dinlemek,giyinmek o kadar zor geldiki,,icimden hic ama hic gelmedi..Önümüzdeki ay regl olunca gel kis varmi diye bakim o zaman icersin dedi..bende ,ben artik cocuk istemiyorum o yüzden icmeyecegim dedim,sasirdi..tes sonuclarini söyledi ..iyi durumdasin dedi..Kopisinide aldim sonuclarin..Ovülasyon testi alacaktim carsidan,onuda almadim,icimden hic birsey yapmak gelmiyor artik..niye böyle oolduysa..

FSh-5,4
LH-3,1
E2-50
LH/FSH-0,6
PROL-340
TSH-0,77

Bunlarda test sonuclarim..LH/FSH-0,6 bu nedie anlamadim,ama sormadimda..bende artik cocuk mucuk istemiyorum..Olacaktiysa 4 hamileligimden birinde alirdim o cocugu kucagima..

Kendinize iyi bakim..

canım arakadaşlarım
geshenk seni öyle anlıyorumki ve sözün bittiği yer vardır ya işte aynen öyle böyle zamanlarda sözün bittiği yerdeyiz
feri canım benim evet artık kendimi bir bataklıkta hissediyorum ve çırpındıkça batıyorum kurtulmak için bir şeylere tutunmak istiyorum.tutundukça daha da batıyorum
vaz geçeyim hiç uğraşmayım diyorum bu kez vijdanım rahat etmiyor zaten uğraşmak için o kadar az zamanım varki sonra istesem de uğraşamayacağım diyorum menopoza girmek üzere olduğumu düşünüyorum bu yaşta benden büyük iki ablam var hiç sekmeden adet olurlarken( büyük ablam la aramızda 6-7 yaş var ) ben menopoza girme endişesindeyim
toplum dan da uzaklaştım ister istemez bir topluma girildiğinde ister istemez her kes çocuğun dan bahsediyor çocuğu yeni olanlar oluyor gitsem bir sıkıntı o bebekleri görmek benim eksikliğimi hissettiriyor.
artık hayatıma nasıl yön vereceğimi bilmiyorum sadece yaşıyorum diye sevinerek mi geçireceğim hayatımı hedefim ne olacak beni mutlu eden şeyler yiyip içip gezmek mi olacak
farklı bir heyecan yaşayamayacakmı yım örneğin bana anne diyen biri olmayacak mı
sadece kendim içinmi yaşayacağım
amaaaaan yine bunalımdayım
veeee
çırpındıkça battığımı düşünüyorum.

ferim yukarda cümleyi yarım bırakmışım yani demek istediğim evet ben de vazgeçtim vazgeçmesem de o benden vazgeçti gibi
hepinizi seviyorum iyi ki varsınız

ferim yukarda cümleyi yarım bırakmışım yani demek istediğim evet ben de vazgeçtim vazgeçmesem de o benden vazgeçti gibi
hepinizi seviyorum iyi ki varsınız

Ahhh Umutcugum ahhhh..Ne desem bos,bak saat kac oldu hala yatamadim..Burdan anla iste ne durumda oldugumu..
Bizim evlat sahibi olmamamizda ne gibi bir hayir olabilirki anliyamiyorum...,kim beni görse bu konu acilsa, hayirlisi demekki böyleymis diyor..sanki kkendilerinin her seyleri dört dörtlük,mutlu evlilikleri,düzgün sagliklari,cok paralari ,huzurlu hayatlari varda onlar icin cocuk hayirli,benim icin hayirli degil.. Kafami bozdular anlayacagin bu gün yine..

Geschenk sende beni bu gün aglattin bayagi,alacagin olsun..Zaten burda ,sevdiklerimden uzak hasret icinde yasiyorum,senide birden topige yazmis görünce,özledigim arkadasima kavusmanin coskusuyla,fiskirttim göz yaslarimi..canimsin yaaa

kızlar topiğinize öylesine uğradım nasıl oldu bilmiyorum ben hiç giremiyorum bu tür konulara çünkü sizlere çok ama çok üzülüyorum inanın yani yazdıklarınıza dayanamıyorum her şeyi duyan bilen her şeye kadir olan mevlam şu mubarek ayın ve şu mübarek cuma gününün yüzü suyu hürmetine tez zamanda hepinizin yüzünü güldürsün inş ama ne olur kızlar umudunuzu kaybetmeyin yüce allah katında olmayacak diye bir şey varmıdır yeterki rabbim ol desin birde şunu syemek istiyorum belki biliyorsunuzdur ama rahim duvarı ince olupta bu yüzden hamile kalamayanlar için taze sıkılmış nar suyu çok çok iyiymiş yalnız taze sıkılmış olcak hazır değil ama düşük tansiyona dikkat

zeynep Canim benim cok sagol üzüntümüzü paylastigin icin..Vallahi bende bazen gecmiste yazdigimiz sayfalara bakip,tekrar okuyunca diyorumki kendi kedim..öyle cocuk mocuk sorunu olmayan biri su yazdiklarimizi okusa heralde depresyona girer,Bazen bende yazdiklarimiza ve baska arkadaslarin yasadiklarini okuyunca cok agliyorum..Burasi bizim ic dökümümüz..KK olasaydi bu kadar cocuk zede ne olacakti kime anlatacakti degilmi..

Duanda iyi geldi vallahi,icim acildi..Allahim güldürsün hepimizin yüzünü..Cok sagol güzel insan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…