Umut sen ne yaptin tatlim..
Mirekal senin durumun nedir
Care..sendeki glismeler ne
Bendeki gelişmeler çoooook iyi:18:dalga geçiyorum tabi..bugün doktora gittim ve doktor bana rahimde 1 cm lik miyom olduğunu söyledi,bu kadar çabuk mu dedim evet dedi malesef..Bir buçuk ayda nasıl oldu anlıyamadım.
Gebeliğe engel değilmiş,yumurtalıklar temizmiş falan filan böyle işte moralim çok bozuk
Öyle umutlarla gitmiştim ki duyunca resmen şok geçirdim doktora sormam gereken bir sürü şeyi soramadım
Eve dönerkende trafik kazası tehlikesi geçirdik yani ucuz atlattık.anlıycağınız kötü bir gündü,başım çok ağırıyor..
Umut klomen gecikme yapiyormus..Ama keske bir mucize olsa ..ben yasadaiklarimdan dolayi mucizelere inaniyorum ama yine yasadaiklarimdan dolayi felaketlerede...Insallah yüce Allahim bize mucizeleri yasatir ve sonu mutlulukla biter..arakadaşlar selam
feri canım benim hayırlı olsun hadi bakalım inşallah
ben klomeni tekrar kullanmadım bir ayda 3 kez klomen kullanılırmı istanbuldaki dr a söylemedim kullanmadığımı.adet olmayı bekliyorum buğün tam bilmiyorum ama 30 günü geçti sanırım 31.gün ama iki kez klomen den dolayımı gecikir acaba bilmem
görüşürüz hepinizi öpüyorum.
Merhabalar
dün 30 luk çıtırlara yazdım ardındanda buraya yazmak için devam edecektim ki takıldım kaldım eskilere.. orada okumadım malum kalabalıklar çok fazla mesaj vardır ayrıca yeni şekli sitenin eskileride silinmiş sanırım ama buradakilerin ne kadarı duruyor bilmiyorum 2 gündür şu saate kadar okudum hepsini ve çok duygulandım.. canlarım.. ferim benim canım ferim her gün beni sormuşsun resmen tatlı arkadaşım.. bu kadar çok merak ettirdiğim için özür dilerim sizlerden.. diğer topicteki arkadaşlarıma da yazdığım gibi başlarda sitenin yeni şekli ve sürekli sistem arızası diye çıkıyordu yani sonucumu açıklayacaktım ama girmeye fırsat bulamadım.. depresyona girmedim sanıldığı gibi.. sağlıklıyım sağolun tüm merak eden arkadaşlarım aycan; inan bunalıma girip yoklara karışmadım sitenin yeni şekliydi başlarda gelmeyişim daha sonrasında bu fikirden uzak kalmak hoşuma gitti.. bu şekilde kafamda takıntı olmuyor hep bu olmuyor kafamda.. malum burası çocuk, bebek üzerine ana konu bu... uzak kalınca sanki kafam daha rahat oldu.. beni anladığınızı umuyorum.. ve cidden istemiyorum artık yani senin dediğin gibi biz ne kadar evladız ki bu kadar önem arz ediyor hayatımızda bu mesele.. her şey olacağına varıyor ne yaparsak yapalım.. eşimle hayatın tadını almaya çalışacağım bundan böyle.. ve çocuk üzerine tek işlem daha yapmak istemiyorum.. yapılması gerekenleri yaptım..eğer bunu yani anneliği yaşayacaksam bunun için bir şey yapsamda yapmasamda bu gerçekleşecek yok eğer alnımda yazılmamışsa bunca stres emek maddi manevi kaygılar cabası boşa... özetle olacaksa olur yoksa hayat devam ediyor..ben artık böyle bakıyorum ve kafam şu an rahat böyle kalmayı yeğliyorum..
ferim benim canım arkadaşım... sizleri tabiki özlüyorum ve merak ediyorum o yüzden arada gelip bakarım sizlere sohbet ederiz yine.. arkadaşlığımız asla pamuk ipliğine bağlı olamaz böyle düşünme sakın.. anne olmanı yürekten diliyorum canım benim..
cara sende myomlandın mı gene? nasıl bu kadar kısa sürede tekrarlamış şaşırdım yoksa ferinin dediği gibi içeride mi bırakıldı bir miktar sende de? bırak kalsın bence belki onunla muradına erersin bellimi olur.. illa takacak sebep olmasın sana lütfen.. oluruna bırak..
umut bak yıldızcığım ne güzel yazmış sana yüreğinden dolu dolu yazmış.. sağolsun.. sana umut olsun nickin gibi.. onca tedavi, stres elbette şaşırıyor hormonlar benimde gittikçe azalıyor regl miktarım.. ne yapalım yani azalırsa azalsın çok da tınnn... olacaksa bak tamamen kesilmiş hatta kanser olmuş sen paylaşmışsın hatta bu yazıyı o halde bile nasip etmiş Yaradan demekki.. belkide yaşadıklarımızla imtihan olup öyle veriyor mükafatını.. bilemiyoruz..
aycanım aynen söylediklerine her zaman katılıyorum.. hayatımızı buna bağlayıp çocuk olmadı=biz hiçiz modunda gezmek ne kadar doğru.. elbette hayat güzel yaşam değerli herkesin kendi dünyası güzel..ve bize bir kez verildi bu hayat bir daha yok.. bir nefesiz dünyada.. ne gördükse ne yaşadıksa hepsi bu.. kısacası hayatın direksiyonu kendi ellerimizde girdiğimiz yol kötü ise sebebi biziz...
mirakal canım sende neler yaşamışsın be gülüm.. nelerle mücadele etmişsin. buradaki herkes çok dayanıklı. her biri son derece güçlü kadınlar.. sizleri taktir ediyorum.. örnek insanlarız aslında.. eşinle geçmiş günlere inat çok ama çok mutlu ol emi.. öpüyorum seni.
hadigel de yok olmuş galiba ben gibi.. belki sitenin yeni şeklinin etkisi vardır.. açıkçası bende etkili oldu :))
Yıldızcığım canım bebişinle çok mutlu sağlıklı olmanı umuyorum.. tatlin nasıl geçti merak ediyorum.. bizim çeviriler ne oldu? unuttuk sanma :)) şaka tabiki.. kendini yorma aman bide bizler için ekstra iş çıkmasın sana.. yeterince yoğunsun zaten.. çok güzel paylaşmışsın yine kendinden bir şeyler.. zevkle okudum umut veren yazını.. sevgiyle kal..
hepinize sevgi ve selamlar.. öpüldünüz...
ferim yukarda cümleyi yarım bırakmışım yani demek istediğim evet ben de vazgeçtim vazgeçmesem de o benden vazgeçti gibi
hepinizi seviyorum iyi ki varsınız
ben geldim bak feri :)
kızlar topiğinize öylesine uğradım nasıl oldu bilmiyorum ben hiç giremiyorum bu tür konulara çünkü sizlere çok ama çok üzülüyorum inanın yani yazdıklarınıza dayanamıyorum her şeyi duyan bilen her şeye kadir olan mevlam şu mubarek ayın ve şu mübarek cuma gününün yüzü suyu hürmetine tez zamanda hepinizin yüzünü güldürsün inş ama ne olur kızlar umudunuzu kaybetmeyin yüce allah katında olmayacak diye bir şey varmıdır yeterki rabbim ol desin birde şunu syemek istiyorum belki biliyorsunuzdur ama rahim duvarı ince olupta bu yüzden hamile kalamayanlar için taze sıkılmış nar suyu çok çok iyiymiş yalnız taze sıkılmış olcak hazır değil ama düşük tansiyona dikkat
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?