Alternatif tip... Hamile kalma paylaşımini...paylasamayanlarin alani ....

arkadaşlar selam
evet ferim çok haklısın hayırlısı demezler mi herkes dört başı mahmur bizim için hayırlı değil
biraz dertleşmek istedim
bir arkadaşım yaklaşık 10 gün önce doğurdu hani demiştim ya ben hastaneye gidemedim diye arkadaşımı çarşamba günü aradım önce meşgule aldı ben olabilir hani yeni doğum yapmış dedim bir de ben aramadığım için kendimi kötü hissettim hani kaç gündür doğum yaptı aramadım diye kendimi sıktım zorladım ve aradım neyse önce meşgule aldı sonra ben akşam üzeri tekrar aradım bu kez cevap vermedi tabii ben yıkıldımbu dediğim arkadaşımla herşeyi paylaşmıştım çektiğim acıları biliyor du ben hiç aramasam bile anlayışla karşılamalı idi
dün yine grup arkadaşlarımdan birine anlattım tabii ben grup olduğumuzu sanıyorum.onlar beni ayırmış tek kısır benim ya. neyse arkadaşıma anlattım tabii o işte uyuuordur duymamıştır falan dedi bende bence evine gidersem çocuğa nazar değer diye düşünmüştür dedim söylediğim arkadaşım yok falan dedi kesin anlatmıştır ama doğum yapan arkadaşım beni aramadı bu arada herkesle konuşuyor düşüncem doğru imiş anladım bende sadece allah diyorum

aklıma ne geldi tüp bebek merkezinde bir bayanla tanışmıştım kısırlıkta çektiği üzüntüleri anlattı kendini üzenleri sonra ben beni üzen bu konu da ima da bulunan insanları bile affetmeyeceğim öbür dünyada iki elim yakalarında olacak demişti o bayan dan çok etkilenmiştim şimdi ona hak veriyorum
birde şunu anlamıyorum demezler mi öbür dünyada hemen bir bebek verecekler kucağına çocuğu olmayanlara bende öbür dünyada istemem dedim bu dünyada toplumdan koptum öbür dünyadadamı ayrı olacağım dedim
ben çok kötüyüm
derler ya zamanla alışılıyor yok alışılan bir şey yok aksine zaman geçtikçe panik artıyor ve çırpındıkça batıyorum
iyi ki varsınız

canım iyi olduğuna çok sevindim...yaşadıkların için diycek birşey bulamıyorum.Allah gönlüne göre versin.evet eşinle birlikte hayatın tadını çıkar ve mutlu ol..

bu arada evet miyomlanmışım yada farkedilmemiş,doktoruma göre yeniden çıkmış ama Allah bilir.Ama eminim doktor bunu isteyerek yapmamıştır muhtemelen küçük diye gözden kaçmıştır ne biliyim işte..

Kendine iyi bak..

canım öncekinden kalsa doktor söylerdi heralde alamadık diye..sanırım gözden kaçırmış ona göre yeniden çıkmışta bilmiyorum işte.bugün başka doktora göründüm çünkü dün gece hiç uyumadım kafayı yiyecektim yenimi çıktı diye.doktorda küçük olduğu için görmemiştir dedi..

Kendi doktorum korunmana gerek yok dedi,bugünkü doktor 4 ay olsun öyle başla çalışmalara dedi.şaşırdım kaldım..

Canım inş 2011 yılı hepimizin yılı olsun..

Umut canım seni o kadar iyi anlıyorum ki..Bende az yaşamadım böyle şeyler yıllardır yeni doğan birinin yanına gidememe,çocuklardan bahsedilen ortamlarda kendini yalnız hisetme vs vs..

Daha bir kaç hafta önce mahallede doğum yapmış komsumuzun tatlısı dağıtıldı.Bütün apartmandaki komşulara verildi bana verilmedi.Ne kadar acı değil mi o gün o kadar üzüldüm ki..Allah ım ne olur bana da nasip et dedim belki onlarda utanır belki insan olduklarını hatırlarlar diye çok dua ettim.

Bende sadece Allahh diyorum..

Aynen bende bazen hiç girmiycem diyorum çünkü çok üzülüyorum ama dayanamıyorum..
Duan için çok teşekkürler çok duygulandım zaten sulu gözlyümdür...

üzme tatli canini Unutcugum..O arkadasina bende katiliyorum..Benim kalbimi bu konuda kiranlarri asla affetmeyecegim..Baska kim bana ne yaptiysa,hakkimi helal ettim...hele esimin bana yasattiklari..Ona hakkimi helal etmiyorum..Allaha havale ediyorum..

Canim benim yaa...Inanamiyorum ne bicim insanlar var,kendi derdimiz yetmiyor gibi birde insanlar olmaz davranislariyla bozuyorlar moralimizu......hem sen artik üzülmeyi birak,koca miyomun gitti,baskada sorun yok....Allahin izniyle senin en kisa zamanda bebegin olacak..Tek yapman gereken ovülasyon zamani calismak o kadar..inanki en gec Mart ayina kadar alacagiz senin cift cizgi haberin...Insallahhhhhhhhhhhhi

Yaşadıklarınla bir olup,
geleceğin genlerini bozmak gibi hayat.
Oynak bir türküyü ,hüzünle söylemek gibi,...
Belki biraz,bir ağıdı coşturmak gibi ..."

Cok hosuma gitti..ne güzel yazmis kim yazdiysa..

Umut reglin geldimi tatliskom...Benim klomen persembe bitti..Ama bende hic sanci,manci yok.gecen kullandiklarimda yumurtaliklarimin büyüdügünü,catladigini o kadar hissetmistimki anlatamma..Bu ictigimde hic birsey yok..cok az sol yumurtaligim aciyor arada o kadar..Bunalim yapip persembe doktorada baktirmadim.Ovülasyon testi alacaktim onuda almadim..Normal kosullarda güya sali ovülasyon günüm...p.tesi esimi ayartmaliyim ama vallahi hic icimden gelmyior..Basimi alip gidesim var...Evden kacasim var

Cogu zaman kendimi Topigin delisi gibi hissediyorum..Kendi kendime birseyler yazip duruyorum..sabahin körü,gecenin körü..Ne olacak benim halim

cara canım benim yazdıklarını okuyunca hiii demişim eşim ne oldu dedi ağlamaktan anlatamadım demek hepimizin başında ne diyeyim yine allah diyorum

Cogu zaman kendimi Topigin delisi gibi hissediyorum..Kendi kendime birseyler yazip duruyorum..sabahin körü,gecenin körü..Ne olacak benim halim

canım ferim olurmu öyle şey hangimiz boş olursak duygularımızı paylaşmalıyız ben topiğe girip yeni yazı görmezsem üzülüyorum
bu arada regl olmadım artık günü bile karıştırdım normalde 16 aralık ta olmam gerekiyordu olmadım offffff offffffff

AAyyyy ...Ayyyyy ayyyyyyy yine ortaligin tozunu arttirmisiniz canlarim benim..

Aycan,Umut,Geschenk,Mirakel,Care topigi vallahi bombalamisiniz..Gecmisi okimde ,geri dönüm,bayagi kaynatmisiniz

Gesechenk tatlim benim30 lu topige yolladigin dörtlükte süper..Senin adina bende paylasayim..Cok öptüm seni birtanem,,

geçmiş olan dünden hiç yad etme
yarın da gelmemişken feryad etme
düşünme geleceği de geçmişi de
şimdi şen ol da yaşamı berbad etme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…