Gesechenk tatlim benim30 lu topige yolladigin dörtlükte süper..Senin adina bende paylasayim..Cok öptüm seni birtanem,,
geçmiş olan dünden hiç yad etme
yarın da gelmemişken feryad etme
düşünme geleceği de geçmişi de
şimdi şen ol da yaşamı berbad etme
Benimde bu gün yumurtam catliyor galiba,,WC de yumurta aki kivamindaki akintiiyi net gördüm,inceledim,iki parmak arasindad bayagi uzadi...Ama gel görki Kaktüs esimde hicbir hareket yok,sabah az yanasmacilik yaptim ama orali olmadi..simdide disari cikti..offf yaaaaa
Cok güzel kar yagiyor disarda..heryer bem beyaz..Görümcemde bu gün Ankarada vizeye müracat edti..alirsa 27 sinede geleecek..Evi kirklamaliyim..kendimi pisikolojikman ayarlamaliyim,..Ama esimle bu gün fanfini fon yaparsam,hic olmazsa umudum olurda,14 gün umutla beklerim...insallah
canım benim.. buraya da yazacaktım aslında kaldı giremedim bir daha. iyi etmişsin sen paylaşarak...
kendini yormaaa... gelirse gelsin sende yani.. sana mı geliyor yoksa temizliğine mi? kaktüs kocana çok yaklaşma bu arada dikenleri yine batabilir canını yakar seni ağlatıp üzmesin daha fazla.. öptüm seni..
Aycan hiç gelmedi ben yazdığımdan beri.. o da kaçak benim gibi :)
kızlar herkese selam benden....
Merhabalar,
galiba arkadaslar yavas yavas geri cekilmeye basladi. Belkide en dogrusu budur, bi yerde kabullenmekte lazim dimi.
Biz tedaviyi birinci aya kadar erteledik, yil sonu isler o kadar yogunduki popomuzu kasiycak zaman yoktu desem yalan olmaz. Ohh sukur noel tatiline girdik.
Geshenk sen kendini kurtarmissin hadi bakalim darisi bana diyim, bende uzatmalari oynuyorum artik ne cikarsa zaten gebelik olusursa bile yuksek ihtimalle devam etmeyebilir gebelik.
Arkadaslar, bana mutlumusun diye sorsaniz EVET genel olarak mutluyum diyebilecek durumdayim, cocuklu veya cocuksuz. Ilerde pismanlik duymamak icin tedavileri denicem zaten sigorta karsiliyor.
ilk decapeptyl igneleri sebzelikte bekliyor.
Igneleri kendim yapmam lazim, 10 ocakta basliyorum bi terslik olmazsa. Nasil batiririm daha bilemiyorum hele o zaman bi gelsin.
Amaan cok ikilemdeyim, bi yandan istiyorum bi yandan da yine ister istemez stresli bi surece surukluyoruz kendimizi diye dusunuyorum, hadi hersey yolunda gitti ve tuttu diyelim bu kez de dusuk tehlikesiyle karsi karsiya gelcez, bilemiyorum artik ne dusunecegimi bu konuda sizofrenik olcam, keske noktayi koyabilsem, ama onu da yapamiyorum icimden deneeeee bi kac kez daha deneeeeeeee diye bagiriyor bi ses.
Neyse basinizi cok agritmiim biraz ego oldu galiba,
selamlar
Sevgili Mirakelcim,
seni cok iyi anliyorum, stresli bi dönem ama olmicak diye bisey yok. Canim ya, hep ayni seyleri yasiroyuz. Ama Ocak ayinda ihmal etme basla artik.
Aloooo Feri nerlerdesin, kiz sen olmazsan bu topik cöker, bak yazilarini bekliyoruz.
Geschenk, sen nasilsin iyisindir insaallah.
Hadigel sanada kolay gelsin.
Umutcum sende iyisindir umarim.
Cara sen neler yapiyorsun???
Kiz Feri yaz bak bekliyoruz canim.
AAAAa Cuma günü asure yaptim, buradaki Alman komsularimada dagittim. Artik yedilermi? yemedilermi?? bilemem. Iste böyle su an hava -6 derece cok soguk anlicaniz, karda cok, eh Allah evsizlerin yardimcisi olsun.
selam kızlar nasılsınız bakalım umaırm herkesin hayatı yolunda gidiyordur... kızlar uzana zaman yazamayınca epek yazacak şeyler birikti.öncelikle ben hafta sonu ankaraya gittim anatolia tüp bebek merkezine sayın bülent tıraş ile görüştüm muştaki başhekimin aracılıgıyla bekleme zaman aleyhine işliyor dedi ve ona güvenerek gittim bende tereddütleirm vardı ama inanın çok titiz bir yer hiç pişman olmadım ve bülent amcada :)) çok iyi çok güven verici hoş yane.... işte kısacası özet geçeyim sağ yumurtalığımda 4cm kist vardı sanırım hayıt ve arslan pençesinin fazlA kullandım diye sanıyıorum ocak adetinde bakılacak muşta geçmiişse ocakta geçmemişse bir ay doğum kontrol hapı kullanıp şubatta tedaviye başlayacağım ilaçlarımı almamı söledi beklemede kalsın dedi. bakalım kısmet ne olacak ama ilk izlenim oldukça iyidi begendim umarım pozitif sonuçları göreceğim günde gelir. gelişmelerden sizi haberdar ederim en azından sizlerde ilerde düşünecek olursanız referans olur diye düşündüm bende. umarım kistim geçerde ocakta balşarız oldukça heyecanlıyım . dua edin benim için rabbim hepmizin kucağını kuzucukarıyla doldursun......öpüldünüz şimdilik bu kadar..
Aycan cok tatlisin.Almanlar o asureni ,nefes almadan,lecker...lecker diyerek yemislerdir..Bende 2 gündür yatiyorum,bogazim cok sisiti,atesim cok cikti,ilacta almadim,hastanelerde dolmus tasmis,gitmedim..bu gün daha iyiyim..Carsamba görümcem geliyor saat 13 de frankfurttan alacagiz..bu gün yarin temizlik günüm:))...Ama kendimi yormayacagim..
Benede ovülasyon erken olmadiysa gününde calisma yapmis oldum,hayirlisi artik ama kasiklarim dün gece cok agirdi,kist filanmi oldu acaba,insallah öyle birsey olmaz,...Buralarda cok soguk aycan TR de hava 19-20 derece ,dün istanbul 18 dereceymis,Ablam gömlekle dolastim dedi..Bu ozon tabaksi delindi,mevsimler degisti,peki niye biz donuyoruz Aycannnnnn
Kendine iyi bak tatlim,görümcemden dolayi fazla giremeyebilirim,gelen,giden cok olur..ama mutlaka yazmaya calisacagim..Cok öptüm tatlim...
Fericim gecmis olsun.
yatmadan önce bol tuzlu suyla gargara yap, yada elma sirkesiyle, hastaligin devam eder ama bogazlarin rahat eder, bide sabah kalktiginda yap, bogazlarinda birsecik kalmaz.
VickMedi Night da eczaneden alabilirsin, oda soguk alginligina cok iyi geliyor. Aksam yatarken iciyorsun, sabaha kadar terletiyor vede rahatlatiyor. Davsiye ederim, ama ben bogaz agrimda elma sirkeli gargara yapiyorum, bogazlarim rahatliyor. LIDL de elma sirkesi cok ucuz 0,99 Cent.
Evet haklisin burada ciddi anlamda donuyoruz................
Neyse canim misafirin geliyor hayirlisi bakalim
Aycanim sagol birtanem..Elma sirkesini yapiyorum zati..bu gün iyiyim..sabah esimlede cok siddetli kavga ettik dahada iyi oldum..Anlatsam uzun sürer ve hayretler icinde kalirsiniz.....Allah herseyden önce kocama az insanlik,vicdan,merhamet ve bilinc versin..Ben hayatimda hic bu kadar cahil,görgüsüz,terbiyesiz bir insan görmedim,cünkü uzak durdum bu tür insanlardan..Ama istemedigin ot burnunda bitermis,cok salagim ben hemde cokkkkkk...2011 bizim ayrilik yilimiz olacak,cocuklu,yada cocuksuz..Benim bu adamin yaninda kaldigim her gün ona bir ödül..Neyse sisirmiyim kafanizi....
Cok öptüm sizi kizlar
Canim ya,
Allah yardimcin olsun. Kizim cok yanar ama is isten gecer, Allah akil versin ona..........Sende canini üzme, insaallah Allahim herseyi gönlüne göre vericek, ben inaniyorum.
canim benim yaa hadi hayirlisi..insallah yüce yaradanim,emeklerini bosa cikarmaz..kist erir gider reglinde merak etme...Doktoruna güvenmen cok önemli,..bak canim sanada söylüyorum 2011 güzel olacak..2010 üzdü bizi..ama 2011 cok güzel olacak..sende artik martta verirsin güzel haberi..insallhaaaaaaaaaa...cok öptüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?