Alternatif tip... Hamile kalma paylaşımini...paylasamayanlarin alani ....

Senin kuzucugun demekki paragöz olacak:)) sag salim gelsinde ilerde calisir öder size borclarini..Feda olsun tabiki..Insalla Allahim,matti,manevi emeklerini bosa cikarmaz..insallahhhhhh

Esime gelince,o sadece kendi,cikar ve rahatini düsünen biri ve inanki kimseye benzemiyor..Ben hayatimda hic böyle insan görmedim..Allah ona vicdan versin..O zaman anca baskalarininda ne düsündügüne,istedigine belki bakar..Su an gercekten istedigim onunla ayrilmak ama hersey ha diyince olmuyor,,aile,toplum,korkular..Allah yüzüme baksin ne diyim,,beni kimseye mahcup etmesin

Kendine iyi bak canim..

˚˛*˛°.˛*.˛°˛.*★2011★ YENİYIL'DA★* 。*˛.
˛°_██_*.。*./ ♥ \ .˛* .˛。.˛.*.★*HERŞEY*★ 。*
˛. (´• ̮&#8226*.。*/♫.♫\*˛.* ˛_Π_____.♥GÖNLÜNCE OLSUN♥ ˛* ˛*
.°( . • . ) ˛°./• '♫ ' •\.˛*./______/~\*. *。2011
*(...'•'.. ) *˛╬╬╬╬╬˛°.|田田 |門|╬╬╬╬╬*˚ .˛ ...★..* ♥♥♥♥

Sizi cok seviyorum:))

˚˛*˛°.˛*.˛°˛.*★2011★ yeniyıl'da★* 。*˛.
˛°_██_*.。*./ ♥ \ .˛* .˛。.˛.*.★*herşey*★ 。*
˛. (´• ̮&#8226*.。*/♫.♫\*˛.* ˛_Π_____.♥gönlünce olsun♥ ˛* ˛*

˚˛*˛°.˛*.˛°˛.*★2011★ YENİYIL'DA★* 。*˛.
˛°_██_*.。*./ ♥ \ .˛* .˛。.˛.*.★*HERŞEY*★ 。*
˛. (´• ̮&#8226*.。*/♫.♫\*˛.* ˛_Π_____.♥GÖNLÜNCE OLSUN♥ ˛* ˛*

Böyle sanki daha güzel

tam gecen yil bu gün 30 Aralik 2009..Hsg sonrasi,hamile kalmazsin diyip beni geceli gündüzlu 28 gün agatan rapora ragmen ,reglim 10 gün gecikince,bari bir test yapim,nasilsa ayda 5-6 test yapan biri olarak bunuda öylesine,nasilsa hamile kalmiacagim,son testim olsun diyip hamile oldugumu ögrenmistim..Mucize gerceklesmisti,tabi bilimsel aciklamasi var,darlik olan sag tüpüm HSG sonrasi acilmis:))hayatimin en güzel günüydü..gerisi malun zaten..Simdi 5 Ocak regl günüm ve yine bir mucize bekliyorum ,cok küstahim galiba:))

Cok yorucu bir gündü,herkes uyudu..Görümcem zaten saat 21.30 da yatti..Esimde ogluyla.bende yalnizligimla bas basa kaldim..iyiki siz varsiniz yoksa inaninki kendimi cok yalniz hissediyorum,ben bu yazdiklarimi,ic dökümlerimi kme yapardim..Herkes saniyorki ben cok rahat,relaxs,huzurlu biriyim oysaki icimde her gün ne tufanlar kopuyor..

Kendinize iyi bakin canlarim..
Aycan sagol birtanem destegin icin
Umuttttt nerelerdesin canim
Geschenk ya sen,birakmayin kizlar beni,biz

Geschenk tatlim hic gelmemisin...cok öpüyorum ttalim seni arada gir yaz bize,sizler benim kiz kardesimsiniz,neticede ablaniz olurum,üzmeyin beni:))))

BİDE BİZDEN ÜZÜLME artık dayanamıyorum senin yaşadıklarına.. ben senin için mutlaka geleceğim üzülme sen.. seni hiç yalnız bırakmayacağım.. eninde sonunda burada benden birşeyler okuyacaksın.. söz sana :)) anlaştıkmı.. tabi Allah ömür verirse..

Umuttttttttttttttttttttttttt
Geschenk

şu kocanı bi dövesim varkiii.. ah iyiki yakınımda değil.. kafasını gözünü patlatasım var.. sen değil kendisi rezil olur.. aycan yine doğruyu söylemiş.. anlat bilsinler.. milette görsün onu sen sıkılma o utansın..

ne güzeeeeelllllllll..

kırmızı da güzeldi.. nerden buldun bunu.. çok hoş olmuş..
sana da mutlu yıllarr.. canım benim...

bırakmadım.. canımsın ferim.. iş yerinde bilgisayarım arızalı.. arkadaştan açtım evden açarım yine.. öptüm seni..

Cok sevdigim gönül dostlarimin yani bu topik sakinlerinin yeni yilini kutluyorum.

Ferim iyi seneler, güzel haberler insaallah hep duyalim, sen yinede iyimserliginden vazgecme.....

Umutcum, canim benim iyi seneler, gün dogmadan neler dogar, hep umut edicez pozitif düsünmeye gayret göstericez insaallah.

Geschenkcim (Hemsom) artik selam filan vermiyon bize, bak kiskanmaya basladim Feriyi...... ( saka, saka) Ama bi selam bekledim canim ya.............

Caracim insaallah sendende güzel haberler duyariz 2011 de.

Mirakelcim hadi bakalim, Ocak dedin Ocakta geldi. Tembelligi birak tedaviye basla canim. Insallah hayirli haberler alicaz senden.

Hadigel iyi seneler.

Yildiz insaallah hamilelignde hersey yolundadir, senin vede bebeginin sagligi cok iyidir, artik dogdugunda lütfen müjdeli haberlerini bizimle paylsir, bizleri unutmazsin.

Kizlar hepinize Allahim gönlünüzdeki muradi versin insaallah. :80:

Canim benim cok sagol,inanki okurken tutamadim göz yaslarimi yine,sel olup aktilar..Cok harekeltli icimde ise cok hüzünlü bir gün gecirdim..Allahim kimseyei sevdiklerinden ayri birakmasin..Görümcemi hos geldine geldiler,yemek,cay, indir ,kaldir,yika,sohpet et bunaldim..Ailemi annemi,babmi,ablalarimi,kardeslerimi,yigenlerimi cok ama cok özledim..görümcem gitsin bende istanbula gidecegim..Bana burdan uzaklasmak iyi gelecek--

Esime gelince ,Onu ben Allaha yillar evel havale ettim ama bitmeyen benim göz yasim,yikilan benim hayallerim,hayatim..oysa halla dimdik ve en piskin haliyle karsimda duruyor..Ben yine Allahima sigimiyorum,..
Kendine iyi bak geschenki..Arada gir yaz birseyler..Cok öpüyorum seni ..

Aycanim tatli benim cok sagol iyi dileklerin icin..bu gün senin dedigin gibi yaptim,sali sonra esim aradi beni, Aldiye sen git ordan ne lazimsa al. benim isim var,yetisemem kapanir dedi..gidip sadece tavuk,pirinc alip geldim..esim sabah cikti gelince gideriz dedi..bende firinda tavukla,pilav yaptim..ablasinada evde birsey yok kusura bakma dedim..Bu sabahta Görümcem kahve yokmu dedi,bende yok ,kardesin kendi icmiyor diye alisveris yaparken eve almyior.banada iceceksen gidip kendin alirsin dedi,misafir icin istiyorum dedim,misafirler cay icsin dedi dedim.. ,heryer kar,ehliyetimde yok ki arabayla gidim dedim..Bir bagirdi nasil evde kahve olamz ben kahve icmeden kendime gelemem diye,o ne bicim lafmis dedi...esimde liste yap ne eksikse alim dedi bana,bozuldu ama ablasinin yaninda birseyde demedi.cünkü bana ayni bu cümleyi kurmustu..bende nerden baksan 200 euroluk liste hazirladim..yine her yer kapali,h.sonu gelende olur diyip inanki hic lazim olmayacak seyleride yazdim,türk bakkali,Aldi.Lidil ayri ayri liste yaptim..Geldiki sinirden mos mor olmus:)) Insan kendine yakistirmiyor ama demekki böyle yapmak lazimis..Rezil etmek lazimiski utansinda yapmasin..

Anlayacagin senin taktik ise yaradi..seni cok öpüyorum canim benim..

merhaba arkadaşlar, hepinizin yeni yılı kutlu olsun.............mutlu huzurlu seneler geçirmeniz deliğiyle........hepinizi öpüyorum ....................bebişleriniz kucuklarınıza gelsin 2011 bebiş senesi olsunnnnnnnnnnnnnnnnn............................................

Son düzenleme:
Arkadaşlar hepinizin yeni yılını kutluyorum..
2011 size sağlık,mutluluk ve huzur getirsin..
Bütün dileklerinizin tutması dileğiyle...

Canim beni,
harika olmus, bundan sonra böyle, sen utanicagina, o utansin. Cok iyi, bunu bir ikikikere yap, bak bakalim bir daha nasil sen demeden listeyi hazirla diyor. Cok iyi yaptin. Icine atma hicbiseyi, onunla biraradayken özellikle anlat, ona göre kendine ceki düzen verecek o adam. Yeter artik, sen icine attikca; adam hakaretlerine devam ediyor. Birak icine atma anlatki, nasil bi insan oldugunu herkes görsün. Sevgiyle kal canim benim. Bu arada senin fotografinmi o???? Sevgiler.
Gescenk ben giriyorum diyemi girmiyor???

Kizlar hepinizin 2011 huzurlu,mutlu,saglikli ve bebeli gecsin insallahhhhhh..

Aycan evet benim fotom,ama kaldiracagim,size süpriz olsun diye koydum ama olmamia galiba:))

Ben ayin en gec 5 de hastalanmaliyim ama kesinlikle hamile filan degilim,regl belirtileri basladi..klomen bosa gitti..sag tüpümüm zedeli olcagina karar verdim..cünkü bir doktor bana gecis darligi olan tüple oynanirsa acilsa bile,2,3 aya yeniden kapanma olasiligi cok fazla demisti..sanirim adam hakli..

Kendinize iyi bakin,arada girmeye calisirim cok öptüm..

Aycan tatlim,geschenk sen giriyorsun diye niye niye girmesin kiz..Ask olsun..Düsünme böyle seyler..geschenk 30 topigede girmiyor..Kizin benim yazdiklarima ici parcalandi,girip arada bana teselli veriyor ne yapsin..iyi kalpli GESCHENK...

Aycan esimde kuzu gibi oldu,simdi korkuyor yaptigi zalimlikleri ablasina anlatacgim diye..Yeri gelirsede tabiki anlatacagim,Umarim beni o duruma getirmez...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…