Alternatif tip... Hamile kalma paylaşımini...paylasamayanlarin alani ....

Canim ya,
ben cok SIK hastalaniyorum, ayin 14 ünde olmustum, bak bugün yine sinyal veriyor, gögüslerim patlicak gibi sizliyor, hafifi leke dün geldi, bugün geldi. bilmem saldim cayira mevlam kayira...

Esinin kuzulugunada sevindim. Bu sene artik su adama pabuc birakma, ne gerekiyorsa yap. Misafirlerin yaninda terbiyesizlik yaptiginda özellikle anlat. Bak nolcek ozaman. O gördü sen hanimsin, herseyi icine atiyorsun....kafasina göre takiliyor. Bu sene Ferinin diger yüzünü tanisin.
AAA bu arada fotografin cok güzeldi onu söyleyeyim. Selam

arkadaşlar selam nasılsınız
ben iyiyim dün nihayet regl oldum şu an oluyorum güzel de oluyor rengi de normal geçte olsa geldi artık daha iyiyim
feri resim senin değil diye incelememiştim tüh kaçırdım resmi
hepinizi öpüyorum

evet o yüzden girmiyorum bildin :86: sen yokken giriyordum baktımki sen geldin hemen kestim ilişiği daha nelerrr.. deli hemşo bakma feriyi öyle üzgün görünce alalacele yazıp çıktım.. bilgisayarım bozuk iş yerinde arkadaştan açıyorum evde de fırsatım olmadı bir daha o yüzden.. yoksa sana selamsız olurmu hiçççç.. sende pek sık gelmezsin bide bana fırça atarsın he..:) öptüm seni

feriiiii ben görmedim ama yaaaa.. biz varken gene koy.. haberleşelim aynı saatte bir akşam gelelim hepimiz bende göreyim olmazmııı.....

he valla.. parçaladı içimi bu kız benim.. öyle bir geçer zamanki her hafta canıma yetiyor zaten.. çok etkiliyor beni o dizi.. bide ferimi okuyunca peşine duygu patlaması oluyorum :)

ARKADAŞLAR HEPİNİZE ÇOK GÜZEL,HARİKA BİR YIL DİLİYORUM.. SAĞLIK, MUTLULUK,BAŞARILARLA DOLU DAİMA SEVDİKLERİNİZLE DOLU DOLU OLSUN....2011 HERKESE MUTLULUK GETİRSİN.. HER ŞEY GÖNLÜNÜZCE OLSUN... ÖPTÜM SİZİ... SEVGİLER..

Dün görümcemle alis verise gittik..görümcemin 5. ayda torunu oldu,hani 7 aylik dogmustu,simdi 8 aalik oldu,ona elbiseler aldik,emzikler ne gelirse akliniza..hepsine dokundum,allahim banada almayi nasip et dedim,aglamamak icin kendimi zor tutum..icim parcalandi...sonra alisveris merkezinde tuvalete gitimki regl olmusum,allahtan günlük pet vardi yanimda..o an ölmek istedim,tuvalette biraz agladim,gözlerim kip kirmizi oldu..kadinda cikinca farketti ne oldu dedi..yalandan annem aradi,hastaymis ona üzüldüm dedim,eve geldik evded agladim tutamadim kendimi..

kac gündür eve gele gelene,her geleninde elinde 2,3 cocuk..Görümcemin kaynansi ,görümceleri burdalar ama biz görüsmüyorduk,o gelince hepsi geldiler hos geldine..teyzeler,kuzenler..hepside cocuklu ev cocuk doldu tasti..konu yine gelip benim cocuksuz olusuma,düsüklerime,vah vah,yaziklara üstüne dünde birden kan görünce tutamadim kendimi..Gece yine cok agladim,cok isyan ettim..

kendinize iyi bakin kizlar..cok öptüm sizi.

Yine ben

Kizlar ben artik benim sag tüpümümde kapali,zedeli,yada gecis darligi olduguna inaniyorum..amelyat olali 5 ay oldu..o zaman acik dediler ama ben inanmiyorum..bu cocuk defterinide kapayacagim,cok sinirlerim bozuluyor..her regl olusunda inaninki kaybetigim bebeklerin acisi 2-3 gün yüregimde kor olup yakiyor beni..Insan her ay ister istemez umutla bekliyor,olmayacagina inanmak istemiyor, sanki olmus gibi önlemler aliyor,ben 0vülasyon sonrasi yillardir hep kesin hamileyim diye havaya giriyorum,bir yerim agirsa ilac bile icmiyorum..

Kimyasali hadi saymiyim ,ki ondad moralmen inaninki yikildim ama allahtan kürtaj filan gerekmedi,kese eredi,tebi doktorun gördügü kede idiyse..ama diger 3 düsük hele 4,5 aylik olan benim bütün hayatimi,pisikolojimi degistirdi 23 martan beri inaninki o ben eski ben degilim..

Kisacasi ben anne olamayacagim..Yüce Allahi bana arifeyi yasatti hep,bayram nasip etmedi..Herseyim hep yarim,eksik kaldi..

Görümcemi yemege davet etiller ..kendi görümcesine gitti..ben gitmeyedim,belim cok agiriyor dedim,esim bozuldu ama bana ne,zaten birsey söyleyecek durumuda yok..cünkü gidecegimiz evde 6 aylik bir bebekte olacakti.görümcemin görümcesinin torunu..gidip onuda görünce heralde iyice yikilirim ve muhtemelen yine bana soracaklar senin cocugun yokmu,neden,nasil,yazik,tüp yapsaniza falan filannn.

Simdi biraz hazir bunlar yokken uzanim,dinlenim...cok öpüm sizi..

Selam canim,
insaallah bayramida görürsün, üzülme lütfen. Yaradanin mucizeleri hic bitmez, tüpün durup duruen niye tikansin be Ferim, yoktur öyle bisey. A bak bende bugün hastalandim. (reglim geldi), Kuaföre gittim röfle yaptirdim, degisiklige ihtiyacim vardi.
Insaallah bugün iyisindir.

Umutcum merhaba, insaallah iyisindir.

Kizlar dilerim hepiniz iyisinizdir.

Muhtesem Yüzyili seyredeyim bakayim.........

Aycan ben bebek mevzusunu gercekten kapadim..cok yoruldum,yiprandim..düsüklerim bir yandan,esimin davranislari diger yandan inanki 6 yildir evliyim ve 6 yilim kayip yillarim..cok yiprandim,cok üzüldüm,cok aci cektim ve bunlar olurken hep tek basimaydim,yapa yalniz..Tutunacak bir dal aradim o dalda bebegim olsun istedim ama olmayacak..görümcem gitsin,pisikologa gidecegim..bir süre anti depresan kullanip,anne olamayacagimi kabulenme sürecini rahat atlatman istiyorum..demekki hakimda hayirlisi böyle..kendimi toparlamam lazim,birazda hayata karismak icin mücadele verim degilmi..

Bu arada Muhtesem Yüzyili cok begendim..kostümler,mekan,cekimler ve konu süper..vatana millete hayirli olsun..:)))

Umut hastalanip rahatlamana sevindim canim..
geschenk sen nasilsin..

Care.mirakel,hadigel insallah iyisinizdir..

ben fazla giremiyorum,zaman olmuyor..hepinizi cok öptüm..

canım arkadaşlarım nasılsınız
beeeen ben bildiğiniz gibi
aslında feri aynen senin düşündüklerini düşünüyorum yani vazgeçmek umut etmemek ah bir yapailsem ama olmuyor ben de kapattım bebek sahifesini ama hayat nasıl devam eder ümit etmeden
ah kızlar yine bunalımdayım kötüyüm bakalım sonum nasılolacak

Anliyorum seni umut..Ama biliyorsun benim durumum farkli..tek basima bebek istiyor,4 yildir yalanlarla,ovülasyon hesaplamalarla,düsüklerle ,dil bilmez halimle doktor doktor gezmelerle ugrasiyorum..Esim böyle bir adam olmasaydi hersey daha kolay olacakti..gecen yillara cok yaniyorum.1. düskten sonra baktim bu bebek istemiyor ki o zaman bende istemiyordum,ama hamileligim düskle sonuclaninca istedim ..Anneligi hissetim.. o zaman esimden ayrilip yoluma gidecektim..6 yilim doldu belki simdiye anne olmustum,tekrar düsük yaptigimda cocuk isteyen biri olsaydi yanimda 2. düsükte arastirilirdi,2,5 yil evel bende kanda pihtilasma oldugu ortaya cikar,tüpüm kapaliydiysada,acikla denenir.olmasa,asilamaa,tüp yapilirdi ama yanimda benimle bu yolu yürüyecek kimse yok..cok yiprandim..ve su an aklimda sadece pismanliklar ve keskeler var...

Bak mesela ayin 15 i beneim ovülasyon zamanim ve esim tekrar cuma oglunu alacal ve cocouk esimle uyuyacak yani benim umut edecek halim yok bu ay..ve böyle kac aylar yasadim..artik sabrimda,umudumda,dayanacak halimde kalmadi..cok canim yaniyor..megerse kaybettigim bebeklerim benim en kiymetli hazinelerimis..Allah kimseyi bu sekilde sinamsin,sabrini bu sekilde ölecmesin..Allah herkesin karsisina iyi ,vicdanli ,merhametli insanlar cikarsin..benim karsima esim cikti ve inanki hayatimi mahveti..beni anlayan,hayatimi benimle paylasacak,ayni düsünceelerle yasmi paylastigim bir esim olsaydi ianaki cok mutlu olurdum..Cocugumun olmayacak olmasi beni o kadar üzmezdi esimle mutluyum derdim..Hele ben hamileyken bana yasatiklari,gün gectikce dahada acitiyor icimi..Neyse bunaltmiyim seni de..

yani kisaca offffffff ulen offffffffffffff

ÇOK BUNALIM TAKILMIŞSINIZ YİNE.. zaman her şeyin en iyi ilacıdır umarım sizler için hep güzele doğru ilerler.. şu kısacık ömrümüzde birazcık bebek saplantısından çıkıp hayatın tadını almanızı umuyorum hatta diliyorum..

yıldız dan hiç haber yok.. inşallah her şey yolundadır.. o böyle aralar verir aslında ama şimdi hamile ya daha sık bekliyorum haberlerini.

selam kızlar nasılsınız bakalım bu aralar herkes çok sıkıntılı hade biraz havamızı değiştirelim kendimizi sallayalım bir hiçbişey bizim kadar değerli değil hayatta birazda oluruna bırakarak yaşamak gerek değil mi diye düşünelim nedne gamsız insnaların hayatlarında daha az sorun var çünkü stres yok sıkıntı yok dertlenme yok dolayısıylada herşey pozitif olma yönünde gerçekleşiyor. bizde biraz böyle olsak sanki ne olur ki dimi ama.......bakın ben tedaviye başladım 3gündür iğnelerimi yapıyorum ve kendimi çok rahat hissediyorum oldukça huzurluyum nedenini bilmesemde :) inşallah güzel sonuçlar alacağız buna inanıyorum ve inanarak ta olmasına yardımcı olmaya çalışıyorum.... inanın hayat hiçkimse için kolayd eğil ama savaşmak zorundayız tabikide savaşırken en büyük zararı kendimize vermeden denemeliyiz....hepinizis eviyorum öpüldünüz birgün kuzucuklarımızın koyunlarımıza geleceğini hayal ederek mutlu olmaya çalışalım................byessss

hadigel merhaba.. ilk kez birini online yakalayacağım sanırım. ne güzel ve doğru yazmışsın canım. bende onu diyordum kafamızdan saplantı hakline getirdiğimiz her şeyi çıkartsak işte o gün hayatımız yaşamaya değer hale gelecek..ki bu elimizde değilmi..

kızlar selam
feri yazdıkların eni çok etkiledi seni anlıyorum çocuksuzluk üzerine birde koca anlayışsız ise çok zor ama ben bu olayı farklı düşünüyorum
aslında sen bizden şanslısın nedenmi çünkü sen iki kişilik üzülmüyorsun benim yüzümden benim yüzümden o da evlatsız kaldı demiyorsun sen kendin için istiyorsun ben kendimden önce kocam için istiyorum onun bana çaktırmamak için hiç aldırmıyormuş gibi durması ama bebek haberlerine için için üzülmesi inan bu daha farklı bir acı
en azından sen eşin için üzülmüyorsun kendini suçlu hissetmiyorsun
düşünkü eşim in üzüldüğünü düşünmek beni kahrediyor buğün bir tanıdık beeğin cinsiyetini öğrenmiş erkek miş bana müjde veriyor biliyormusunuz artık uyuşmşum etkilenmedim üzülmedim kimi insanlar şanslı doğar ve herşeyleri yolundadır
ben her insanın bir sıkıntısı var dır a inanmıyorum valla sıkıntısı olmayan zaten hiç olmuyor benim gibi olan da her şeyi adım adım kaybeder diye düşünüyorum önce ameliyatlar acılar sonra kısırlık sonra insanlardan uzaklaşmak işin ilginç yani buna üzülmüyorum
amaaaaaan ferim söyleyeceğim bence benim yazdığım yönüyle bir düşün hadigel canım benim tedavin hayırlı olsun hadi inşallah allah yardımcın olsun
sizi seviyorum

Selam Arkadaslar,

yine misafirim vardi, sagolsunlar, cok tatlida 4,5 aylik bir kiz bebek, nasil uslu bir bebek, ay hic aglamiyor, kapattim bebek sayfasini diyorumya hep, bu bebegi görünce Allahtan yinede diledim. Inanmiyorum yaaaaaa, Allahin mucizesi bebekler, cok güzeller.

Umut suclu filan hissetmeni istemiyorum kendini; o nedemek ???, Canim ya,,, herkes kaderini yasar, esinin ve senin alin yazin dünyaya gelmeden yaziliyor, dolayisiyla bizi yaradan Dagina görede kar veriyor, inan bana bu aksam bebekli misafirim gittikten sonra kendimi cok kötü hissettim, ama hiccccc bi zaman esimi suclu görmedim. Yani esler birbirlerini seviyorsa..........bu en büyük zenginlik inan bana... Ferinin yerinde olmak istemem, anlayissiz, bencil bi adam bi yandan, bir yandanda tek basina bir savas, gurbette olmasida ayri bir olay (kimsesizlik cok zor be Umutum).

Feri sende antidepresan kullanma cok rica ederim, Onun yerine doktora söyle bitkisel antidepresan istiyorum diye (Sari kantaron Hapi) veriyor. Bak ben kullaniyorum doktor yazdi, bitkisel faydasida var. Ama antidepresan kimyasal zehri lütfen vücuduna sokma.

Hadigel, insaallah saglikli, sorunsuz bir tedavi gecirmeni dilerim, sonucundada hepimizi sevindirirsin.

Mirakel sen neler yaptin canim ???

Cara sende bir gelisme varmi???

Hemsom insaallah sende iyisindir. Hepiniz kendinize iyi bakin :87:

Geschenk gelmis..sorma Geschenk cok bunalim takildik:))..iyi dileklerin icin sagol birtanem..hayatin tadini cikarmaya calisakta birileri bir sekilde cocuk konusunu acip dagitiyor bizi..Yildizdan evet haber yok..insallah bebegi iyidir ve simdi iyice büyümüstür..cok öptüm tatlim seni..

hadigel insallah bebegin gelecek..demek basladin ignelere Allahim sana güzelikler nasip etsin..rahat ol tabi,stres etkilyir her seyi..insallah topigimizim 2011 ilk hamilesi olacaksin..2011 de insallah bebegine kavusacaksin insallahhhhhh

Umut canim benim,yazdiklarin cok aglatti beni..toparlanip size yazmaya basladim..Haklisin canim benim,benim öyle sorunum yok,adam ben hamileyim diyince sinir krizi gecirdi hep..Esin seni seviyor ve kendini ona karsi mahcup hissetme..Ama duygularini anliyorum,esin onun ailesi,senin ailen..
Benim annem bile olaylari bilemedigi icin bana hep ,esine iyi davran 1 dedigini 2 etme,bak adam senin düsüklerine ragmen,sesini cikarmiyor,bu konuda sana laf söylemiyor diyor..Bana üzülecegine,benim anne olamadigima üzülecegine,esim acaba beni cocuk icin birakirmi diye düsüncelere kapilyir..esim benden ayrilirsa diye korkuyor..esim cocuk istemiyor desem ve yasadiklarimi anlatsam bana bak zaten cocugun olmuyor aman esinde istemiyorsa ne güzel seni birakmaz iste der..Insanlar baten feodal düsünceler icin neler söylüyüp,yapiyorlar..Benim annem bu kunularda cok üzdü beni..

sende üzülme canim..Ne bilim be umut..Allahim insallah güldürür yüzümüzüü

AYCAN kizzzzzzz yoksa seninde aklina tekrar deneme fikrimi geldi..bebekler cok tatli aycan,ben görünce inanki icim öyle bir yaniyorki anlatamam..onlara dokunmak,bakmak,izlemek bana muthis mutluluk veriyor..OOFff ne dim aycan allah nasip etsin bizede..bak bende yeniden istedim:))

hepinizin güzel dilekleri için çok teşekkü ederim yanımda olduğunuzu bilmemk inanın mutlu ediyor beni...şimdilik iyi gidiyor herşey pazartesi yumuşlara bakıcaklar kaç tane olmuş diye hayırlısı artık... 2011 in açılışını yapıp peşimdende sizleri beklemeyi umut ediyorum.. rabbim yardım elini esirgemesin bizden ........mutlu umutlu olmaya çalışalım ki şans ta bize gülsün dimi ama.......öpüyorum sizleri....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…