Kizlar hepinizin 2011 huzurlu,mutlu,saglikli ve bebeli gecsin insallahhhhhh..
Aycan evet benim fotom,ama kaldiracagim,size süpriz olsun diye koydum ama olmamia galiba:))
Ben ayin en gec 5 de hastalanmaliyim ama kesinlikle hamile filan degilim,regl belirtileri basladi..klomen bosa gitti..sag tüpümüm zedeli olcagina karar verdim..cünkü bir doktor bana gecis darligi olan tüple oynanirsa acilsa bile,2,3 aya yeniden kapanma olasiligi cok fazla demisti..sanirim adam hakli..
Kendinize iyi bakin,arada girmeye calisirim cok öptüm..
Canim beni,
harika olmus, bundan sonra böyle, sen utanicagina, o utansin. Cok iyi, bunu bir ikikikere yap, bak bakalim bir daha nasil sen demeden listeyi hazirla diyor. Cok iyi yaptin. Icine atma hicbiseyi, onunla biraradayken özellikle anlat, ona göre kendine ceki düzen verecek o adam. Yeter artik, sen icine attikca; adam hakaretlerine devam ediyor. Birak icine atma anlatki, nasil bi insan oldugunu herkes görsün. Sevgiyle kal canim benim. Bu arada senin fotografinmi o???? Sevgiler.
Gescenk ben giriyorum diyemi girmiyor???
Kizlar hepinizin 2011 huzurlu,mutlu,saglikli ve bebeli gecsin insallahhhhhh..
Aycan evet benim fotom,ama kaldiracagim,size süpriz olsun diye koydum ama olmamia galiba:))
Ben ayin en gec 5 de hastalanmaliyim ama kesinlikle hamile filan degilim,regl belirtileri basladi..klomen bosa gitti..sag tüpümüm zedeli olcagina karar verdim..cünkü bir doktor bana gecis darligi olan tüple oynanirsa acilsa bile,2,3 aya yeniden kapanma olasiligi cok fazla demisti..sanirim adam hakli..
Kendinize iyi bakin,arada girmeye calisirim cok öptüm..
Aycan tatlim,geschenk sen giriyorsun diye niye niye girmesin kiz..Ask olsun..Düsünme böyle seyler..geschenk 30 topigede girmiyor..Kizin benim yazdiklarima ici parcalandi,girip arada bana teselli veriyor ne yapsin..iyi kalpli GESCHENK...
Aycan esimde kuzu gibi oldu,simdi korkuyor yaptigi zalimlikleri ablasina anlatacgim diye..Yeri gelirsede tabiki anlatacagim,Umarim beni o duruma getirmez...
Yine ben
Kizlar ben artik benim sag tüpümümde kapali,zedeli,yada gecis darligi olduguna inaniyorum..amelyat olali 5 ay oldu..o zaman acik dediler ama ben inanmiyorum..bu cocuk defterinide kapayacagim,cok sinirlerim bozuluyor..her regl olusunda inaninki kaybetigim bebeklerin acisi 2-3 gün yüregimde kor olup yakiyor beni..Insan her ay ister istemez umutla bekliyor,olmayacagina inanmak istemiyor, sanki olmus gibi önlemler aliyor,ben 0vülasyon sonrasi yillardir hep kesin hamileyim diye havaya giriyorum,bir yerim agirsa ilac bile icmiyorum..
Kimyasali hadi saymiyim ,ki ondad moralmen inaninki yikildim ama allahtan kürtaj filan gerekmedi,kese eredi,tebi doktorun gördügü kede idiyse..ama diger 3 düsük hele 4,5 aylik olan benim bütün hayatimi,pisikolojimi degistirdi 23 martan beri inaninki o ben eski ben degilim..
Kisacasi ben anne olamayacagim..Yüce Allahi bana arifeyi yasatti hep,bayram nasip etmedi..Herseyim hep yarim,eksik kaldi..
Görümcemi yemege davet etiller ..kendi görümcesine gitti..ben gitmeyedim,belim cok agiriyor dedim,esim bozuldu ama bana ne,zaten birsey söyleyecek durumuda yok..cünkü gidecegimiz evde 6 aylik bir bebekte olacakti.görümcemin görümcesinin torunu..gidip onuda görünce heralde iyice yikilirim ve muhtemelen yine bana soracaklar senin cocugun yokmu,neden,nasil,yazik,tüp yapsaniza falan filannn.
Simdi biraz hazir bunlar yokken uzanim,dinlenim...cok öpüm sizi..
Selam canim,
insaallah bayramida görürsün, üzülme lütfen. Yaradanin mucizeleri hic bitmez, tüpün durup duruen niye tikansin be Ferim, yoktur öyle bisey. A bak bende bugün hastalandim. (reglim geldi), Kuaföre gittim röfle yaptirdim, degisiklige ihtiyacim vardi.
Insaallah bugün iyisindir.
Umutcum merhaba, insaallah iyisindir.
Kizlar dilerim hepiniz iyisinizdir.
Muhtesem Yüzyili seyredeyim bakayim.........
canım arkadaşlarım nasılsınız
beeeen ben bildiğiniz gibi
aslında feri aynen senin düşündüklerini düşünüyorum yani vazgeçmek umut etmemek ah bir yapailsem ama olmuyor ben de kapattım bebek sahifesini ama hayat nasıl devam eder ümit etmeden
ah kızlar yine bunalımdayım kötüyüm bakalım sonum nasılolacak
ÇOK BUNALIM TAKILMIŞSINIZ YİNE.. zaman her şeyin en iyi ilacıdır umarım sizler için hep güzele doğru ilerler.. şu kısacık ömrümüzde birazcık bebek saplantısından çıkıp hayatın tadını almanızı umuyorum hatta diliyorum..
yıldız dan hiç haber yok.. inşallah her şey yolundadır.. o böyle aralar verir aslında ama şimdi hamile ya daha sık bekliyorum haberlerini.
selam kızlar nasılsınız bakalım bu aralar herkes çok sıkıntılı hade biraz havamızı değiştirelim kendimizi sallayalım bir hiçbişey bizim kadar değerli değil hayatta birazda oluruna bırakarak yaşamak gerek değil mi diye düşünelim nedne gamsız insnaların hayatlarında daha az sorun var çünkü stres yok sıkıntı yok dertlenme yok dolayısıylada herşey pozitif olma yönünde gerçekleşiyor. bizde biraz böyle olsak sanki ne olur ki dimi ama.......bakın ben tedaviye başladım 3gündür iğnelerimi yapıyorum ve kendimi çok rahat hissediyorum oldukça huzurluyum nedenini bilmesemde :) inşallah güzel sonuçlar alacağız buna inanıyorum ve inanarak ta olmasına yardımcı olmaya çalışıyorum.... inanın hayat hiçkimse için kolayd eğil ama savaşmak zorundayız tabikide savaşırken en büyük zararı kendimize vermeden denemeliyiz....hepinizis eviyorum öpüldünüz birgün kuzucuklarımızın koyunlarımıza geleceğini hayal ederek mutlu olmaya çalışalım................byessss
kızlar selam
feri yazdıkların eni çok etkiledi seni anlıyorum çocuksuzluk üzerine birde koca anlayışsız ise çok zor ama ben bu olayı farklı düşünüyorum
aslında sen bizden şanslısın nedenmi çünkü sen iki kişilik üzülmüyorsun benim yüzümden benim yüzümden o da evlatsız kaldı demiyorsun sen kendin için istiyorsun ben kendimden önce kocam için istiyorum onun bana çaktırmamak için hiç aldırmıyormuş gibi durması ama bebek haberlerine için için üzülmesi inan bu daha farklı bir acı
en azından sen eşin için üzülmüyorsun kendini suçlu hissetmiyorsun
düşünkü eşim in üzüldüğünü düşünmek beni kahrediyor buğün bir tanıdık beeğin cinsiyetini öğrenmiş erkek miş bana müjde veriyor biliyormusunuz artık uyuşmşum etkilenmedim üzülmedim kimi insanlar şanslı doğar ve herşeyleri yolundadır
ben her insanın bir sıkıntısı var dır a inanmıyorum valla sıkıntısı olmayan zaten hiç olmuyor benim gibi olan da her şeyi adım adım kaybeder diye düşünüyorum önce ameliyatlar acılar sonra kısırlık sonra insanlardan uzaklaşmak işin ilginç yani buna üzülmüyorum
amaaaaaan ferim söyleyeceğim bence benim yazdığım yönüyle bir düşün hadigel canım benim tedavin hayırlı olsun hadi inşallah allah yardımcın olsun
sizi seviyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?