ÇOK BUNALIM TAKILMIŞSINIZ YİNE.. zaman her şeyin en iyi ilacıdır umarım sizler için hep güzele doğru ilerler.. şu kısacık ömrümüzde birazcık bebek saplantısından çıkıp hayatın tadını almanızı umuyorum hatta diliyorum..
yıldız dan hiç haber yok.. inşallah her şey yolundadır.. o böyle aralar verir aslında ama şimdi hamile ya daha sık bekliyorum haberlerini.
Canim arkadasim,
Dunden beri aklimdasin inan bana...Ofiste isler inanilmaz yogun, eve gec geliyorum. Buyuk patronla konustum, beni daha rahat bir departmana alacak. Valla vucudum kaldirmiyor. Gec cikiyorum sabah ise 10'dan once gidemiyorum, ee ayip tabi ekip arkadaslarima da...Neyse elimdeki isleri bitireyim, ocak sonu gibi ekip degistirecegim. Aksam 6'da tuyerim insallah ofisten.
Simdilik hersey yolunda gidiyor...bebisko da bende iyiyiz. Arada mide bulantilari ve kalca agrilari oluyor ama onlarda bu isin tuzu biberi degil mi?
En son endokrinoloji sonuclarim cok iyi cikti. Artik ayda bir goruscez:) 15'de bir kan vermekten aman hormonlarim yine zirvaladi mi diye tedirgin olmaktan bunalmistim...
Bu aralar tedirginliklerime son verme karari aldim. hem kendimi hem bebisi hem de babasini uzuyorum...
Anladigim kadariyla kafan yerinde keyfin yerinde....aferim sana:) iste benim akilli arkadasim.
Ya keske yakin otursak beraber yoga'ya filan giderdik. Bir ara baslamistim ben yoga'ya ayyy pamuk gibi olmustum valla...
Kizlar,
Ozledim valla sizi...n'olur kizmayin hayirsiz da demeyin... inanin bu yilbasina kadar cok yogundu isler. Elimdeki projeleri bitirmeye ugrasiyorum. Dedigim gibi Genel Mudur ile konustum, beni esnek saatler calisabilecegim bir yere alin n'olur diye...Aksam 10'a kadar calisamiyorum, calisinca da sabah gelemiyorum diye...adam cok insafli valla...sorun degil dedi...dogum'a kadar seni rahat ettirelim dedi...Insallah sozunu tutar...:)
Ama insallah dogum sonrasi canimi okumazlar:)))
Neyse bende haberler boyle....
Bu arada size bir mujdem daha var: minnosum buyuk ihtimalle bir minik kiz:))) ilerleyen aylarda isim dusunmeye baslariz olur mu arkadaslarim...
Sevgiler,
Y
kızlar selam
feri yazdıkların eni çok etkiledi seni anlıyorum çocuksuzluk üzerine birde koca anlayışsız ise çok zor ama ben bu olayı farklı düşünüyorum
aslında sen bizden şanslısın nedenmi çünkü sen iki kişilik üzülmüyorsun benim yüzümden benim yüzümden o da evlatsız kaldı demiyorsun sen kendin için istiyorsun ben kendimden önce kocam için istiyorum onun bana çaktırmamak için hiç aldırmıyormuş gibi durması ama bebek haberlerine için için üzülmesi inan bu daha farklı bir acı
en azından sen eşin için üzülmüyorsun kendini suçlu hissetmiyorsun
düşünkü eşim in üzüldüğünü düşünmek beni kahrediyor buğün bir tanıdık beeğin cinsiyetini öğrenmiş erkek miş bana müjde veriyor biliyormusunuz artık uyuşmşum etkilenmedim üzülmedim kimi insanlar şanslı doğar ve herşeyleri yolundadır
ben her insanın bir sıkıntısı var dır a inanmıyorum valla sıkıntısı olmayan zaten hiç olmuyor benim gibi olan da her şeyi adım adım kaybeder diye düşünüyorum önce ameliyatlar acılar sonra kısırlık sonra insanlardan uzaklaşmak işin ilginç yani buna üzülmüyorum
amaaaaaan ferim söyleyeceğim bence benim yazdığım yönüyle bir düşün hadigel canım benim tedavin hayırlı olsun hadi inşallah allah yardımcın olsun
sizi seviyorum
Selam Arkadaslar,
yine misafirim vardi, sagolsunlar, cok tatlida 4,5 aylik bir kiz bebek, nasil uslu bir bebek, ay hic aglamiyor, kapattim bebek sayfasini diyorumya hep, bu bebegi görünce Allahtan yinede diledim. Inanmiyorum yaaaaaa, Allahin mucizesi bebekler, cok güzeller.
Umut suclu filan hissetmeni istemiyorum kendini; o nedemek ???, Canim ya,,, herkes kaderini yasar, esinin ve senin alin yazin dünyaya gelmeden yaziliyor, dolayisiyla bizi yaradan Dagina görede kar veriyor, inan bana bu aksam bebekli misafirim gittikten sonra kendimi cok kötü hissettim, ama hiccccc bi zaman esimi suclu görmedim. Yani esler birbirlerini seviyorsa..........bu en büyük zenginlik inan bana... Ferinin yerinde olmak istemem, anlayissiz, bencil bi adam bi yandan, bir yandanda tek basina bir savas, gurbette olmasida ayri bir olay (kimsesizlik cok zor be Umutum).
Feri sende antidepresan kullanma cok rica ederim, Onun yerine doktora söyle bitkisel antidepresan istiyorum diye (Sari kantaron Hapi) veriyor. Bak ben kullaniyorum doktor yazdi, bitkisel faydasida var. Ama antidepresan kimyasal zehri lütfen vücuduna sokma.
Hadigel, insaallah saglikli, sorunsuz bir tedavi gecirmeni dilerim, sonucundada hepimizi sevindirirsin.
Mirakel sen neler yaptin canim ???
Cara sende bir gelisme varmi???
Hemsom insaallah sende iyisindir. Hepiniz kendinize iyi bakin :87:
Geschenk gelmis..sorma Geschenk cok bunalim takildik:))..iyi dileklerin icin sagol birtanem..hayatin tadini cikarmaya calisakta birileri bir sekilde cocuk konusunu acip dagitiyor bizi..Yildizdan evet haber yok..insallah bebegi iyidir ve simdi iyice büyümüstür..cok öptüm tatlim seni..
Selam kizlar,
ben iyiyim, sizde iyi oldugunuzu yazin, merak etmeyelim. Selamlar
arkadaşlar hepinize selam sizinle paylaşmak istediğim şeyler var daha doğrusu bir başarısızlığımı paylaşmak istiyorum
başlıyorum.......daha önce neden anlatmadın diye kızmayın anlatmaya hazır değildim.
hani ben 1 ocakta adet olmuştum gayette güzel olmuştum 3. günü burdaki bir dr a gittim bir kaç yumurta görünüyor dedi o öyle deyince ben hemen istanbuldaki dr um aret kamar ı aradım hemen klomene başla dedi pazartesi yani 3 ocakta klomene başladım sabah akşam bir tane cumartesi yine burda dr a kontrole gittim sağ da 3 olgun yumurta var geride gelen de var soldada bir iki tane küçük var dedi
3 yumurta 15.6 -17.6-17.8 aaaaa ben şok tabii ben yüksek dozda ilaç kullandığım halde birinde tek yumurta olmuştu ve klomenimin son biri kalmıştı kaldığı halde 3 olgun yumurta dr biri de çatlamak üzere dedi tabii ben sevindirik oldum eşime otların faydası bak sen benimle dalga geçiyordun otlardan dolayı diyorum bu arada dr yumurtalar çoğalır dedi hemen areti aradım e2 yi ve progesteronu ölçtür dedi pazar sabahı özel bir hastanede baktırdım e2 420.1 progesteron0.366 çıktı areti aradım bana 2 iğne verdi birini gündüz 12 de birine gece 12 de göbekten vur dedi ilaçların ismi şimdi aklımdan değil yazarım ama biri çatlatma idi salı sabah 8 de burda ol dedi bir gün önceden gelin dedi dün akşam uçağı ile gittik bugün ilk önce muayene oldum dr yumurtanın biri çatlamış 2 sini alacağız dedi ve yumurta toplandı ikisi de boş bana tek söyledikleri bu yaşta normal tabii mor oldum
kızlar benim anlamadığım çatlama iğnesi yumurta çatlasın diye verilmiyormu eeee yumurta çatladı diye birini almadılar
pekiii sizce o yumurta halen duruyormudur
eşime illa o işi yapalım belki yumurta duruyordur dedi ama yapmadı çünkü sonuçta ameliyat yani yumurta toplama oldu ya garibim korktu
bugün akşam uçağı ile tekrar döndük
kızlar yumurta boşta olsa 3 yumurta bence rekor
biliyorsunuz daha öncede klomen kullandım hiç olmadı ben bu ay otlara ağırlık vermiştim
birde normalde benim yumurtalar hani 15 gün den önce büyümezdi 8. günde büyüdü
haaa aret bey gelecek ay tekrar bekliyorbu kez klomen de kullandırmayacak doğal bakacak yumurta oluşmuşsa devam edecek
kızlar ya bir de keşke gitmese idim diye geçiriyorum ama 3 yumurtayı hemde klomenle duyunca çok heyecanlandım
yani bomboş geri döndüm
başınızı şişirdi
sizleri seviyorum
yorumlarınızı bekliyorum çok ihtiyacım var
hadigel hadi canım allahım yardımcın olsun dualarım seninle
arkadaşlar desteğiniz için çok teşekkür ederim içim rahatladı gittiğim için pişman olmuştum ama haklısınız denemem gerekiyordu
aycanım ben ce klomen ile değil otlar fayda etti bu ay özellikle adaçayını ve civan perçemli çayı çok içmiştim
doğru yol üzerindeyim galiba
aycanım öyle dğilmi canım klomen le yumurta oluşuyor bunun için sevinmeliyim
feri geshenk sizler gelmemişsiniz cara senden ne haber
mirakel allah seninde yardımcın olsun
hadigel sonucu heyecanla bekliyorum
sizleri çok seviyorum iyiki varsınız
Günaydin arkadaslar,
Feri kayip ilani vericez gel artik.
Geschenk sende ugra tatlim.
Cara senide merak ediyoruz.
Mirakel Rotklee östrojeni artiriyor adacayi gibi, zarar verecegini düsünmüyorum bak umut Adacayi kullandigini söylüyor.
Umut bizlerle paylastigin icin ben sana tesekkür ederim canim. Pismanlik filan yok, yola devam....
arkadaşlarr
6 aydır korunmuyoruz fakat hala bebişimiz olmadı doktora gitmeye karar verdim
bugün adet oldum çok yoğun değil doktora gitsem normade olduğu gibi muayene edebilirmi acaba
arkadaşlarr
6 aydır korunmuyoruz fakat hala bebişimiz olmadı doktora gitmeye karar verdim
bugün adet oldum çok yoğun değil doktora gitsem normade olduğu gibi muayene edebilirmi acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?