Alternatif tip... Hamile kalma paylaşımini...paylasamayanlarin alani ....

Canim arkadasim,
Dunden beri aklimdasin inan bana...Ofiste isler inanilmaz yogun, eve gec geliyorum. Buyuk patronla konustum, beni daha rahat bir departmana alacak. Valla vucudum kaldirmiyor. Gec cikiyorum sabah ise 10'dan once gidemiyorum, ee ayip tabi ekip arkadaslarima da...Neyse elimdeki isleri bitireyim, ocak sonu gibi ekip degistirecegim. Aksam 6'da tuyerim insallah ofisten.

Simdilik hersey yolunda gidiyor...bebisko da bende iyiyiz. Arada mide bulantilari ve kalca agrilari oluyor ama onlarda bu isin tuzu biberi degil mi?

En son endokrinoloji sonuclarim cok iyi cikti. Artik ayda bir goruscez:) 15'de bir kan vermekten aman hormonlarim yine zirvaladi mi diye tedirgin olmaktan bunalmistim...
Bu aralar tedirginliklerime son verme karari aldim. hem kendimi hem bebisi hem de babasini uzuyorum...

Anladigim kadariyla kafan yerinde keyfin yerinde....aferim sana:) iste benim akilli arkadasim.
Ya keske yakin otursak beraber yoga'ya filan giderdik. Bir ara baslamistim ben yoga'ya ayyy pamuk gibi olmustum valla...

Kizlar,
Ozledim valla sizi...n'olur kizmayin hayirsiz da demeyin... inanin bu yilbasina kadar cok yogundu isler. Elimdeki projeleri bitirmeye ugrasiyorum. Dedigim gibi Genel Mudur ile konustum, beni esnek saatler calisabilecegim bir yere alin n'olur diye...Aksam 10'a kadar calisamiyorum, calisinca da sabah gelemiyorum diye...adam cok insafli valla...sorun degil dedi...dogum'a kadar seni rahat ettirelim dedi...Insallah sozunu tutar...:)
Ama insallah dogum sonrasi canimi okumazlar:)))
Neyse bende haberler boyle....

Bu arada size bir mujdem daha var: minnosum buyuk ihtimalle bir minik kiz:))) ilerleyen aylarda isim dusunmeye baslariz olur mu arkadaslarim...

Sevgiler,
Y

Iyi Pazarlar arkadaslar,

Yeliz kiz cocuklari cok uslu oluyorlar, Allahim sagsalim kucagina almak nasip etsin insaallah.

Fericim, tedavi olmayi düsünmüyorum canim ya......

Umut Geschenk Mirakel vede Cara sselamlar

Slm kızlar..çok fazla giremiyorum bu ara umarım hepiniz iyisinizdir..
Benim regl yeni bitti sözde bugün çalışmalara başlıycaktık ama benimki rahatsız pek keyfi yok yarına iyi olursa bakalım belki..Nedense içimde olumsuzluklar var ama hayırlısı..
Hepinizi öpüyorum..Hoşçakalın..

yıldızcım
senden haber almış olmak içimi çok rahatlattı. her şey yolunda olduğu için üstüne de pek bir sevindim...kendini yorma canım boşver şimdi işi gücü sonra eski gücünü toplar şu an eksik kalan her şeyi fazlasıyla geri toparlarsın nasılsa... şu an bebişinle sen en mühimsin..
birlikte yogaya gitmek iyi fikir :)) ne güzel olurdu ama sen nerdee ben nerdee.. gönüller bir olsun... Hayat bu belki bir gün hepimiz bir yerlerde karşılaşırız belli mi olur.. tabi birbirimizi tanımadan geçmezse o sahne.. ki tanıyamayız doğal olarak.. :) canım mide bulantısına leblebi yiyorlar iyi geliyormuş dene istersen.. bu arada kız isimleri bulacağız hep beraber ayyyyy kızımız oluyor demek çoook heyecanlı.. kızlar çok cici tatlı oluyor yaa. helede süsle püsle seyret sonra .. bide bilmiş bilmiş bıcır bıcr konuşuyorlar ya.. Allah sağlıkla kavuştursun sizi birbirinize.. çok öptüm seni..

umut umut umut... canım çocuksuz da mutlu olabilir çiftler.. eşinle birbirinize sımsıkı sarılın ve bu durumdan daha fazla yara almadan sıyrılın artık lütfen.. çevremizde bir çok insan var çocuğu var ama daha mutsuz.. ya hastalık ya hayırsızlık ya yokluk vs.. neler yaşanıyor.. hep mutlu etmezki her aileyi evdeki çocuk.. ölümlü dünya evlat sahibi olup tadını alıp onca özveri emek sonrasında evlat acısı çeken insanlar var.. yani beterin beteri var.. her zaman her şeyin iyi yanını görmek mutlaka insanı rahatlatır kabullenmeyi kolaylaştırır ancak bu durumda kötü yanlarını görmek bizleri rahatlatacaktır emin ol.. hep mutluluk vermez insana çocuk sahibi olmak.. bir şeyin yokluğunu çektiğimizde bunu dayanılmaz hale getiriyoruz.. neden..pek çok kişiden duyarız değilmi "seni doğuracağıma taş doğursaydım " bu ifade doğru değil elbet.. ancak bunu bir anne söyleyebiliyorsa demekki çok canı yanıyor evladından.. bunu ne duymak ne söylemek isteriz.. pek çok şey.. nolur biraz bu yanlarıyla düşünüp daha fazla kendimize zarar vermeyelim arkadaşım.. bir toplumda görevi olan sosyal yaşantısı olan insanlarız bunları daha kolay aşmalıyız bence. hiç imkanı olmayıp doktora gidemeyen tedavisi yaptıramayan pek çok insan var onlar için ne kadar zordur empati kuralım bakalım.. hayat bizim kafamızda oluşturduğumuz ölçüde zor yada kolaydır..bu elimizde..çok konuştum farkındayım umarım anlatmak istediğimiz anlatabilmişimdir.. eşinle hayatın tadını çıkart.. öptüm seni.

hemşooo :)) canım seninde gelen giden maşallah.. sevilen yere gidilir demekki misafirperver sevgi dolu benim hemşo.. aycancım ben iyiyim sağol.. elimde ne varsa onun tadını çıkartmaya çalışıyorum.. bebekler çok tatlı ama büyüyorlar bak bunu unutma.:)) hep öyle kalmıyorlar...

fericim canım arkadaşım...çocuk konusu açılınca dağılacak ne var ferim benim...tatlım... öncelikle kendini eksik hissetmeyi bırak artık.. yukarıda umuta çok yazdım bak senin içinde geçerli :) ancak ona eşinle bulmasını söyledim mutluluğu bir nevi ...tam olarak öyle olmasada... bak canım senin durum tabi o yönde farklı sende eş eş değil yontulmamış kalas çok afedersin ama senin söylediklerinden diyebiliyorum bu kelimeyi ona... ve annenin o eski kafa yorumu ama onu da suçlamıyorum o da öyle yetişmiş ona adapte olmuş ona göre doğru o.. ve bu seni çok yalnız çaresiz yapıyor.. dolayısıyle eşine mecbur kalıyor onda bulamadığını da sahip olabileceğin bir bebekte arıyorsun.. anne olmak istemeyen çok nadir kadın vardır çoğunluk ister.. sende bu kadar çok istemekte haklısın mutlaka ekstradan yaşadıkların evliliğin eşin de içine girince farklı bir isteğe dönüyor.. herkesin ruh hali hayat tarzı farklı ama istek aynı.. kendi ayaklarının üstüne basabilsen daha güçlü olsan acaba nasıl olurdu diyorum bazan.. çaresiz kaldığın için zayıf düşüyorsun ve bu ruh halini çok etkiliyor.. her regl olduğunda üzül üzül ama bu kadar yıpratma mesela kendini.. bunu doğal kabul et hatta sevin bak en azından menapoza daha çok var diyor sana adetlerin.. canım inşallah sizleri kıracak şeyler yazmamışımdır.. fericim keşke diyorum elimde sihirli bir değnek olsa da dokunduruversem sizleri mutlu etsem ama bu mümkün olmadığına göre elimden geleni yapmaya çalışıyorum sadece.. ne olur seni mutlu edecek şeyleri ara.. mutlu ol artık... bebeksiz de olur inan bana..

hekrese selamlar...

Selam kizlar,
ben iyiyim, sizde iyi oldugunuzu yazin, merak etmeyelim. Selamlar

Selamlar Aycan,

Iyi olduguna sevindim..

Ignelere basladim, decapeptyl ve fostimon, sanki karinalti sis gibi his veriyor bu ilaclar, hadi bakalim sonunda acilisi yaptim erteleye erteleye nereye kadar dimi yaa.
Dun yine benim yumurtaliklarla yuzlestim, eh iste idare ediyorlar durumu birkactane varmis olusmaya baslayan bos veya dolu bakcaz artik.
asil kritik gun cumartesi, o zaman belli olacak gelisip gelismemesi. Kiz aycan igneleri ben kendim batiriyorum , sendede oyle olmusmuydu, bi an kendimi junky gibi hissettim, nelere katlaniyoruz hey gidi.
Arkadaslar hepinize selamlar, Hadigel senin tedavin nasil gidiyor bu arada

selam kızlar herkes nasıl bakalım....öncelikle ünlü ozanımız kıvırcık aliyi kaybettik bugün bir trafik kazasında....allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun..... gerçekten çok üzücü bir durum bide eşi 3 haftalık hamileymiş 3. çocuklarına ......((
yarın ankara yoluna çıkıyorum uçak bileti bulamadığım için giderken otobüse binicem. perşembe anatoliadayım.14,12,11,9,9,8,8 mm çaplarında 7 tane yumuş var dedi doktorum ama sanırım 8likler büyümicek gibi...neyse olsun tutacaı varsa 1 tane yuumuş bile yeter.benim içn dua edin kızlar bende sizin için edicem. gelişmelri gene yazarım. öpüyorum sizleri şimdilk bu kadar görüşürüz kims ekendini üzmesin ne olur bakın ölümün dışında herşeyin çaresi var...

arkadaşlar hepinize selam sizinle paylaşmak istediğim şeyler var daha doğrusu bir başarısızlığımı paylaşmak istiyorum
başlıyorum.......daha önce neden anlatmadın diye kızmayın anlatmaya hazır değildim.
hani ben 1 ocakta adet olmuştum gayette güzel olmuştum 3. günü burdaki bir dr a gittim bir kaç yumurta görünüyor dedi o öyle deyince ben hemen istanbuldaki dr um aret kamar ı aradım hemen klomene başla dedi pazartesi yani 3 ocakta klomene başladım sabah akşam bir tane cumartesi yine burda dr a kontrole gittim sağ da 3 olgun yumurta var geride gelen de var soldada bir iki tane küçük var dedi
3 yumurta 15.6 -17.6-17.8 aaaaa ben şok tabii ben yüksek dozda ilaç kullandığım halde birinde tek yumurta olmuştu ve klomenimin son biri kalmıştı kaldığı halde 3 olgun yumurta dr biri de çatlamak üzere dedi tabii ben sevindirik oldum eşime otların faydası bak sen benimle dalga geçiyordun otlardan dolayı diyorum bu arada dr yumurtalar çoğalır dedi hemen areti aradım e2 yi ve progesteronu ölçtür dedi pazar sabahı özel bir hastanede baktırdım e2 420.1 progesteron0.366 çıktı areti aradım bana 2 iğne verdi birini gündüz 12 de birine gece 12 de göbekten vur dedi ilaçların ismi şimdi aklımdan değil yazarım ama biri çatlatma idi salı sabah 8 de burda ol dedi bir gün önceden gelin dedi dün akşam uçağı ile gittik bugün ilk önce muayene oldum dr yumurtanın biri çatlamış 2 sini alacağız dedi ve yumurta toplandı ikisi de boş bana tek söyledikleri bu yaşta normal tabii mor oldum
kızlar benim anlamadığım çatlama iğnesi yumurta çatlasın diye verilmiyormu eeee yumurta çatladı diye birini almadılar
pekiii sizce o yumurta halen duruyormudur
eşime illa o işi yapalım belki yumurta duruyordur dedi ama yapmadı çünkü sonuçta ameliyat yani yumurta toplama oldu ya garibim korktu
bugün akşam uçağı ile tekrar döndük
kızlar yumurta boşta olsa 3 yumurta bence rekor
biliyorsunuz daha öncede klomen kullandım hiç olmadı ben bu ay otlara ağırlık vermiştim
birde normalde benim yumurtalar hani 15 gün den önce büyümezdi 8. günde büyüdü
haaa aret bey gelecek ay tekrar bekliyorbu kez klomen de kullandırmayacak doğal bakacak yumurta oluşmuşsa devam edecek
kızlar ya bir de keşke gitmese idim diye geçiriyorum ama 3 yumurtayı hemde klomenle duyunca çok heyecanlandım
yani bomboş geri döndüm
başınızı şişirdi
sizleri seviyorum
yorumlarınızı bekliyorum çok ihtiyacım var

sevgili arkadaşım benc ene iyisini yapmışssın içinde kalacağına denemen daha iyi olmuş olsun belki iyi sonuçta olabilirdi yane ...önemli olan pişman olmaman . umarım öbür aya herşey daha iyi olru inanki bend edurumdayım femara en ağır protokole ragmen 3 tane si büyümüş yumuşların doktorum eğer kaliteli embriyo oluşrusa şansın vard edi ama deneketen başka şansım yok zaten ve bugün yola çıkıyorum olsun sonuç negatifte olsa elimden geleni yaptım diyip teselli edicem kendimi.umarım kaliteli embriyo bir taned eolsa olursa bebişim gelir artık :))).bu yüzden bence doğru olanı yapmışsın...herşey bizim için umut bunu yaşamayan bilemez he ryolu deniyoruz olması gerkenede bu...sabırla beklememiz gerekiyor allah hepimizin yardımcısı olsun......

sevgili arkadaşım bence ne iyisini yapmışssın içinde kalacağına denemen daha iyi olmuş olsun belki iyi sonuçta olabilirdi yane ...önemli olan pişman olmaman . umarım öbür aya herşey daha iyi olur inanki bende aynı edurumdayım femara en ağır protokole ragmen 3 tanesi büyümüş yumuşların doktorum eğer kaliteli embriyo oluşursa şansın var dedi ama denemekten başka şansım yok zaten ve bugün yola çıkıyorum olsun sonuç negatifte olsa elimden geleni yaptım diyip teselli edicem kendimi.umarım kaliteli embriyo bir tanede olsa olursa bebişim gelir artık :))).bu yüzden bence doğru olanı yapmışsın...herşey bizim için umut bunu yaşamayan bilemez her yolu deniyoruz olması gerkenede bu...sabırla beklememiz gerekiyor allah hepimizin yardımcısı olsun......

Son düzenleme:
Sevgili Mirakel,
Allahim emeklerini bosa cikarmasin. Bi zamanlar bende uyusturucu bagimlilari icin ya inanamiyorum insan nasil kendine igne yapar diyordum ama iste basa gelince ögreniyorsun. Neyse sükür öyle bir bagimliligimiz yok bi evlat icin yapiyoruz, Allah nasip etsin insaallah. Ya incir kürü yapmiyorsun anladigim kadariyla, lütfen bol bol incir ye.

Hadigel, masaallah senin tedavinde iyi gidiyor, Senden en az 4 saglam yumurta bekliyoruz.

Umutcum, sabir ve sükunetle yola devam, bos yada dolu, iste sen yumurta üretiyorsun, Birdahaki ay Allahin izniyle saglikli yumurtanda olur. Yalniz güzel olan clomifenle bu kadar güzel yumurta üretebilmen.

Catlamis yumurtaya islem yapamazlar o sadece dogal yolla döllenebiliyor. Yumurta catlamadan islem yapabiliyorlar canim. Kiz pes etme Allahin izniyle alican kucagina bebegini.

Ferimcim nerlerdesi????,

Caracim sanada selam, Geschenk halloooooo

Aycan, guzel dileklerin icin tesekkur ederim insallah emeklerimiz bosa cikmaz cikmasinada dogrusu bende merak etmiyor degilim artik, hele bi cumartesi olsun, is stresini uzerimden attim gecen aylardaki yogunluk gitti bitti sukur, simdi sadece bu olaya endexledim kendimi, incir kurunu bilerek yapmadim nedense bos kese olayindan sonra sogudum bu kurden(hani hamile kalmistim ama ici bostu bu kurun sayesinde), ama kuru incir yemeye calisirim bol bol hem sagliklida. Ama aslan pencesi iciyorum galiba rahimi guclendiriyormis, adacayi civan vs. vs. bunlari su anda kullaniyorum.
Kafama takilan acaba rotklee'yi de kullansammi? bilemiyorumki.

Ocak ayinda bi hareketlenme baslamis bakiyorumda, valla Umut bence yani benim gorusumce sendeki gelismeler hic de fena sayilmaz. Pes etmeden zorlayalim kendimizi bakalim sonuc ne olacak. Bol sans, Rabbim yuzunu guldursun

hadigel hadi canım allahım yardımcın olsun dualarım seninle
arkadaşlar desteğiniz için çok teşekkür ederim içim rahatladı gittiğim için pişman olmuştum ama haklısınız denemem gerekiyordu
aycanım ben ce klomen ile değil otlar fayda etti bu ay özellikle adaçayını ve civan perçemli çayı çok içmiştim
doğru yol üzerindeyim galiba
aycanım öyle dğilmi canım klomen le yumurta oluşuyor bunun için sevinmeliyim
feri geshenk sizler gelmemişsiniz cara senden ne haber
mirakel allah seninde yardımcın olsun
hadigel sonucu heyecanla bekliyorum
sizleri çok seviyorum iyiki varsınız

Günaydin arkadaslar,

Feri kayip ilani vericez gel artik.

Geschenk sende ugra tatlim.

Cara senide merak ediyoruz.

Mirakel Rotklee östrojeni artiriyor adacayi gibi, zarar verecegini düsünmüyorum bak umut Adacayi kullandigini söylüyor.

Umut bizlerle paylastigin icin ben sana tesekkür ederim canim. Pismanlik filan yok, yola devam....

arkadaşlarr
6 aydır korunmuyoruz fakat hala bebişimiz olmadı doktora gitmeye karar verdim
bugün adet oldum çok yoğun değil doktora gitsem normade olduğu gibi muayene edebilirmi acaba

Canım gelişmeler çok güzel harika bu. boş moş bak yumurta var hemde gelişiyor.. denemeye devam.. o çatlayan yumurtaya gelince zaten tüp bebekte de belirli saat veriliyor ve olgunlaşan yumurtalae erken çatlamasın diye de öncesinde bir iğne var o vuruluyor keşke bu kontrol sonrası sana da verilseydi. neyse bundan sonrasında sende daha kontrollü denersin. en azından şu karamsarlığı üzerinden atmana çok sevindim..tedavin hayırlı olsun bundan sonrası.. haa umut bide polen ye arkadaşım her sabah aç karna bir kaşık bal 1 kaşık polen ye ben inanıyorumki yumurta gelişimine çok faydası var.

biz geldik anacım hatta en son sana destan yazdım feriyle okumamışsın bile ( ee heyecanlısın tabi yumurta peşinde koşarken.. hadi affettim seni :)))

bakın bakalım tarihlere ne zaman uğramışım hayırsızlar :)))) sık geldim bu aralar.. takipteyim :) adaçayını çok duydum bende deneyin bitkiciler..

kızlar bu arada bende endokrine gidiyorum 6 ay arayla bir adet nodülüm vardı bugün tekrar kontrole gittim biraz büyümüş ve huyunu pek beğenmedi doktor ayın 27 sinde biyopsi olacak belli olacak kanda aldılar yine.. dua edinde bide bu çıkmasın başıma. myom derken bide nodül çıktı hemde kötü huylu olma ihtimali var. napalım olacakla öleceğin önüne geçilmezmiş nedense hiiç üzülmedim sanki duygularımı cımbızla almışlar benim.. ne tuhafım :=)

mirakel ve hadigel sizler için duacıyım Allah yüzünüzü güldürsün..
feriiim nerdesin balım merak ettirmesene.. nerelerdesin sen..
cara sende iyisin inşallah..
yıldızcım çok çalışkan hep yoğun anne adayım benim. arada fırsat bulursan tabi bize haberlerini ver..

herkese sevgi ve selamlar..

arkadaşlarr
bugün adet oldum çok yoğun değil doktora gitsem normade olduğu gibi muayene edebilirmi acaba

HOŞGELDİN CANIM. adetliyken bakıyor ya zaten doktor.. ilk 3 gün içerisinde bakıyorlar. 6 ay çok kısa bir süre hem.. sabırlı ol bakalım inşallah muradın olur.

arkadaşlarr

Gecmis olsun, Geschenkinde dedigi gibi adetin ilk 3 günü muayene daha uygun, 6 ay kisa bir düre gercekten ama esinden rica et spermiogram yaptirsin, belki sperm agir hareketlidir....

Sevgili Geschenk,
canini bosuna üzme, temizdir nodül, hem benim adap. bi yakinimda sonuc kötü cikti tedavi oldu su an gayet saglikli. Dualarim seninle ayin 27. sinde yine icine kapanma islem bitip, kendini iyi hissettikten sonra cok rica ederim yaz haber ver, simdiden bak tembih ediyorum.
Feriiiiiiiiiii nerdesin?????

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…