Alternatif tip... Hamile kalma paylaşımini...paylasamayanlarin alani ....

öncelikle hepinize çok teşekkür ediyorum güzel dilekleriniz için ......ben şu an ankaradayım misafirhanede . dün biraz gerginlik yaşadık burada telefonda yanlış bilgi verdikleri için uçak biletim yandı 28 ocağa aldığım. eşim çok kızıp gidiyorduk ki eve doktor bülent bey arayı durumu halletti doktora bişey diyeceğim yok ama açıkçası personel eksik konularla ilgili oda bize hak verdi ve yarıdmcı oldu ama çok gerildim neyse canınız sıkmıyım fazla....3 tane yumuş büyümüş bugün 21.40 ta çatlatma iğnesini yapıcam pazarda toplıcaklar salıda transfer edicekler.kaldığım daire 5. katta transfer günü asansörde yok nasıl çıkıcam bilmiyorum işte şimdilik bu kadar arkadaşlarım yine gelirim fırsat buldukça öpüyorum hepinizi allaha emanet olun .......

arkadasim,

cok gecmis olsun canim yaa... meraklanma bence iyi cikacak sonuclarin...dilersen ikinci bir gorus icin benim doktoruma da gorun...harika boztepe (capa'da hoca). kendisi cok ilgili bir hoca...ben cok memnunum kendisinden. gene konusuruz.
sevgiler,
Yildiz

Selam,
hadi hayirlisi, bak negüzel 3 yumos olusmus, olumsuzluklar olmasa daha iyiymis ama neyapalim, lütfen sen gerilme, en son ihtiyacin olan sey stres.
Birde bulundugun yerde iyi bir merkez yokmuydu hadigel ???
Transferden sonra zaten dinlendiriyorlar, o yüzden hic SIKILMA o yerlestikten sonra Allahin izniyle bisey olmaz. Yavas yavas dinlene dinlene cikarsin, gerilme, üzülme Relax olmaya calis lütfen.
Yarin vede Sali günü duam seninle

Son düzenleme:
arkadaşlar selam
geshenk canım benim çok geçmiş olsun üzülme kötü değildir bu aralar ne çok duyuyorum bu hastalığı ama kötü çıkmıyor lütfen üzmeyin kendini
kızlar ben dün çok kötüydüm kocamın yüzünden beni dr a rezil etti dün dr a gittik hani geride gelen yumurta var demişti ya acaba varmı diye kontrole gittim
içeri girer girmez eşim dr a biz 6 kez tüp bebek yaptık olmadı dedi ben şoook biz 6 kez yapmadık o da biliyor bu sefer ile 4 ben de abarttı dedim ama ne diyeceğimi bilemedim çok çok kötü oldum neden böyle yaptığını sordum dr bizimle daha çok ilgilensin diye dedi dr o zaman dahamı çok ilgilenir bir de dr burdaki merkeze gittinizmi diyor kocam evet dedi biz buradakine hiç gitmedik beni miyom ameliyatı yapan dr un arkadaşı diye hiç düşünmedik bile onu neden söyledim biz gitmedik dedim dr oraya yönlendirebilir diye oraya gidin demesin diye söyledim diyor dr dan çıktım bağıra bağıra ağladım ilk kez bir dr bana normal davrandı ha bu arada dr şok oldu 6 kez deyince
kocama öyle kızdımki inanın kızlar saatlece ağladım bu gün toplantım vardı şiş gözlerle okula gittim gören ne oldu sana dediler bende ilaç alerjim var ilaç içmiştim gözüm şişti dedim ben tüp bebek yaptırmaktan zaten utanç duyuyorum kocamda gurur duyulacak bir şeymiş gibi birde abartarak söyledi ben ağlayınca da şaşırıyor ben neden ağladım anlayamadı bile
bu arada 2 yumurta daha varmış biri küçük 11.2 diğeri 17.8 dr dün bugünde çatlayabilir yarın da belli olmaz dedi.bir hafta gün aşırı ilişki önerdi.dün o kadar ağlamamın üzerine birde o işi yaptım yaptıktan sonra tekrar ağladım işte bendeki gelişmeler böyle
hadigel canım allah yardımcın olsun inşallah hayırlısı olur
yıldız allah bebeğini sağ salim kucağına almayı nasip etsin tabii darısı hepimizin başına
feri nerelerdesin seni merak ediyoruz
cara,mirakel sizler nasılsınız
aycanım seni çok özledim canım arkadaşım
hepinize selamlar sevgiler

FERİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİ geldinmi diye her gün bakıyorum ve merak etmeyi geçti endişeleniyorum artık.. inşallah her şey yolundadır sen çok sık gelirdin.. lütfen haberdar et..

umut erkekler bizler gibi değil değil değil... üzülme boşuna.. değilmiki bu konuda onlara mahkumuz hem ağlayıp hem o işi bile yapmak zorunda kalabiliyoruz traji komik.... sallaaa.. kafana takma hiç bir şeyi inanıyorumki kafan rahatladığı anda her şey değişecek.. bak ne güzel yumurtaların var ve gelişiyor.. mutlu ol kıymetini bil.. onu bile bulamayanlar var..

hadigel maşallahın var..

cara da yok ;??

aycancım naber hemşom ? öpüldün..

yıldızcım bizlere moral katan tek hamişimiz bol sağlık bebişinle sana... bakalım benim sonuca göre irtibata geçerim seninle..sağol canım..

teşekkür ederim arkadaşım çok sağol...bugün sabah aldılar yumuşları 4tane dediler öğleden sonra olgun olup olmadıklrını haber vereceklermiş herşey yolunda transfer çarşamba yapılacakmış bende salı alt katlara inicem boşalıyomuş orası çok sevindim buna .....tatlım muşta merkezler yok zaten millet deli gibi doğuruyor orda tüp bağlamaktan doktorlar ilallah etmişler artık zavallılar en az 8-9-10 . doğumlar gerçekleşiyor..burası iyi ilk gün biraz sıkılsamda sorun halloldu bakalım hayırlısı artık inşallah olurda bu güzel haberi burdan sizlere verebiirim.

geschenciğim nodüller konusunda oldukça tecrübeliyim annemde ve teyzemde de bulundu % 90 iyi çıkıyor gerekli görülürse ameliyatla alınıyor korkacak bişey yok hiç merak etme bunlar hemen hemen her 5 insandan 1 inde oluyor ama haberimiz olmuyor belki bende bile var baktırsam.. sıkma canını hiçç...kontrol altında tutuyolar bide ilaç veriyolar. çok geçmiş olsunn...

Son düzenleme:

umutcugum erkeklerrin mantık herzaman farklı çalışıyor niyetleri kötü olmasada yanlış yapmaktan hiç geri kalmıyolar takma kafana kendince kolaylaştırmak istemiş durumu ama tabi seni düşünmedne hareket etmiş...olur böyle şeyler...sıkma canını......inşallah 2011 bebekleri bu topiği dolduracak ve hepimiz muradımıza ereceğiz arkadaşım hayat bu herşey ol diyince olmuyor hemen beklicez ve sabredicez rabbi hepimizin yardımıcısı olsun.......

evet sahiden feri nerede? girmemiş epey hep gelirdi yazardı mutlaka umarım herşey yolundadır....seni seviyoruz feri gel artık((

Mirakel allahim emeklerini bosa cikarmasin..Insallah güzel haberlerini alacagiz..Bizim topikte artik güzel haberele almAI DEGILMI:::
hADIGEL BAYAGI YUMURTAN OLMUS;INSALLAH HERSEY YOLUNDA GIDER::..sende verirsin güzel haberleri,..insallahhhhhhhhhhhh
Umutcugum canim benim..umudunu hic yitirme ne olur,Allahim ne kapilar aciyor,yeterki sen bu isin pesini birakma...tabiki gideceksin doktora ,sansini hep deneyeceksin..Hersey güzel olsun insallah umutum..Allahim baksin yüzümüze..hadigel sana katiliyorum..

Geschenk...canim benim üzme kendini..Insallah nodül iyi huyludur senin gibi..Stres herseyin basi biliyorsun..ben pek gecmisi okuyamadim,su an evde kimse yok ta girebildim..cok öpüyorum seni canim benim..

canim benim demek bu gün toplanacak yumoslar,insallah sanin kollarina bebek olarak geri dönecekler..dualarimiz seninle..kendine dikkat et,bol su ic,ananas ye..Bizde insallah yakinda aliriz haberi

Aycan canim benim,sende olmazsan kim bize moral,enerji,güc kazandiracak..ben cok yorgunum,aycan ben cok düsündüm ,gerci yillardir düsünüyorum ama korkularimi,kaygilarimi bastiramiyordum..

Kizlar.....Ben esimden ayrilacagim ..Görümcem 26 sinda gidecek,o gitsin esimle konusacagim bana yardimci olur bir ev tutar otururum..Ailemede bir süre sonra haber veririm,kendimi hazir hissedince..Böyle yasadikca kendime olan güvenim,saygimda zamanla yok oldu.. ilk almanyay geldigim halimle simdiki arasinda ucurumlar var..neseli,pozitif,güclü,kararli kiz giti..Mutsuz,depresif,korkak,aciz ve gücsüz kiz yaratildi..ben bu degildimki..ben kendime cok emek verdim ve burda yasadiklarim kendime emek vererek yarattigim kadini yerle bir etti..Kocamin bana ne madi nede manevi bir hayri yok .Ailemin feodal yapisi,onlari üzmemek adina ve cocouk istegi beni bir cikmaza,dipsiz kuyuya itti..Ama artik ordan cikma zamani..Insan oglu herseye alisiyor ailemde zamanla alisirlar,kabulenirler..

Ben akilli,güzel,zeki,becerikli,fedakar ve iyi bir kalbe sahip,iyilik hakkeden bir insanim..Bundan sonrara zorlu bir sürec yasayacak olsamda bari beni sömüren bir insanla ayni cati altinda yasamak zorunda kalmam..Cok öptüm hepinizi.

Umut üzme kendini..esin sonucta sizi düsünerek hareket etmis..yanlista olsa niyeti iyi..umut calismalara devam,bak yumusto olmus..insallah o yumosta senin kollarina bebek olarak döner insallahhhhhhhhhhhhhhh

OHH çok şükür fercim iyisin.. haber alamayınca endişelenmiştim.. ne bileyim alıştık ya en çok seni burada bulmayı.. kim uğrasa senden bir yazı okuyordu en azından.. ben seve seve okuyorum seni.. çoğu zaman haberler güzel olmasa da.. canım demek çok çok önemli hayati karar verdin sonunda.. hayırlı olsun kararın Rabbim pişman etmesin inşallah.. bundan sonra hayatın mükemmel geçer inşallah.. eşin bu kararına nasıl tepki verecek asıl bunu merak ediyorum aslında.. umarım yolunda gider her şey.. hiç ummadığın şekilde değişsin hayatın.. hak ettiiğin mutluluğu Allahım gani gani versin sana... çok öpüyorum ve bütün kararlarında daima arkanda oılduğumu bilmeni istiyorum.. ne yapacağını bilmek, kendine ait bir kararının olmasını bilmek bile rahatlatır şu an seni.. hakkında her zaman en hayırlısını diliyorum canım benim..

hadigel senin gelişmelere hep maşallah diyorum okudukça.. ne güzel ilerliyorsun.. sonuçla da mutluluğun artsın inşallah..

aycan gel bize uzun uzun güzel şeyler yaz.. feri nin kararı ile ilgili destekleyici sözlere ihtiyaç var.. sen bu konuda iyisindir..

cara ???

yıldız selamlar.. ara sıra ben iyiyim de yeter :)

umut.. moralinin iyi olmasını istiyorum senden.. özellikle şimdi.. madem bir yola çıktın biliyorsunki bu yolda moral en büyük destek ..kim ne derse desin, bazı şeyler ters gidiyor gibi görünsün ama asla moral bozmak yok.. relax ol.. oluruna bırak.. çok değil hiiç takılma.. inan bana amacına ulaşman için en önemli etken bu.. Allah hepimizin yardımcısı olsun..

Canim ya,
hadi bakalim güzel güzel yumurtalarin insaallah döllenmistir, Carsambada Allahin izniyle yerlestirilirler, sonra müjde diyeceksin, dualarim senile

Günaydin arkadaslar, iyi haftalar diliyorum hepinize....

Umutcum Ferinin yazdiklarina aynen katiliyorum, erkekler bizim gibi degiller, kas yapalim derken göz cikariyorlar, onlar bizler gibi detaylari düsünemiyorlar, ne dediyse iyi niyetinden demis, aslinda senide anliyorum, kizginligin aslinda esine degil, yasadiklarina vede hayata...............yoksa adamcagizin gercekten kötü söyledigi bird´sey yok. Doktorunda sasirmasina gerek yok, millet 17 kere deniyor, 6 abarti bir sayi degil, +paran vede manevi gücün oldugu sürece dene, kimene ????

Feri hakkinda hayirlisi nasilsa öyle olsun, ama Allah sana anne olmayi nasip edecekse; zaten eder bu adamla yada bir baskasiyla, sadece anne olmak icin cekilecek cile degil seninki.

Ev tutman icin esinin yardim edecegini sanmiyorum, wohnungsamta git, form al, onu almancasi iyi olan birine doldurt, doktordandan da Atest al, acil ayri edve cikmasi lazim diye, Atestle Formu, wohnungsamta ver en fazla 3 ay icinde ucuz kirasi olan ev bulursun. Canini üzme belki hersey daha güzel olucak, belki degil, bundan kötüsü olamaz zaten. Aile filan bosver, dünyaya bikere geliyoruz, ailen senin ne cektigini bilemez, yasayan sensin, zararin neresinden döynsen kärdir, bosanma davasinida almanyada acma derim ben, cünkü burda bosansanda tr de bosanmis sayilmiyorsun, tekrar tanima davasi acmak zorundasin iki iki masraf, belkide ayri yasamak iyi gelir, esin ders alir, tekrar bir araya gelirsiniz.
Hayirlisini dile allahtan. Sen hälä zekisin, espirilisi vede hayat dolusun. Sadece yasadiklarin seni yipratti bu, ama iyilesmeyecek hic bi yara yok Ferim.

Geschenk günaydin hemsom, sende moralini yüksek tut canim

Mirakel senin tedavin ne durumda ???

Caracim aslinda icimizde en zor durumda olan sensin, dar bi cevrede, mücadele veriyorsun allah yardimcin olsun gelismelerden bizi haberdar et........

Kendinize iyi bakin kizlar, bugün günes var Almanyada kendimi enerjik hissediyorum.......

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…