Canım gelişmeler çok güzel harika bu. boş moş bak yumurta var hemde gelişiyor.. denemeye devam.. o çatlayan yumurtaya gelince zaten tüp bebekte de belirli saat veriliyor ve olgunlaşan yumurtalae erken çatlamasın diye de öncesinde bir iğne var o vuruluyor keşke bu kontrol sonrası sana da verilseydi. neyse bundan sonrasında sende daha kontrollü denersin. en azından şu karamsarlığı üzerinden atmana çok sevindim..tedavin hayırlı olsun bundan sonrası.. haa umut bide polen ye arkadaşım her sabah aç karna bir kaşık bal 1 kaşık polen ye ben inanıyorumki yumurta gelişimine çok faydası var.
biz geldik anacım hatta en son sana destan yazdım feriyle okumamışsın bile( ee heyecanlısın tabi yumurta peşinde koşarken.. hadi affettim seni :)))
bakın bakalım tarihlere ne zaman uğramışım hayırsızlar :)))) sık geldim bu aralar.. takipteyim :) adaçayını çok duydum bende deneyin bitkiciler..
kızlar bu arada bende endokrine gidiyorum 6 ay arayla bir adet nodülüm vardı bugün tekrar kontrole gittim biraz büyümüş ve huyunu pek beğenmedi doktor ayın 27 sinde biyopsi olacak belli olacak kanda aldılar yine.. dua edinde bide bu çıkmasın başıma. myom derken bide nodül çıktı hemde kötü huylu olma ihtimali var. napalım olacakla öleceğin önüne geçilmezmiş nedense hiiç üzülmedim sanki duygularımı cımbızla almışlar benim.. ne tuhafım :=)
mirakel ve hadigel sizler için duacıyım Allah yüzünüzü güldürsün..
feriiim nerdesin balım merak ettirmesene.. nerelerdesin sen..
cara sende iyisin inşallah..
yıldızcım çok çalışkan hep yoğun anne adayım benim. arada fırsat bulursan tabi bize haberlerini ver..
herkese sevgi ve selamlar..
öncelikle hepinize çok teşekkür ediyorum güzel dilekleriniz için ......ben şu an ankaradayım misafirhanede . dün biraz gerginlik yaşadık burada telefonda yanlış bilgi verdikleri için uçak biletim yandı 28 ocağa aldığım. eşim çok kızıp gidiyorduk ki eve doktor bülent bey arayı durumu halletti doktora bişey diyeceğim yok ama açıkçası personel eksik konularla ilgili oda bize hak verdi ve yarıdmcı oldu ama çok gerildim neyse canınız sıkmıyım fazla....3 tane yumuş büyümüş bugün 21.40 ta çatlatma iğnesini yapıcam pazarda toplıcaklar salıda transfer edicekler.kaldığım daire 5. katta transfer günü asansörde yok nasıl çıkıcam bilmiyorum işte şimdilik bu kadar arkadaşlarım yine gelirim fırsat buldukça öpüyorum hepinizi allaha emanet olun .......
Selam,
hadi hayirlisi, bak negüzel 3 yumos olusmus, olumsuzluklar olmasa daha iyiymis ama neyapalim, lütfen sen gerilme, en son ihtiyacin olan sey stres.
Birde bulundugun yerde iyi bir merkez yokmuydu hadigel ???
Transferden sonra zaten dinlendiriyorlar, o yüzden hic SIKILMA o yerlestikten sonra Allahin izniyle bisey olmaz. Yavas yavas dinlene dinlene cikarsin, gerilme, üzülme Relax olmaya calis lütfen.
Yarin vede Sali günü duam seninle
FERİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİ geldinmi diye her gün bakıyorum ve merak etmeyi geçti endişeleniyorum artık.. inşallah her şey yolundadır sen çok sık gelirdin.. lütfen haberdar et..
umut erkekler bizler gibi değil değil değil... üzülme boşuna.. değilmiki bu konuda onlara mahkumuz hem ağlayıp hem o işi bile yapmak zorunda kalabiliyoruz traji komik.... sallaaa.. kafana takma hiç bir şeyi inanıyorumki kafan rahatladığı anda her şey değişecek.. bak ne güzel yumurtaların var ve gelişiyor.. mutlu ol kıymetini bil.. onu bile bulamayanlar var..
hadigel maşallahın var..
cara da yok ;??
aycancım naber hemşom ? öpüldün..
yıldızcım bizlere moral katan tek hamişimiz bol sağlık bebişinle sana... bakalım benim sonuca göre irtibata geçerim seninle..sağol canım..[/QUOTE
sağolasın arkadaşım herşey şimdilik iyi gidiyor......yanımda oldugunuzu bilmek güzel.
arkadaşlar selam
geshenk canım benim çok geçmiş olsun üzülme kötü değildir bu aralar ne çok duyuyorum bu hastalığı ama kötü çıkmıyor lütfen üzmeyin kendini
kızlar ben dün çok kötüydüm kocamın yüzünden beni dr a rezil etti dün dr a gittik hani geride gelen yumurta var demişti ya acaba varmı diye kontrole gittim
içeri girer girmez eşim dr a biz 6 kez tüp bebek yaptık olmadı dedi ben şoook biz 6 kez yapmadık o da biliyor bu sefer ile 4 ben de abarttı dedim ama ne diyeceğimi bilemedim çok çok kötü oldum neden böyle yaptığını sordum dr bizimle daha çok ilgilensin diye dedi dr o zaman dahamı çok ilgilenir bir de dr burdaki merkeze gittinizmi diyor kocam evet dedi biz buradakine hiç gitmedik beni miyom ameliyatı yapan dr un arkadaşı diye hiç düşünmedik bile onu neden söyledim biz gitmedik dedim dr oraya yönlendirebilir diye oraya gidin demesin diye söyledim diyor dr dan çıktım bağıra bağıra ağladım ilk kez bir dr bana normal davrandı ha bu arada dr şok oldu 6 kez deyince
kocama öyle kızdımki inanın kızlar saatlece ağladım bu gün toplantım vardı şiş gözlerle okula gittim gören ne oldu sana dediler bende ilaç alerjim var ilaç içmiştim gözüm şişti dedim ben tüp bebek yaptırmaktan zaten utanç duyuyorum kocamda gurur duyulacak bir şeymiş gibi birde abartarak söyledi ben ağlayınca da şaşırıyor ben neden ağladım anlayamadı bile
bu arada 2 yumurta daha varmış biri küçük 11.2 diğeri 17.8 dr dün bugünde çatlayabilir yarın da belli olmaz dedi.bir hafta gün aşırı ilişki önerdi.dün o kadar ağlamamın üzerine birde o işi yaptım yaptıktan sonra tekrar ağladım işte bendeki gelişmeler böyle
hadigel canım allah yardımcın olsun inşallah hayırlısı olur
yıldız allah bebeğini sağ salim kucağına almayı nasip etsin tabii darısı hepimizin başına
feri nerelerdesin seni merak ediyoruz
cara,mirakel sizler nasılsınız
aycanım seni çok özledim canım arkadaşım
hepinize selamlar sevgiler
Mirakel allahim emeklerini bosa cikarmasin..Insallah güzel haberlerini alacagiz..Bizim topikte artik güzel haberele almAI DEGILMI:::Selamlar Aycan,
Iyi olduguna sevindim..
Ignelere basladim, decapeptyl ve fostimon, sanki karinalti sis gibi his veriyor bu ilaclar, hadi bakalim sonunda acilisi yaptim erteleye erteleye nereye kadar dimi yaa.
Dun yine benim yumurtaliklarla yuzlestim, eh iste idare ediyorlar durumu birkactane varmis olusmaya baslayan bos veya dolu bakcaz artik.
asil kritik gun cumartesi, o zaman belli olacak gelisip gelismemesi. Kiz aycan igneleri ben kendim batiriyorum , sendede oyle olmusmuydu, bi an kendimi junky gibi hissettim, nelere katlaniyoruz hey gidi.
Arkadaslar hepinize selamlar, Hadigel senin tedavin nasil gidiyor bu arada
hADIGEL BAYAGI YUMURTAN OLMUS;INSALLAH HERSEY YOLUNDA GIDER::..sende verirsin güzel haberleri,..insallahhhhhhhhhhhhselam kızlar herkes nasıl bakalım....öncelikle ünlü ozanımız kıvırcık aliyi kaybettik bugün bir trafik kazasında....allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun..... gerçekten çok üzücü bir durum bide eşi 3 haftalık hamileymiş 3. çocuklarına ......((
yarın ankara yoluna çıkıyorum uçak bileti bulamadığım için giderken otobüse binicem. perşembe anatoliadayım.14,12,11,9,9,8,8 mm çaplarında 7 tane yumuş var dedi doktorum ama sanırım 8likler büyümicek gibi...neyse olsun tutacaı varsa 1 tane yuumuş bile yeter.benim içn dua edin kızlar bende sizin için edicem. gelişmelri gene yazarım. öpüyorum sizleri şimdilk bu kadar görüşürüz kims ekendini üzmesin ne olur bakın ölümün dışında herşeyin çaresi var...
Umutcugum canim benim..umudunu hic yitirme ne olur,Allahim ne kapilar aciyor,yeterki sen bu isin pesini birakma...tabiki gideceksin doktora ,sansini hep deneyeceksin..Hersey güzel olsun insallah umutum..Allahim baksin yüzümüze..hadigel sana katiliyorum..arkadaşlar hepinize selam sizinle paylaşmak istediğim şeyler var daha doğrusu bir başarısızlığımı paylaşmak istiyorum
başlıyorum.......daha önce neden anlatmadın diye kızmayın anlatmaya hazır değildim.
hani ben 1 ocakta adet olmuştum gayette güzel olmuştum 3. günü burdaki bir dr a gittim bir kaç yumurta görünüyor dedi o öyle deyince ben hemen istanbuldaki dr um aret kamar ı aradım hemen klomene başla dedi pazartesi yani 3 ocakta klomene başladım sabah akşam bir tane cumartesi yine burda dr a kontrole gittim sağ da 3 olgun yumurta var geride gelen de var soldada bir iki tane küçük var dedi
3 yumurta 15.6 -17.6-17.8 aaaaa ben şok tabii ben yüksek dozda ilaç kullandığım halde birinde tek yumurta olmuştu ve klomenimin son biri kalmıştı kaldığı halde 3 olgun yumurta dr biri de çatlamak üzere dedi tabii ben sevindirik oldum eşime otların faydası bak sen benimle dalga geçiyordun otlardan dolayı diyorum bu arada dr yumurtalar çoğalır dedi hemen areti aradım e2 yi ve progesteronu ölçtür dedi pazar sabahı özel bir hastanede baktırdım e2 420.1 progesteron0.366 çıktı areti aradım bana 2 iğne verdi birini gündüz 12 de birine gece 12 de göbekten vur dedi ilaçların ismi şimdi aklımdan değil yazarım ama biri çatlatma idi salı sabah 8 de burda ol dedi bir gün önceden gelin dedi dün akşam uçağı ile gittik bugün ilk önce muayene oldum dr yumurtanın biri çatlamış 2 sini alacağız dedi ve yumurta toplandı ikisi de boş bana tek söyledikleri bu yaşta normal tabii mor oldum
kızlar benim anlamadığım çatlama iğnesi yumurta çatlasın diye verilmiyormu eeee yumurta çatladı diye birini almadılar
pekiii sizce o yumurta halen duruyormudur
eşime illa o işi yapalım belki yumurta duruyordur dedi ama yapmadı çünkü sonuçta ameliyat yani yumurta toplama oldu ya garibim korktu
bugün akşam uçağı ile tekrar döndük
kızlar yumurta boşta olsa 3 yumurta bence rekor
biliyorsunuz daha öncede klomen kullandım hiç olmadı ben bu ay otlara ağırlık vermiştim
birde normalde benim yumurtalar hani 15 gün den önce büyümezdi 8. günde büyüdü
haaa aret bey gelecek ay tekrar bekliyorbu kez klomen de kullandırmayacak doğal bakacak yumurta oluşmuşsa devam edecek
kızlar ya bir de keşke gitmese idim diye geçiriyorum ama 3 yumurtayı hemde klomenle duyunca çok heyecanlandım
yani bomboş geri döndüm
başınızı şişirdi
sizleri seviyorum
yorumlarınızı bekliyorum çok ihtiyacım var
sevgili arkadaşım bence ne iyisini yapmışssın içinde kalacağına denemen daha iyi olmuş olsun belki iyi sonuçta olabilirdi yane ...önemli olan pişman olmaman . umarım öbür aya herşey daha iyi olur inanki bende aynı edurumdayım femara en ağır protokole ragmen 3 tanesi büyümüş yumuşların doktorum eğer kaliteli embriyo oluşursa şansın var dedi ama denemekten başka şansım yok zaten ve bugün yola çıkıyorum olsun sonuç negatifte olsa elimden geleni yaptım diyip teselli edicem kendimi.umarım kaliteli embriyo bir tanede olsa olursa bebişim gelir artık :))).bu yüzden bence doğru olanı yapmışsın...herşey bizim için umut bunu yaşamayan bilemez her yolu deniyoruz olması gerkenede bu...sabırla beklememiz gerekiyor allah hepimizin yardımcısı olsun......
öncelikle hepinize çok teşekkür ediyorum güzel dilekleriniz için ......ben şu an ankaradayım misafirhanede . dün biraz gerginlik yaşadık burada telefonda yanlış bilgi verdikleri için uçak biletim yandı 28 ocağa aldığım. eşim çok kızıp gidiyorduk ki eve doktor bülent bey arayı durumu halletti doktora bişey diyeceğim yok ama açıkçası personel eksik konularla ilgili oda bize hak verdi ve yarıdmcı oldu ama çok gerildim neyse canınız sıkmıyım fazla....3 tane yumuş büyümüş bugün 21.40 ta çatlatma iğnesini yapıcam pazarda toplıcaklar salıda transfer edicekler.kaldığım daire 5. katta transfer günü asansörde yok nasıl çıkıcam bilmiyorum işte şimdilik bu kadar arkadaşlarım yine gelirim fırsat buldukça öpüyorum hepinizi allaha emanet olun .......
teşekkür ederim arkadaşım çok sağol...bugün sabah aldılar yumuşları 4tane dediler öğleden sonra olgun olup olmadıklrını haber vereceklermiş herşey yolunda transfer çarşamba yapılacakmış bende salı alt katlara inicem boşalıyomuş orası çok sevindim buna .....tatlım muşta merkezler yok zaten millet deli gibi doğuruyor orda tüp bağlamaktan doktorlar ilallah etmişler artık zavallılar en az 8-9-10 . doğumlar gerçekleşiyor..burası iyi ilk gün biraz sıkılsamda sorun halloldu bakalım hayırlısı artık inşallah olurda bu güzel haberi burdan sizlere verebiirim.
umutcugum erkeklerrin mantık herzaman farklı çalışıyor niyetleri kötü olmasada yanlış yapmaktan hiç geri kalmıyolar takma kafana kendince kolaylaştırmak istemiş durumu ama tabi seni düşünmedne hareket etmiş...olur böyle şeyler...sıkma canını......inşallah 2011 bebekleri bu topiği dolduracak ve hepimiz muradımıza ereceğiz arkadaşım hayat bu herşey ol diyince olmuyor hemen beklicez ve sabredicez rabbi hepimizin yardımıcısı olsun.......
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?